icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

lenica81
3. okt 2012

@trixi jaj vidis, to ma nenapadlo... ale myslim ze @mracik pisala, ze su uzke na lytkach tie z tchiba a ja mam teda nozky hrubsie... 😅
@grimaska4 ved aj v tchibe maju taky opasok... 😉

mracik
3. okt 2012

@grimaska4 veď ja chápem 😉 len mi to v tom momente smiešne prišlo, záťaže mám dosť aj bez činiek 😅
dnes mi štrajkoval aj pulzmeter, aj endomondo, že priemerná rýchlosť 2,6km/hod 😠 však to by som aj odplazila 😝
myslíte, že hodinky budú spoľahlivejšie? 😕 lebo ak budú merať tak, ako mobil, tak to ich vážne nepotrebujem 😒

miskap2111
3. okt 2012

Baby, tak keď už ste všetky vybavené vecami z Tchiba- tak už som aj ja. 🙂 Dnes mi tiež dorazil balík. 🙂 Čo keby sme sa všetky naraz stretli, oblečené z Tchiba a zavolali im - natočte si autentickú reklamu na vaše výrobky, s peknými ženami 🙂 a honorár nám možete vyplatiť nejakou doživotnou zľavou? 🙂 Ja som si kúpila tie termo úzke -S a sú naozaj S. Termo tričko- S veľmi pekné, ten šálik či čo to je proti chladu, ponožky, podkolienky a reflexný pás na behanie v tme- to beriem hneď do Belgicka na tú trasu, kde behám a kde je tma ako v rohu. 🙂

mamutka
4. okt 2012

ja som pozerala v tchibe na ten opasok, ale dve flasky po 170 ml vela asi neriesi. teda aspon pre mojho muza, mozno mne by to vyhovovalo. ale zatial sa budem drzat toho, ze za tych 40 min nejak fatalne vela vody nestratim, hodinu v zime neviem ci budem davat, vtedy aj tak pit nemusim a co bude do leta, to uvidim....
dnes sa chystam testovat koleno, balik z tchiba odoslali v pondelok ale pri nasej poste dorucenie v ramci BA zacina byt problem... minule som na daco hodne dlho cakala 😖

@miskap2111 si ma potesila, ze to dobre vyzera. inak od veci - buduci tyzden aky pekny cajnicek tam budu mat 😀

miskap2111
4. okt 2012

@mamutka inak aj ja bývam v BA a bolo to doručené kuriérom. On mi v priebehu dňa volal, tak sme sa dohodli na 18.00, ale meškal, takže treba sa na to pripraviť. A bol strašne nervózny, lebo mu nejaká osoba odišla z domu tesne pre doručením. Tak som mu povedala, že nech sa nečuduje, keď nevie prísť na čas, resp. má to upresniť, že to bude plus mínus 30 minút..
Čajníček som si nevšimla, ale pozriem. 🙂 Prajem pekný deň!

grimaska4
4. okt 2012

@lenica81
ved ja viem ze maju,ale ja ho bars nepotrebujem,mne staci ked sa napijem pred behanim a tu hodinku nejak vydrzim,sice v lete ked boli horucavy bolo to dost blbe bez vody ale prezila som.
Inak dnes som bola v potravinach v Spar a tiez maju aj bezecke veco od tchiba,v pohode sa daju veci pozriet rozbalit vyskusat,ale ja uz mam vybavy na zimu tak mozno na jar ked mi daco padne do oka od nich,inak cenovo su fakt super,lebo Nike ci Asics maju ceny v nebi,ale zasa vacsi vyber

ifkael
4. okt 2012

Kocky, prosim, Vas, garmin hodinky maju aj hrudny pas alebo nie?

grimaska4
4. okt 2012

@ifkael
Ja mam s hrudnym pasom,neviem ci vsetky druhy maju,lebo je ich dost,ale malo by pisat pri produkte ci v predajni ti povedia.Ja mam aj podprsenku do ktorej sa ten pas da vlozit

mracik
4. okt 2012

ešte raz sa pýtam...dá sa na tie garminy spoľahnúť?Alebo tiež občas vyhodia úplne nesprávne výsledky, napriek excelent GPS signálu? Skúsili ste niekto mobil aj garminy, viete porovnať?

mima595
4. okt 2012

ahojte, pre dnešok odbehnute...12 okruhov bez prestavky a keby som nepotrebovala na WC, tak este asi 2 by som dala...vyborne sa bezalo...tych 12 okruhov ratam asi na 3km...boze, ja neverim, že som to dala bez prestavky 😉 😀 😀 😀

eeffka
4. okt 2012

@mima595 super aj ja tak chodím.a za koľko? Nech sa mozem porovnať.

grimaska4
4. okt 2012

@mracik
Ja sa na svoje spolieham este ma nesklamali,s mobilom som neporovnavala,ved k i phone-u som sa dostala aj tak neskor ako ku garminom.
Napr.moje maju integrovany vysoko citlivy GPS,co zabecpecuje dokonaly prijem signalu(napr.medzi hustymi korunami stromov,ci medzi vysokymi budovami).Ukazuje mi dokonca aj nadmorsku vysku ale tuto nepotrebujem vediet 😉 ,staci mi pulz,cas,vzialenost a spalene kcal,ale to si mozes nastavit co chces

mima595
4. okt 2012

@eeffka -vies co, dnes sme nemerali ..chodime s kamoskou, a teraz sme sa naucili fakt pomalym temtom..že aj sem tam pokecame...ale cas na 1 okruh mame cca. 2 minuty +- 15 sek.takže typujem od 24- do 27 min. plus minus..

