icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

tilly
1. aug 2015

@yanni jeeej, krasnucka, gratulujem 😵 a nakoniec sa umudrila a otocila sa?
v stredu ideme tam k vam na futbal, na otocku 😝 to bude zahul...

yanni
1. aug 2015

@tilly nie ale aj tak dobre. Doc urobil snip snap a bolo 😀
A ktoze hra. Ja ani prehlad nemam. Dotlna kojacia demencia. Len kojim, usoavam, prebalujem prezliekam, stale dookola. 😕

yanni
1. aug 2015

Ina baby, pamatete sa este na moju kukuricnu story? 😕 Tak aka matka, taka Katka. Vcera sa mi copana presne pri tom kukuricnom poli taaaak dosr...., ze som ju musela v uprostred nicoho prebalovat. este, ze su jej aj tie najmensie pampersky velke, tak ich ma dobre ze nie az po usi, inak by som musela utekat domov a vsetky veci prezliekat. Do polky chrbata bola zafliaskana 😀

tilly
1. aug 2015

@yanni takze pohoda? teda ak moze byt pri porode nieco v pohode teda 😀
je audicup, neviem tiez kto presne hra, su dva zapasy za jeden den, bayern urcite, k tomu tusim aj real a nejaki taliani a anglani tusim, ani neviem, idem len kvoli chlapom 😀

bobusa1
6. aug 2015

Baby bežkine, chcem Vás pozvať na zaujímavý beh http://www.tajchovaosmicka.sk/home pri Novej Bani. Bude to 5.9.2015. Trate hlavných behov vedú cez miestne lazy s vyhliadkami do Novobanskej doliny, kopcovitý terén. Kategórie sú od najmenších detí, takže zasúťažiť si môže celá rodina. Pri on-line registrácii na jeden z hlavných behov dostanete tričko zdarma.

fannynka
7. aug 2015

Baby, asi za aku dobu od zaciatku behania ste si vsimli, ze vam aspon trochu spevneli stehna a zmiernila sa celula? Dakujem

tilly
9. aug 2015

@fannynka ja celulu moc nemam, ale pevnejsie nohy asi po dvoch troch tyzdnoch, cize takmer hned 😀

fannynka
9. aug 2015

@tilly jeeeeeeeeeej, to je super🙂 Ako to, ze nemas celulu,si skutocná 😀 ???

tilly
9. aug 2015

@fannynka tak mam, ale nie je to take strasne. Teda v pprovnani s mojim otrasnym bruchom 😝

yanni
9. aug 2015

@tilly a vies ze sa aj cudujem? Fakt pohoda. Ja som si cisar riadsej ani nijak nepredstavovala, takze som nebola ani prekvapena, ani sklamana. Bolo to, da sa povedat, super. Perides do spitala, upbytujes sa ako na hotely, napichnu ti spinal a uz ideeeees. Fajnne teple nozicky 😀 a uz len"plieskanie" po bruchu, tahanie atd. Ziadna bolest. Po sa to dalo tiez vydrzat, par hodin po ma postavili ale fakt len postavili. Na druhy den uz kupelka atd. A tu ti babo ani pri cisarovi neberu. Bonding, pokym ma zastopkali, robil manzel, a potom az po "opustak" som mala malus tale pri sebe. Dokonca od druhej noci drichmala u mna v posteli 😀
No a zacal 4. tyzden a ja uz ako vevericka. Rez vobec neboli akurat co ma boli, je brucho. Na porovnanie, asi taka "bolest" ako ked mas riadnu svalovku. Ale doc mi povedal, ze mali so mnou co robit, pokym roztiahli primeranu dieru v mojuóm pruchu. Ze mam vraj velmi pevne brusne svaly. Tak preto aj to brucho este stale pobolieva. Ale nic strasne. Stichy su vstrebavacie, ale sme ich s muzom "hladali" a nijake nenasli 😀 Ono to ani nie je vidno, ze tam bolo nieco site.Len taka ciarka, co je rez.
Kazda sme sice aína, ale cisar je fakt lahoda. Hlavne ten planovany.

