icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

laja77
17. mar 2014

dnes po dvoch lenivych dnoch 😀 na rozcvicku 6km 🙂 . Este pridam 2x4,5 km prechadzku s kocikom 😵 . Ako tie dva dni nicnerobenia si musim pekne odpracovat teraz 😀

iconka
17. mar 2014

@evelin1986 Ja si vodu nenosim. V lete som si ju parkrat vzala na ihrisko, ale ani ra som sa nenapila, len co som flasu musela vlacit, tak kaslem na to. Ked zacnes, tak sa celkom rychlo dopracujes k tomu, ze das 20minut v kuse. Bez pomaly, nelet a uvidis, ze po par behoch to das uplne v pohode. Tak nech ti to beha 😉

iconka
17. mar 2014

Pre trencanky a okolie, ktore si chu zabehat pre dobru vec davam do pozornosti tento beh, lebo nikto o nom skoro nevie, nie je to spropagovane (mne o nom povedala kolegyna, ktorej kamaratka to organizuje s muzom) http://www.ajdnes.sk/beneficny-beh-pro-autis/so...

iconka
17. mar 2014

Dnes vediem monolog? 😀 Bola som si zabehat, ale len 6km, lebo ma chytil akutny wc problem a nakolko som bola na ihrisku a bol tam aj jeden chalan, tak som sa pratala domov ;(

verbal
17. mar 2014

@iconka 6km na akom velkom okruhu? netoci sa ti hlava? 😀 😀

laja77
17. mar 2014

@iconka nie, aj ja som tu 😀 😀 😀

iconka
17. mar 2014

@verbal na 250m okruhu...uz som si zvykla a nechodim tak casto uz na ihrisko, menim trasy a raz za cas mi to dobre padne. Mam to len na skok z domu a to mi vyhovuje, hlavne ked nemam chut na vymyslanie tras.

verbal
17. mar 2014

@iconka aj my sme s mm chodili na zaciatku, ked som sa ucila behat. ale ked som uz behavala 12okruhov, stala sa z toho neprijemna rutina ratania okruhov... ale zasa by to bola prijemna zmena podkladu. teraz chodim behavat sama a do lesa sa bojim. takze bezim iba po asfalte.

iconka
17. mar 2014

@verbal o tom pocitani by som vedela rozpravat, preto si zvycajne ne ihrisko beriem sluchatka a snazim sa pocuvat radio a nepocitat

verbal
17. mar 2014

@iconka a to som sa kopec krat sekla a zrazu som nevedela kolko to bolo... 😉 a raz tam prisiel taky Forest, strasne tempo kolena pod bradu pri kazdom odraze. to bola ina depka!

janicca
17. mar 2014

čafte tak konečne som prelomila tie moje 3 km 😝 dala som 4 km bežalo som mi fantastický 🙂 konečne som si dnes ten beh prvý krát čo behám užila bez toho aby som sa trápila s dychom , s nohami atď.....začala som naozaj veľmi pomaly bolo to super taká som išla spokojná domov 😵

mirka907
17. mar 2014

ja v sobotu 7km, vcera 7km, dnes na pase 5km (ale na mechanickom to je ako s cinkami na nohach ) a doktor ma zajtra "zabije" ...ostavam s pozdravom 😀

romanovic
18. mar 2014

Hotovo 😉

romanovic
18. mar 2014

Snazila som sa o pomale tempo, zacala som na 6,40 a spomalila som na celkove priemerne 7,29 a budem sa snazit nabehat co najviac km pri tomto tempicku. Inak po klbe ma pre zmenu boli prava achilovka a naposledy asi pred 2 rokmi to bolo polrocne utrpenie, brrr 😠 😠

evelin1986
18. mar 2014

Baby,tak vcera sa stal zazrak!🙂..isla som vcera poobede vyskusat nove tenisky vonku a vravim si,ze skusim dobehnut aspon na koniec ulice..ale tam akurat bol sused,tak som sa hanbila zastat,chcela som sa predviest,chapete a tak som bezala dalej..a zrazu asi po 10 minutach,ktore boli pre moju hlavu kriticke som uz ten beh nevnimala a bezala dalej...konecny vysledok- 25 mnut behu,3,2 km vzdialenost,priemerka km/7:50min ...cize isla som jak slimak,ale som neskutocne stastna a hrda na seba..nikdy by mi nenapadlo,ze sa to vobec stane a to zo dna na den...inak tie hodnoty mozno nie su uplne presne- pouzivam aplikaciu v MT,ale tak lepsie ako nic...dnes posilka. zajtra idem skusit zas🙂 pekny den prajem

romanovic
18. mar 2014

@evelin1986 super! A teraz sa Ti to uz rozbehne. Lebo budes mat pocit, ze musis zabehnut viac ako naposledy a tvrdohlavost Ti nedovoli polavit. 😉 😉 Gratululem!

yanni
18. mar 2014

@evelin1986 aj ja gratulujem. Presne ta tvrdohlavost. Aj ja som tak zacinala. Nieco som si predsavzala a nepovolila. A potom uz to islo.

