icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

tilly
3. júl 2015

@yanni jaj, no ked je uz teraz taka tvrdohlava, co bude ked sa narodi 😀 😀 uzijes si

romanovic
7. júl 2015

11,5. Na Kuchajde vyvadzala tlupa takych cca 16-rocnych, evidentne tahali od vecera, mlade jacali ako Rusalky, tak som im len povedala, nech tak nejacia, lebo rybari na druhej strane v tom opare nic nevidia, ale budu si mysliet, ze tu niekoho vrazdia a zavolaju hliadku a ticho som im tu bezstarostnost zavidela.... 😉 😉 😉

yanni
7. júl 2015

@tilly hihi. No aspon viem, ze je moja 😀

dracik1
7. júl 2015

@katpetdo , gratulujem, aj ja mam doma Jurka....

katpetdo
8. júl 2015

Ahojte,
ako je to s cvicenim po porode? Pri prvom som poctivo cakal sestonedelie kym prejde, ale teraz sa citim uz v pohode a nieco by som aj rada zacala robit? co sa smie a co nie..som 2t po porode. Nejde mi o kg navyse, kedze skoro ziadne nie su, skor ma mrle zeru, kedze som sa 3,5m nehybala. Myslite, ze aspon chrbat mozem zacat trochu spevnovat, lebo je trrchu uboleny z tych obrovskych prs. Brucho asi pockat na to sestonedelie, ze? Beh mi dr dovolil tiez az po sestonedeli.

romanovic
15. júl 2015

12 v dazdi 😀
@katpetdo podla mna nejaky primerany pohyb mozes. Si rozumna, nepojdes cez bolest, poznas svoje telo s nechces si ublizit. Nestacili by ti teraz trochu dlhsie prechadzky?

romanovic
20. júl 2015

@yanni tak ako????

yanni
20. júl 2015

@romanovic @katpetdo plus ostatne kostlivky 😀
Uz to mame za sebou. copana je zatial bez copikov ale no co vam budem hovorit, cela tato.
Ten moj chlap si to asi niekde nadosmrti zariadil grrrr
Mala sa narodila 17.7., 50 cm, 2790 g. Vsetko v poriadku, detsky ortoped povedal, ze uz jej
Mozme kupovat bezecke boty 😀 este mame obe lekarske prehliadky a ide sa domov 😉

maria1610
20. júl 2015

@yanni jéééj, blahoželám 😵

ajkava
21. júl 2015

Dievčatá, možno blbá otázka. Ale stretla som sa s viacerými názormi, tak by som chcela ešte od tých, čo pravidelne behajú. Ak chodievate behať ráno, tak na lačno?

romanovic
21. júl 2015

@yanni Jaaaaaj, hviezda nasa 4-detna, gratulujem Ti velmi a prajem iba radost a slnecne dni!!!!!
Posielam Ti aj virtualne objatie a velke cmmmuk!!

romanovic
21. júl 2015

@ajkava ja nalacno, Hned po zobudeni dam iba 2 pohare vody a idem.

peneloppe
21. júl 2015

@ajkava

ja uz nebehavam ale ked som behavala rano pohar vody + pol banana alebo cerealie. uplne nalacno nie, raz som skusila a normalne mi prislo zle pocas behu

lenkaks
21. júl 2015

@ajkava ja vypijem nalačno 3 poháre vody a idem behať...

ajkava
21. júl 2015

Dievčatá, dík za odpovede. Ja na lačno problém nemám. Takže asi skúsim tak, ako som behávala.

opica
23. júl 2015

@yanni blahozelam, nech je zdrava!

miskap2111
23. júl 2015

@yanni aj ja gratulujem! 🙂

rybecka
23. júl 2015

ahojte
Ja som zacala s behanim tak si Vas tu takto citam som uplny zaciatocnik nikdy som nemala rada beh ale teraz som sa prestahovala a mam tu rovinu a prostredie na to tak som zacala a chcela by som aj pokracovat sa tu Vami inspirujem ale ked citam Vase km ze ty kokso 12 km a viac 😕 tak neviem ci mne sa to podari
zatial mam len 1 km za sebou 😀 😀
ale cely cas som pracovala v kancelarii chodila vsade autom no knedla som tlusta 😅
Tak behu zdar 😎

ivikmatej
26. júl 2015

@rybecka nie je dôležité kolko, ale ze si začala, super!!!👍 a casom budes aj ty behávať 12tky ako nic👏🏼😊

petrak87
Odpoveď bola odstránená
renatica86
Odpoveď bola odstránená
thecheeky
27. júl 2015

Vsetkym behajucim odporucam tuto skupinku https://www.modrykonik.sk/group/6662/

katpetdo
28. júl 2015

@yanni uz som spat v civilizacii, tak trochu oneskorene...gratulujem k princezne. nech je hlavne zdrava a ty co najskor zotavena.

yanni
28. júl 2015

@katpetdo dikes katus. a ty ako? u nas je to teraz tak trochu ako na divokom zapade ale aspon mame super babuliatko, dokaze prespat v noci 6-7 hodin v jednom kuse, co uz je super vykon 😉

lenkasop
28. júl 2015

Ahojte, poradite mi nejaky plan na zaciatok, chcem so sebou nieco urobit po porode, mam doma 3 deti -9r dcerku, skoro 3r syna a coskoro 6mes. dcerku, ktoru kojim....dakujem za akekolvek rady 🙂

laja77
30. júl 2015

@yanni gratulujem k copani a posielam jej srdco, alebo aj viac 😵 😵 😵

laja77
30. júl 2015

@ajkava ja vzdy nalacno a vodu som pila len rano, ked boli horucavy, inac ani nepijem

fazulka7
Odpoveď bola odstránená
iconka
1. aug 2015

@yanni gratulujem k copani, davno som tu nebola, tak trochu oneskorene 😉

yanni
1. aug 2015

Cafte zenulky. Dakujem za gratulacie. Copana je typicka zenska, stale sa jej nieco nepaci 😕 😀
Ja prezivam prave baby blues, revem stale a za kazde ho.... 😀 Aj vlastnorucne pozehlena kopa pradla ma rozrevala 😀

@laja77 dakujem za srdiecka. tolko som za moju dlhu eru na MK este nemala 😉 Konecne mam aj ja na rozdavanie 😉