icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

dracik1
14. okt 2014

@yanni, no teda nezavidim, to je dost....ja do mojho len hudiem, ze nech maju zakazku aspon na 1 rok, zbalim kufre, adieu v robote, beriem deti a rozsirujeme zivotne obzory 😀

yanni
14. okt 2014

@dracik1 noooo keby to tam bolo tak ako u nas, tak tiez nerozmyslam. Stale teplucko atd. ale ked ty tam ako zena nic nemozes a deti v skole a zena caka cely den doma len na muza? Ani len na shoppingy tam zenska nemoze ist sama. By ma porazilo.

mirka907
15. okt 2014

zeny aha co som spachala...uz na ceste ku mne :D ...ja sa strasne tesim na ne...Adidas Energy Boost 2...odmena za maraton 🙂...som si povedala, ze sa buchnem po vrecku 😀 , ze si zasluzim za prvy

mareli
15. okt 2014

@katpetdo gratulujem...ale aj lutujem, tie horucavy...si si asi v mysli pripominala rajec stale...ale ten cas je nadhernyyyy. wow!!!

@dracik1 ovracana ahoj 🙂 mne to hned pripomenulo, ze v nedelu sme s MM boli spolu behat tu blizko na klacianskej 10ke. avzali sme aj deti na detske behy. no a jedno dievcatko chuda v dcerkinej kategorii 1. a 2. rocnik ZS na 300m to nezvladlo. bola posledna a ako dobehla do ciela tak sa tak povracala...vyzeralo to na kvalitne drevorubacske ranajky asi...ale bolo mi jej luto, agatka to nechapala, ze co sa jej stalo 😒

dracik1
16. okt 2014

ahojte
@mirka907 , krasne ruzove, snivam, ze ked budem "velka " tak si aj ja doprajem luxus zenskych topanok na behanie

ja som dala poslednu sancu mojim NIKE, bohuzial dalsi otlak na prste, som nabehla do obchodu a vysla som s tymto zazrakom: http://www.runningpro.sk/bezecka-obuv-panska/pe...

dostala som aj zlavu a za 110 euriciek su moje, hned som si vybehla 14 km....no a moje pocity ked mozem porovnat topanky za 35 a 110 eur su: tie lacne nemali ziadne tlmenie, takze asi viem ako sa beha v barefootkach 😀, behala som čaptavo, pomaly a nie dynamicky no a nove tenisky maju dynamickost totalnu...som bola prekvapena ako viem zrazu zvihat nohy a vlastne aj som bezala, žiadny čaptung, šuchtanie a divne pomale priblizovanie...ono asi aj vela urobi ta opora topanky - a dozvedela som sa , ze nemam suspinaciu / ale pronaciu 😀 😀 😀 😀

som nadmieru spokojna...aj ked mi asi zasa narastla noha, lebo som skusala 44,5 a tlacili ma tak mam 46 baby, strasne.......ale podla mna na novych modeloch zmenili cislovanie....rozhodovala som sa medzi Asicsami a tymito ale tieto su uzke, som si ich obula a bola to laska na prvy pohlad

@mareli 😀

katpetdo
16. okt 2014

@mirka907 pekna odmena 🙂

mirka907
16. okt 2014

@dracik1
@katpetdo uz prisli...a uzasne su

katpetdo
16. okt 2014

@mirka907 nadhera 🙂 nad lodickami sa tak nedokazem rozplyvat

miskap2111
16. okt 2014

@mirka907 krásne. Otestuj a daj vedieť aké sú- možno im aj ja zvýšim tržby. S mojimi poslednými Asicsami vobec nie som spokojná- ulakomila som sa na prvé, ktoré mi prišli pod ruku a boli trochu v zľave, ale sú strašne tvrdé a nebehá sa v nich dobre, hoci ma netlačia. Proste sú akokeby bez pruženia, ako také podkovy.

mirka907
16. okt 2014

@miskap2111 su ako papucky...prebehla som sa v nich asi len 200 metrov no cez vikend ich asi prevetram...ale len nejaku 5tku, kedze oddychujem a mam zapalene ucho.
Dam vediet.

