Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
ahojte,
konecne som spojazdnila hodinky, nejak mi moje Garminy blbnu. Uz pocas dovolenky nesli vobec, behala som len s mobilom. Vcera som bola volne 15km v kopcoch a zistila som, ze bezim v preimere o 45s/km rychlejsie ako pred dovolenkou. Ta moja "vysokohorska" priprava mala asi celkom pozitivny ucinok. ANi vybehy do kopcov neboleli. Predbehla som jedneho chlapa pocas behu v lese, taky 40-rocny. Evidentne ho to nahnevalo, elbo zubami nechtami sa ma snazil drzat. priznam sa, ze som sa trochu uz bala, lebo funel ako lokomotiva a predsa len sama baba v lese, ale naststie pri prvom vacsiom kopci som sa ho zbavila. 🙂
@lucia1181 ked chces schudnut a pomoct si popritom behom/sportom (lebo dolezita je strava), behaj co najpomalsie. Rychla chodza alebo prechadzka v kopcoch je idealna. Bezkaj pomalicky aspon 45 minut. Ten tep nemusis strazit, ked pobezis naozaj pomaly. Netreba vsetko merat, cloveka to unavuje 😉
mne sa podarilo schudnuť 25 kg behom roka a pol priznam sa moc som nebehala ale strava je zaklad nekoémbinujem v zasade zemiaky a meso a dodrzujem pitný režim
Ahojte, kamarátka behava 3-4x do týždňa hned ráno, pred prácou. Trvá to asi mesiac a dosť pochudla hlavne na nohách a zadku. Samozrejme sa snaží aj zdravo a vyvážene stravovať, i ked nie vždy sa to podarí a dáme si niaku sladkosť, prípadne posedíme pri vínku😀 Ja sa nedokážem stále prinútiť ráno vstať a ísť. Dúfam, že tento týždeň sa to KONEČNE podarí 😅 ... tie prvé razy je to najhoršie, potom si telo zvykne a ide to 😎
@mirka907 supeeer. My tento rok nejdeme do Kosic. Mozno na buduci rok a to uz len lietadlom. To je autom daleko. Muz ide koncom septembra do toho Berlina a ja planujem v oktobri tu maraton alebo pol, este neviem, mne sa do celeho nejak nechce 😠 Budem ti drzkat palceky.
Inak, ty aka mlada kost. Ze vraj rocnik 82 😕 A narodky mozes oslavovat s mojim chlapom a najstarsim dietatom 😉
@5rush ranajsie behanie nesadne kazdemu. ja uz beham roky a rano jednoducho nemozem. Ja som denny, vecerny bezec. Ja rano nie som schopna odbehnut. Uz som to viac krat skusala, ale uz aj s tym skoncila. Nie je problem vstat, ja vstavam medzi 5 a 6, ako kedy. Ale problem je odbehnut. Vecer s tym problem nemam. Ani po 10-12 hodinach v office. To musi vyskusat kazdy sam. Mozno ti ranne behanie sadne. Drzim palce. 😉
inak baby, ja vcera slabu sedmicku. Strasne nestihacky cely den. Len stres. Neskoro do roboty, neskoro z roboty, vlak meskal 20 minut, na porazenie. Potom zacalo prsat, som myslela, ze uz ani nevybehnem. Ale tak aspon na tych 7 to bolo.
Inak dalsia fotecka do zbierky 😀 Velkaci sa aj celkom dobre umiestnili, krpcek bol nejaky pred-pred-pred-predposledny, alebo tak nejako 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Extra pohlad hodte na tu hrcu medzi ocami 😀 Krasavec nas 😀 A po tom behu si pridal este aj krvave koleno 😕 😠
Ahojte. Občas k vám nakuknem a nedávno som si aj ja povedala dosť leňošenia a behávam. Mám však problém, lebo som nemala s kým nechávať detičky. Tak som ich začala brávať so sebou. Behám na futbalovom ihrisku, na začiatok som spokojná. A aby som si to sťažila, (mám dvoch synov 3 a 4 roky) tak jeden predo mnou uteká a druhý je na koni, potom striedačka. Zničení sú oni, zničená som ja 😀 ale páči sa im to a mne tiež. Obaja vážia 18,5 kg 😀 je to makačka. Nakoniec si ešte dávame výpady, burpees, kliky a skracovačky, to oni si zatiaľ hrajú futbal. Za týždeň 2 kg dole, strava upravená. Držte mi palce, aby ma to nadalej bavilo 🙂 najviac sú ale z toho nosenia na koni nadšené deti. 😉
Ahojte baby aj ja som zacala s behanim, hlavne kvoli kileckam navyse....chodim behavat tak na striedacku niekedy rano, inokedy vecer. Neviem ale ci po vecernom behani mam nieco zjest, myslim bielkoviny a tak na doplnenie alebo uz nic len vodu, ked pridem cca o 9vecer z behania. Viete mi poradit? dik
odbehane, na dnes 8km 🙂 , a sups uvarit si kavicku 🙂
Ahojte baby, chcem vás pozvať na bežeckú akciu začiatkom septembra http://www.tajchovaosmicka.sk/ . Trasa vedie cez miestne lazy - štále s krásnymi výhľadmi do novobanskej doliny. Zoberte aj deti, kategórie sú aj pre najmenších, štartovné je zdarma. Ak by ste mali chuť stráviť tu celý víkend, večer sa v miestnom amfíku koná mini festival filmov s outdoorovou tematikou. Myslím, že sa oplatí prísť.
@yanni ja mám 23 ročnú dcéru (teda bude mať 23 na budúci týždeň) a vobec sa necítim stará! 😀 Teda mala som ju v 22 rokoch a na tú dobu to bolo celkom v norme 🙂 .
@miskap2111 to je ta co teraz medinu dostudovala?
no 22 bolo volakedy priemerny vek na prve dieta. Teraz sa to posuva. A sa ani necudujem. Pokym clovek dostuduje, najde si aku taku robotu, naspori, byt kupi atd. Na Sk pravdepodobne este tazsie ako tu v DE.

uff tak ja dnes len desinu. Chcela som viac ale od 3. km ma zacalo tlacit. Babyyyyy schoro som sa posr....Tak som trielila domov ako namydleny blesk. Taky super cas som nemala od Göteborgu 😀 😀 😀 😀 😀