Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
boze @opica, ze vstavat o 5 tej rano 😀 , pecivo? a urcite skor obed, kluidne aj o 11h, ja chodim na obedy do mesta do vegetky a tam uz o 11 h je šóra na obed, + stale nieco chrumkat + navecerat sa normalne, aspon polievku a salat + vela ovocia , ja denne zjem aj 3/4 kila ovocia,
ja vstavam o 6 rano , odvleciem deti do skolky po ceste kupim ranajky / pecivo, jogurt , acidko/, obedovat chodim okolo 12tej / uz mi škŕka/ a normalne vecieriam s detmi, aj ked idem pre nich poobede do skolky tam si nieco kupime, horalku, kolace , keksiky a zjeme to ,
@dracik1 ved to, ze sa chcem co najviac vyhnut muke. teraz ficim na polystyrenovych chleboch celkom, ale to tiez nie je volba na dlho ;) obedujem medzi 11-11.30 zvacsa. len sa proste necitim dobre. nie som zvyknuta sediet cele dni ;) vecerat veceriam s detmi, to je v pohode, ale ten neskutocny hlad, co mavam doobedu, to je des ;)
@opica ja to riesim zeleninou a roznymi orieskami pripadne susenym ovocim, zeleninu si doma nakrajam do misky a potom ju postupne vychrumkavam, neverila by si, ale prejde mi takto cele doobedie, urcite mam so sebou desiatu, vacsinou je to pecivo s niecim a potom obed, poobede uz nebyvam vobec hladna, pretoze sa natlacim takto doobeda, takze vsetko vybeham a potom mam veceru spolu so synom
@opica ja mam podobny scenar. Vstavam o 5 ale doma pijem len kavu. Potom v robote o 8 ranajkujem. POdla toho co mam, jogurt, ovocie, müsli, pecivo. Zial mi zistili intoleranciu na lepok, takze musim pozerat na to co jem. Obed o 12tej, tiez mi uz riadne skvrka v bruchu. Obed si nosim z domu. Taky normalny. A na obed este kavu. No a vecera je u nas väcsinou sucha. Tu je to taky zvyk. Ale ked je nieco varen zvysne a niekto chce, tak aj teple zvysky sa jedia.
A inak v kancli cely den pijem vodu, obcas pomedzi nejake to ovocicko, hlavne v zime si varim dost caj. Clovek si zvykne po case.
@opica, podla mna si tiez po case zvyknes, skus to ovocie.....mne sa tu na stole stale nejake povaluje......
@yanni, prosim ta a tvoji chlapi sa ti uspokoja so suchou vecerou?
ja som z mojich na nervy, maju len 6 rokov a v kuse by to jedlo, normalne sa stravuju v skolke, poobede im vzdy nieco prinesiem a vecer este "zožerú" polievku a aj druhe a niekedy si este po tomto vsetkom vypytaju rohlik s maslom 😀
ja musim v kuse stale nieco varit
@dracik1 no tu je to normalne. Nemci to maju vsetko take vselijake. Priniesol to vlastne muz. On to doma nemal ine. Na ranajky sa jedava sladke, lekvar, müsli atd., ked je mäsovy den alebo decka vynimocne chcu nejkaku tu sunku, salamu, hlavne ten najmensi je skor mäsovy, tak samozrejme dostanu. Obed normalka teply, vecera sucha, nesladka. Cize chlieb so syrom, sunkou, salama atd. , nakrajam este salatovu uhorku na kolieska, papriku a mrkvu na pasiky, to skrumu ani sa nezaprasi.
To je to, ze su od mala tka nauceni. Jasne, ez mozu aj teple. Nedavno tiez boli cestoviny s bolognese omackou. Na druhy den sme cestovali a bolo to treba zjest. Tak zvysky. Alebo aj z obeda zvysky, ked chcu. Ale vecer extra ze veceru nevarim. A ja som si tiez zvykla za tie roky. A je to aj lepsie takto. Nejdu spat s uplne ze plnym nadzgatym bruchom a je nemam tolko stresu vecer este varit a potom cely ten bordel upratovat. To ostava totoz na mne. Muz ich ide po veceri vykupat a ponatierat a ja santim v kuchyni 😕 😠 😀
@dracik1
@yanni
@smatulka
za tie roky som odvykla ;) a sice som chodila do roboty,ale kedze to bolo parkrat do tyzdna na max 6 hodin, tak teraz si zvykam zas.
uz som myslela aj na to,ze si kupim musli a jogurt a budem to mat, ked zacnem byt hladna.
obed si tiez nosim svoj varevny. teda ja varim kazdy den, niekedy aj 2-krat a preferujem varenu veceru ;) moji chalani tiez zjedia za dvoch. kde su tie casy, ked som urobila nejake jedlo a mali sme s muzom aj na druhy den. navyse maso velmi nemusim, takze to je tiez do istej miery obmedzujuce, ale skusam furt daco nove a ked vidim dobry recept, tak hned skusam...
