icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

krisbar
2. okt 2012

@mirka907 ja osobne si myslim ze tak ako vsetko od Nike je to len "fancy" zalezitost - dobre vyzerat, ale technologia je nizsej kvality ako znacky co si zase potrpia na technologicku dokonalost, ale design je trosku "kostrbatejsi". moj muz zblbol pred rokom na Nike+, kupil nam obom a dnes lutuje, lebo tesne na to vysli tie garmini. by si ich chcel kupit ale stoja tusim 400 eur, tak som mu to rozhovorila..najma ked polavil s behanim...

lenica81
2. okt 2012

@krisbar ja som si uz nachladila hrdlo, tak teraz sa liecim, aby som mohla v sobotu vybehnut... a dam si nejaku satku isto, lebo som zaciatocnik a este to dychanie nie je vonco... 😅

mirka099
2. okt 2012

@mracik tie hodinky z letaku... uuuha velke lakadlo... ked ich budes mat, daj nam vediet ako fungiiiruju 😉

Ja som dva dni nebehala, zajtra dobeham 😉 ked si vas precitam tak ma zamrzi ze vy take aktivne a ja nic.. 🙄

mirka099
2. okt 2012

@lenica81 dychas ustami? lebo aj ja, pise sa ze by sa malo nosom, ale mna to nejak brzdi... dycham plynule, asi tak ako sa aj ma, ale ustami... 😕 a to mi potom asi tiez skor chyti hrdlo...

mamutka
3. okt 2012

@mirka099 dva dni nebehala a ze nic 😀 ja som cely august kaslala z alergie a musela beh mionimalizovat a potom som si rozflakala koleno, takze dam raz za tyzden skusobne 3 km a potom zase nuteny oddych 😠 ale uz ma skoro 2 dni neboli koleno, mam ho fixnute a s tchibo mi poslalo mail, ze veci su na ceste, takze sa obleciem a idem, dufam, ze tento tyzden to rozbehnem 😎

trixi
3. okt 2012

ahojte bezkyne, ja som dnes dala pauzu, nie ze by som velmi chcela, len som bezala okolo kadernictva, reku kuknem a objednam sa, nikto tam nebol, tak som tam zapadla. Sice nemam odvehnutych svojich 7 km, ale som aspon pekna 😀 😀 😀 .
Zienky co tu citam ako vas bolia kolena, krize a pod. tak teda ja som stastna zena, ze v mojom veku beham a nic ma neboli (a pri poriadnej nadvahe).

@krisbar Nike + som si kupila tiez a nie som spokojna. Nie je to presne (ako keby som bola reprezentant 😀 ). Inak mne najviac vyhovuju tenisky na beh Nike, ostatne su mi uzke a Asics hned vysmatlam. Musim si kupovat tenisky v zahranici, pretoze na Slovensku mi vsetci tvrdia, ze zenske sa v takej velkosti nevyrabaju. Blbost, vyrabaju, len ich obchodnici nenakupuju.

grimaska4
3. okt 2012

@trixi
aku nosis velkost ked tvrdia ze na teba nemaju cislo?Inak dam ti zapravdu,ja tiez zboznujem tenisky Nike na beh,zatial som oskusala tri druhy,ale vsetky su super,inak tie hodinky Nike som chcela aj ja,ale samy v predajni mi povedali,ze garminy su lepsie,tak nakoniec som si zaobstarala tie a som max.spokojna s nimi

krisbar
3. okt 2012

@grimaska4 - dobre rozhodnutie ohladom tych garminov 😝

trixi
3. okt 2012

@grimaska4 nosim velkost 10,5 - to je americke cislovanie. Asi su to nase 42. Vzdy mi ponukaju max.9,5 (to je myslim nasa 40). Ja si vzdy nakupim u segry v Running roome - su poriadne drahe, ale vzdy mi zoberu odtlacok slapy, dam vahu, vysku, kde beham ako beham - podla vsetkych moznych udajov mi ponuknu na vyber a z tyhc este vyskusam na bezeckom pase, ktore mi padnu. Skusala som aj ine znacky ale po troch mesiacoch som sa vratila k Nike. Veru si aj ja myslim, ze Garmin ma premakane hodinky.
Dnes mi dosiel balik z Tchiba. Tricka aj bunda je super. To budem ale frajerka 😀 .