yanni
9. aug 2015

@fannynka ja tetu celulu tiez nemam 😕 😀 A co sa tyka spevnenia, te vtedy volakedy neviem ale bolo to citit na zadku na nohaviciach. Sa mi nejak krutili okolo rici 😀
Ozvem sa ale o par mesiacov, ked budem mat zase neico nabehane, ci sa bude nieco diat. 😉

yanni
9. aug 2015

Co sa za mlady naucis.....aneb traja mafiani a nemluvna 😀 😕 😨

tilly
9. aug 2015

@yanni Wow. Parada. Ja som sa z cisarakudostala dost rychlo, ale zostala mi hnusná jazva

yanni
9. aug 2015

@tilly ja v mojom okoli ano v rodine nepoznam takmer nikoho s cisarom. Ale ja si myslim, ze aj u mna to zotavenie je rychle a v pohode. Ako vravim, tri tyzdne od porodu a beham ako vevericka.Ved aj musim, inak sa neda. Aj ked, muz ma teraz dva tyzdne dovolenku, tak dost porobi aj on. Aspon doobedia mam "volne", berie celu bandu von a ja porobim co treba, a poobede zduchne vzdy niekde s chalanmi a ja bacujem len s copanou. Vecer idem s nou sama na dlhu prechadzku.
Co ma skor ser...., copana si prevratila rezim, v noci ma didzinu a cez den drichme. 😠

Jaaaj, no a ranu mam pekne zahojenu, rez krasny, fakt len taka pekna rovna ciarka

tilly
9. aug 2015

@yanni to je super, ze len pekna rovna ciara, moj ma skoro 6 rokov a jazva otrasna, vhodna na reoperaciu, ale uz pod narkozu nejdem...
aj moj mladsi mal taky prehodeny rezim, po sestonedeli sa to upravilo same

yanni
9. aug 2015

@tilly mala si celkovu narkozu? Ja som spinalu rada, celkovej sa nejak bojim.
No tak sa daj este na jedno a pri dalsom cisarovi ti ten stary vyrezu a urobia pekny novy rez 😉 Ale zase zalezi aj od doc, ako si da zalezat 😠 a tiez ako sa komu hoja jazvy. To uz zial clovek neovplyvni. Podobne ako je to so striami. Niekto moze byt 9 mesiacov aj v kremoch a olejcekoch "nalozeny" a aj tak sa mu urobia strie a niekto, ako ja, fuuu ale je tu smraaad 😀 😕 😉 , dobre geny a nema ani jednu. A to som sa ani teraz do pol tehotenstva vobec nenatierala a od polky to flakala a ku koncu som sa sice snazila olejovat kazdy vecer ale niekedy sa mi nechceloooo, tka som to vynechala. No a nemam nic. Ale my to mame asi v rodine. ani moja mama nema a to pribrala pri bratovi 30 kg!!!! 😕 😕 😕

Inak dufam, ze ten rezim sa upravi, preve dva tyzdne v pohode a tento je fakt zabijak. A prave teraz, ked zacali prazdniny a mam vsetkych doma. Noci prekojim a dni sice mala prespi ale ja nemam cas si lahnut. Na nervy.

