icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

yanni
31. júl 2014

@laja77 ja dnes este nic. Trcim v office uz od pol siedmej. Ale neprsi (nechcem to zakriknut, tak len tak sepkam 😀 ), tak hadam dnes nieco bude. Lebo uz som nervozna. Ja ked nebeham 3-4 dni, tak som neznesitelna. Mam uz depku 😕

laja77
31. júl 2014

@yanni ja som tiez zla, ked nebeham 😀

opica
31. júl 2014

@laja77 vsak aj ja som dala dokopy len 5, ale citim sa ako po polmaratone ;)

franck12
Odpoveď bola odstránená
yanni
31. júl 2014

Ved vravim, ze je tu sranda 😀 😀 to co za farmara, beziaci farmar? A k tomu este impozantny pan 😀 😀 😀

katpetdo
31. júl 2014

jaj baby dnes chcem ist strasne behat. no este stale robim a skor ako o 18.30 neskoncim. Uplne priserny den a beh by mi pomohol, ale nema dnes kto maleho poriesit vecer, tak z behu nic nebude. Asi budem musiet zajtra rano o 5 stavat aby som stihla, kym muz odide do roboty. ☹. Snad nebudem velmi zla na vsetkych, ked nejdem behat.

Home office s dietatom je horsi ako praca v robote bez dietata. Ani jedno nerobi clovek poriadne. 😒

laja77
31. júl 2014

@yanni och, beziacemu farmarovi akosi nerozumiem 😅

janinkakvetinka
1. aug 2014

dievčence, včera som prvý krát dala vyše 8 km...ešte že som si nekúpila v lidli tie boty, lebo už by som povedala, že to vďaka nim

yanni
1. aug 2014

caaaves zenule,
tak ja vcera 13. Super sa bezalo. Ale nie na zaciatku. Mam zase kakackovu story 😀 😀 😀 😀 😀 A tentokrat som sa musela fakt rozhodnut: po 2,5 km sa vratit (ale tych 2,5 km spät by som aj tak asi nevydrzala) alebo zbehnut niekde do krickov. Tak no co, zbehla som do kukurice 😀 😀 😀 😀 ale babyyy, poviem vam, to bola hroza. No ale ulavilo sa mi a bezala som dalej. Ale po 13 km som to musela vzdat, lebo ma zacal stipat zadok 😀 😀 😀 😀 😀 No bez papiera, len listom z kukurice 😕 😕 😕 😕 😕 , sa zle zadok vytiera.
Sorry za hnusotinky k obedu 😕 😨 😕

eeffka
1. aug 2014

@yanni este ze som nemala nic v ustach, bo LCD sa zle cisti 🙂 dama v kazdej situacii, ze list z kukurice :D

yanni
1. aug 2014

@eeffka noooooo nic ine nebolo po ruke. Len sama kukurico akolo mna. Ale uz je zrela, mala som si par ukradnut 😀 😀 😀 😀 Muj muz sa rehotal ako kon, ked so mu to vravela 😀 😀 😀

dracik1
1. aug 2014

@yanni, ze listom z kukurice 😀
@janinkakvetinka , super k 8cke

ja vcera pekne 7,5 km, som myslela, ze tie skoro 3 tyzdne nebehania nerozbeham asi nikdy.....

idris
1. aug 2014

Ahojte babule idem sa k vam poradit zacala som sa venovat rychlej chodzi a pre kondicku si davam aj jedno kolecko behu. No nie to som chcela ale skor ake hodinky pouzivate ja mam zatial z lidlu no budem mat narodky tak by som chcela nieco kvalitnejsie len nejako si neviem vybrat. Ktore by ste mi odporucili??? Meraju nejake aj vzdialenost??? 😅

Este som sa chcela spytat pri chodzi ale aj pri prechadzke mi opuchaju prsty na rukach, tusite co to sposobuje?

laja77
1. aug 2014

@yanni preto stale treba nosit papierovu vreckovku 😝

yanni
1. aug 2014

@laja77 nie nenosim a ani nebudem. To som uz zrusila, Vzadu v gatiach vo vrecku sa potom "rozmoci" a celi balicek je "tazky" 😕 😀

laja77
1. aug 2014

@yanni ja nosim iba jednu, alebo dve 😉

lalus
2. aug 2014

no dnes story odo mňa:
pri podvečernom behu ma sekla osa... snáď po 15 rokoch 😕 😝
ale tak fajne bolestivo a rovno do členka... na porazenie. som oslovila prvú tetušu, čo som našla v záhrade rodinného domu na ulici, kde som bežala a pýtala som cibuľu 😅 taká zlatá bola, hneď mi po ňu šla, porozprávala, že aj ona mala nedávno to "šťastie" . chvíľku som tam u nich postála, potom mi odrezala koliesko cibule, nech si ho dám do ponožky a šla som ďalej. a s cibuľou v ponožke a mierne napúchajúcim členkom (vďaka tej cibuli 😉 ) som odbehla ešte ďalších 5 km 😎
takže k zoznamu čo nosiť so sebou okrem vreckoviek pre
@yanni pridávam aj cibuľu 😀 😀 😀

verbal
2. aug 2014

ahojte, dva tyzden som nebehala. najprv dovolenka a potom viroza. zajtra idem rano zasa vybehnut. tak sa tak zamyslam, ze kolko by som si asi mala na zaciatok dat... este som taky velky vypadok nemala!