@katpetdo , ze? ani ja...nikdy som tak lahko nepustila tolko penazi ako teraz..na jar kupujem adiosy 2jky...tie budem nosit na tempa a preteky...tieto mam na trening na striedacku s asicsami

yanni
19. okt 2014

@mirka907 kraaasneeee. Ale mne zial nesadli. Mala som ich na nohach v predajni, aj na pase som pobehla, ale nic moc. Zial.
Ja asi, zatial, ostanem pri Asicsoch a Brooksoch. Ale zaujimave ako sa ta noha meni. Pred nejakymi tromi rokmi som nedala dopustit na Adidasi. Ked sa mi uz rozpadavali, tak som sich kupila nove a po 2,5 km behu som ich bola vratit. Take som mala otlaky az az.
Inaka, k nam sa vratilo leto. Super teplucko, ale nie horuco, fajne sa dnes bezkalo. Ale rano mame 5 stupnov. A od zajtra uz ma zase prsat a byt kosa 😠 😠 😠 😠 😠

miskap2111
19. okt 2014

@mirka907 bola som dnes v Adidase a nemali väčšie ženské čísla. ASICSy mám 41,5 a predavač v Adidase mi povedal, že mi budú tie boosty číslo 42 malé. Keďže však nemali žiadne ženské 42, tak som si skúsila pánske a fakt mi boli 42 malé. Až 43 mi sedela. Tak som teraz v rozpoložení, či mám risknúť a objednať si ženské 42 z netu, alebo mám iśť na istotu a kúpiť si pánske 43... Fakt neviem. Chlapské bežecké tenisky som ešte nemala, tak sa bojím, ako mi budú sedieť, keď budem behať. Dofrasa, tak som už bola nachystaná, že idem investovať do týchto energy boost 2 a teraz neviem, čo mám robiť.

mirka907
19. okt 2014

@miskap2111 su mensie ako asics...asics mam 40, boosty 40 aj 2/3...teda skoro cislo...o pol cisla mensie som sice obula ale pri behu mi narazal palec na predok....na chodenie by to nevadilo, na beh urcite ano...Ja by som isla do panskych ak chces ozaj boosty...ale nie cez internet....v ktorom obchode si bola? skus napisat im... https://www.facebook.com/BratislavamarathonRunn...

aneta1020
19. okt 2014

baby chcem sa konečne rozhýbať a začať behať.
behávate aj vy v takomto počasí?(budem behávať podvečer)
Viem,že každý si musí nájsť nejaký ten svoj štýl, rýchlosť ako behá, viete mi dať nejaké rady?
Ak by sa vám chcelo, napíšte mi správu 🙂 🙂 ďakujem

yanni
19. okt 2014

@miskap2111
@mirka907 baby, Adidasy su v porovnani napr. s Asicsmi a Brooksami (ine som nemala) vzdy mensie. Ja som mala Adidy vzdy takmer o cislo väcsie ako mam teraz Asicsy. Muz ma este Nike a tie ma o pol cisla mensie ako Adi (on ma tiez tie boosterky). Ale behava v nich len treningovo.

@aneta1020 ja beham stale. Nie je zle pocasie, len zle oblecenie a zle boty. 😀 😀 😀 😀

miskap2111
19. okt 2014

@mirka907 prečo nie cez net? Našla som ich na Amazone a keďže mi kolegovia darovali ako svadobný dar poukážku na nákup v Amazone.de v celkom dobrej výške, tak som to chcela využiť. Naviac, vychádzajú na 90 Eur (teda tie ženské ), čo je fantastická cena a ešte by mi niečo zo svadobného daru aj zostalo pre manžela 🙂. Tak teraz neviem..

opica
19. okt 2014

inak co sa tyka topanok, tak aj ja momentalne celkom intenzivne riesim. po mizunach, co com mala, uz si nekupim, maju strasne uzku spicku a po polke mi zliezol cugrund cely necht na palci. kupila som si teraz asics a bola som super spokojna, ale asi posledne 3 mesiace mam pocit, ze sa s nimi daco stalo. totalne mam otlacene chodidlo pod druhym prstom na lavej nohe. miro sa kukal a ze tam mam dokonca modrinu 😖 a uz dlhsie ma pobolieva aj druhy prst. tento tyzden som vdaka jerrovej chorobe bola behat len 3-krat a aj to nieco cez 5 km a citim sa fajn, co sa nohy tyka...ale tiez budem musiet asi zainvestovat do novej obovy...chjo...
a mirovi sa rozpadli jeho asicsy za 180 eur po asi 1000 km 😀

katpetdo
20. okt 2014

Ahojte,

tak ja estenebeham, v sobotu som bola po tzydni skusit bet volne 6km este som sa citila prilis rozbita, ten maraton ma nejak velmi odrovnal. Chystam sa aspon na bike, ale beh mi chyba ☹