tilly
9. aug 2015

@yanni mala som celkovu narkozu dva krat, lebo vzdy to bol velmi akutny cisarak, prvy syn mal 4,5 kila a ja som bola predtym dost chuda, tak sa brucho potrhalo aj napriek natieraniu, aj moja mamina ma strie, brucho hrozne, nohy vzdy pekne, este teraz, ked si da dobru dlzku sukne, tak ma pekne nohy a to ma 66 rokov... ja to mam tak isto, brucho vzdy prve priberie a posledne chudne 😅 , za to nohy celkom v pohode, hlavne, ked zacnem behat, tak mam hned dobre nohy...
oni mi ten druhy cisarak totalne odflakli, velmi zle zasili, porusili nervove zakoncenia, tak si necitim asi 5 x 20 cm pas brucha... uplne cele zle...
tretie dieta nehrozi, moj stary uz bude mat 45 rokov a uz nema sily na dalsie dieta, okrem toho nam uz konecne zacina byt dobre, uz dame v pohode celodenne lyzovacky, bicyklovacky a pod. ziadne obmedzovanie sa, delenie sa na slabsich a silnejsich, rychlejsich a pomalsich, teda za chvilku zacne delenie, pomali rodicia, rychle deti 😀 a obaja chalosi su futbalisti, tak mame nabite vikendy, chudak tretie dieta by trpelo a bolo by na tretej kolaji, uz sme tak zabehnuti...

anw
20. aug 2015

Ahojte baby....zacala som behat (noskor striedam beh a rychlu chodzu). Predvcerom 55 minut.....A od vtedy ledva chodim. Velmi ma boli lavy bedrovy klb. Je to normalne?Prejde to?

fazulka7
28. aug 2015
Používateľ fazulka7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fazulka7.

Ja tiež behám len s mobilom. Appku špeciálnu nepoužívam, mám jedine offline navigáciu v mobile, na ktorej si pozerám, odkiaľ kam do dobehla a to mi úplne stačí. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

jaron
28. aug 2015

Ahojte, chcem sa spýtať na tie rôzne aplikácie na mobil. Podľa Googlu si viem ľahko zistiť (aspoň približnú) vzdialenosť určitej trasy. Má to len jeden háčik - dokáže zamerať len body na ceste, ktorá je v databáze. Čiže ak napr. behám okolo potoka po poľnej ceste, ktorá nie je registrovaná ako normálna cesta, vzdialenosť mi to nezmeria.
Tie aplikácie dokážu zmerať aj vzdialenosť mimo ciest alebo je to len to isté ako na Google?

odm3
29. aug 2015

@jaron ja používam Endomondo, s inými nemám skúsenosť. Dá sa stiahnuť zdarma a meria všetko (vzdialenosť, čas, rýchlosť, kalórie, priemernú rýchlosť...) aj na poľných cestách - ja behám po poľných cestách.

jaron
29. aug 2015

@odm3 ďakujem za odpoveď, čiže môžem ísť aj trasou úplne mimo ciest, napr. keby som šiel cez pole a malo by to zmerať? Najviac ma zaujíma tá vzdialenosť.

odm3
29. aug 2015

@jaron ano aj cez pole, zobrazuje to aj mapu kade si bežal, aj sa tam ukladajú všetky predošlé aktivity tak si môžeš porovnať napr. rýchlosť, čas a pod.

jaron
29. aug 2015

@odm3 to by bolo dobre, uvidím, mobil budem však mať Windows nie Android, ale snáď tam tiež také niečo pôjde, je to takéto niečo?:
https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/endo...

odm3
29. aug 2015

ano, to je ono. Ja mám android.
@jaron

jaron
29. aug 2015

@odm3 ďakujem, som zvedavý, čo to urobí, keď budem mať mobil, vyskúšam.

michaela1711
31. aug 2015

poradte ako behať a keď nieje kopec ludí lebo ja mám pred ľudmi trému

lenkaks
31. aug 2015

@michaela1711 vybehnúť skoro ráno, vtedy ľudia niesú vonku

jaron
31. aug 2015

@michaela1711 a tiež, rozumiem tej tréme, rozumiem, že sa to nedá zmeniť len tak, nejakou radou, ale predsa by som rád povzbudil, možno postupne k tomu smerovať - uvedomovať si, že ty si normálna, že robíš niečo dobré a normálne, že ak by si sa zdala niekomu smiešna, trápna a čo ja viem čo, tak v skutočnosti je to skôr ich problém.

michaela1711
31. aug 2015

@jaron Ďakujem za povzbudenie 🙂