Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@mirka907 no zial tu ziadna plaz nie je, ale aj tak super.no po mesiaci sa uz tesim domov.
Mali by ste ma vidiet. Mala som hned po tyzdni zlu reakciu na slnko a aj ked som pouzila faktor 50, tak som uz 3. tyzden vysypana po celom tele.vyzeram ako keby som mala osypky.Navyse sa mi po poslednej ture (2h boli v snehu) spalila aj cela tvar, vratane oci, tak strasim okolie.tvar mam opuchnutu a supajucu.
my sme boli na vylete, ale teda piatok aj sobota, obidva dni po 11km. Bola som vecer a pre mna hruza, vobec nie som zvyknuta 😀 😀 😀
ja dnes kopce, teda devinska kobyla. komarov bolo neurekom ;)
ale posledny tyzden som behavala na plazi a uzivala som si to ;)
o tyzden idem s mamou a deckami na liptov, tak zas dam kopce. nejak sa mi to zacina strasne ratat, pomalicky, pohodicka, nerovny teren, zmeny povrchu a stupania-klesania, konecne mi to pripada ako riadny beh ;)
na dnes odbehane, rychlych 6km 🙂
Krasnych 11 km. Zeny, pekny den!!! 😉
ahojte, v piatok 7km, cez vikend nic, akurat sme boli s krpatymi na Velkej javorine, hore dole cca 12km, na Holubyho chate sme sa najedli a ja som vypila 1 velke a 1 male pivo....o tom ako som isla dole pomlcim, v aute som zalomila totalne, dnes mam strasnu svalovicu na lytkach 😀 😀 😀 , sa tu rehlim, ze takuto som asi ani nikdy nemala...a inak sme vcera aj zmokli ale bolo nadherne
@priadka hihi a tie cernice zapije pivom 😀 😀 😀
Tak ja baby v nedelu hodinka. Fuuuu horuco bolo este o 8 vecer. Inak cely vikend sme boli s deckami na plavarni. Mali sme pre nij objednanu sukromnu trenerku plavania, nech sa to konecne naucia poriadne. Tak to bolo o dusu. Vozenie hore dolu a fur´t boli hladni, no hroza. Ale som si od tej ucky nieco okukala, tak dalsie dieta ucim uz len a len ja a bez odvravania 😀
super inspiracia od chalana, ktory mi v zaciatkoch dost radil:
http://blog.truban.sk/post/91070199454/splneny-...
i ked toto je podla mna u 99% ludi absolutne nerealne ;)
tak môj prvý oficiálny beh za mnou. Bola to fuška, ach, ale dala som to. 10,5 km za 58 min. No som so sebou celkom spokojná, na to, že bolo horúco ako v pekle a hore kopcom cca 4 km.
@iconka ved to tu od aprila sledujem, takze som v obraze 😉 Vcera som tu hrebenovku (aj s vybehom a zbehom cca 300 vyskovych metrov) zabehla za 80 minut. Bolo to 10 km. Obcas som fakt presla do kroku. Bylinky a cernice som pritom vynechala 😀 Ale na moju obranu - po rovine beham pace pod 6, len som to uz davno neskusala, nemam kde. Behavam orientak, les a clenity teren mam najradsej...
@priadka, @iconka, javorina moj oblubeny kopec, za mladi sme ho bajkovali s Mm, ale uz sme tam stihli aj lyzovacku s detmi, mala som povodne zamer na nejaky trail ale bolo moc teplo, vcera 7km po 20h , sa mi dlho nestalo, ze som sa musela doslova premahat, aby som nezastala a nevykaslala sa na to a neodkracala domov, rano v Ba brutal burka, padali krupy
caute, študujem na nete vysledky mojho KO a su zle, HBG mam asi najhorsi, iba 110g/L, hodnoty ako rbc, hct, mch vsetko pod hranicou a pozor zlaty klinec na zaver hodnoty cholesterolu 6.41 aj hdl aj ldl mam zly 😠 a pritom ja som taka chuda, @mirka907 , ty si tusim niekedy pisala, ze mas anemiu? robis s tym nieco? ja som si naordinovala melasu, ups ale je prikra aj s citronom, dufam, ze mi pomoze,c
@dracik1 mam 48-49 kil na vysku 168-169...anemiu, vysoky cholesterol a kopec dalsich kravin mi zistili na testoch...vitaj v mojom klube 😀 ..naordinovala som si zelezo v tabletach a zdravu vyzivu..denne zjem asi pol kila zeleniny a podobne aj ovocia...inak vela cvikly....zabera...citim sa lepsie...chystam sa na kontrolu vysledkov, dam vediet ci realne pomohlo...ale inak tak ma nasrali tie vysledky, ze som zacala trenovat na maraton..mne nikto nebude zakazovat behat 😀
@dracik1 @mirka907 s tym cholesterolom to je taky paradox- pamatam si par rokov dozadu, moja svagrina vtedy vaziaca mozno 45kg, zdravo sa stravujuca, mala dost vyrazne zvyseny cholesterol a moj otec- nie obezny, ale nejake to kilecko navyse vtedy mal, tlaciaci do seba pravidelne slaninu, mal cholesterol ukazkovy 😵
Ufukanych 10... 😉
a pre dnes odbehanych 7km, ledva som vstala, ked je slnko schovane za mrakmi 😅 . Ide sa varit kavicka 🙂
ahojte, paradoxne, ja sa stravujem zdravo x rokov, v robote sa mi smeju, ze ake klicky/semena/bobule mam zasa na obed, zelenina /ovocie hlavne teraz stale, sportujem od malicka.....melasa ma velmi vysoky obsah zeleza, tak som zvedava, koncom augusta pojdem zasa na testy a dam si urobit aj na celiakiu, lebo to ide ruka v ruke zo zelezom, mojem mame celiakiu zistili na stare kolena,dokina mi predpisala sorbifer, ale zatial si ho nedam
tak baba, u nas uz treti den lejeeeee. Bez prestania. Uz mam depku. Ale v takom lejaku ja behat nepojdem. Uz je chlap nachcipany a ked by sme mali byt obaja, tak to by bola hroza.
A kosa je, 10 stupnov. Vcera rano o 7 bolo este 18 a vecer o 6 uz len 8 😕 😠
Inak s tym cholesterolom atd. To je asi aj nejak dedicne. Ja neviem, ja som nikdy nemala zle vysledky krvy. A to az nejak extremne zdravo sa nestravujem. Snazim sa, samozrejme, vela ovocia, zeleniny, mäso mame len dva krat do tyzdna, lebo chlap by pchal mäso do seba aj tri krat za den, ale tak na nejake klicky to zase nie com. Aj ked, obcas si urobime teply salat a tam dame sojove atd. klicky. Ale inak ani nejaka bio tetka nie som. Nasi vela dopestuju na zahrade, tak, ked sme na Sk, nam nabalia a lekvar varim tiez sama ale inak vsetko ostatne musime kupovat a hlavne v zime.
Mozno by ste mali trosku pribrat. Mozno to ma aj s vahou nieco spolocne. Ja tiez sportujem od malicka, 10 rokov som chodila na balet ale mam mojich 57-58 kg pri vyske ca. 168 cm. Sice este pred ca. 5 rokmi sa moja vaha pohybovala tesne okolo 50 kg ale uz to neriesim, lebo by som sa zblaznila.

@katpetdo normalne si vo mne vyvolala zavist 😠 😀 ...ze pri oceane...to musi byt aka parada...ja uz sa neviem dockat, kedy na dovolenku pojdeme, ze si po plazi zabeham....a na boso..jaaaaaaj