ale v nedelu pojdeme hadam znova, tak odmeram...len este nema presne zmerany okruh..minule sme stretli telocvikara zo skoly, sme mysleli, že sa ho spytame, aky dlhy je okru, ale akurat riesil s puberiackami, ci mozu alebo nemozu cvicit, ked maju kramy.... 🙂 tak sme ho nerusili 😀 😀 😀

mracik
4. okt 2012

mňa teda prevýšenie dosť zaujíma 🙂
tie okruhy pri školách majú väčšinou 250m, aj 1500ku sme bežali šesť kolečiek. 😀 To bola moja nočná mora, doteraz si pamätám tú bolesť v boku a strašne štípajúce dýchacie cesty po dobehnutí. Úplne choré to na základke bolo, celý rok nič a teraz si zabehnite jeden a pol kilometra. 😒

ifkael
4. okt 2012

@grimaska4 ake mas garmin hodinky?

opica
4. okt 2012

dnes neskutocne pocasie na beh...bola to polahoda, keby som mala viac casu, tak asi zabehnem aj viac ako tych 9.4 km...milujem taketo pocasie ;) nikde nikto, fakt osm nikoho nestretla, paradicka 🙂

opica
4. okt 2012

inak aj ja mam pocit, ze mi dnes suckoval HRm. najvyssi tepl mi ukazvola,z e 205, to nemavam ani ked beham intervaly...potom fajn, medzi 140-160, obcas nieco cez 160, ale tych 205 na chvilu ma zbailo, po 2 sekundach som mala podla neho 174 ;)

mima595
4. okt 2012

@mracik - ved presne..že si to zo skoly pamatam..to pichanie v boku, zle od zaludka...no horor...a to som mala aj o polovicu kil menej ako teraz...a
a teraz uplne v pohode a 2 nasobne mnozstvo koleciek

eeffka
4. okt 2012

@mima595 no pomeraj najbližšie 🙂 ja mam 13 kôl,po vraj 245m za 21-23 min,ale so mnou nepokecas 🙂

mima595
4. okt 2012

@eeffka - vies, že ani sme dovtedy nekecali...som si nevedela predstavit, ako tu baby pisali, že dobra tepovka je vtedy, ak sa da pri behu rozpravat...ved sme funeli ako lokomotivy... a teraz sa to dalo, sem tam prehodime slovicko, a hned nam rychlejsie ubehne okruh...
chcem sa dostat na metu, že odbehnem 30-35 minut bez prestavky.....
ale my mame na ihrisko 20 minut peso tam a 20 spat...takže dokopy mame taku hodinku intenzivneho pohybu

eeffka
4. okt 2012

@mima595 ja nie kvoli tepu,to som v pohode aj s dychom,mna brzdi koleno,ale mna to vyrusuje a rozculuje sa rozpravat a prispôsobovať sa druhému tempu, ja som vlk samotar 🙂

zuzullik1001
4. okt 2012

@eeffka ahojte baby...ja som schudla 10 kg pomocou neinvazivnej liposukci...odporucam...🙂

mima595
4. okt 2012

@eeffka - no to mas pravdu, aj ja rada beham sama..ale takto mse sa už parkrat potiahli..mne sa nechcelo ist, ona mi zavolala, tak sme isli..aj pri okruhoch..ona by este dala jedno, tak som sa premohla aj ja..a dnes som ja ..že podme este jedno...
taka moralna barlicka 😉

mima595
4. okt 2012

@eeffka - a ako dlho behas?? aby som vedela, že kedy ta dobehnem 😀 😀 😀

eeffka
4. okt 2012

@mima595 nic moc,asi mesiac aj s 2 t liečením 🙂 snažím sa ist obden ak sa da.

mima595
4. okt 2012

@eeffka - ja tiež od 1. augusta...medzitym nejake vylety + liecenie..ale vidim paradny progres..aj ohladne schudnutia, velkosi oblecenia, ale aj vydrze....
akože najhorsi je 3. okruh..ten sa zda, že nedokoncime.....ale ked ten prelomime, tak sa dostaneme do takej zotrvacnosti, ci tranzu, ci ani neviem, ako to nazvat a ideme

mracik
4. okt 2012

super pozitívny článok, najlepšia je posledná Janka so sprievodom zdravotníkov na bicykloch. 😀 http://www.behame.sk/index.php?src=behy/zmiatli...

miskap2111
4. okt 2012

@mracik pekný článok a moja takmer každodenná trasa! 🙂 Ale aj tak by som dobehla tak v poslednej časti pelotónu. 🙂

@ifkael Ja mám inak Garmin 110HR. Zatiaľ len mesiac, ale bez problémov. Ani raz som ich síce nepripojila k počítaču- stačí mi, čo mi ukazujú na ruke- vzdialenosť, tempo, čas, tep, kalorie. Možno keď sa raz dokopem k nejakým pretekom, tak začnem používať aj ich sofistikovanejšiu časť. 🙂

miskap2111
4. okt 2012

@ifkael a áno- majú aj hrudný pás.