Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
ahojte koceny. Tak ja sa hlasim spät. vcera uz som bola zase zarezavat v kancli. Chlap zase odletel, tka na setko sama. V pondelok som dala sviatocnych 13 km, vcera len 7 ale nebolo casu. Dnes nist, lebo vecer termin u zubara. Ale je krasne, teplo, slniecko, hned by som vybehla.
@womankc na youtube najdes kopec navodov ako spravne behat
https://www.youtube.com/results?search_query=ak...
mne sa napr. beha dobre ked takpovediac " šmatlem ".....samozrejme toto plati pre beton a nie behanie v prirode....tam musim zdvihat nohy 😀 😀 😀 ......
ja mam na behanie obycajne NIKE za 35 eur a beha sa mi v nich dobre.....ale bolest moze byt aj pretazenim....ja ked som behala svojich klasickych 7 km - dost dlhoo a par krat som zabehla 10 km tak ma bolievali pri konci behu bedrove klby....teraz ked beham v pohode 10km tak ma bedrove klby nebolia........a hore som pisala, ze po 27 km turistike ma boleli pri behu holenne kosti.....
@womankc
Ako bolo spomenuté, najlepšie je to pozrieť na webe. Okrem toho neviem, či beháš dlho, či máš nadváhu atď. Väčšinou však ide o preťaženie (ak odmyslíme extra pronáciu resp. vyslovene zlý štýl behu). Na kompletnú analýzu by bolo treba viac info a nakoniec môže byť problém úplne inde.
@lalus vdaka, ja som medzicasom prekutrala google a zistila som, ze to v tom sport trackeri naozaj robi problemy. Nie ze by som pocas behu chcela telefonovat alebo smskovat, ale nam sa to stalo na rodinnom vylete, ktory bol 3hodinovy, kracali sme, takze som si mohla dovolit telefonovat. Vlastne som sport tracker prave testovala. Pri behu nedvihnem telefonat. Ale ani na dlhsie cyklotury to takto nie je vhodne. Aj ked je otazne, ci by bateria v mobile vydrzala celodennu pesiu alebo cykloturistiku, ta aplikacia asi dost zerie.
@nelinqua ani ja sa pri behu nenecham rusit prichadzajucim hovorom, dnes sa mi to stalo, volala som naspat po odbehnuti 😉
Po Velkonocnom obzerstve na Vychode som dnes konecne vybehla 😉 😀
zeny,som sa dnes zo srandy odvazila a...odkedy mam garminy,tak beham pomalsie,ale schudla som 2 kila za posledny mesiac 😀 dnes som sla behat brutalne hladna a normalne som sa odpalila.boze to moje jedenie sa zas ukazalo. ale prihlasila som nas s muzom na pomle run,tak ideme vsetci 4-deti uz poctivo trenuju na tych svojich 200 metrov 😀
tak a prihlasila som sa do Budapesti. Este aj dalsich 2 kolegov som nahovorila.
12. oktober 2014
29. Spar Budapest Marathon
@opica neverila som, ze to budem este niekedy riesit, ale za 3t - 2kg dole. Este dalsie 3kg a som spat nap ovodnej vahe. za 5 tyzdnov som totiz v marci pribrala cez 5kg len kvoli prezieraniu sladkostami. 😝 . Na pomle run som chcela ist aj ja, ale z domu to mam 80km a to je prilis daleko.
@opica
@katpetdo viem za vas tu niektore nastvem ale ja som v objemovke 😀 ...rozumej jem co mi hrdlo raci a pracujem trosku na svalovej hmote...ale zas pravda je, ze sa snazim jest zdravo a zo sladkeho mam najradsej horku cokoladu....81% a podobne....to sa neviem dojest.....a u mna je klasika efekt ze drzim sa nejakej vahy a potom buch zrazu kilo az dve dole....
@mirka907 vsak ja jem,len klasika.rano o 6 jogurt a o 9 dnes uz telo nemalo z coho,len jest tesne pred behom je na figu, by mi bolo na grcanie.ja proste jest zabudam,nepriberam,len ma prekvapilo to schudnutie.kazdopadne 50 Kil ako ty mat snad nebudem nikdy 😎 to by som uz bola asi pred smrtou 😎 pri mojich 182 cm
@mirka907 ale nenastves. ja som sa po porode snazila tiez pribrat a mala som pocit, ze niekedy je to tazsie ako schudnut. Inak tiez som zacala trochu posilnovat, lebo na fotkach z maratonu som si uvedomila, ze sa mi zle beha aj pre zle drzanie tela. posledneho pol roka som kaslala na posilnovanie a moje drzanie tela (aj pri behu) uplne nespravne. Jediny problem je, ze sa do toho musim strasne nutit. nemam rada staticke cvicenia.

ahojte, dufam, ze ste mali krasne sviatky...ja veru ano, jednak som si kazdy den pospala do 8.00 + som behala a turistikovala, v piatok po tyzdni nebehania 6 km s prevysenim, v sobotu 12 km s detmi, v nedelu skoro 27 km turistika a vcera 10 km beh
@katpetdo, asi ano, ja som strasne dlho nesla v rezkom tempe dlhu turistiku - v nedelu skoro 27 km....vecer ma boleli nohy, na druhy den v pohode, vcera som bola behat a veru som citila prve 4 km ze ma bolia nohy od kolien dole...potom som to rozbehala....aj ma pokusalo dat si viacej ako 10 km lebo som bola v dobrom tempicku....ale nastastie zdravy rozum zvitazil a veru ked som prisla domov bolo to akurat......do piatku behat nepojdem, zajtra idem plavat....takze ak si dala 42 kilometrov - a este aj behom....telo potrebuje zregenerovat.... ale si aj tak perfektna 😉