icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

laja77
13. jún 2014

@yanni je to Slovakman 226 😉

yanni
13. jún 2014

@laja77 to je ten Slovakman? Long distance? 😕 😨 Tak to moj muz nerobi. Len Iroman 70.3. To je vlastne vsetko polovica.
A v Abu Dhabi je taky specialny, 1,5km-100km-10km.

yanni
13. jún 2014

@laja77 uz som nasla 😀

laja77
13. jún 2014

@yanni ano, jeden znamy ho volal na polovicny, ale chce ist az na tento cely 😀 . Uvidime, trenuje ostosest 🙂 , jasne ze nejde vyhrat, ale chce ho dat 😉

yanni
13. jún 2014

@laja77 To da. To endorfiny a "musim" dopomozu. Ja som tiez povedla, jedno co bude, ja ten Mnichov koncom juna dam, aj keby som po vsetkych 4 prisla do ciela. Ta noha ma uz totalne serka, mala som super cas natrenovany a teraz totalny vypadok, to nie je bohvie co.

Moj muz tieznchcel jednu dobu ze cely triatlon ale potom od toho upustil, staci aj polovicny. Nema kedy tolko trenovat, ked furt niekde lieta po svete. To je dost tazke ten plan dodrziavat.

opica
13. jún 2014

zeny, moj muz prave zacal svoju etapu stefanik trail-o nezavidim mu, o chvilu odpadnem do postele ;)

laja77
15. jún 2014

dnes hotovo 🙂

petusska
15. jún 2014

Caute baby, chcela by som zacat behat ale potrebovala by som radu ohladom tenisiek, som s malym sama a robim za minimalnu mzdu, preto si nemozem dovolit drahe tenisky, kde sa daju zohnat nejake lacnejsie? Je podstatna cena tenisiek? Vdaka

mirka907
15. jún 2014

Ja dnes dvojfazovo... Rano 18km trail v tempe 5.22 ... 8hodin rege a teraz 15km v tempe 5.15... Posledna 5tka stupnovana a posledny km 4.47... To ma tesilo najviac ze viem takto zrychlit este ... Dnes to slo jedno s druhym... Hlavne som potrebovala vypnut a popremyslat pocas behu

romanovic
16. jún 2014

Ranna desinka. Dedulo ma A.

romanovic
16. jún 2014

@petusska Na zaciatok urcite stacia aj Lidlove. Ked ich zoderies, uvidis co dalej. Ak ich zoderies...

laja77
16. jún 2014

@romanovic mne sa dnes rano nechcelo vstat, ospravedlnila som si to sama pred sebou tym, ze vsak vecer sme prisli neskoro z bicyklov a ze 40km stacilo, dnes dam oddych 😀 😀

zuzkanik
16. jún 2014

Po vyše roku vytrvalého bežeckého tréningu som si ako odmenu za výdrž zaobstarala moje prvé Garminy (rozhodla som sa pre forerunner 10). Teším sa dvojnásobne, pretože som naďabila na skvelú cenu 100 eur aj s prepravou. 🙂)))

monkabr
16. jún 2014

Aspon nejaka normalna tema o chudnuti nie ako podaktore sialene diety, nad ktorymi niekedy zasnem... Tomuto sa hovori zdrave chudnutie. Tiez beham a cvicim, popri tom sa zdravo stravujem a berem doplnky vyzivy. Zaciatky sice boli katasrofalne, som odbehla 3 km a bola som hotova :D Ale zacala som pit taky zdravy predtreningovy stimulant a moja vykonnost zacala prudko narastat. Teraz uz odbehnem v pohode 20 km. Za 2 roky vyskusam nejaky maraton 🙂

petruska1212
16. jún 2014

Baby,mam na predaj knihu.info do IP. Super kniha

petruska1212
16. jún 2014

Moze sa l-karnitin pocas kojenia?

lalus
16. jún 2014

@petusska ahoj neviem koľko chceš do tenisiek investovať, ja mám napríklad Adidas za 33e z výpredaja v klasika športovom obchode. to sa mi zdá byť dobrá cena na bežecké tenisky a som s nimi spokojná.

