icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

mima595
9. okt 2012

a už som z posilky spat..trosku ma nastvali, v cene posilky maju len 10 min. beziaceho pasu, zvysok musim doplatit....
tak to asi budem striedat..tu budem chodit na bicykle a bezkar a do druhej na pas..minimalne na pol hodinku...
keby tak bolo co najdlhsie teplo, aby som mohla chodit behat von....

lenica81
9. okt 2012

ozaj baby, ja som vcera v lidli si kupila take nieco, ako buffku, co ste tu spominali, tak uz len nech som fit, a vyskusam, ci pomoze... sice je to na lyzovanie... ale ucel splni... 😅

trixi
9. okt 2012

@lenica81 ja mam tiez nieco podobne, mali to pred rokom v Tchibe, bolo to na behanie, ale nicim sa to extra nelisilo od toho co mali vcera v Lidl. Ja som tam nakupila malemu na lyzovacku. Super - cela vybava za 70 €- termo pradlo, flisku, podkolienky, dvoje rukavice, bundu, oteplovaky a este aj cizmy. Uz moze snezit. Skoda, ze rolaky mali len male. Ja som potrebovala 122.
@mima595 ja som myslela, ze zaplatis vstup a mozes na pase bezat aj hodinu. Teda aspon tam kde som bola ja, sa platilo len vstupne, alebo clenske, ktore vychadzalo o nieco lepsie ako jednorazove vstupne.

mima595
9. okt 2012

@trixi - ved aj ja som si to tak predstavovala..ale nastastie mam dost blizko este dalsie fitko, kde je vstup za 2, 70E cez obed a tam možem byt na pase aj cely den...
v tom prvom je vstup za 2E, tak preto som chcela chodit tam

mamutka
9. okt 2012

@grimaska4 ked tu riesite tampony a ze vazelina je ropny produkt, tak ta ropa uz ani vadit nemusi, ved tampony aj vlozky sa bielia dioxinom - polcas rozpadu v tele cloveka 7 rokov 😝 ja som presla kompletne na menstr.poharik a odvtedy nijaky problem ani po plavani, dovtedy chvila v bazene a potom mesiac problemy a maste, no fuj....

inak mne dosli objednane veci z Tchibo po tyzdni odkedy ich poslali... ja neviem co ten kurier s tym robil.... ale su super, dnes som vybehla, uz ma to stve, posledny mesiac beham len raz do tyzdna 2-3 km, bud ma boli koleno, alebo bedrovy klb, alebo sval..... tak ani neviem presne kde je problem. Ale o tyzden mam dohodnuteho ortopeda, tak verim, ze pomoze.
Veci su fakt super, bolo paradne sviezo, mala som dlhe teplaky a tricko s kapucnou, zapina sa az po bradu, takze dobre chrani krk - to je u mna dost podstatne.
Len ma stvalo, ze som sa tak prepadla v kondicke. Ako som predtym vydrzala hodinu, teraz ledva 20 min a radsej koncim, lebo ma noha stve.

co sa tyka podprdy, to ja neriesim. Tie moje dva dudle boli vzdy rozmeru A a po vyse 2 rokoch kojenia sa s velkou vervou k tomu A zase vratili, ale nic im nevycitam, hlavne ze vedia kde je sever a nepoddali sa gravitacii 😀 takze mne staci trosku vystuzena a dobre im je, ani ma nevyrusuju 🙂

grimaska4
9. okt 2012

@mima595
boze to fakt uz take daco na slovensku existuje??zaplatis vstupne a este ta obmedzia ze kolko mozes cvicit ☹ ,Inak som minule na Fb v jednej chudnucej skupine citala o tom,ze az dokonca zakaz vlastneho pitia mat z domu zo sebou!
Akoze nech sa nehnevaju ale to uz je pekna drzost

mima595
9. okt 2012

@grimaska4 - no predstav si ..som si myslela, že to plati len pre inu akciu /ak ides na spinning, tak mas hodinu posilky k tomu zdarma..tak som si myslela, že tych 10 minut plati len v tom pripade..ale nie....

