Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Cafte. Tak ja dnes podla planu pomalych 35 MINUT. Vydalo to na 6, 5 km. Nist moc ale plan je plan 😠
Baby vy co ste take zizaly. Tahali vas za usi? 😀 ja tiez napodobne ako mirka ani 170 nedam.ja som tiez nedavno muzovi vyplakavala, ze ako fajn maju dlhani s dlhymi nohami. A on total neromanticky, ze nech som rada, najlepsi bezci maju okolo 170 cm. Aj chlapi 😀
Inak ja som naopak 2 kg pribrala ako trenujem kazdy den podla planu. Vidno to nevidiet ale citim to pri behu. Nejaka tazka sa citim 😕 ale tak este tieto dva polmaratony a od jula nabehnem na moj obdenrezim.
Inak ja som tiez o Budapesti rozmyslala, kedze muz ma koncom Septembra Berlin, to by mi v oktobri super pasovalo ale ja chcem tu pipinocku. Uz cakam cakam kazdy mesiac a furt nic. A ked sa na nieco na jesen prihlqsim, tak urcite ako napriek sa dockam. Ja uz fakt neviem ci to risknut. Potom ked sa nebudem moct zucastnit, tak na jednej strane radost s baby, na druhej smutok, ze mi take nieco ujde. Hm normalne dilema na pisomnu maturitu 😀
@dracik1 no nech su aj dvojky. Tak budeme mat 5 "ohohooooooO" 😉
Inak mam tu z kona jednu znamu, ta ma tri 6,4,2 rocne a potom sok ze zase tehotna a potom este väcsi sok ze dvojky. Babulky maju 4 Mesiace a povedala, ze by ani jedno dieta nevymenila ani za nic.
Inak aj my mame tak v rodine. Ale opacne. Mamin brat ma 4 zenske. Stvrte mali po 8 rokoch, ze po takom case bude konecne chalan. No tak to si mala vidiet aka baba to je 😉 Sme sa vzdy smiali, ze im vlozky asi kamion vozi ;-DDDDD
Inak chalani daju zabrat, vedia sa dohadat, ale fakt nie su zli. da sa s nimi. A chcu sestricku. Najstarsi povedal, ze to bude pre Clausiho (najmladsieho) aby sa mal s kym hrat. Lebo s tymi dvomi starsimi on nejak nemusi. Ma sice uz 4 roky, ale on je este takyyyyyy babätkovsky 😉
Ja by som strasne chcela copatu pipinocku ale mam takeho tusaka, ze moj muz vie asi len chalanov miesit. Inak vazne, uz som o tom normalne reportaz videla, ze niektore pary vedia len jedno pohlavie. Doteraz ale nie je vyzistene, preco to tak je.
@opica no nech nam to tvoje pfuj, pfuj pomoze. ak to tento mesiac vynde, tak ti nieco pekne poslem 😉 Inak ako som uz vyssie pisala, tuzba je ale ak bude, tak asi zase len chlapec. Ja to pohlavie nijak neriesim. ved to sa ani neda naplanovat. Keksik je aj pred ovu aj presne na ovu ale ktora rybicka uspeje nemozes nikdy vediet.
baby čafte moj manžel prišiel s týmto že či idem ??? http://beh.zoznam.sk/beh/2716/beh-oslobodenia-s...
len keď som to počula tak som mala tep 300 😀 tých 5 km dám ale tie časy čo su tam tak to neviem neviem či sa vopchám do 45 min no ale niekde treba začať a či ? silno zvažujem že asi pojdem 🙂
@yanni segra má tiež troch vajčákov a povedala že keby to bolo 4 té baby tak by to bolo tiež určite vajco 😀 😀 ja mám len jedného vajčáka ale hneď by som brala ešte aj dve ,tri......deti su radosť tak nech je to čo chce len nech je to zdravé 😵 🙂
ja dnes "trapnych" 1,5km, ale boli to take lokalne preteky, skoncila som stvrta, cas nic moc, ale tak 7mesiacov po porode sa aj to rata 😝 . Akurat, ze tych 1,5 je strasne malo, mala som pocit, ze este som sa len nastartovala a rozbehla a zrazu ze ciel- take kratucke trate nie su pre mna 😀 , ale na polmaraton tiez este nemam 😀
Cely den prsalo, uz som myslela, ze z behania nic nebude. Este sme boli neplanovane aj na navsteve pozriet babatko, ale vecer prestalo prsat, tak som si na chvilu vybehla a neplanovane dala intervaly ;)
zeny, bola som hodit decka svokrovcom do presova a poobede som si vybehla zabeht. a toto sa moze stat len mne, tak vam to napisem pekne poporiadku-bolo to na 10 km:
1. cigani-to je ale rit!!! (verim,ze to mysleli pozitive)
2. baca-kamze bezime, mlada pani
3. korhel- a coze tak sama, slecinka
4. cigan z druhej strany cesty- caaaaaau
5. bezec dusan-pridal sa mi na 7.km a odprevadil ma az domov(asi ho sklamalo,ze mam muza a deti ;) )
ja dnes saleny trail v lese....16.4km total po blate, listoch...niektore useky smykom...no sialenstvo...a hej prsalo 😀 😀 😀 ..skludnilo sa ku koncu
kočky, beháva niekto aj koliečka na ihrisku?
