Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@miskap2111 boli sem vsade ;) v antverpach v zoo-tu milujem, v gente, na pobrezi v blankenberge, v brugach a v bruseli v prirodovedeckom muzeu....celkom sme sa nachodili, ale mali sme statsie na pocasie. sice zima, ale bolo krasne 🙂
@opica tak super- ale nabudúce sa ozvi , keď tu budete! 🙂
@miskap2111 ozvem ;) ale kedze si prisla az v nedelu...to sme uz boli na ceste spat
@opica ešteže tak. 🙂
Cafte modelky,
takze dvojky sa nekonaju, jedno sa niekde vyparilo. Asi zutekalo pred prisnou mamou 😠 Jednoducho ho uz niet. Ale tomu druhemu bije uz aj srdiecko, tak aspon to ma trosku upokojilo.
@laja77 ved to. Toho srdiecka som sa uz nevedela dockat. Ale aj tak som nejako smutna. Uz som fakt bola nastavena na tie dvojky a moj muz tiez. Ale tak nech sa aspon toto pekne vyvyja a rastie, nech je zdrave a silne. A bude to urcite riadna babizna-bojovnicka. Vyboxovala brata zo svojho teritoria 😀
Ahojte,
tak tento tyzden este ani km, ale pri tych prisernych nevolnostiach nevladzem. Aj ked uz je tu nadej, ze rana by mohli byt lepsie....a mozno budem schopna vybehnut aspon na chvilu. Vcera som bola prvykrat u novej Dr a beh mi schvalila. Ze vraj ked cely zivot sportujem, nevidi dovod prestat, pokial je vsetko v poriadku. Jedine na unavu si mam davat pozor, ze vraj ked sa budem citit prilis unavena, tak nesilit to, co ja zvyknem.
cafte babule. Tak sa hlasim z swimcampu na Lanzarote. baby, ak toto ten mrnous prezije, tak prezije uz asi vsetko. Riadna makacka. To nie je cisto len plavanie, vselijake cvicenia aj na suchu, zajtra je okrem plavania na plane aj beh, dnes sme mali uz doobeda plavanie, poobede pilates a este teraz vecer bude plavanie. Fuuuuu uz som teraz hotova. Ale je to tak supeeeer. Vsetko vonku, fuka sice o dusu, ale na slnku je suprovo. Jedlo tiez tak na pribratie a je tu fakt pekne.
dnes v miernom mrholeni padlo 9km 😵
Fajnych 10 😉
ahojte, tak beham uz aj ja, pondelok, streda po 6 k, v piatok 10 km a vcera 8 km ale v kopci, skoro som umrela 😀
Cafte baby, ako? Zijete? Nejak sa tu malo beha 😕 Uz ste presli na Vianocny modus 😀 Behat od chladnicky ku gaucu a spät? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja sa mam tak na dve slova. Na dovci bolo faaaaajn, teplo, slnko, pohyb do skapatia, svedske stoly na obezitu ale poviem vam, zacalo mi tam byt zle. Fuuuuu, drzi ma to stale. Nezvraciam ale ten pocit ako keby uz-uz a nic. Posledne dni zijem len na cole, riedkych vodavych polievkach a malickostiach. Ono je to tak na neeeervy, hlavne teraz, ked je tak vela roboty. Chlap uz zase v prdeli, este ze pridu cez vikend nasi a trosku sa postaraju. Dufam, ze ich nevykydne, ked sa dozvedia novinu. 😕
Inak nijake zarucene metody proti nevolnosti nefunguji, akurat ten pohyb a cerstvy vzduch. No len co ked tu furt prsi. A na plavaren ist nechcem, troska si dat pokoj od chlorovej vody. A lezat na gauci mi tiez nerobi dobre. To je sa mi zda este horsie. A v office ma rozculuje uz aj zapnuty pocitac. Som ja ale komplikovana 😀 😀 😀 😀
Mne sa tak zda, ze ja som s behom uz asi skoncila. v campe sme mali aj beh a hned pri prvom ma 7 km len natahovalo. Uz som len cakala, ked sa na tej promenade budem musiet prehnut cez to zabradlie. A na bikeu som myslela, ze ogrciam ten monitor (v hotelovom fitku). Vonku som sa bala, ze ma sfukne aj s bicyklom do mora, taky vietor bol.
Ale inak nic vaznejsie sa nedeje. Akurat, ze som dostala v bazene fajnu ranu do brucha. Este ze ten 920 kg chlapik trafil len lonovu kost. Ani neviem ako som vyliezla z tej vody, vsetkych svätych som videla. Ako keby nestacil ten grcavy (sorry za vyraz) pocit a este aj toto. Chuda skriatok, ten si toho vytrpi 😕
@yanni ahoj mne je uz tyzden dobre. za 3t som schudla takmer 3kg, stale nejem uplne normalne, ale apson uz nemam pocit, ze umriem. tiez mi nezaberalo nic osvedcene na nevolnosti. Najvacsim bojom zostali teple jedla (a uplne najhorsie su púolievky cire), po ktorych mi je vzdy zle, ale da sa to vydrzat. musela som vsak hodne zmensit porcie, aby to jedlo vo mne zostalo. Minuly tyzden som bola 4x behat tak 7-10km, ale pomala som ako slimak. Beham o 30s/km pomalsie. Nie som schopna ist rychlejsie, ani keby som chcela. Dnes sa chystam opat vybehnut, ale vonku je taka priserna hmla, ze sa mi vobec nechce. nerada beham v hmle.