yanni
3. aug 2014

@lalus hihi ale dufam, ze uz ok. Osa je este dobre, vcela by bolo horsie, musis zihadlo vytahovat ☹ 😠

Inak, ked sme uz pri tom, co vlacit so sebou. Tak Niektori ludia su fakt padnuti na hlavu. V Aprili som bezala v Augsburgu taky trosku cross to bol a nejaky kilometer pred cielom som dobehla taku pipku, nejakych 60!!! mohla mat a zeny, ona si fakt vytiahla ca. 500 m pred cielom z ladvinky zrkadielko a ruz a zacala sa kechlit 😀 😀 😀 😀 Kosa bola ako v zadku a ona sa maluje. Ja som sa tahala len do ciela a k stanku s cajom. Potom sme sa este v cieli bavili aj s jej chlapom aj s mojim, no srandistka riadna, ze aby bola pekna na cielovej fotecke 😀 😀 😀 😀
Takze baby: vreckovky, cibula, ruz, zrkadielko.....kto este nieco prida? 😀

Inak u nas vcera zase lialo, uz ma z toho porazi. Doobeda bolo 30 stupnov, muz bol behat o 8 rano, to uz bolo na vykyd, o druhej som ho bola zaviezt na letisko a potom, ze si trosku pospim a o nejakej 7 vybehnem, no take velke som vybehla. Ale sa aspon trosku ochladilo, tak dufam, ze sa nerozprsi, poobede by som aspon na hodinku chcela. Zial polne cesticky a les moze zase zabudnut, to bude po tom lejaku zase vsetko rozmocene, fuuuuj. A fuk je tiez riadny. ma odfukne 😀

miskap2111
3. aug 2014

Čaute bežkyne! Na Zľave dňa majú super časopisy o behaní v zľave, tak som si rovno objednala. Ak by ste chceli, tu je link: http://www.zlavadna.sk/zlava_92321_sportmedia-s...

yanni
3. aug 2014

@verbal neboj jednoducho bez a uvidis kolko zvladnes. Ja ked som to bola zaciatkom roka taka chora tak som nebehala mesiac. Ale vobec ziadny sport. Ani plavanie ani nic. A cuduj sa svete, hned prvy beh 10 km. Sice pomaly ale bolo super.
Len uz nebehaj velmi rychlo, ked si tehotna. Pokym budes vladat s dychom tak pekne pomaly a potom neskor ked sa ti bude este dat radsej prejdi do kroku. Prejdi na nordic walking. Stretavala som jednu babu tu, ta tiez uz s brusiskom ako svet celkom sviznym krokom sa "prechadzala". Uz som ju davno nevidela, bud uz porodila, nemoze alebo sa prechadza v inom case.

yanni
3. aug 2014

@miskap2111 dikes. Ale to ze to poslu az koncom septembra, to akoze fakt? JA by spm si aj objednala, ale sem mi to asi neposlu. Hm skoda, na sk idem v piatok a potom az na Vianoce cela banda.

yanni
3. aug 2014

inak baby, uplne ina otazka, ked uz to tu dnes zaplavujem. Nema to nic s s behanim ale mate tu vsetky deti, poradte. Dostat na SK taku nasadku na ceruzky, co podporuje spravne drzanie ceruzky? Tu to v obchode nemozem nikde zohnat a objednat 3 kusy za 8 € a k tomu postovne za 4,95 € no tak to sa mi fakt nechce. UZ ma ide z toho nasho krpca porazit, ma 4,5 roka a neda si to drzanie vobec vysvetlit. Drzi farbicky ako kol v ruke, poptom len carbanice ako rocne dieta a potom sa durdi, ze on nevie kreslit. On ani nevymaluje pekne. Ja fakt neviem, co z neho vyrastie 😠

miskap2111
3. aug 2014

@yanni áno, píšu že až 25.9. Ale čo už. Počkám. 🙂

mracik
3. aug 2014

@yanni jasné, dostať. 😉 Ale nám sa to moc neosvedčilo, skôr také hrubé trojhranné pastelky. 😉
U nás je najstarší dysgrafik, ďalší dvaja do šiestich rokov tiež vôbec nekreslili a teraz všetci píšu úplne v pohode. 😉

yanni
3. aug 2014

@mracik dikes. Mame aj trojhranne ale on to chyti ako kol celou dlanou a aj ked mu napravim, urobi dve ciarky a zase si to chyti ako mu je lepsie. K tomu ej este lavak 😕

verbal
3. aug 2014

@yanni ako slimak bezim, ako slimak... 😎 dala som pol hodku, budem si pridavat!

yanni
3. aug 2014

@verbal to je dobre. Lepsie tak ako slimak ako vobec. 😉

verbal
3. aug 2014

@yanni beh je prima, aspon trenujem cievny system trosku. inak ja robievam aj doma power walk, ked sa neda vybehnut... clovek sa pri tom teda nenamaka, na posledny trimester uplne idealne

laja77
3. aug 2014

fuuu, tak pred chvilou som dobehala, teplo ako na Sahare 😀 , 9,5km

@yanni vies ako som Ti pisala, ze moj mm trenuje na svoj prvy triatlon? Tak vcerajsieho Slovakman 226 ma uspesne za sebou 🙂 😵