Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
ja som sa prave vratila z behu. sice asi 80% bolo v tieni v lesoparku, ale tych zvysnych 20 % ma uplne vystavilo...
dievcata, pozeram, ze ste tu skusene bezkyne, vedeli by ste mi poradit, ako je to s behom po porode? nie som ziaden profesional, no behavala som vzdy v lete, byvame na dedine a co sa tyka rasy, mam idealne podmienky - ziaden asfalt ani pre mna nezvladnutelne kopce, tak som si vzdy rano alebo podvecer davala taku tristvrte hodinku... tento rok som este nebola, uz tyzden prenasam, mala sa narodi kazdu chvilu a pocas tehotenstva som pribrala 18 kil a absolutne stratila kondicku... ako je to s dojcenim a behom, mozem/nemozem? jasne, ze nechcem zacat okamzite, myslim, ze sa na to nebudem ani citit a chvilu to potrva, kym si najdeme nejaky ten rezim, aby som mohla rano ci vecer na polhodinku vybehnut, ale myslite, ze si budem moct este toto leto zabehat? teraz sa uz len tak povalujem, je mi horuco a nic nevladzem, o to viac dufam, ze po porode sa mi energia vrati...
@monique89 Ahoj, ja som zacala behat mozno 2 mesiace po porode, ale len tak zlahka veeeelmi, dost som citila pri behu naliate prsia - treba dobru sportovu podprsenku. Inak s Dojcenim to nijako nekoliduje, mozes behat, cvicit, a dojcit, tam problem nie je. Skor si treba vsimat fyzicku pripravenost - napr. mna zpociatku dost bolievali bedrove klby - asi este neboli po porode a tehotenstve uplne zotavene, a po behani ma v noci dost boleli. Cize musis vediet sama, kedy sa na to budes citit, a vtedy zacat pomaly, postupne. Ja som behavala aj s kocikom :D tak drzim palce!
@malamargotka hehe, vyberas bezecke topanky podla farby??? fuuuha 😀 😀 ale neuveris, ja mam presne v tychto farbach, ale nie Nike, ale New Balance 😉
Trochu som si pobehala rano, trochu vecer, stretla som stareho pana, byvaleho bezca, ktory behaval 50tky. Trosku sme si pokecali, popriali si vela stastia a hned som mala viac chuti pri vecernom horucom behu. 🙂
Dnes rano som si dala iba 9km, @iconka tiez som stretla svojho dedula 😉
Inak svojho casu ma na Strkovci naucila zdravit pri mojom asi druhom behu taka jedna mlada babenka, nic len kyvnutie rukou a taky ten usmev, ze sme v tom spolu a je to super, ale vsimla som si, ze zeny na to nereaguju. Proste vobec nic, ani druhy, tretikrat a pritom sme tam viac-menej rovnaka zostava. Dnes detto na Kuchajde, muzi OK, 2 zeny vobec nic. A vrchol bol rano o 5,30 som vchadzala k nam do brany a stretla som sa s bezkynou, co vychadzala. Sice som ju videla prvykrat, ale moja prva reakcia bol nadseny usmev...no vysla som z toho ako tela, lebo preplavala okolo mna a s kamennym ksichtom sa tvarila, ze nepocula moj pozdrav....
@romanovic tu je to tiez tak, priamo tu kde byvam ja, tak ojedinele stretnem bezca, ale nezdravi ani jeden, parkrat som to skusila, ale ako pises, cumeli na mna ako na nenormalnu...ked beham po Piestanoch, tak sem-tam niekto pozdravi, resp. odzdravi, ale to skor vynimocne. Ale povedala som si, ze chlapov uz prva nezdravim (len starych) a baby podla veku. Ja tiez nebudem zo seba robit stale chuderu a kazdemu sa zdravit prva. Beriem to tak, ze proste su nevychovani. Asi nechapu, ze ked je nejaka komunita, tak sa v nej zdravia aj cudzi ludia. Zo zaciatku ma to mrzelo, teraz mam totalne na haku. A o to vacsiu radost mam, ked ma niekto pozdravi prvy ;)))
motivacne:
https://www.youtube.com/watch?v=HQUjviIH9PU@iconka ja niesom velky bezec...chcem ich na svadobne fotenie :D a mozno potom by som ich aj castejsie vyuzivala...neviem ani aky je to model...ak by som to vedela sa by som si ich vyskusat a potom kupila tuto konkretnu farbu....prosim ta nemas nejaky link na tie tvoje?
