Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
ahojte, davam len lajky, sa mi to paci....riadne sportovkyne...
som chora, boli ma hlava z dutin, kaslem ako tuberak...aby toho nebolo malo, na prechadzke som zle stupila, zacal ma boliet clenok......hlavne, ze vikend som stravila na Skalke v "lone " prirody, vo vyske 1000 m nm, kde su krasne bezecke trate...... 😔 a vyhlady na nizke tatry, velku fatru....dokonca som videla Krivan......
pekny tyzden
dnes rano sa mi veru nechcelo vstavat, ale spomenula som si na to teplo, ktore nas caka najblizsie dni a sups ho behat 😀 😀 😀 , takze aspon 6km, aby sa nepovedalo 😎
Ahojte baby.
Z firmy ideme behať na pretek Od Tatier k Dunaju (www.odtatierkdunaju.sk) ako Modrý koník Team a chýba nám jeden bežec. Konkrétne na časť: 1. úsek: 11 km, 2. úsek: 8,2 km, 3. úsek: 6,7 km, spolu: 25,9 km. Náklady s pretekom hradíme my, stačí sa pridať 🙂 Radi by sme zobrali aj niekoho z vás. Je to 16.-17. augusta. Mali by ste záujem? 🙂
@mariosmykal Ja by som rada isla, ale akurat budeme na dovolenke. Maybe next time...
@mariosmykal ja az taka dobra nie som 😀 , este musim nejake tie kilometre nabehat 🙂
ja akurat rozmyslam,z e o ktorej zajtra vsatavam, aby som si stihla ist zabehat. tento tyzden mi to nejak nevychadza, tak standardne o 5 budicek,a le kedze mam len skolenie a to az o 9, tak by som si mohla stihnut zabehat...nuz uvidime, ci motyka vystreli...ale uz aj u mna zacina este skorsie budicky, aby som stihala behat. miujem rada po behu nalacno 😀
@laja77 😀 😀 😀
baby neviem ako to robíte, ale ja ráno nemám energiu 😝 skúšala som niekoľkokrát, ale až tak okolo 8, na 4.00 si ja budík kvôli behu dávať nebudem (zatiaľ) 🤐 a úplne zúfalo som nevládala, len som sa vliekla 😝
dám tomu ešte šancu samozrejme, ale u mňa neporovnateľný rozdiel akým tempom bežím večer (jednak najedená z dňa, rozchodené nohy, rozhýbané celé telo z bežných aktivít) a ako sa vlečiem ráno 🙄
31 stupnov....zeny idem do toho pekla 😠 ...stastie ze mam pomaly vyklusovy a teda kratky beh dnes....
moja ranna sestka pri vychode slnka za mnou-akurat sa mi vari kava 😀
moja odmena
11km v nadhernom rane, dedulo-bezec mi uz zdialky kyval.
Hor sa!!!
@lalus ja tiež nejak ráno nie som schopná...presne ako píšeš, chuť by aj bola (ja som skôr ranné vtáča), ale som nerozhýbaná...možno aj bez energie...zatiaľ som bola len raz, ale liečila som sa tri dni :D...a pritom som sa akože predtým aj rozťahovala..aj potom
Dnes mam poldna dovolenku tak som prave dobehala...10.5km...pocity ok... budem provokovat ale teraz smer bazen 😉
Ja som bola rano o 4:30 na hodinku a bolo mi strasne teplo, skapinam, ked je takto.

V sobotu som si dal tanecnu noc do rana, pocas ktorej som zviedla aj urputny zapas s Tatranskym cajom 72%...nevyhrala som, ale aspon som sa nevzdala bez boja 😀 , musim castejsie vytiahnut opatky, lebo moje nohy nie su zvyknute a den "po" to byva tragedia 😀
Vcera vecer mi muz vravi "vyzeras tragicky, nastastie to mozes zvalit na opatky" 😀 😀 . Ale dnes som zvladla 7x Kuchajdu, sice s tazkostami, ale dala som to 😀 😀