tak som si za 10 min. navyse doplatila 70 centov..akože nie vela, ale keby som si chcela zplatit napr. 40 min, tak za to dam 2,80E ☹

mracik
9. okt 2012

do takej posilky by som viac nevstúpila. 😝

mima595
9. okt 2012

a pritom ja tam chodim už "dlhe" roky s prestavkami....spinning maju vyborny, aj cenovo su super, mam to 3 minuty od bytu..ale nechapem, lebo asi 3 minutyod tej posilky je velka v Maxe, ktora je fakt na urovni...tak takto si odohnat zakaznika??? 😠 😠

grimaska4
9. okt 2012

@mima595
tak ja by som tam nesla,lebo to je velmi divne fitko ☹ ,ja som pred 2 rokmi chodila na slovensku do fitka(tiez na vychodnom sk),vstupne bolo 1,80 a som mohla cvicit kolko som chcela a pitie sme nosili s kamoskou zo sebou,sme behali na pase kolko sme chceli,dokonca nam pri niektorych strojoch prisiel trener poradit ako na danom stroji efektivnejsie cvicit

mima595
9. okt 2012

@grimaska4 - ved prave, že tu tiež možes cvicit kolko chces, dokonca mozem aj na spinningovom bicykli Tomahawku /co je nieco uplne ine ako kardio bicykle/ aj 3 hodiny makat, maju aj bezkar...len ten nestastny beziaci pas maju obmedzeny...
akurat teraz, ked som chcela behat 😉

mirka099
10. okt 2012

@mamutka vedia kde je sever 😀 jaj dobre som sa nasmiala... bodaj by aj moje vedeli 😠 😅 😅 😠

trixi
10. okt 2012

ahojte, dnes sme boli s Matkom na kontrole a zascila som si do sportoveho, Decathlon a nakupila som si tenisky - urobila som po mnohych rokoch zmenu a miesto Nike som si kupila Asics a Mizuno - mali vypredaj a cena 700 CZK, no nekupte si. A este som si kupila nove carvingove lyze s viazanim minulorocny model-skoro pretekarske za necelych 6000. Tak som sa celkom dobre vybavila. S tolkymi teniskami mozem behat aj 3 x denne 😀

amalka72
11. okt 2012

@trixi ja si budem musieť zbehnúť bundu ďalšiu kúpiť, dnes ráno 3 stupne, keď som sa rozbehala, už bolo fajn, aj oskar vyliezol 🙂 ale teplejšie už nebude, hm :( tenisky mám tieto http://www.nejlepsiceny.cz/damska-obuv/nike-lun... a som max.spokojná

trixi
11. okt 2012

@amalka72 aj ja som z Nike spokojna, pred necelym mesiacom som dala do obehu nove, ale nedala mi ta super cena kupit si dalsie a hlavne mali moju velkost 😉 - v skrini sa nepokazia 😀 Dnes som otestovala Mizuno a som spokojna. Vcera som citala test bezeckych bund a adidas bol na konci. Vitaz testu je bezecka bunka Craft - bundy z Tchiba netestovali 🙂 .
Ja mam tieto Nike
http://store.nike.com/us/en_us/product/pegasus-...
nie v ciernej ale v sedofialkovej.

Vcera som si kupila tieto Asics za neuveritelnych 700 CZK
http://www.asics.sk/running/products/gel-3030-w...
a tieto Mizuno:
http://www.mizuno.eu/cs/sports/running/products...

amalka72
11. okt 2012

@trixi no a nekúp to! 😀

mima595
11. okt 2012

ja som ese chcela k tym botaskam..ked som bola minule v posilke, tak som mala obyvajne botasky, co nosim na spinnig..ja som citila taky rozdiel!!!! som si nikdy nemyslela, že to je tak citit..normalne tvrdy dopad, nejak taka prazdna podrazka....

asi aj do posilky budem nosit 2 botasky 😀 😀

grimaska4
11. okt 2012

@trixi
perfektne vyzeraju tie botasky a mali fakt suprovu cenu,Decathlon je fakt dobra predajna ,skoda ze u nas nie je ☹

grimaska4
11. okt 2012

@amalka72
ja beham v tejto momentalne,ma super riesenie na krku,stala dost ale stoji zato,a najme farebne mi pasuje
http://www.zalando.at/nike-performance-poly-leg...

trixi
11. okt 2012

@grimaska4 pekna bundicka, isla by mi ku teniskam 😉 .