nelinqua
20. okt 2014

@opica mne sa na asicsoch prepadla po ani nie 400km odbehanych päta, a nebol to zrovna najlacnejsi model, na predajni majitel vyvaloval oci ze toto sa mu za 4 roky co s tym robi nestalo...ale v pohode to vyreklamovali, reklamaciu uznali vybrala som si mizuna a s nimi som spokojna, zatial :D

opica
22. okt 2014

zeny, moja spomienka na letny triatlon ;) dnes som dostala foto

laja77
24. okt 2014

fuuu, 2 dni nikto nic? 😀 😀 😀 Tak musim ja, dnes slaba 6tka, ale nevadi. Ano a moj najmladsi od vcera chodiiiiiiii 😵

petrusska6
25. okt 2014

@laja77 no ja som bola vcera 12,45 km a dnes uvidim este... 🙂

opica
25. okt 2014

@dracik1 no ako si dopadla? som na teba myslela. muzovi styria kolegovia sli tych 50 km behom ;)

dracik1
26. okt 2014

@opica, dakujem, si zlata........no keby blbost kvitla,som zakvitnuta,na 34km som predbehla nejakych 4 ludi,sily som mala dost,planovala som poslednych 5 km dole kopcom bezat....na kontrole 38 km som sa zavesila na madarov-som sa potesila,ze odpadnu problemy s orientaciou ale to bola moja najvacsia chyba,lebo madari isli 100-ku ,teda trasa sa uz odpajsla, ja som si to vsimla az po cca 3_4 km,skoro som sa rozrevala, takze ked som mala cca 9 km do ciela a mala este dost sily som si nadbehla dalsich 6_7 km, cca 40 min navyse lebo tam boli 2 kopce,cely cas az do ciela som uplne depkova ze som krava, cas som mohla ma ovela lepsi ako na predchadzajuce zoska-bratislava, a to aj napriek tomu, ze toto bolo viac 50 km a prevysenie 1850 m.......
Inak tam boli skoro sami bezci, len par turistov....ale som rada,ze nebyt hlupej chyby,zlepsila som sa

dracik1
26. okt 2014

Takze cas priserny,planovala som nieco pod 9h.....bohuzial....nohy su v pohode, akurat ma boli sval na pravom stehne -pozostatok toho bludenia,lebo spat som to utekala aby som nahnala cas
Inak baby hladam partaka na tieto tripy na buduci rok, 40 km som sla uplne sama, v hmle,trosku depka'@opica, nepridas sa?

dracik1
26. okt 2014

A este som chcela napisat,ze nabuduce musim venovat viac casu priprave, nastudovat poriadne trasu,tato bola riadne clenita, cca 20 kontrol...tym, ze som sla sama som bola niekedy mierne v strese, ci idem dobre, lebo neboli napr. faborky...a cumenie do mapy pripadne dumanie ci idem spravne, alebo som sa vratla raz z brutal kopca,lebo som si nebola ista..tu som stratila urcite min 30 min 😀

mracik
26. okt 2014

@dracik1 ja sa hlááásim. Som sa niečo nahľadala parťáčku na traily. 😉
No len musíš na mňa chvíľočku počkať. 😀 😀 😀
Inak na Vianoce by si si mala zapýtať turistické GPSko. 😅

dracik1
26. okt 2014

@mracik,muz ma gps v robote ale je tazke, rohodla som sa pre novy mobil ,ale myslim, ze nastudovanie mapy postaci a ked su dvaja je to hned lepsie.....beriem ta za slovo, dovtedy este potrenujem, vidim zlepsenia ale pomalicke....mozno sa este niekto prida 😵

opica
26. okt 2014

@dracik1 uvidime, co bude do roka...ale moznoze sa necham nahovorit. na rok sa uz urcite chystam na OTKD, ak zdravie a zvysok vydrzi ;)-trvalo mi to len dva roky poctiveho odmietania

opica
26. okt 2014

inak baby, mna slahne. jergo bol cely tyzden v skolke a v sobotu sa zobudil zasopleny, takze zas riesime, kto s nim kedy bude doma. dnes som sa ani behat nedostala ako je na mna furt nalepeny a zas moje deti su mi prednejsie ako beh 😖 kazdopadne absolutne nechapem, on je citlivy na dychacie cesty, ale toto....asi zas naordinujem imunoglukan...