Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@tilly inak vy tiez lyzujete. Lyzovala si, aspon an rovinke 😕 aj v tehu? Viem, ze sa to nema, koli moznemu urazu, len my mame zabukovanu dovcu cez velku noc a chalani budu v lyziarskej skole, ktora je v polovici kopca. Cize vzdy ich rano musime lanovkou vyviezt hore. A chlap s 3 nema sancu sam. No a tam je potom len taky fajny rovny a siroky kopcek, ze by som si aj ja "zasurfovala". No podla toho aky balon budem pred sebou tlacit. Ale fakt neviem, co by som tam cely den robila. Vyzierala vsetky restiky a slnila sa? Cely den, 7 dni? Moooooje nervy.
@dracik1 ved ja ani neplanujem, len mam obavy, ze budem musiet zalahnut a kto sa bude o vsetko starat. Chlap zarabat musi a to je spojene aj so sluzobkami, moja mama este robi a svokru tu nechcem. Nie ze by somju nemala rada ale neviem k com by som sa s nou cele dni bavila. Akurat, ze by moj otec prisiel, ked uz sa tak chysta do toho ddochodku. Aspon nepomrieme od hladu, vie super varit aj piect 😀 a kupovat je nic nejdem. Som si povedala, ze ved to staci aj 5 min pre 12. Ved v dnesnej dobe je to take jednoduche, clovek sadne za comp a objedna co treba. A s prachmi problem nemame, tak mozme vycalovat aj 10000 naraz. A ti poviem, vobec nemam nejake nutkanie nieco kupovat a dokonca ani pozerat. Akurat mam strach, ako to vsetko zvladneme. Asi budeme fakt potrebovat nejaku Aupairku 😕
@mracik
@yanni no v mojom pripade islo nastastie o plany poplach...som si vydychla lebo ma pot oblieval vzdy a vsade ked som si na to spomenula...ale idem sa objednat k dr... bo toto normalne nie je...raz o tyzden skor, potom dva neskor...no vysomar sa z toho a nebud v strese ...
@yanni ja som si az potom precitala ze dvojky...no zena setri energiu uz teraz...a manzel zabil ze kludne aj 3 by mohli byt 😀 .. vy musite byt inak vesela kopa cela family 😉
@mirka907 Mirus, a bolo by to az take strasne? Kolko mas deticiek? Ono ked to posledne je uz trosku starsie, najlepsie bez plienok, tak sa vsetko da. Treba zaviest vojensky rezim 😀 a mas doma poriadok enonuno. 😀 😀
Nooooooo, obcas by som toho mojho chlapa aj zabila. Veselo nam je, ale ja dokazem mat aj fajn nervy. Vtedy som ako vymenena 😀 No temperament na entu 😀 Vies, vzdy si tak poviem, ze keby sme aspon boli nejaki asocialne zalozeni, nejaki povalaci, rodiny co decka robia ako na beziacom pase hlavne koli prachom od statu, ale vyzerame uplne normalne, decka viac-menej ako z burdy, chlap dobre ze nechodi denne aj v sukromi pod kravatou 😀, tak sa ani necudujem. Ale takto? No to clovek fakt musi mat stastie 😀
Len je to trosku o drzku a dost ma to aj boli, ked niekde ideme a vsetci sa na teba kukaju ako keby sme boli nieco mimoriadne. Na SK radsej ani nechodime, lebo uz pri troch detoch ludia hadzu pohrdave pohlady. Tak isto je to aj tu v DE. A ked sa niekedy na buduci rok vyberieme niekde uz aj s mimcami? To uz len bude.
Ked sme boli v lete na tom nasom stavenisku tak sme dali rec aj so susedmi. No tak ta zenska je tiez ina, hned ze tri deti? a traja chalani, jeeeezisi maria. Tak dakujem. To budu ale pekne susedske vztahy. A ked sa potom nastahujeme este s dvomi naviac. No nech si trhne. 😀
Keby sme to tak nehceli a na to nemali, tak nepoviem. Len to je take typicky prizemne, nik ta nepozna, nevidi ti do taniera a uz robi zavery.