ked ja som nie moc na sladke, ovocie si beriem kazdy den,ale asi veru zacnem nosit mrkvu a uhorku ;)
Zeny, v sobotu sme boli na svadbe a dala som si 8 hodinovu sichtu vo vysokych opatkoch na tanecnom parkete. Vcera mi konecne zliezli tie obrie vodove otlaky, dnes som vybehla a zajtra mame firemnu akciu podobneho typu, takze zase budem par dni chodit len po patach 😀 😀
@yanni @dracik - ja tiez nevarim teple vecere. Cestou z prace kupim nejaku sladku drobnost typu cokoladova tasticka, po prichode domov musia povinne zjest mrkvu, uhorku, jablko, proste cokolvek vitaminove a nielen 1 koliesko 😀 a ked s tym dobojuju, zvykne byt vecer a kedze su dost mliekove, pytaju ich velky pohar mlieka, obcas kakao a idu spat...
@romanovic hihi aj ja mam otlak. Ale z toho nedelneho polmaratonu. Ale zase, nas caka po vianociach svadbovanie, takze tam bude asi zase otlak 😕 😕 😕 😕
tak u nas sa ta zelenina je na tony, nemusim ich nutit, a mlieko pije na hektolitre. Ale veceru mame, ako som hore pisala, sice nie teplu, ale poriadnu. Chalani musia jest pravidelne tri krat za den poriadne a este aj pomedzi vzdy nieco. 😠
@opica, ja tiez varim skoro kazdy den
u nas po veceri / polievka a druhe/ , je este niekedy rohlik a po rohliku pred spanim este mlieko kazdy den 3 deci a z flasticky s cumlikom, hamba -nehamba,
inak su ako spagety, Juro dokonca ani nema zadok, dlhi a chudi....u nas nugatovy croissant je zjedeny behom 40 sekund, jakub schrume 2 jablka po sebe....no co budem pisat 😀 😀 😀
na ihrisku vyzeram ako chudera, lebo v kuse chodia somrovat od ostatnych - keksiky, ovocie, pecivo.......
@yanni @dracik @opica Ked citam, ako jedia vase deti, tak zaavidim. U nas s mensou nie je problem v nicom , ale velka by jedla iba sladke a zase uplne bez sladkosti ju nechcem drzat. Lenze ked ona po malom sladkom cestou zo skoly/na ihrisku by chcela doma velke sladke, co ja odmietam a dala som podmienku - najprv nieco vacsie vitaminove, co ona potrebuje ofrflat, zahrnie tam jej globalne nestastne detstvo - VSETCI spoluziaci maju dotykove mobily s pripojenim na internet a ona "chudera" ma stary tlacitkovy (bodaj by nie, ked ho 2x tyzdenne zabudne v skole - dotykovy by uz davno nenasla, ona dokonca stratila 4 dioptrickych okuliarov (-3,75dpt) a na moju otazku. "kde mas okuliare?" sa na mna pozrela akoze "ja nosim nejake okuliare?!?!?!", nemoze chodit kazdy den na PC/tablet, nedovolim nosit tablet ani PSP do skoly, nemoze zjest denne 2 kila sladkosti, proste z jej pohladu cele zle 😀 Takze kym to ona cele ofrfle, potom zisti kolko ma uloh, potom sa vynervaci ako nechce chodit do skoly, zaberie jej to 2 hodiny (aby tie ulohy mala za 5 minut hotove), potom zacne tlacit tu uhorku, alebo jablko, alebo nieco vitaminove, tvari sa ako frustrovane umiera na vitaminozu a to je pomaly 9 vecer, vypije pohar mlieka a ide sa umyt.... 😀 😀 😀
@romanovic boooooooooooooooooooooooze davno som sa tak nezasmiala. Aj obrazovku na PC som oplula. Aj slzy mi vyskocili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No je to boj a nemala by som sa smiat, ale taaaaak supis si to opisala. No fakt, chuda dieta, krkavcia matka. Ani jest jej neda. Ani smartphone nekupi. 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀 Ale neboj, ani u nas. Ani telku nekukame, ani pc nemaju vlastny, ani tablet (ten nemame vobec, len taky cudny detsky) ani psp ani nic. No fakt decka chudatka. normalne ich tyrame 😨 😨 😨 😨
Ahojte bauble tak konečne som mala čas a nebola som unavená tak som si radsotne odbehla 10 km a spálila 1350 kalórií hneď je krajší dnešný deň 😀 😀 😀 😀