čafte královničky 😀 🙂
tak ja mám dnes úžasný zážitok za sebou odvážila som sa prihlásiť na jeden pretek bežalo sa 5,2km prevýšenie cca 300 m a dala som to za 39 min. ale keď som bežala respektíve kráčala do toho kopca tak mi to nebolo všetko jedno ale dala som to aj v ďaka jednej kočke s ktorou som sa zoznámila hneď pri registrácií tiež to bol jej prvý pretek tak ma povzbudzovala a hnala do predu pre mňa fantastická podpora za čo som jej nesmierne vďačná 😵 😵 😵
@suezana aj ja behávama do kolečka
Ja som bola rano na pomalu 5tku po vcerajsku, takze tiez odbehnute
Zeny, tu padaju krupy ako svina 😨
@opica ide tiiiiii. Supeeeeer. Hlavne ti cigosi s tou ritou. Mala si im este povrtiet ;-DDDDD
Tak ja idem zhruba ale velmi zhruba podla planu. Vcera som mala 100 minut ale vzislo z toho. Lialo cely den, uz ma islo porazit. A taku trasu by som musela dat aj cez polia a lesy a ked sa aj ukludnilo, tak to len na chvilu a zase sa zlialo, tak som dala len 45 min, 9 km, uz z toho tyzdna a aj tak som dobiehala total mokra po dazdi. Dnes je lepsie, ale kosa, zial na 100 min mi nevychadza cas, tak pojdem na nakup a potom hodim dakch 30 min.
@suezana ja kolecka nebeham. To nie je na moju psychiku. Ja by som sa ppo troch koleckach asi psychicky zrutila. Ja potrebujem nieco pekne kukat. Domy, zahrady, lesy, polia, ludi atd. V koleckach by som si asi hlavu neprevetrala. Ani moj muz nema rad kolecka. Tiez radsej niekde po poli alebo v dedine medzi domami atd.
@janicca super, gratulka. Len tak dalej.
@laja77 sorry ze sa pytam, ja nejak zabudam, asi si budem robit do debilnicka zaznamy. Ty mas teraz dvojicky? Vravis, ze si 7 mesiacov po porode. kedy si tak akoze vaznejsie zacala behat? A behala si aj pred tehu a v tehu a ked v tehu ano tak ako dlho?
Ty si ta co v 6tyzdni bezala v Parizi maraton? Neviem, uz fakt nemam ani paru, ale bola tu taka babulka ale neviem uz jej nick.
A inak, cim viach chlapon tym lepsie. A co budem robit s babou? Slova mojho muza. No zabit je ho malo. Ja som mu na to, ze ju bude obliekat do sukniciek a robit jej vrkociky a ta ho bude straaasne zboznovat. Dcery miluju svojich otcov 😉
tak kočky ak smiem rada sa k Vám pridám... som silný astmatik, alegrik a ja neviem čo všetko ale aj napriek dám sprey na dýchanie a bežím ... lenže v poslednom čase behám dosť často si myslím aj rôzne súťaže a moja rodina mi tvrdí že mi rastú stehná ... a to je moja trauma.. tak poraďte čo robiť aby nerástli ale naopak aby ubúdalo z nich po troške ... ☹
2x do týždňa mám trénerku vo fitku , cca. 3x do týždňa dávam len kardio teda hlavne beh..občas nejaká súťaž ....
a zvažujem ešte jumping ....
fakt som dosť zúfaláááááááááááá
@yanni nie, nemam dvojicky, starsi maju 9 a 11 rokov, najmladsi ma 7mesiacov. Behavala som aj pred tehotenstvom. V poslednom tehu som behala len prve dva mesiace, viac som sa necitila, tie predtym do nejakeho 5.-6. mesiaca. No a po tomto tehu som zacala behat, ked mal maly dva mesiace. Joj a maraton, to nie ja, ja zatial nedam ani polmaraton 🙂 .
@sivamyska1 ja jumping môžem - chodím dvakrát do týždňa, a už som sa tiež stretla s takým názorom, že tam priberiem - že zadok rastie a tak.... neviem, nemám ten pocit - mám lepšiu kondičku, prevetrám hlavu a som pevnejšia - na váhe som dole vďaka tomu nešla .... to ma hnevá trochu, ale už ma chvália a pýtajú sa koľko som schudla.
ďakujem každej za odpoveď na to behanie koliečok - ja radšej behám na ihrisku, ja sa bojím behať inde, že ma bude chcieť dobehnúť nejaký pes 😅 😅 😅 🤐 🤐
som si aj myslela, že väčšina nebeháte koliečka - šak toľko km dookola 😅 😅
a načo je dobré to striedanie že pár minút beh, pár minút chôdza (neviem presne koľko) - to je vhodné na chudnutie, či pre začiatočníkov? ďakujem

Jaj a bola som behat. Dnes 10 po praci. Ale po vcerajsom biku to nebolo celkom ono a vietor mi tiez nepridaval.