Muz uz povedal, ze ak najde tych 300 milionov (njeaky projekt v robote musi znizit o 300 milionov 😕 ), tak predlzuje zmluvu v Saudi a padame na rok-dva tam. Velkaci to tam poznaju, skol je tam neurekom a mimcam je jedno kde su. Len zase neviem, ako tam mam zit ja ako zena. Stale cakat len na chlapa, aby som mohla ist vobec na nakup. Soferovat zenske nemozu, bez chlapa ani na krok a sama uz vobec nie. NO uvidime ako dobacujeme s domom. Lebo tu dlho s 5. detmi byt nemozme.
@yanni a co je na tom, ze budete mat 5 deti, do toho nikoho nic nie je 😔 . Ja mam napriklad 4 bratov 😉 . Nech si vsetci trhnu, podla mna je to uzasne a svojim detom podla mna nemozes nic viac dat 🙂 . Ale toto je strasne, ako je zalozena tato spolocnost, proste ked mas viac deti, pozeraju na cloveka, ako na asociala 😠. Vsak my mame tri a rozhodne nie sme asociali 😎.
Mne sa paci predstava, ako budes behat s tym dvojkocikom 😵
@yanni nie, nelyzovala som, bala by som sa, ja mam lyzovanie rada, ale mam strasny strach aj ked nie som tehotna... ja som prvy krat zistila, ze som tehotna tesne pred vianocami, to mi bolo zle celu zimu, cize vobec som nemala chut lyzovat a druhy krat som otehotnela na valentina, cize som sa to dozvedela v marci, co sa uz v podstate nelyzuje a rodila v novembri, tak to bolo v pohode, ale aj tak som nelyzovala este tu sezonu, som sa bala, ze sa dolamem a nebudem moct byt s malym a dojcit a starat sa o neho, tak lyzoval len muz so starsim synom 😀
@yanni kua, tyzden som tu nebola a ty uz dvojkovy kocik riesis 😀 Ja nie som tehotna, ale zerem aj za teba 😀
@katkapetdo
Gratulujem zeny, fakt sa tesim s vami!!!! a jasne aj @mracik
Inak ja som zacala chodit do encourterovej skupiny, mam za sebou prvy vikend, tak mam velmi dobry pocit, citila som, ze potrebujem daco so sebou robit....
@romanovic caves, no ja nejak este neriesim ale moj muz ma nejak strach, ze ziadny nezozenieme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ten uz brazdi po nete, ako keby som mala zajtra rodit 😀 😀 😀 😀
Inak ja vobec nezeriem, len tak normalne, ako vzdy 😀 Dokonca chudnem 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀
A prosim ta, asi budem za blbu, ale co je to za skupina? 😕 😕 😕
Inka ja som mala dost akcny viken. Som sa cele dni nezastavila. Nejak ma chytilo velke upratovanie, prezliekanie perin, co uz len to mate pre velkorodinu pol dna fuc, a vypekala som vianocne ako diva. Vecer padla mrtva, ani len na zaciatocne titulky filmu si nespominam 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte, ja mám rada behať vonku, len s takýmto počasím sa mi vôbec nechce 😒 gde vy máte radi behať?
To pocasie vonku je riadne hnusne. Cez vikend som bola troche behat, ale priznam sa, ze nic moc. Pomala som, nechapem cim je to sposobene, ked som len na zaciatku tehotenstva. Nepotrebujem behat nejake brutalne casy, len sa divim, ze to islo tak rapidne dolu.
DNes nic nebude, zalahla som do postele s krcami. Rano som po zlyhanej komunikacii cakala v tom krasnom pocasi 90min na zastavke autobusu. Nemala som sa kam schovat. Od zimy ma triaslo akoby som mala parkinsona a zacalo ma z tej zimy a nervov, ze tam musim cakat, riadne boliet brucho. Tak som si vzala volno, spala 3h a konecne mi je troche lepsie. Krce uz ustupili.
