icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

dracik1
27. okt 2014

https://www.facebook.com/246621152153506/photos...

akoze pri pohlade na tuto fotku som si kompletne zmyla z oci makeup, este teraz "placem" od rehotu.....

dracik1
27. okt 2014
miskap2111
27. okt 2014

@dracik1 veď super foto, čo sa ti nepáči?

dracik1
28. okt 2014

@miska2111 , miska , v podstatne je v pohode, akurat , ja vzdy vyzeram ako sportove drevo, pritom sportujem rada a myslim, ze niektore sporty aj celkom dobre....no moj zlaty muzik skonstatoval, ze vyzeram ako keby som sla z francuzskej Riviery.... a je pravda, ze tu satku som si mohla dat inak.... 😀

mracik
28. okt 2014

dracik1 zlatá si tam, fakt vyzeráš akoby si bola na predvádzacom móle 🙂 a akoby si mala na ľavom pleci kabelku. 😉
to bolo prosím ťa na ktorom kilometri? Žiadny pot, zmučený výraz, no život gombička 😵

yanni
28. okt 2014

@dracik1 ze aka Sklenarikova 😀 😀 😀 😀 Ty si bola na prechadze? Ja sa usulam. no kockaaaa 😉

yanni
28. okt 2014

inak baby, ja uz som tyzden nic nerobila, minuly tyzden furt prsalo a je mi total zleeeeee. Zajtra sa chystam s nasou officeackou behacou skupinou, tak hadam nezrusia.

Inak to zleeeee vyzera na cislo 4 @mracik Este si pockam, nic nechcem predbiehat. Uff ale zaludok ako na vode. Bleeee Jem len sojove rezy. Viete, to ten taky socikovsky sulok 😀 Neviem sa toho dozrat. Este, ze mam zasoby z SK 😀 😀 😀 😀

miskap2111
28. okt 2014

@yanni 🙂 tak držím palce!

romanovic
28. okt 2014

@yanni Drzim palce! 😉

romanovic
28. okt 2014

Inak zeny, neviem, ci ma ustipla mucha tse-tse, alebo neviem co, tehotna nie som, proste by som len spala a zrala. Moj standard je 4-5 hodin, boli leta, ked som spala 2 hodiny (a super) a teraz drichmem 6 hodin a je mi malo, cez vikend som potiahla aj 8. No a obzerstvo je dalsia kapitola...vcera som prosila muza, ci mi jednu netresne, ze si pojdem dat zadrotovat sanku.... 😀

romanovic
29. okt 2014

Ved vravim -tse-tse, dnes podla Run keepera za 1,06 hod. 0,00 km a podla Sports trackera lenivy duatlon na Strkovci... 😀 😀 😀

dracik1
29. okt 2014

@yanni, tak dufam, ze nas "prekvapis" cochvila prijemnou spravou 😉

@mracik , v horskom parku cca 28km, zufala som bola iba vtedy, ked som zistila, ze som si nadbehla tie kilometre,na pleci mam ležerne preveseny camelback 😀 😀 😀 ....oni boli zlati a vzdy kked niekto prisiela na obcerstvovacku, zatlieskali

a este som ti chcela napisat, ze vyhrala spetrjanosova, boze ona je po 100 km uplna kocka

yanni
29. okt 2014

@dracik1 co spravicka. Dalsia bezkyna by sa tu zisla. nejak to tu starne 😀 😀 😀 😀 Ale len sami chlapi. 😠 😠 😠 😠 😠

Ze vraj lezerne prehodeny. Ty si cislo 😉

laja77
30. okt 2014

@yanni wau, aka spravicka 😵 a hoc by bol aj dalsi bezec 😉

yanni
30. okt 2014

@romanovic zeno neblazni. to ti fakt staci 4-5 hodin spanku? No moje nervy. Tak ja toho tiez vela nepostpim, lebo sa neda. Ale keby bol cas, tak zdrichmem aj 12 hodin, ziadny problem.
A urcite si v tom, ked len drichmes a zeres 😀 Nezavadzaj, priznaj sa 😀 😀 😀 😀 😀

yanni
30. okt 2014

@laja77 no este nie je nic iste. Ja netestujem. Pockam si este. Bolo teraz aj dost stresu, tak mozno z toho. Ale nejdem sa dospat a zeriem take, co normalne nie, no tak neviem. uvidime. Bola by inak sranda, lebo by to zase vychadzalo v lete okolo muzovych narodenin 😕 😕 😕 😕

