Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
takze babule, ja to mam dnes za sebou. 11 km v poludnajsom slnku. Ja truba, fakt. A ja ze sa ochladilo. No to asi len rano o 6 ale teraz pali slnko, hroza. Ale ta hodinka behu fakt dobre padla, aj ked som sa varila vo vlastnej stave 😉
baby, ja som hotova jak po polmaratone a to som vcera a dnes bola len nieco cez 6 km. ale dnes aj vcera sme boli este navyse 2-krat u nas na jazere na biku, na zahrade makali, vcera mali v dedine akcosku-sa tesim,ze si zajtra v robote oddychnem ;)
ahojte,
chcem sa opytat kolko vam trva tak cca 10km zabehnut? nie je to rovinka su tam aj mierne stupania....mne to trva tak cca 1 hodinu.je to vela ci akurát?bezim takym pohodovym tempom.a nebezim denne ale cvicim 5x do tyzdna a raz za tyzden si vybehnem prevetrat hlavu 🙂
dakujem
Ženy ahojte, hlasim 12 km, deti z domu a rozbombardovany byt... 😀
ahojte, v sobotu turistika, cca 15 km a v nedelu teren beh iba 6 km ale odmakala som to v riadnom tepme.....
@laja77, gratulujem MM k vykonu
@yanni , ja mam 2cata, ale su uplne ine, juro kresli krasne odjakziva, bavi ho to, pekne vyfarbuje a jakub do minuleho roku kreslil len vybuch v tuneli, teraz je to uz trosku lepsie....ale tiez katastrofa.......on je katastrofa chodiaca sama o sebe, on sa dokaze buchnut do cela pri prechode cez dvere do zarubne, lebo si to nevsimol 😀 😀 😀
@lovacka, ja bezim 10km cca 64 min a fakt pohodovym tempom, ze mozem s niekym este pokecnut 😀 ...myslim, ze to uplne staci na hobik bezca aby si clovek neprivodil zranenie.....lebo ako citam, kazdy ma problemy s kolenami, slachami a neviem cim....
je prirodzene, ze clovek sa chce zlepsovat ale za aku cenu? akurat som citala niekde nejaku diskusiu, ze kazdy co zacne behat ma pocit, ze za 3 mesiace odbehne maraton....aj ja som taky pocit mala 😀 ....ale celkom rychlo som sa vyviedla z omylu 😀 😀 😀 napriek mojmu celkom sportovemu backgroundu....mam respekt a chcem behat bez zraneni dlho....samozrejme sa zlepsovat ale casom..
som ale mudra na pondelok rano..... 😀 😀 😀, u nas sodoma - gomora, chce sa mi spat
@mirka907 , prosim ta, kolko tebe trvalo zlepsenie na tvoje dnesne vykony?
baby, zvyknete si bežecké topánky aj oprať? Moje sú z nútra už tuším špinavšie ako z vonka...len neviem, či ich môžem hodiť do práčky...bežne si tenisky periem, ale tu sa nejak bojím...mám adidasy
@dracik1 dikes. No tak nas Claus je tiez katastrofa sma o sebe. Do zarubne sa este netresol ale zase furt pada. Ten ejak nevie riadne chodit. SStale rozbite kolena. Vyvali sa este aj ked ho drzis za ruku. Ja uz fakt neviem, co s nim. Chcem to drzanie ceruzky teraz cez prazdniny s nim trochu pocvicit, lebo on drzi aj lyzicku ako kol. Este aj na plavani nam instruktorka povedala, ze on ma aj tu hrubu motoriku zlu. Tak o jemnej radsej pomlcim. Preto asi stale aj tie pady. On napr. na behoch odbehne bez problemu a potom na rovnej ceste normalnym krokom sa vyrype. Ale ako sa da hruba motorika trenovat. Nejde mu ani palvanie a bicyklovat sa tiez este nevie. On ako keby ani nechapal, ze ma trzat korman a pozerat sa dopredu a slapat. Ja sa zblaznim.
A tvoji chalani aki su stari?
@janinkakvetinka my perieme v pracke na 30 stupnov kratky program, 30 minutovy, bez zmykanie. A v pohode. Len vyber vlozky a per bez. Inak sa ti vlozky vykrutia a uz budu nepouzitelne. Vlozky sa daju vydrknut aj kefkou.
A este davam Perwoll Sport aj na topanky. Doteraz sa ani jednej zancke, Nike, Asics, Brooks, Adidas, nic nestalo.
@dracik1 ty si mala taky pocit, ze po troch mesiacoch maraton? Tak ja nie. A to dokonca ani teraz a to beham roky a vlastne aj celkom dobre. Podla moznosti treningu. Ale na cely maraton si netrufam. Vlastne trufam, ale kedze ja chcem maraton zabehnut pod 4 hodiny a neviem si predstavit, ze to tak zabehne, tak ho radsej nebezim 😕 Ale zato polmaraton zabehnem v pohode aj z fleku a bez nejakej belkej pripravy.