@malamargotka jaj tak, no ale pokial je to len na fotenie, nasla by som si nieco za par supov u cinana, ja mam tieto: http://www.newbalancestore.cz/Damska-obuv/Runni...
@iconka dakujem 🙂 jasne popozeram, ale ja som sa zalubila do tychto..tak sa mi ich dufam s pomocou podari najst
Ranna desinka s dedulom. Dnes som si vsimla, ze ma copik 😀 Veeelmi sa mi paci! A posledne kolo si namiesto abecedy dal take to radostne detske poskakovanie. Normalne som mala chut ho vystiskat 😀
Cafte baby, trochu to tu zanedbavam, u nas 2 tyzdne prazdnin, tak nejak nestiham. S deckami je muz, ja musim robit, skolim prave ludi, tak som cely tyzden niekde v zad....Akurat len dnes v office. Same nahanacky, vcera este aj architekt u nas bol a ja pomimo este aj prava, deti kupala, veceru chystala. Booooze ako neznasam prazdniny.
Inak bola som po dvoch tyzdnoch behat. Noha este boli, hlavne stehno, ale nejak sa to da aj pri behu vydrzat. Dala som sice len pätku, v strasnom tempe, ale dala. Ale hic je riadny. No dufam, ze to neja rozbeham, o dva tyzdne polmaraton a ja stale invalid. Od buduceho tyzdna chcem trosku intenzivnejsie, kazdy druhy den a pomedzi plavat. Decka su u babky, tak bude pokoj. Akurat este tento vikend prezit, muz ma v sobotu triatlon v Drazdanoch, to bude zase o dusu. Obcas chlapa povzbudit, decka zabavit, mna porazi 😕
@opica ptala si sa na tu polku. Sorry ze az teraz. No na rovine je zle trenovat prevysenia. Akurat tak vo fitku na pase si to mozes nastavit. Alebo sa prihlas na nejake trailove behy ako trening. Ale len kratsie, ziadne 20tky alebo tak. Tak 5-10 km. U nas je tiez len rovina, takze ja nad trailom ani nerozmyslam, nemm si to kde natrenovat. To by som musela autom do alp, popr. minimalne 50 km od nas niekde na juh a na to nemam cas. To je fakt tazke na rovine. Ja preto ostavam pri cestnych popripade rovnych polnych behoch.
Neviem ako na SK ale tu v lete ani vela dlhsich behov neorganizuju. Jul-august je to väcsinou skor kratsie a take tie dedinske. Od konca augusta sa potom zacinaju aj polky a cele. Ja mam kazdy rok koncom juna tu moju standardnu mnichovsku polku a potom sutazne az na jesen. Tento rok rozmyslam dat nieco polovicne v septembri a chlap trepe nieco o Abu Dhabi v novembri, tiez polka. A to by bolo pre mna na tento rok vsetko, co sa tyka dlhsich sutaznych. Inak take 10tky sutazne, to aj kazdy vikend, to my tak spontanne vyberame aby aj deti nieco zabehli. Lenosi 😠
prava=prala 😀
na dnes odbehane a uz aj poradna s najmladsim vybavena 😀
ahojte, ticho zavidim sportovanie, ja som cely tyzden doma, kasel urputny , mam z neho svalovicu na bruchu, sople z nosa, ze mozem lepit obkladacky ☹
@dracik1 ale tak to tiez nie je bohvie co. kazdy rok kasel. Tak ja som bola zakaslana od oktobra do februara s prestavlou cez vianoce a mala som dost. Tiez take zachvaty, mna normalne rebra boleli. A mala som fakt dost. Chora raz za 7 rokov ale toto bola hroza. Dufam. ze ti to rychlo prejde, kasel je neprijemny a drzi sa straaaasne dlho. 😠

babyyy prosim poradte mi chcem boty v tomto farebnom prevedeni a neviem ich nikde najst,,,prosim pomozte mi v hladani,,,