Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@laja77 To da. To endorfiny a "musim" dopomozu. Ja som tiez povedla, jedno co bude, ja ten Mnichov koncom juna dam, aj keby som po vsetkych 4 prisla do ciela. Ta noha ma uz totalne serka, mala som super cas natrenovany a teraz totalny vypadok, to nie je bohvie co.
Moj muz tieznchcel jednu dobu ze cely triatlon ale potom od toho upustil, staci aj polovicny. Nema kedy tolko trenovat, ked furt niekde lieta po svete. To je dost tazke ten plan dodrziavat.
zeny, moj muz prave zacal svoju etapu stefanik trail-o nezavidim mu, o chvilu odpadnem do postele ;)
dnes hotovo 🙂
Caute baby, chcela by som zacat behat ale potrebovala by som radu ohladom tenisiek, som s malym sama a robim za minimalnu mzdu, preto si nemozem dovolit drahe tenisky, kde sa daju zohnat nejake lacnejsie? Je podstatna cena tenisiek? Vdaka
Ja dnes dvojfazovo... Rano 18km trail v tempe 5.22 ... 8hodin rege a teraz 15km v tempe 5.15... Posledna 5tka stupnovana a posledny km 4.47... To ma tesilo najviac ze viem takto zrychlit este ... Dnes to slo jedno s druhym... Hlavne som potrebovala vypnut a popremyslat pocas behu
Ranna desinka. Dedulo ma A.
Po vyše roku vytrvalého bežeckého tréningu som si ako odmenu za výdrž zaobstarala moje prvé Garminy (rozhodla som sa pre forerunner 10). Teším sa dvojnásobne, pretože som naďabila na skvelú cenu 100 eur aj s prepravou. 🙂)))
Aspon nejaka normalna tema o chudnuti nie ako podaktore sialene diety, nad ktorymi niekedy zasnem... Tomuto sa hovori zdrave chudnutie. Tiez beham a cvicim, popri tom sa zdravo stravujem a berem doplnky vyzivy. Zaciatky sice boli katasrofalne, som odbehla 3 km a bola som hotova :D Ale zacala som pit taky zdravy predtreningovy stimulant a moja vykonnost zacala prudko narastat. Teraz uz odbehnem v pohode 20 km. Za 2 roky vyskusam nejaky maraton 🙂
Moze sa l-karnitin pocas kojenia?
dievčence, ako ste na tom s váhou? ja nejak idem opačným smerom :(
@janinkakvetinka u mna to kolise... skok hore som mala ked som kopce zacala behat ale to mi nohy nabrali svaly...celkovo vyzeram chudsie a teraz zacinam s vahou klesat lebo zvysujem pocet km...to som hladna 24/7
Inak dnes rege 6.5km...myslela som ze nebudem vladat po vikende...prvy km bol taky ze cele telo ma bolelo...ale potom zlom a musela som hamovat nech drzim rege tempo...fajny zaciatok dna.. 😉
ahojte, tak som nevydrzala a vcera som vybehla po skoro 2 tyzdnoch nebehania, trasa moj oblubeny pristavny most, 7km, pohodove tempo....dnes ma bolia nohy 😀 , dufam, ze som to neposerinkala, lebo som nejaka zlomena a neochoriem znova, kruci
@mirka907 , mirka, prosim takolko km teraz behas priemerne za tyzden? dik
Pre páááááána, to čo by tu dávate za čísla??? 😕 😕 😕 Ja si odbehnem 20 min / necelé 3km a úplne mi to stačí 😀 Ale dnes som vyskúšala 1x s tým meračom tepu a nejak mi to šlo. Vládala som viac, nebola som zadýchaná a tak. Chodím skoro každé ráno vyše roka. V zime moc nie, nahrádzala som to fitkom. Držím vám všetkým palce 😉 Hlavne začiatočníčkam (nainštalujte si Runtastic app do mobilu a veľa dobrých pesničiek do uší 🙂 ) ale aj pokročilým babenám - bežkyniam 🙂 🙂 🙂 😵
Dnes 11km. Dedulko mi uz zdialky vycereny kyval 😀 Tak som v tej radosti pozdravila dalsiemu bezcovi, co bezal za nim a tiez ho pravidelne vidam, ale odignoroval ma... 😖
@zuzkanik prvym predpokladom bolo, ze mi beh okolo 20km nerobi problem...a tiez uz som mala aspon nejaku lepsiu rychlost natrenovanu......skladba treningov bola takato: intervalovy beh, steady az volny beh, trail beh a rege beh(pomaly a do 5km)....a inak ziadna extra priprava...proste sme si vybrali trasu a sli sme....
kocky na co sa mam zamerat pri kupe bezeckych tenisiek? mam len take obycajne a pri behu ma v nich bolia clenky tak musim zainvestovat 🙂

@yanni je to Slovakman 226 😉