icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

laja77
11. mar 2015

@romanovic super si to dala, po dlhsej pauze hned 8km, vsak to je parada. Cas nie je v tomto pripade az tak dolezity 🙂

dracik1
12. mar 2015

@mracik , krasna je Anna, aj meno a ta pusinka, velmi gratulujem....

trenuj , trenuj, potrebujem partaka 🙂 😀
ja nic moc, bud je muz mimo SR alebo sme chori....ale inak v pohode, minuly vikend som si dala 18,5 km, teraz v sobotu 10km beh, v nedelu 40 km bajk, ale len tak dietne, lebo ma boli hrdlo....teraz nic, vonku je brrrrrrr

@romanovic...dobra si.....

romanovic
16. mar 2015

Zeny, druhy beh po pauze. Uz hodinu sa smejem z toho casu 😀 😀 😀

yanni
16. mar 2015

@romanovic nesmej sa. Ja idem dne takmer po 4roch tyzdnoch, nejak nemozem obsediet. Tak to uz len bude cas. Ja uz sa nie len smejem ale az rehocem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Inak baby, novinka 😕 😕 😕 😕 😕 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

romanovic
16. mar 2015

@yanni No daj tu novinku!!!! Baba???

yanni
16. mar 2015

@romanovic juuuuj baba ako hrom. Dufam, ze si to este nerozmysli a nenarastie jej nieco 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀

romanovic
16. mar 2015

@yanni jaaaaaj, super, tesim sa s Tebou!!!! Velke cmuk Ti posielam do Deutschlandu!!!

yanni
16. mar 2015

@romanovic dakujem dakujem. Konecne sa z mojho muza stal chlap, nie len chlapec. Chlapci robia chlapcov, chlapi dievcata 😀 Nie vazne, ja uz robi v duchu copiky, kupujem suknicky a lakovky, lakujem nehtiky. No sibe mi, ja viem 😀 😀 😀 😀 😀

opica
16. mar 2015

@yanni super!

mracik
17. mar 2015

@yanni 😵 😵 😵

katpetdo
17. mar 2015

@yanni grtulujem 🙂 ...tesim sa velmi s tebou.

a co bola si po 4t behat...ako? mne zase o nieco narastlo brucho, tak mam tento tyzden pocit, ze som obrovska a to mam este 17tt pred sebou. Uz dostavam pri behani skarede pohlady, ale nenecham sa zlomit, kym mi lekarka nepovie, ze stacilo a mne to bude prijemne.

yanni
17. mar 2015

@mracik tak sme to dali aj my 😵

yanni
17. mar 2015

@katpetdo no takmer po 4roch. Dva tyzdne dovca, nejak nebol cas ale som sa strasne nachodila. Po shoppingoch a tak 😀 Tyzdne pred dovcou som mala strasne vela roboty a vybavovaciek, tak som sa k nicomu nedostala. tak som bola vcera a bolo fajn. Pomaly a malo, 5 km za 30 min ale celkom fajn. Len po 20. min ma uz straaasne tlacilo na wecko. Ale som to este nejak dokopala. Posledny km mi zacalo byt zima, nejak sa rozfukalo a este proti vetru bezat, no nie bohvie co. A ja hrdinka, ze 13 stupnov, bude teplo. Jaaaaj bolo, len po nejakom km slnko zaslo a kosaaaa. A ja hrdinka bez ciapky, buffky, rukavic. Taka som zmrznuta domov prisl, ze hned len do vani.
Akurat, ze citim uz kilecka. Sudok nemam nejak velky, neznalym by ani neprislo na um, ze som v 6. mesiaci. A nejak som si natiahla pravu slabinu ale to rozchodim. Ale tiez chcem behat co najdlhsie, aj ked to bude asi stale pomalsie a pomalsie. A mozno ani nie. Do piatku ma byt este pekne a relativne teplo (cez vieken uz zase snezenie 😠 ), tak chcem dat este raz tento tyzden a dva krat v tyzdni plavanie a vydrzat tuto kombi 2 a 2 co najdlhsie. Uvidime ako sa to bude dat zvladat.

katpetdo
17. mar 2015

@yanni 5km za 30 min je super....tu vahu uz citim aj ja, ten krok je taky tazsi...navyse som musela uplne vyradit klasicke tenisky,a beham uz len v takych minimalistickejsich...to klasicke tlmenie mi dost vadilo. Keby som mohla do bazena, tak to tiez asi kombinujem radsej....ja mam 4x beh a 3x 30min take mierne posilnovacky na chrbat, elbo ma priserne zacal boliet a celkom mi to cvicenie pomohlo.

hhenike
17. mar 2015

Ahojte. potrebovala by som poradit. Pred dvoma rokmi som zacala behat, potom bola vyse rocná prestávka a teraz v januari som sa k tomu vratila. Zacinala som na cca 5 km, teraz davam vacsinou tych 8. Problem je, ze mi nejde zlepsovat cas. Drzim si v priemere cca 7,5 min/km. sem-tam sa podari na niektorom useku dosiahnut cas pod 7 min/km. Ale to je zriedkave. Pojde to postupne samo? Ci mate nejaky dobry tip ako efektivne znizit cas? Dakujem 🙂

yanni
17. mar 2015

@katpetdo to fakt? Tak ja beham stale v mojich stabilnych a zatial v pohode. Akurat ta slabina pobolieva ale to mozno uz aj ta vaha robi. 5 kg navyse je 5 kg navyse. A inak, ja este ten tehupilates doma cvicim. Ale zatial len tak nepravidelne, ked sa mi zachce. Inak chrbat este drzi, akurat ked v office uz dlho sedim, tak ma okolo krizov zacne tahat ale nejak ze bolesti nemam.

