Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ahojte 🙂 hlasim sa po dvojtyzdnovej pauze. Dnes moj rekord - 6 km po kysuckych kopcekoch, s kamoskou, s kt. som nebola pol roka, tak sme beh striedali s rychlou chodzou a kecali 🙂 aj ten cas - hodina, k tomu pasuje 🙂 skvely pocit, cista hlava, konecne doma 🙂
@janinkakvetinka keď ti poviem., že ja mám 41,50... Sú pohodlné dobre manžel kúpil len veľké no.
😠
@sono2 ...asi tak :D
@janicca
ratam s tym, ze na vahe neschudnem, ale uz aj to potrebujem vidiet na sebe 😀 katastrofa. a do tvojej vahy mi chyba ozaj len to kilecko. No uvidim..
inak ja si davam ako oblecenie neoprenove kratasy, na to teplaky, aktivne tricko, mikinu a lahku bundu. Satku na krk,ciapku a idem...som stale trochu chora, takze si davam na to pozor. Ale vcera som sla behat o 16-tej a to bolo este dost teplo a priznam, ze sa mi nebehalo dobre, bolo mi teplo.
S casom to nie je bohvieco @dracik - ja z prace pridem o 18-tej a hned idem behat. No mam vyhodu, ze este nemam deti..
Zajtra sa chystam opat behat 😀 Po druheee...ale okrem toho chodim do posilky a na skupinove cvicenia.. Skusal niekto jogu?
@justice007 ja som cvicievala jogu, je to vyborne na pohyblivost a dychanie... zalezi aj od toho aky druh si vyberies.
@justice007 mne na joge vadi to dychanie prave 😀 ale je to super na natiahnutie zas.moja svagrina na nej fici obcas s nou zajdem,ale pre mna je top pilates vzhladom k behu
no veru ja zas beh nemusim ....na beh ma nikto nedostane a čudovala som sa mojej naj kamoške že ona tuži mat bežecky pás doma....ja som v januari 2013 oprašila steper klasičky ministeper a už 15 mesiacov každy večer na nom cvičim ....perfektne mi vytvaroval stehna zadok....ubytok -20 kg teraz som sa dala aj na fitnes že trošičku zmenit ...a tam ma to chytlo....nie zdvihat činky ale pás bežecky ....nie utekat ale rychla chodźa do kopca 45 min a tečie zo mna ako z krhla ....paradny relax....a nedam dopustit odporučam
http://pomlerun.sk/ uvazujem nad tymto, boli sme minuly rok, malo to dobru atmosku, bola sranda
ahojte baby 🙂
tak ako vám to beží ? mala som týžden výpadok pre chorobu atd..... ale pokračujem ďalej behám druhý mesiac ale niekedy si myslím že vypluje m dušu dufam že sa to časom zlepší 😉 a určite investujem do hodín lebo bez hodín alebo nejakej aplikácie to nemá význam vobec neviem či sa zlepšujem a kolko odbehnem atd ved to poznáte 🙂 v juni nastupujem do práce po MD tak sa teším 🙂 🙂 🙂
Cafte zenule. Hlasim sa z Emiratov. Tak tu je to lepsie s behom ako minuly tyzden na lyzocacke ale von sa behat neda, este o polnoci je 30 stupnov. Ale vo fitku na pase sa tiez da. Musim uz pomaly natocit vrtulu lebo v maji ten polmaraton v Göteborgu bude katastrofa.
Inak ja tie ako @opica pilatesujem a este vela plavam.
ahojte, @janicca , ja som mala velku dilemu ohladom hodin , kupila som si Garminy 110 a som fakt dost spokojna......
inak baby , trening objemov v slimacom tempe prinieslo moj prvy uspech....vcera som zabehla 10, 06 km za 1h 6 min, priemerne tempo 6:39..... pricom a 24.2.2014 som zabehla 10,02 km za 1:16 , jupiiiiiii, zlepsenie o 10 min a hlavne zlepsenie priemernej rychlosti a pritom to slo same, islo sa mi hrozne dobre......
mna boli usko, tak pri behu je to este horsie, lebo bud vietor alebo cisto fyzicka namaha to zhorsuje :(
dnes u nas 16stupnov a ja som vybehla, v trojstvrtovych nohaviciach a mikine. musim sa pochvalit, konecne som nasla idealne oblecenie na take pocasie... a uz to ma zasa klesat podla predpovedi! 😀 😀
Hotovo! 😉
Ahojte, chcem sa spytat, ci je mozne, aby sa za tri tyzdne behu a upravenej stravy nepohla ani vaha, ani cm? Mozno beham kratko, neviem. Posledny tyzden 5 km 45 minut. Beham 4x do tyzdna. Som z toho dost sklamana 😒 cakala som nejaky posun, hm. Behanie ma bavi, nerobim to z donutenia.

Ja dnes desinku, vonku krasne, ale beh nic moc, lebo za 1.kopec 😖 a za 2. stale ma niekto rusil (mobil a pod.) 😖 a po vcerajsku mi ten kopec dnes fakt nesadol, citila som ho v nohach