Jaj to obdobie chorob sa nevyhlo aj mne,. Od stvrtku do nedele taka nadcha , ze ani dychat som nevedela a beh bol to posledne, na co som myslela. Cize od utorku som neobula tenisky. DNes sa uz citim dobre, tak na chvilu vybehnem a zajtra mam nocny beh - 5km, ale uz mam len jediny ciel, dobehnut co najrychlejsie a prekonanie minulorocneho casu asi nehrozi. Dufam, len, ze nebude zima aby som neprechladla opat. o 2t maraton a ja viac nebeham ak o beham :(
@katpetdo no super...tak sa zajtra drz..ono sa vravi, ze 5 dni ti na treningu neuberie, tak ten tyzden snad nevadi ale oslabena imunita robi svoje...Ja som cela nesvoja...citim sa ako vyzmykany citron...choroba ma obchadza uz tyzden...zaludok mam na vode a maraton teraz v nedelu... 😠
@mirka907 budem na teba mysliet v nedelu, aj som uz olutovlaa, ze osm radsej nesla do KE a mala bys om to uz za sebou. Tiez mi je jasne, ze kondicne som nestratila nic, len som tak oslabena. Ono ak uz teraz len nejake 2-3t vyladujes, tak pocit unavy je vraj bezny, lebo telo trochu povolilo a prejavuje sa unava z poslednych mesiacov. A nervozita je tiez svina. Mne pomohlo pocas celeho preteku mysliet len na najblizsiu milu (ja som nastavena na milach, lebo 26 mil znie lepsie ako 42km). drzim palce aby si vydrzala tento tyzden este a ja sa urcite "pochvalim" po zajtrajsom behu.
Ahojte vcera som prekonala vsetky svoje ocakavania.taktika prepalit zaciatok a potom nejak dobehnut sa oplatila.pred koncom som tak vytvrdla ale nevadi. 5km za 19:31. Asi preto ze som nic neocakavala, tak sa mi bezalo dobre.
booooze baby neblaznite. Aj ja chcem este niecoooooo. My mame v nedelu ze vraj "Frauenlauf", ale je to len 10 km a chalani bezia 500 m 😀 ja som tiez este chcela nejaky pol, uz brazdim po nete a hladam nejaky v okoli ale nejak nist. daleko nemozem ist, muz je dost na cestach, tak to je len stres. A ani na trenovanie nejak nemam cas, bezkam len tak aby sa nepovedalo. Dnes som chcela, ze aspon trosku alebo nejake intervaly, ale moj chlap si zmyslel, ze ideme vecer do divadla 😕 😕 😕 😕 😕 Takze z behania nist nebude 😠 😠 😠 😠
@yanni, ja tiez nechodim behat co je muzik prec, naposledy v nedelu , prisla mama, tak som rychlo dala aspon 9 km, v plane bolo viac ale cely den sme s detmi turovali tak sa mi uz nechcelo a uz bola aj tma..
@mracik, aspon nieco co je iba pre mna, na to aby som to zabehla asi uz v zivote nebudem mat tak aspon takto "napesi"
@katpedto, tak teda drzim palce na maraton......
@dracik1
@mracik zeny dakujem...vzhladom k tomu, ze som ozaj ochorela (hlava, hrdlo, mierne zvysena teplota a bolavy zaludok = nemozem poriadne jest) to bude boj o prezitie...Ale idem...netrenovala som pol roka na to, aby som to teraz vzdala...Jedine co by ma zastavilo je, ak by som mala teplotu aj v nedelu ale to dovtedy dam dokopy.
@mirka907 joooj Mirka,dufam ze sa do nedele pozbieras.Dajaka svina u nas v Kosiciach zuri. My sme tiez vsetci doma chori. Nemam cas behat,lebo som obskakovala pacientov doma.Uz som to schytala aj ja.Kazdopadne v nedelu silno drzim palce.Zvyknem stat pri krcme na Rastislavke.Kedysi nasi chlapi dali dychovku.Teraz su tam bubny a popija sa pivko.Myslim,ze ty sa tam len mihnes 🙂 ,neviem ci ta narychlo spoznam,ale keby si mala slinu na pivko zabezpecim 😉

baby, chcem sa poradit 😉 od septembra som zacala normalne chodit do roboty a je to des. vstavam o 5, aby som bola o 6 v robote. to zvladam uplne v pohodicke, behat sa mi podari ist tak 3-4 krat, co tiez pokladam za super a chodim na pilates...ale co je moj problem je jedlo. vstanem, dam si bud jogurt alebo musli a idem do roboty. lenze, kedze ranajkujem okolo 5, tak o 8 by som uz aj klince pojedla. nosim si ovocie, ale kedze s mojou chutou na sladke to je velmi biedne, tak hladam alternativu. co mi odporucate, aby som sa nasytila a pritom nedosiahla vahu 100 kil. odvykla som od sedenia a tu v podstate len sedim za compom a strasne to citim...