Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
baby, moje milovane slovensko. ti idioti rakuski nam nedali cipy, ani nepovedali mojmu muzovi,z e ich niekam ma ist vyzdvinhut, tak si dnes poobede musiem urobit neplanovany vylet do viedne....uz nikdy nepojdem na ziaden ich beh, organizacia 0 bodov...som z toho strasne smutna...za tie peniaze by som aspon informacie cakala ☹
btw na slovensku uz aj na hocijakych supackych behoch mas cip v cisle, tu este aj zaplatim zan 5 eur za kus, co je NEVRATNY depozit...no proste zurka 😒
čafte baby 🙂 tak ja sa nemám veru čím chváliť tento týždeň odbehnuté 5 km a to je všetko 😖 dufam že dnes to aspoň čiastočne nahradím už sa teším 🙂
@opica ja teda neviem ako funguje organizácia pri bežeckých súťažiach ale človeka to nasere keď do toho investuje,teší sa celu dobu a potom veĺké sklamania viem si to predstaviť ten pocit .......dnes vybehneš po slovensku a hneď bude fanky nálada 🙂 🙂
@opica akoze nedali cipy,ja som vyplnila jedno tlacivo a kolega mi vyzdvihol cislo.kedy podla teba byt vo viedni?vobec netusim ako to na takomto velkom behu chodi.kolega tvrdi,ze tam staci byt o 8ale mne sa to zda neskoro.
Pozerala som video z minuleho roku a velmi ma hneva,ze nejdem cely maraton.ale silou vole asi tych druhych 21km nedam.
@katpetdo no, dali cislo,ale potrebujes aj cip, ktory nie je v cisle a ked si precitas ten ich booklet, tak tam je napisane,ze si musis vyzdvihnut cip, za ktory zaplatis 5 eur nevratne alebo mas vlastny...akoze, nik nam to nepovedal, tak sme sa previezli.
my chystame odchod z domu okolo 6.30. ideme na zberne parkovisko, odtial metrom na start. odhad,z e tam budeme medzi 7.30-8.00
@opica kolega ma aj cip,ale hovoril,ze peniaze vrstia spat.cize vam pri vyzvihovank cisla nepovedali ze si mate zobrat aj cip?to nastve.
Inak ja stsrtujem v ppredposlednom bloku,kedze som sa prihlasovala povodne na marston a tam som nemala este odbehmuty,takze zacinam s bezcami,ktory maju o pol hodinu pomalsi polmaratom, cize ma caka vela kluckovania
@katpetdo aha, ok, vzala som vsetky papiere, tak uvidime. hej, nepovedali nic, co uz, fakt som zatial sklamana, moznoze zajtrajsok ma obveseli 😎 svagrina startuje v 2, takze my sa zas smejeme. nejak nema nik z nas natrenovane, ale ved ide o srandu 😀 drzim paste, ty si makacka, urcite to das super!
tak dnes som si trošku dala do tela 🙂 mierne prevýšenie ,cez pole ,cestu scenéria prírody úžasná 🙂 😉 na začiatku to bolo mierne aj dýchanie bolo super ale ten koniec dosť silný protivietor tak som si myslela že vyplujem dušu trvalo mi to cca 45 min možno to bolo aj 6 km 🙂 tak že spokojnosť na mojej strane 😉
My sme boli vcera prvykrat vsetci styria na bicykloch. Doteraz som vzdy chodila s detmi sama a bezala som popri nich (co zase nebolo take tazke, lebo mladsia sa minuly rok naucila bicyklovat - mala 4) a muz s nami cez vikendy zasadne nikam nechodil, lebo trcal v atelieri...no a konecne som sa dockala 😉 Sice dosli sme len do Ruzinova na kolotoce, trajdali sme sa v okoli, na Strkovci, ale hlavne, ze sme spolu niekde boli!! 😉 😉
Caute zeny, vsede same sutaze, maratony a pod. a tak ma to namotivovalo, ze som aj ja dnes sama pre seba jeden polmaratonik zabehla. Klasika s wc problemom, ale bola som na takych miestach, kde ma mohla vyrusit akurat tak srnka, alebo zajac, tak mi to bolo jedno. Pekny den ;)
Ja som sa rano vybrala ze idem do lesa a kuknem sfuknute koleso...Tak som dosla a vybehla som od nasich smer cez dedinu, sidlisko a na hradzu...tam som si dala 5tku a spat...takze vyslo mi z toho 14km aj nejake drobe..Poobede je v Kysaku polmaraton ale kedze nemam rychlost aku by som chcela, tak idem s mojou malou a neterkami na detske preteky...no ale najprv zriesit auto
@opica gratulujem. Idem sa aj ja chvalit. Na 4km som sa rozbodla,ze pobezim CELY MARATON a dala som to. Oficialny cas 3:45:12 ale kvoli kluckovanii som odbehla 42,7km.je uzasne ako odhodlanie dokaze posunut telo dalej. ODKEdy s zacala po novom roki opat behat tak som za cely tyzden ani raz neodbehla 42km a najdlhso bej som mala raz 16km.Vsetky km som mala uplne vyrovnane a poslednu km za 4:56.
LEN VO vysledloch som bezala iba pol maraton kedze nam vymenili pri pdovzdavano cip. Pisala spm organozatorom ci by sa to nedalo vymenit, tak snad vyhoveju.
Prepacte preklepy.pisem z telefonu
@iconka ten dav na trati a pri trati bol motivujuci,tak som to riskla.zvolila som tempo ako pri dlhom behu a tello vydrzalo.ani gely som nemala,len banany co davali na obcerstvovacke.ked som teraz videla,co dokaze moje telo bez primeranej pripravy, som zvedava co zvladne s patrocnym treningom
Odbehnute 😉
@romanovic , hladala som nieco o soji a nasla som pre teba a tvoj problem: http://www.badatel.net/bolesti-opuchy-noh-prici...
pekny tyzden

Ahojte, boli ma koleno... Zacalo to bolestou vzadu, teraz cez vikend som v lese tak nestastne podskocila, ze ma uz boli aj spredu. Myslite, ze je pauza nevyhnutna? Podla priznakov to odhadujem na bezecke koleno! 😅 😅 😅