@mracik aj ostatne, neviete nahodou ako je to s posilnovanim v tehu? POsilnujem s vlastnou vahou a minule som rozmyslala, ktore cviky nie su vhodne. Ruky, chrbat asi v pohode, ale neviem ci su drepy (a im pdobne cviky) dobre.
ahojte, ja beham 3-4 krat tyzdne, este niekto tu beha? 🙂
@eva_evicka ahoj a vitaj 😉
Inak suprova otazka, uz davno som sa tak nezasmiala. Jasne, ze sa tu beha. Dokonca aj MY tehule behame. Aspon dovtedy pohym nam to pupky dovolia 😀 😀 😀 😀
Inak babyyyy, ma ani neserkajte. Ja kazdy rok zacinam piect koncom novembra. Zbucham to za dva vikendy a mam pokoj. Tento rok to ale redukujem, o dve-tri sorty menej. Teraz som zbuchala stolu, kokosove makrony, vanilkove rozky a medovnicky. Ak bude po dovolenke este cas, tak upeciem take nemecke marcipanove nieco. Linecke uz napiekol moj otec, to donesu a viac nehrozi. kto to ma vsetko jest. ale to vravim kazdy rok a aj tak sa poje. Len mne nejak vobec nie je po sladkom. Ja by som posledne dva tyzdne len klobasky a podobne. A co my malo solime, musim si prisolovat. Myslite, ze mi nieco chyba? Nejaky vitamin?
@katpetdo ja neposilnujem. Ale ja som nikdy nejak extra neposilnovala. Myslim s cinkami a tak. Ja len pilates a power fit. POwer fit by sa este dal, to je z kazdeho rozku trosku, to by som vyhodila brusne cviky ale pilates mozem zabudnut, to ide cela sila z brucha. Takze to nie. Ale dam sa asi na tehu jogu. 😀 😀 😀
Inak zenus, davaj si na seba pozor, nie ze sa este nieco pototo. A tak vo vseobecnosti, ako sa citis? Kedy ides k ujovi doc? V kolkom tyzdni si zhruba?
@elisa_nk ja behavam za kazdeho pocasia vonku. Aj pri minus 20. Len vo velkom lejaku nie. Ale ked snezi, mi to nevadi. Len vodu som znenavidela po jednom hnusnom polmaratone, kedy cely cas lialo a mrzla som jak svina 😠
ked uz o behani/nebehani. po 5 dnoch v belgicku som sa vratila spravodlivo nakapata a kedze vo stvrtok letim pre zmenu do londyna, tak to vidim velmi blede s behom tento tyzden. po navrate budem mat co dohanat. ale hrdlo ma riadne skriabe a nechcem prezit londyn cugrund chora, tak radsej sa budem drzat pri zemi....behu zdar! 😀
@yanni celkovo sa citim priserne. Je mi neskutocne zle, doobeda to este ako tak zvladam ale poobede mam pocit , ze zomriem. Beh mi na nevolnosti pomaha, ale nemozem chodit kazdy den, kedze som predtym behala 4-5x so tyzdna. Doktora mam vo stvrtok, tak snad bude vsetkoo ok
Ja cvicim tak 3x tyzdenne iba 30min s vlastnou vahou. Tie drepy sa aj mne nezdali, musim pohladat na nete nejake cviky na nohy, ktore by nevadili.
@elisa_nk beham rovnako aki jani v kazdom pocasi ale do lejalu nejdem. Ak sa rozprsi pocas behu, tomi nevadi.
@opica rychlo sa uzdrav, tiieto jesenne prechladnutia su podla mna najhorsie.