Inak byby, ja sa hlasim spät v Reichu. No poviem vam, je sice nejakych 17 stupnov ale oproti 36 v Emiratoch kosaaaaaa. Uz aby bolo leto. Ale dala som si too vcera v kratkych gatiach, juuuuj to je super ako byt naobliekana ako cibula. len fuka ako keby mu platili. Takmer celu trasu proti vetru, to bol boooooj.

janicca
18. mar 2014

@evelin1986
@romanovic
@yanni baby naozaj je to všetko v hlave čo sa týka chudnutia aj životného štýlu a postoju ku vlastnému telu keď pridáme trošku tvrdohlavosti ,chuti,vytrvalosti .....hne´d to všetko ide ľahšie ja sa do dnes nemožem spamatať ako dobre som včera bežala a ten záver som do konca zrýchlila tempo a počas behu som skúšala aj zakopávanie 😵 😵 tak som si dnes dopriala poriadnu margotku 😀 😀 😝 dnes som stretla jednu kočku a mi vraví normálne ma nespoznala ako som schudla 😎 a to len 5 kg dole tak že dnes fanky nálada graduje zatial 🙂

laja77
18. mar 2014

dnes 8,4km odbehane. A malinové muffiny napecene 😀 😀 😀 - pre mojich chlapcov 😉

yanni
18. mar 2014

@janicca presne tak. A davam vsetkym jednu radu, ked uuz viac vydrzite, jedno v akom tempe, prihlasujete sa na preteky. Ci uz 5 km, polmaraton alebo maraton, to je jedno, vsetko sa rata. Trenig je jedna vec, casto sa cloveku nechce ale preteky, s tymi vsetkymi ludmi, dobrou naladou, muzisko, skandujucimi ludmi popri trati, to cloveku len doda akesi zadostucinenie, ze to co robime, je super, je spravne. Clovek ma chut na viac. My sme prisli vcera z triatlonu v Abu Dhabi a uz aj zaciname trenovat na polmaraton v Göteborgu v maji. V juni polmaraton v Mnichove a pomedzi nejake mensie behy ako trening. Nemecko tym zije. tu sa beha ako ludovy sport.

janicca
18. mar 2014

@yanni možno raz sa mi podarí aspon niekde nejaku 5 ku dat ale to všetko je vo hviezdach no nikdy nehovor nikdy 😉 ....už len keď čítam o tom skandujucom dave tak mám zimomriavky po sebe 😵 koľko krát idem že sa mi nechce ale ked to dám tak som vždy taká spokojnáááááá ....samozrejme idem za každeho počasia a manžel sa opýta .ideš aj keď prší ? a ja mu vždy na to poviem že nie je zlé počasie len sa treba vedieť dobre obliecť 😵

@laja77 hoď zo dve alebo aspoň recept 😉

opica
18. mar 2014

zeny, neverite, ale je to tu 😀
konecne som sa rozhybala a GARMIN FORERUNNER 210 HR su na ceste...sa tesim.
sice este stale som riadne nakapata,ale dnes by som chcela aspon na chvilu vybehnut, uvidime, co na to telo povie

mirka907
18. mar 2014

Tak zeny....ujo doktor ranu chvalil...podla mna jej pohyb prospieva 😀 na kontrolu uz len 2krat tyzdenne...od samej radosti som si odbehla sviznejsiu 9tku..a idem sa napchavat "zelezom" a zlepsit krvny obraz naj mi to beha rychlejsie..zivot je krasny ked clovek zas moze robit to co miluje 😉

laja77
18. mar 2014

@mirka907 aj si sa mu pochvalila svojimi bezeckymi vykonmi ? 😉

laja77
18. mar 2014

@janicca jaj, obycajne mufinove cesto- odlahcene (dietne 😀 😀 😀 ) jogurtom a v strede lyzicka malinoveho lekvaru . Ako nemala by som to pisat kvoli nazvu temy, v ktorej sa prave nachadzam, ale zjedla som dve 😀 . Vsak ja to vybeham 😎

iconka
18. mar 2014

Ja dnes 12km na novom mieste sa mi akosi lahsie behalo ;)

opica
18. mar 2014

tak co, tak nic ;) taka unava na mna padla,ze som si povedala, ze este radsej pockam. pri tych detoch je ta rekonvalescencia nekonecna...nevadi, ved nejdem umriet....volakedy by som uz behala o 100 6, ale od oktobra si radsej budem vlasy trhat tyzden ako potom dva mesiace nebyt schopna funkcneho zivota.

mirka907
18. mar 2014

@laja77 v nasom vztahu sme este nedospeli do stavu, ze si hovorime uplne vsetko 😀

putney
18. mar 2014

Ahojte, tak ja aky rozdiel. Vcera som na pokraji sil odbehla 3,5km...........udychcana ubolena, dnes cely den depka, ze teda idem skusit zas, aspon 2km................a ako som sa tak rozbehla tak som dala v uplnej pohodicke 6km - novy osobak 😀 😀 😀 - udychany nosom a energie som mala, ze by som este aj dalej isla, len bolo treba deti ulozit spat. To akoze aky rozdiel??? Som tomu vazne nechapala.

opica
19. mar 2014

@putney su dni, kedy clovek odbehne pomaly maraton a ani nema pocit, ze beha a su dni, kedy sa trapi po 500 metroch. to je uplne normalne, napr. strava, rezim, hydratacia, regeneracia...