Inak baby, ja uz zase vymyslam. Uz som zase kukala ten moj bezecky kalendar. No ked je clovek sam doma, tak sa zacne "nudit". Som si vybrala v septembri jeden polmaraton a v oktobri dalsi a este dve desiny medzitim. Jedna taka beneficna ze za prirodu 😀 😀 😀 😀 (ja taka eko haha) a druha zensky beh. Chcem ruzove tricko 😀 😀 😀 😀 😀
moji chalani mali koncom juna 6 rokov, aj som im dala odklad skolskej dochadzky ale kvoli Jakubkovi.....on je strasne citlivy, empaticky....ale motacik....hrubu motoriku ma dobru, jemnu strasnu.....ked ich porovnavam s jurom to su 2 ine svety.....na sport su sikovni obaja, dobre lyzuju, korculuju, perfekte bajkuju, turistiku zvladnu aj 15km, teraz sa naucili plavat aj v hlbokej vode...ale potom prideme na detske ihrisko a jakub tam spadne na chrbat , strasne sa udrie a ked zistujem, preco sa to stalo, tak zistim, ze on si chcel vyzliect tricko, medzitym utekal za kamaratmi a este mi chcel nieco povedat....a to vsetko v 1 sekunde...no co s nim?...len trpelzlivost, lebo poviem ti , niekedy by som ho roztrhala 😀
u tvojho by som povedala, ze je nesustredeny. ale neboj, to pride, ty ho mozno uz moc porovnavas so starsimi...........aj nasim dlho trvalo kym pochopili, ze sa maju na bajku pozerat pred seba.....aj teraz , kuka kade tade ale hlavne ze ide rychlejsie ako ja......furt na nich musim pozerat,
@dracik1 ze vraj si chcel vyzliezt tricko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Aaaaaale co, tricko sa vyzlieka tazko. Ja som si chcela obut v stoji ponosku a zdr....la som sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Nie vazne, ja uuz neviem co s nim. Niekedy by som ho tiez roztrhla. Babky ho rozmaznali, vsetko mu povolili a ja to teraz musim napravat. Uz je to lepsie, ale on sa aj rozreval za kazde hov....
Musim priznat, ze ich aj porovnavam. Ale velmi porovnavat sa neda. najstarsi je velky sportovec, tie vie hadam vsetko. Ale akademik z neho nebude. Tiez mal odklad a dobre tak, lebo teraz skoncil prvu triedu a jedna hroza. cita strasne, pise este horsie. A on je taky, ze najradsej by bol na svete sam. Stale chce byt v stredobots pozornosti, krici, uz sa tiez trosku lepsi ale on vie byt dost agresivny a strasne hlucny.
Stredny je taky kludas, strasne jemny a citlivy, intelektual, maly genius, sportovec nula bodov, vsetko robi ale on bude skor nejaky pan doktor alebo tak. Mal v marci 6 rokov, ide teraz do skoly ale vie uz minimalne dva roky citat a rok pisat a stale sa zdokonaluje. Ked velkac robi ulohy, tak on ma taky zosit na precvicovanie, cchel extra aj on, tak som musela aj jemu kupit. Pise krajsie ako Carl a cita uz pomaly ako dospelak. Aj rychlo aj bez chyb, obcas, ked je nejake dlhe slovo, tak musi si to rozlozit, tak to trva dlhsie. A na otazku, ze cim chce byt ked vyrastie, povedal ze Businessmanom 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A krpcek nezapada do nijakej kategorie. On je v kategorii, ktoru este nevymysleli. Na fakt neviem po kom tie deti su. Akurat Conrad-stredny-ten je po muzovi. On bol vraj taky isty ako dieta, sport velmi nie ale na vsetko ostatne genius a este je aj ako jeho vydavok z drozdia, ked si clovek pozrie muzove detske fotky.
@yanni nad ruzovym behom rozmyslam aj ked som len na 4km 🙂 tam sa beha 5? to by som mohla stihat do 31.8 ci ? 😀 😀 😀 tricenko mi potom daju ci predaju za 15e? 😀
Inak pisala som ti ale skapalo mi: moja starsia dcera ma 9,5r dodones nevie bezpecne bicyklovat, zacala pred rokom, az okolo 7r sa naucila kolobezkovat, skor vedela plavat a lyzovat ( 6r aj to sme nepochopili)
padne aj na rovnej zemi... ale tak ze vrece, ziadna snaha sa zachytit.... ale na druhej strane malovala od 2rokov, chodi na vytvarku, rozpravala od 18m
mam 2,5r ta je ako opica, beha, skace, lozi ale ...... nemluva 😀 teda uz sa snazi ale jedno je nebe a druhe dudy...
@eeffka no ja neviem, kde chces ty bezat, tu je to 05.10. a bezi sa bud 5 alebo 10 km. Tak ja samozrejme 10 km, koli 5 sa mi neoplati ani vstavat 😀 A ruzovac je zadara. Dostanu ho vsetky.