yanni
30. okt 2014

inak baby, prave som klik na jeden album, len tak, babu nepoznam. A skoro som umrela, tak babenka ma 22 rokov a 4 deti. Ved ok, nic sa nedeje, ale dvakrat dvojcata 😕 😕 😕 😕 Mna by asi vyvalilo.
Neviem si predstavit. Ako by som s nimi behala? dva dvojickove joggery vedla seba tlacit???? No kulturistka riadna by sa zo mna stala 😀 😀 😀 😀 😀

romanovic
30. okt 2014

@yanni Drahaaa, mam 44+, obe deti zo skumavky, u mna to moze byt jedine prechod 😀 😀

yanni
30. okt 2014

@romanovic Juuuuuj Milacik zlatusik, darling 😀 😀 😀 😀 netrep zeno, ze prechod. Nic take, bude dalsia bezkyna do poctu. Ved vies, ze casto sa po petriomiskach podari aj prirodzene. A na dieta nie si ani v 44+ este stara. Budes si este matersku tri roky uzivat 😀 😀 😀 😀 😀

laja77
30. okt 2014

@yanni jak netestujes? 😀 Ja som aj dva razy denne testovala pri tretom 😀 😀 😀

yanni
31. okt 2014

@laja77 no fakt nie. ani ma neserkaj. Nic nebude. Ziadne testy. Mam len jeden a viac nekupim. Ked ten pototo, tak nebude ziadny. Ved ono sa to aj same "ukaze". Ako kamoska, bola v 17.tt a nevedela ze je tehu
😀 😀 😀 😀 😀 No ale zase prve este kojila a kramy nemala, tak prekvapko riadne 😀 😀 😀 😀

laja77
31. okt 2014

@yanni 😀 😀 😀 tak to hej, skoro polovicu mala za sebou a ani nevedela ako 😀 😀 😀 .

laja77
31. okt 2014

A dnes pekna slnecna 8cka, ale aj veru, zozimilo sa 😀

yanni
31. okt 2014

@laja77 to by som aj ja brala. Zistit cim neskor. PPotom sa clovek aspon tak nesledujem. Ona bola dokonca v 20. tt este lyzovat. Super zienka, ti poviem. Ta sa s nicim neserie. Prve dieta islo len podla tabuliek a kniziek a pri druhom uz sa na vsetko vybodla. Dala aj coki, aj gumove medvediky aj klobasku do hrsti. 😀 a dieta zije a ni malej nie je.
takze aj ja sa idem na vsetko vybodnut, lebo kazde bodnutie a pichnutie uz prinajmensom cintorin pre mna znamena. 😀 😀 😀 😀 😀

janulka253
3. nov 2014

behávala som pravidelne, bola som atlétka, ale akonáhle som prestala aktívne športovať pribrala som 10 kíl, ktorých sa teraz neviem zbaviť. S behaním mám čoraz väčšie problémy, pretože nevládzem, a potom sa mi popravde už ani nechce. Zaujalo ma, že sa tu objavil príspevok s rýchlou chôdzou, určite to vyskúšam :D

romanovic
4. nov 2014

Podla Run Keepera som nevyliezla zo Strkovca 😀
Aj pace bol skvostny - 8,30 😀 😀 😀

laja77
8. nov 2014

ako mnohe z vas, aj ja pri behani stretavam rozne typy ludi 😎 , tak si dnes bezim, v duchu si nadavam, "este ani zima neprisla a Ty uz mas dve kila navyse od leta 😠 " ", stale mi tie myslienky viria hlavou pri mojom tazsom kroku a tu zrazu panko, ktory si zaiste dal nieco na zahratie, mi vravi: "Holčička, a Ty kedy ideš na tú olympiádu?" 😀 😀 😀 😀 😀

yanni
8. nov 2014

@laja77 davno som sa tak fajn nezasmiala. Este ze sa nespytal, kedy ides na tu spartakiadu 😀 😀 😀 😀 😀

laja77
8. nov 2014

@yanni poviem Ti, hned som bola o 10kg lahsia 😀 😀 😀

yanni
9. nov 2014

@laja77 no vidis, tak mas tie dve uz dole a este aj dalsich 8 😀 😀 😀 😀 😀 😀