lalus
16. jún 2014

@opica ako dopadol štefánik?

opica
16. jún 2014

@lalus dobre,muz nadseny.skoncili 21. z 30-nad ich ocakavania

janinkakvetinka
16. jún 2014

dievčence, ako ste na tom s váhou? ja nejak idem opačným smerom :(

mirka907
17. jún 2014

@janinkakvetinka u mna to kolise... skok hore som mala ked som kopce zacala behat ale to mi nohy nabrali svaly...celkovo vyzeram chudsie a teraz zacinam s vahou klesat lebo zvysujem pocet km...to som hladna 24/7

mirka907
17. jún 2014

Inak dnes rege 6.5km...myslela som ze nebudem vladat po vikende...prvy km bol taky ze cele telo ma bolelo...ale potom zlom a musela som hamovat nech drzim rege tempo...fajny zaciatok dna.. 😉

zuzkanik
17. jún 2014

@mirka907 ja by som tiež chcela začať behať do kopca, lebo pri posledných pretekoch mi práve nenatrénované kopce dali zabrať, Navyše beh po rovine ma už ani neunaví, ani sa veľmi nespotím. Máš nejaký tréningový plán? Predsa len, beh do kopca je trochu iná káva. 🙂

dracik1
17. jún 2014

ahojte, tak som nevydrzala a vcera som vybehla po skoro 2 tyzdnoch nebehania, trasa moj oblubeny pristavny most, 7km, pohodove tempo....dnes ma bolia nohy 😀 , dufam, ze som to neposerinkala, lebo som nejaka zlomena a neochoriem znova, kruci
@mirka907 , mirka, prosim takolko km teraz behas priemerne za tyzden? dik

evica01
17. jún 2014

Pre páááááána, to čo by tu dávate za čísla??? 😕 😕 😕 Ja si odbehnem 20 min / necelé 3km a úplne mi to stačí 😀 Ale dnes som vyskúšala 1x s tým meračom tepu a nejak mi to šlo. Vládala som viac, nebola som zadýchaná a tak. Chodím skoro každé ráno vyše roka. V zime moc nie, nahrádzala som to fitkom. Držím vám všetkým palce 😉 Hlavne začiatočníčkam (nainštalujte si Runtastic app do mobilu a veľa dobrých pesničiek do uší 🙂 ) ale aj pokročilým babenám - bežkyniam 🙂 🙂 🙂 😵

romanovic
17. jún 2014

Dnes 11km. Dedulko mi uz zdialky vycereny kyval 😀 Tak som v tej radosti pozdravila dalsiemu bezcovi, co bezal za nim a tiez ho pravidelne vidam, ale odignoroval ma... 😖

mirka907
17. jún 2014

@dracik1 v zavislosti ako mam vyskladany tyzden a treningy v nom....minuly tyzden to bolo 60, tyzden predtym 50...teraz idem behat aj intervaly aj jeden dlhy, takze 2 narocne treningy a preto to bude len nieco medzi 40 az 50. Priemer je okolo tych 50km teraz.

monkabr
17. jún 2014

@evica01 Vyskusaj si pred behom davat nejaky dobry, zdravy, prirodny stimulant. Uvidis, ako bude tvoja vykonnost a vydrz narastat, ani sa nenazdas... Ale hlavne nie nejake tablety s umelym kofeinom, presladene nezdrave energeticke napoje a podobne chemicke zbrndy

mirka907
17. jún 2014

@zuzkanik prvym predpokladom bolo, ze mi beh okolo 20km nerobi problem...a tiez uz som mala aspon nejaku lepsiu rychlost natrenovanu......skladba treningov bola takato: intervalovy beh, steady az volny beh, trail beh a rege beh(pomaly a do 5km)....a inak ziadna extra priprava...proste sme si vybrali trasu a sli sme....

pea87
18. jún 2014

kocky na co sa mam zamerat pri kupe bezeckych tenisiek? mam len take obycajne a pri behu ma v nich bolia clenky tak musim zainvestovat 🙂