yanni
17. mar 2015

@hhenike behas este malo. To co bolo pred rokom mozes zabudnu. To ako keby nebolo, aj ked telo si pohyb dlho pamäta. Skus nejake intervaly, ak sa na to uz citis. Intervaly zvysuju rychlost. Ale po rocnej prestavky, ci vlastne zase zaciatocnik.

katpetdo
17. mar 2015

@hhenike podla mna je este skoro na zlepsenie casu....po tak hlje pauze daj tomu min 12tt ak nie ja viac.

@yanni mna chrbat boli z toho mojho mega poprsia....takze posilnujem hlavne tu vrchnu cast....sedenie mi tiez lezie na nervy, le nsazim sa kazdych 45 min trochu prejst a povystierat, lebo mi uz dlhodobe sedenie nie je vzdy prijemne. Ja mam zatial +3kg, ale je pravda, ze osm savazila pred 2t, takze isto uz viac.

mracik
17. mar 2015

@hhenike bolo by dobré si zaobstarať pulzmeter, bude sa ti dať lepšie zhodnotiť, ako na tom vlastne kondične si.
A potom striedať behy na nízkych pulzoch (je dosť možné, že budeš musieť ešte spomaliť) a intervalový tréning. 😉

katpetdo
17. mar 2015

@hhenike suhlasim s @mracik

hhenike
17. mar 2015

@yanni @katpetdo dakujem. Takze vydrzat 🙂

hhenike
17. mar 2015

@mracik pulzmeter mam. ale odlozila som ho. strasne mi liezol na nervy. furt som si to sledovala a to ma ako keby obmedzovalo. Mam ovela lepsi pocit z behania, ked si bezim tempom, ktore este zvladam, ako keby som sa mala prisposobovat nejakemu pulzmetru :D. Ako viem, ze je to malo prefesionalne 😝 , ale viac mi to vyhovuje.

katpetdo
17. mar 2015

@hhenike vydrzat a asi aj spolamalit, ako pisala @mracik. Ked som sa po prvom tehotenstve a 6m nebehania (z toho 3m lezania) vratila k behaniu, tak prve vyrazne zlepsenie, som citila tak po 4-5m, a to som vtedy mala za sebou 12 rokov behania. 🙂

yanni
17. mar 2015

@katpetdo hehe Dolly Buster 😀 😀 😀 😀 😀 Tak ja zase cecene nejak nic. jasne, ze napuchli ale este mi pasuju vsetky podprdy, dokonca aj tie sportove 😀
Ale mam +5kg a dost ich citim. normalne som mala aj depku z toho. Nabehli z jedneho dna na druhy. Ani som sa nenazdala. Len zrazu som gate nezapla. Posledne, co mi boli este ako tak 😠 Aj ked, poobede uz pupok fakt vadi. Nejak napuchne.

yanni
17. mar 2015

@mracik tebe to ako ide s behanim?

suellin
17. mar 2015

Ahojte kočky, môžem sa ku vám pridať? ja som úplná začiatočníčka, behám cca 2 týždne, chcem sa spýtať behávate každý deň? ja som včera bola s trenérkou, behala som 50X 5 metrové vzdialenosti, skoro som umrela, inak ku behu som sa dostala, lebo posilka ma nebaví a doma je ťažké sa prinútiť, za dva roky sedavej práce som pribrala 15 kg , teraz od septembra mám dole 7-8 kg, uprava stravy a stacionárny bike doma,ešte potrebujem aspon 6 kg dolu, takže rada sa tu budem vzdelávať , pekný slniečkový dník a behu zdar 😎

katpetdo
17. mar 2015

@suellin vitaj medzi nami

laja77
17. mar 2015

dnes som odstartovala moje ranne jarno-letne behy, dnes start 5:45, dufam, ze zajtra sa podari aj skor. Clovek by neveril, ako je potom cely den pozitivne naladeny 🙂 . Jesen-zima som chodievala behat v roznych casoch ako sa dalo, ale ja normalne "ozivam", ze mozem tak skoro rano behat 😀 😀 😝

romanovic
17. mar 2015

Zeny, mam za sebou premierove darovanie krvi!!! 450ml a ako bonus som isla namiesto domov, rovno do prace.
Na obed volam tomu mojmu tlkovi (rozumej muzovi 😀 ), ze ja vlastne vobec nie som v praci, takze podme mimoriadne spolu na obed. A on dosiel, s kamaratom a vzali ma na drzkovu na stojaka k Orbanovi 😀 😀 😀

mikema
17. mar 2015

Ahojte, mozem sa pridat? Minuly tyzden som znova zacala behat. bola som uz 4x: 2x 3 km a 2x vyse 4 km. Zajtra idem znova a uz sa velmi na to tesim 😀 😀 😀