petruska1212
11. okt 2012

Co myslite baby co je efektivnejsie na chudnutie spinning alebo behanie? Ci lepsie to striedat? Mate nejake skusenosti

grimaska4
11. okt 2012

@trixi
kvoli farbe som ju zobrala,k tymto nohaviciam http://www.zalando.at/asics-tights-black-rosebu... a k tymto botam http://www.runnerspoint.com/de/Nike-Running-FRE...
Znacky trosku pomixovane,ale hlavne ze farbami mi to sedi 🙂 ,skoda ze tchibo nema take farby,lebo ceny ma oveela krajsie 😉

miskap2111
11. okt 2012

@petruska1212 ja si myslím, že najefektívnejší je hocijaký pohyb, pri ktorom vydržíš čo najdlhšie, najlepšie takmer celý život 🙂... Takže z tohto pohľadu je pre mňa jedničkou behanie- jednak si neviem predstaviť, ako budem spinningovať ako stará žienka 🙂 (aj keď tiež nie som už najmladšia 😀 ) a jednak ja nemám rada spinning (podľa mňa je to trochu jednostranný typ pohybu a nie je vonku..) Takže si vyber podľa svojich preferencií, ale hlavne treba vydržať a nielen určité obdobie... 🙂

grimaska4
11. okt 2012

@petruska1212
pri behu mas viac svalov aktivnych,zapaja sa aj napr.,pekne "nadvihne " zadok,dokonca aj horna cast tela je v " pohybe".
Spinning je skor na nohy,stehna,ale urcite nie je na zahodenie,ved aj nie kazdy chce,ci dokonca moze behat zo vselijakych dovodov

mima595
11. okt 2012

@petruska1212 - ja som robila aj spinning aj beh...vsetko ma svoje pre aj proti...ked si stihla a potrebujes napr. vytvarovat pas /pripad mojej kamosky/..tam jednoznacne beh....
ak si silnejsia a potrebujes zacat, zacala by som aj spinningom..tam ssa chudne velmi dobre a je to pod dozorom cvicitela, teda ta nuti "slapat" 😉

ak si po uraze /napr. ja som mala silny vyron"..tak som zacinala spinningom..noha bola zafixovana, nebol na nu taky tlak ako pri behu....
ja by som radila..jar, leto, jesen beh...v zime spinning+ beziaci pas.....
hlavne pohyb

petruska1212
11. okt 2012

Ja mam spining velmi rada. Spotim sa. Svalovku nemam to asi lebo som predtym cvicila. Len keby som robila do tretej tak s behom by to bolo lepsie lebo za vidna ale chodim domov po piatej a to uz v zime tma . Rano nestiham ako to riesite vy?

petruska1212
11. okt 2012

@mima595 chodim 2x na spin ale chcem to znizit na 1x a zvysit behanie chcem aspon 3x tyzdenne ze vraj tak ma beh ucinok. VY o ktorej chodite behat? Rano ze vraj je naj ucinnejsie ale to som rada ze sa vychystam do roboty na 8 hod

mima595
11. okt 2012

@petruska1212 - ani ja nemam pri spinninu svalovku..dokonc aani pri behu už teraz...ked mas "svaly" a nejdes nadvykon, teda ich ani nepresilis..tak svalovku nemusis mat...

na spinningujem rada...teraz som asi pol roka nebola, ale ked budem chodit do posilky cez zimu, tak si dam takych 25-30 min. na bicykli...o sa neda porovnat bicyklovanie na Tomahawku a s rotopedmi 🙂

mima595
11. okt 2012

@petruska1212 - no ja chodim pocas dna...ked su deti v skolke..rano som ja nemozna, to u mna neprichadza do uvahy, to radsej o polnoci 😀 😀
ja som bola velmi zanieteny spinningar, ale teraz som prisla velmi na chut behu...

miskap2111
11. okt 2012

@petruska1212 ja chodím behať cez víkendy ráno, cez týždeň k večeru- jasné, že už je tma, keď bežím naspäť, ale stále sa to ešte dá. Ja som v zime (od decembra cca) ešte vonku nebehala, ale tento rok sa už chystám. Hovorí sa, že neexistuje zlé počasie, len nevhodné oblečenie. Takže už nakupujem teplejšie veci na beh - no a v skrini ich nemienim nechať 🙂 ... Zatiaľ sa vonku behá naozaj krásne. A už sa aj teším na dnešný beh.