@katpetdo juuuj tak to ma tesi. Som zvedava ako dlho to bude u mna trvat. Mne praveze len tie "vodave" polievky beru. A pecivo. Chlieb, rozky. Inak varene vobec. Pri behu ma napina na vracanie. A fucim ako lokomotiva. A to som nic nepribrala a ani vobec nevyzeram ako tehu. To bude urcite copana, ked ma takto trapi. Uz je teraz drza a papulnata 😀 Inak som strasne unavena. Asi by som aj pri tom behu zaspala. v kancli sa len premaham. V tom campe som zyvala aj v bazene pocas plavania. Ledva som pri tom kraule fucala 😀 Aspon, ze muz nebol v mojej skupine, mal by show asi do konca zivota 😕
@yanni tak som sa dotesila.dnes som slabo krvacala, zaver hematom a kludovy rezim do konca prveho trimestra (este 3t). Zda sa ze som na chvilu dobehala.este ze som si dnes kupila novu bezecku bundu. Ale vyplasila som sa riadne, lebo aj mierne bolesti v podrusku mam. O spravani prislusneho lekara v nemocnoci radsej pomlcim.este som ani z ordinacie nevyssla a uz na mna nadaval.
@katpetdo jeeeeziskove huslicky, tak ale ani ziadne umyvanie okien a vianocne gruntovanie celeho domu. Inak budes mat docinenia so mnou 😕 😠
Inak co citam, tak ten hematom sa v poslednej dobe nejak casto vyskytuje. Chcela by som vediet z coho.
Ale ak ta to aspon trosku upokoji, je tiez nebeham. Po prve nestiham, po druhe som uz rano po zobudeni taka unavena ako keby som vobec nespala, nemam vobec silu, a po tretie, stale mi je na dve slova. Vcera poobede som sa uz tesila, zostalo mi celkom fajn, no tak nemala som sa tesit, lebo dnes ledva zijem. Som aj skor odisla z roboty, lebo uz ma aj hlava zacala ukrutne boliet a oci palit. Asi ani celodenne cumenie do pocitaca mi nerobi dobre. A stale prsi, tma je pomaly ako v noci, uz mam toho plne zuby. To budu Vianoce. Neviem ako prezijem tych 450 km ku svokrovcom. Ale sa nasackujem nasim do auta, nech ide muz s detmi sam, nech mi nevrieskaju za chrbtom, lebo ked sa otocim, tak ich asi vsetkych ako tam budu sediet, ogrciam. 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀
Ale ti poviem, ten beh mi strasne chyba. Citim sa taka nemotorna, taka rozkysnuta a to som nic nepribrala. Plavat by som isla, ale zase nechcem zazit tu hanbu, ze ma nieco chyti v bazene a nestihnem vyliezt z vody. Brrrrrr , viem si to totiz predstavit. Moj brat sa raz pozvracal vo vani 😕 😕 😕 😕 fuuuuuuj A ja ked som to videla, tiez ma fajne natiahlo. 😀 😀 😀 😀
@katpetdo hihi tu sme asi vsetky z jedneho cesta. Ja ja citam ako diva a planov mam uz teraz milion. Najlepsi je tak ci tak kocik, co sme vybrali. zatial len v nete na obrazku, dufam, ze to nebude po par mesiacov, ked ho pojdeme pokukat live, velke sklamanie. Taky allrounder, na vsetko, aj na behanie 😀 😀 😀 😀 A planujem aspon pre chalanov preteky 😀
@laja77 no co, uz mas napecene? 😉
Inak baby (@katpetdo), tak ja sa mam lepsie, od piatku vecera uz ziadny grcavy pocit. Len furt musim nieco zut. A rano sa musim riadne najest, co znamena chlieb s maslom 😀 a potom je fajn.
Cize ak bude po kontrole vsetko ok a tento vianocny a navstevovy blazinec skonci, zacnem od noveho roka pomalicky behat. Pocasie mame ako na jar, tak treba vybehnut. Juuuuj ako sa uztesim. By som aj hned ale ja nejak na nic nemam cas. Este musim dnes üiect, pripravit postel pre nasich, som zvedava kedy sa dotrepu, dufam, ze nie o polnoci, periem ako na beziacom pase, neviem kto to bude zehlit a krabica s vianocnymi ozdobami tiez uz caka. Len strom este nie je. Vsetko na poslednu chvilu. Uz ma zo vsetkeho poraza.
@yanni mam, ked chces, pozri moj fotoblog 😝 . Ale este spravim zajtra take zazvorove rezy a stedrak 😵
To je fajn, ze Ti je lepsie, pocuvaj, to Tvoje dieta bude riadne akcne, ked ma taku aktivnu maminu 😉 . Ja dnes nepojdem behat, jednak moji chlapi su na lyzovacke, takze nie je opatrovatelka a fuci tu ako blaznive 😕
ahojte, krasne vianoce, a vsetko dobre do noveho roku, nech Vam to beha.......
a co sa deje, aj ja som zvedava 😀 , ach tie zeny, ze? 😀 😀 😀 😀

@opica a kedy ste tu, v brugách, boli? Či vačšinou len v Gente? A mušle sa mne nikdy neprejedia. 🙂