mracik
3. okt 2012

aj mne dnes došiel Tchibo balík. 😀 a včera sportsdirect balík, som riadne vybavená na celú zimu 😀
termo gate sú vynikajúce, budú aj na bežky 😉 a toto tričko http://www.tchibo.sk/Damske-funkcne-tricko-s-dl... je tiež skvelé, krásne sedí.

grimaska4
3. okt 2012

@trixi
ja si tiez tak kupujem v specialnej predajni,kde mi pomeraju chodidla,ale v zahranici je to asi normalne.
Ja som pozerala tiez ponuku z Tchiba,my tu mame aj predajnu,ale mne bohuzial farbovo nesedia k nicomu,maju dost slaby vyber, cenovo su sice ok,ale to mozno len pre mna,ja rada beham farebne zladena a momentalne je to cierna s pink

mracik
3. okt 2012

inak ešte tak pred pol rokom by sa mi ani nesnívalo, že v takých elasťákoch vyleziem medzi ľudí 😀

susul
3. okt 2012

@mracik a termogatesi brala tie uzke al. siroke? Ja som zbezne kukla tie uzke, ale sa mi zdali take pevne. Ja som vcera zbehla do tchiba, ale som to vzdala bolo tam privela ludi....a ponahlala som sa domov, tak som to vzdala.

mirka907
3. okt 2012

@mracik brala si Ska vsak? Aj normalne nosis Ska?chcela som objednat cez net lebo sa do Tchiba nedostanem, len neviem ci mi budu tie ich xska..vraj su vacsie ...baby co ich mate... Su tie gate vacsie alebo normal velkost ktoru nosite ste kupili?

mracik
3. okt 2012

tie úzke, sú pevnejšie ako letné gate, to je pravda, ale neobmedzujú v pohybe. Lýtková časť je dosť úzka, takže ak máte širšie lýtka, tak vám zrejme nesadnú. Výška je presne po pupok, to je pre mňa tak akurát. A vrecko na zadku je len "akože", ale na zimných nohaviciach mi to nevadí, keďže mám na sebe aj bundu s vreckami. A ešte sú dosť krátke, skôr na nižšiu postavu, ja mám 165 cm, veľkosť Sko a sú mi ltt.

Táto podprda má super vychytávku, putka na sporttester. Doteraz som ho vkladala rovno do podprdy, ale pri šprintoch utekal dole 😝 som zvedavá, či tu bude držať

mracik
3. okt 2012

@mirka907 tie Ská sú podľa mňa fakt Ská, sú oveľa menšie ako Sko napríklad z lidla. Myslím si, že XSko by ti mohlo byť tentokrát dobré 😀

opica
3. okt 2012

@susul ja som si kupila tie siroke, M-ka, ale uz som pisala u nas v teme, ze aj S by mozno boli este...a su dost dlhe aj pre nas, juchuuuuuuu

mracik
3. okt 2012

a ja mám tiež konečne farebne zladené športové oblečko, od topánok až po batoh 😵 u mňa tyrkysová/žltá/čierna 🙂

opica
3. okt 2012

@katpedto klobuk dole, perfektny cas ;) mala by si aj na 9 ;) ja som si tiez zabehla svoju 9, ale bol to boj o prezitie ;) cas radsej ani nepisem, lebo hanbaaaaa jak fras. toto bol asi po 5 rokoch prvy moj takyto beh a veru som sa nechala na zaciatku strhnut...co uz, posledna som neskoncila a dobehla som...na buduce to snad bude lespie

opica
3. okt 2012

ja som cierna ovcsa. aj beham v tom, co vytiahnem zo skrine ;) co uz, asi som divna..ale uz budem musiet pomenit tricka, enjak miz acinaju smrdiet aj tie kratkorukavove...hold, kukala som a okolo 150 km zabehnem za mesiac...a potu vypotim neurekom ;)

trixi
3. okt 2012

@mracik jedina uzka cast na mojom tele - lytka 😀 😀 😀 . Ja nakupujem v Tchibo pravidelne, tak uz ani nemusim skusat.
@grimaska4 ano slabsi vyber, ale ja tam stale nieco najdem co sa mi hodi 😀 . Zladenost velmi neriesim, to si myslim ja, hoci drahy mi vzdy vravi, ze na hradzu k rybarom som az velmi vyfintena 😉 .