@katpetdo fuuuu tak to ti nezavidim. Var si zazvorovy caj, ten by mal trosku na tie nevolnosti pomoct. Mne, ako som uz spominala, zle nie je, ale posledne dni sledujem, ze ked sa nenarankujem (doobeda asppon nieco viac v zaludku ako ranajsia kava), tak mi je potom tak cudne od zaludka. Inak ja som nikdy nebola ranajkova. Okolo 8-9 som si dala v kancli nejake ovocie alebo biely jogurt a to mi do obeda stacilo. Teraz sa musim riadne najest. Tak chodim do officu nabalena az-az. Inak riadne ranajky u mna len cez vikend, prazdniny, volne dni atd. To sme sa pekne napapali cela rodina.
Inak aj ja idem vo stvrtok na gyndu, som zvedava co a ako. To uz asi aj teh.knizku dostanem. To uz bude len sranda 😀 Potom pravdepodobne az v january, dufam ze sviatky prezijem v plnom zdravi. Mame toho dost, to bude stres s tolkou kopou ludi. A este aj k svokrovcom musime, no to ja tma vobec nemusim. Ale co uz. Slusnost kaze 😕
ahojte, @opica, skore uzdravenie, ja som odstrasujuci priklad , 5 tyzdnov kaslania , vcera u doki, ATB, neuzivala som ich 6 rokov tak som rozmyslala, ci si ich dam...ale v skolke su aj mykoplazmy, zapal pluc a ine strasiaky, tak som si ich nasadila, snad mi pomozu, ale ciastocne si za to mozem aj sama, minuly pondelok som vybehla, lebo som sa citila "dobre" a prd, ma to posunulo zasa spat....takze nebeham dokopy 6 tyzdnov, stary asi odlieta zasa do Kuvajtu tesne pred vianocami..... @yanni, to je destinacia tusim tvojho stareho, ze?
@dracik1 S plucami nikdy nie je sranda, davaj si na to bacha. Ja som brchtala od jesene minuleho roka do februara tohto roka, 6 mesiacov, s dvojtyzdnovou prestavkou cez minulorocne Vianoce. A na troch kralov ma to zase chytilo. Tak tie ATB su myslim to mensie zlo.
No Kuwait je este celkom fajn, tam je to uz volnejsie aj pre zeny. Moj starigos je v Saudskej Arabii, sice hned vedla ale to su dva rozdielne svety, ti poviem. A co tam muzicek ide robit? Kontrolovat pasy na letisku? Tam tie zahalene zenske fakt velmi skontrolujes. No neviem na co su im vobec pasy 😀 😀 😀 😀 😀
No ja uz tyzden nebeham, nemala som k dispozicii ziadnu aupairku 😀 , ale zase trosku som si vstupila do svedomia (pred Vianocami) a uz stvrty tyzden som na detoxe p.Macingovej 😵
No ja ako nebeham, zerem, ale nepriberam, najhorsie je to fajnovo vychladene rose vecer 😀
Yanni, keby zeny, ale bohuzial ee, neviem, co tam maju, ked bol v omane, robili na priehrade, bohvie co maju v kuvajte za problem
takze po nutenej pauze prave dobehanych 14km, som zvedava, co na to moje nohy zajtra, dnes sa tvaria ze v pohode 😀 😎
@opica čo si sa neozvala? 🙂 Som v Belgicku od nedele 🙂. Inak prajem skoré uzdravenie- mne sa kašeľ teraz ťahal vyše 3 týžďnov a veľa som toho v Novembri nenabehala - ešte s kombináciou s náporom v práci.
@dracik1 tak si na tom dobre- ja som tiež nebehala, žrala a nenešťastie aj pár kíl veru pribudlo. 😠
@miskap2111 myslela som na Teba, ked sme boli v brugach inak ;) a na muslaich sme ficali dennodenne 😀

@megba mi ani nevrav. minimalne jedna copana. Lebo ma porazi. Ved si predstav, ked zacnu piati chlapi mutovat. Aj o hlavu pridem. Same brum brum brum 😀 😀 😀 😀 😀