No tak aspon daco. Krpcek zacal rozpravat ako trojrocny aj to ho nik nerozumel, teraz uz je vsetko ok a rozprava cisto. Ale na jeho vek nevie fakt nic. Uplne nic. Mna najviac stve to bicyklovanie. Nikde nemozme ist spolu na bikoch. Uz som rozmyslala, ze mu fakt kupim pomocne kolieska, chcela som sa im vyhnut ale ked ine nepomaha, tak aspon aby sme mohli vyrazit k jazeru, co nie je daleko ale zase pesibusom s tymi vsetkymi paksametlami co stale vlacime, by to bolo na hodinu a autom fakt nechcem vsade chodit, ked to mam za rohom 😠
@yanni
@dracik1 baby ja vas potesim...chalani budu v dospelosti v pohode. Ja som bola cele detstvo priserna pokial islo o hrubu motoriku. Sama modrina, robzbite kolena, o zarubnu som sa permanetne buchala, dokonca na chodniku som si parkat nevsimla poulicnu lampu, padala som zasadne na rovnej zemy. Trvalo to do puberty, potom sa to nejak zlepsilo. Som priserne roztrzity clovek a snilek, takze casto sa mi urazi diali, lebo som si nevsimala okolie, ale nikdy som nemaal nic zlomene 😝 . Teraz uuz nepadam, do zarubne tresne iba obcas, ale da sa s tym zit.
Vcera som pri behu takmer skolabovala. vybrala som sa behat po burke, lebo konecne zmizlo to hnusne slnko, ale pocasie ma poddrazilo, Ked uz som bola vytrepana v poli, tak zacalo tak prazit, vlhko ako v saune. Namiesto 24 som sla 18 a aj to som ledva dobehla domov. TOcila sa mi hlava, obleenie som mohla zmykat a ked uz som bola osprchovana a najedena dostal som prisernu zimnicu, takze @yanni ja si neviem predstavit bezat v 40st.
@katpetdo, 😀 😀 😀 , nas jakub si dokonca parkrat nevsimol strom v lese a narazil doneho....aj lampy boli...ja neviem, ako vidim eliminacia je ale vyliecenie nie 😀 😀 😀
@laja77 , ano slovensky raj, sme si odskocili z tatier, chlapci pekne slapali celu roklinu- uz neviem, ktora to bola ale rebrikov a tych exponovanych dost, trochu ma to mrzelo....ale ani v informacnej kancelarii nam nevedeli poradit, ze ktora je ok pre deti, ze tato v pohode, haha, dokonca na konci tury na asfaltke nemali detske bajky aby sme sa zviezli dole a chalani dali cely okruh pesibusom
@yanni, nestresuj, poronavas....a kupte si trail gator pre krpceka a budete mat pokoj
@katpetdo dobreeeee. Takze moze byt z neho este aj bezec 😉 😕 No mozno, ze sa na takom maratone par krat vyvali, ale tak ide sa dalej 😀
@dracik1 ani mi nevrav. Uz aj nad tym som rozmyslala. Ma to aj vyhodu aj nevyhodu. ja chcem, aby konecne pochopil, ze sa nema obzerat hocikade ale pozerat pred seba. A ked bude zaveseny na tyci, tak mu to bude uz uplne jedno. A na tych pomocnych bude musies aspon drzat "vodidlo". 😕
@yanni individualne sporty su ok, ale pri kolektivnych doteraz ohrozujem nie len seba, ale aj spoluhracov 🙂. Plavanie som zvladala 9 rokov aj trenovat (aj ked vykonnoste na konci vysledkovej listiny) a dokonca mi aj bike ide dobre a to som mala 7 rokov, ked som sa naucila bicyklovat...predsa len ta rovnovaha je velmi zlozita vec 😝
@katpetdo aaaale tk indivudualne su aj tak lepsie. Spoliehass sa len sama na seba. A ked to pokasles, tak si nadavas sama sebe sebe 😀
Tak zo strednehi sportovec nebude, aspon nie vytrvalostny, nema na to postavu. Mozno taky vzpierac 😀 Nie je tucny ale siroky a na nejakeho maratonca bude asi tazky. Krpcek asi sportovec tiez nebdue, ked furt len pada. Mozno sachista 😀 No a najstarsi, z toho by aj nieco bolo ale tiez len individualne sporty, lebo on nevie vychadzat s ludmi. A co uz som hore vyssie spomenula, on rad zvaluje vinu na inych. Toho raz zivot riadne vyplieska. Darmo mu vysvetlujes, on blokne a je mu vsetko u ri...Takze ten beh, ale aj triatlon by mohol byt, celkom dobre plava aj uz vynikajuco krauluje ale to by musel mat vydrz a trenovat. A to sa mu tiez nechce. On ma aj skolu na haku, len by sa s lego hrajkal
😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

@laja77 jeeeej tak super. A ako dopadol?
Ten moj teraz trenuje na ten Berlin Marathon. Dalsi triathlon tento rok ani neviem kedy ma naplanovany, lebo uz je zase v saudi a je tam na dlhsie, tak nieco v Emiratoch asi.