lenica81
3. okt 2012

@mirka099 ja vzdy mam problem s dychanim cez nos, aj pri joge, mam na to vyhovorku, ze mam chudy nos, tak to preto... 😀 malo by sa veru cez nos, lebo sa ti ohreje vzduch, ale mam pocit, ze tak sa mi skor mlzi pred ocami... takze urcite budem trenovat, ale aj si dam nejaku satku cez pusu, nech vobec cosi odbehnem... 😔
@trixi aku mas nohu, lebo ja normalne 41tku, ale myslim, ze mam akoze podla vyrobcu Nike 8cku, a to zohnat v tej velkosti pekne zenske botasky je faaaaaaaaaaaaakt problem... 🙄 jaj, uz citam...
@mracik @trixi takze odporucate zabehnut do tchiba... tak tam zajtra nabehnem... 😅 a s elastakmi rovnako... si stale hovorim, ze tak skoro rano aj tak malo ludi chodi po svete... 😀 a ktore ste vzali nakoniec tie gate, elastaky, ci tie rozsirene... som z toho pako... 😔

eeffka
3. okt 2012

@trixi
@mracik
@grimaska4

ja som kupila v exisporte tu ich znacku authority ( ruzove ,nech som caja , slusne ceny, jedno aj druhe po 19e), tiez S, tricko resp pulover ci ako to nazvat by aj XS bolo OK ale gate ee, su take pevnejsie takze by som v XS bola ako jaternica 😀 ( 168/57), a v Lidli maju cislovanie minimalne o 1 cislo vacsie 36/38mi je tam velka, realne je to taka skor 40ka.
A tiez ma na skolskom dvore pravidelne obieha taky sracko, navleceny jak vstal, ohrabal sa a isiel, ale beha jak šarkaň ... ale raz ho dobehnem.

mima595
3. okt 2012

@eeffka - si ma pobavila s tym šarkanom...to moj svagor tak stale spomina jednu taku modelku, co ju stretol pri behu..on beha už 2. rok, a že pred nim taka manekynka..chudulinka, namalovana, znackove oblecko, sluchatka...tak tiež, že ha-ha.., nejaka miss si vybehla zabehat.......
"No ale ked okolo mna prefrcala jak šarkan 😀 😀 😀 " ta som aj dychat zabudol...dobre že mi mucha nevletela do huby a kebyze nemam okuliare, ta mi aj oci vypadnu 😀 😀 😀...a potom som ju už len uvidel raz, ked ja som len bol v polovicke kopca a ona už behala domov

grimaska4
3. okt 2012

@mracik
nosis aj batoh na behanie 🙂 ?

mracik
3. okt 2012

@grimaska4 áno, občas nosím, hlavne keď behám do kopca 😉

grimaska4
3. okt 2012

@mracik
ja tiez beham do kopca,ale batoh nenosim,ani si neviem predstavit s nim behat-skakal by mi dajak na chrbte asi 🙂 ,a to nosis aby si bola "tazsia" ci preco?

mracik
3. okt 2012

@grimaska4 myslíš, aby som nevzlietla? 😀 nosím v ňom vak na vodu, pri rovinkách väčšinou nevysmädnem, ale pri kopcoch áno 😉
je vynikajúci, vôbec nelieta, ani o ňom neviem. Mám zhruba tento http://www.spoke.ie/2010/09/columbia-competition/

trixi
3. okt 2012

@lenica81 mne siroke elastaky dolu vadia, plantaju sa mi do toho nohy. Inak mne ziadne bezeke elastaky nevadia, ved ich nosim na sport, tak co. Teraz este beham v kratasoch, ale na zimu mam aj take zateplene, pretoze u nas na hradzi strasne fukava. Horsie to bolo s cyklistickymi elastakmi, co su medzi nozkami vypchate. Zo zaciatku som mala stale pocit, ze mam svoje dni 😀 . Ale to trvalo len chvilku.

grimaska4
3. okt 2012

@mracik
nie preto ze by si nevzlietla 🙂 ,ale som si myslela ci sa nezatazujes,lebo behaju tak ze si daju napr kilove zataze na ruky-na zapestie take so suchym zipsom.
Mne osobne by batoh prekazal urcite,ale maju taky opasok po predajniach s takymi malymi flastickami na pitie-srandovne to vyzera