Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@helenka2000 dobre radíš.. 😀 😀 😀 Ale mne by sa zjavne polepšilo, keby si tu prestala prispievať. 😀 😀
@miskap2111 tebe uz nepomoze nic takze tu ostanem🙂
@miskap2111
ona to je,pridava aj do ostatnych ten svoj zazrak..
@grimaska4 vies co chod sama ja nemam cas
@helenka2000 ty si taká milá- aj mi začína byť ľúto, že ťa skoro bloknú.. 😀
Ale idem už spať, dobrú noc a dobre sa tu bavte!! 😀
@helenka2000 no ty tu neostanes...tak ako naposledy...uzi si svojich par minut slavy, lebo admin ta zriesi..a prestan ma vytacat, lebo ti dam bloknut webstranku a aj kazdu dalsiu, ktoru si vytvoris....chod otravovat inde
Dobre raanko! Vstaaavat a behat!!!!
Ja idem dnes poobede rozbehat nohu...snaad dobehnem. :/
Tabletkova hela uz je prec? :D
@helenka2000 ak sa potrebujes ventilovat, chod prosim, prec z tohto fora. bohuzial je nas tu viac medicinsky vzdelanych, takze u nas urcite sancu nemas...chod si do fora o chudnuti, tam tie hlupe dievcata zjedia, co im povies (snad nie vsetky)
@opica tak sa nehnevaj aj ty ved nikomu nechcem zle
@ifkael niesom prec uz som tu a idem skusit behat
ale ste si ma s niekym pomylili
@helenka2000
behat?simyslela tu na fore z temy do temy??lebo nejak si sa rozbehla aj dnes s tou svojou tabletkou ☹
@helenka2000 precitaj si pribalovy letak, makkne Ti z tych tabletiek rozum... ci aby si to predala, urobis ochotne zo seba blbca? no to je Tvoj problem..nie nas
@helenka2000 posledne upozornenie aby si prestala otravovat!!! lebo sa porozpravam s webnode o porusovani autorskych prav na tvojej webke a predaji vyrobkov so zakazanymi latkami...aspon tolko rozumu si mohla/mohol mat, aby si mail ktory si pouzila ako lidaslim nepouzivala aj teraz...
ahojte, ja nemam nic nove, chora som uz presne treti tyzden vkuse. Takze ked sa opat dostanem k behu, tak pojdem opat od piky bez kondicky.
Ale citam, ake vykony podavate, wowow, klobuk dole, ze sa takto zlepsujete mnohe.
a na trollov netreba reagovat, oni zmiznu, ked ich nevnimas.
@maria1610 to je super...normalne som nalomena ze idem..
@miskap2111 kde si? moja polmaratonska partacka, co ty na to?
@mirka907 Miri, vyzerá to fajn, ale zatiaľ nie som nalomená na súťaž a keď tak, až trochu neskôr. Okrem toho, ten termín mi nevyhovuje- budem finišovať jeden projekt, takže asi budem mať nervy v háji 😀 Ale ty choď určite- partiu určite zoženieš!!!
@grimaska4 no minuly rok sme tam dovolenkovali, takze viem... teraz som si hodila googlemaps, 7hod 30min... ved to je po dialnici iba... lame ma to veru🙂 vyzera to zaujimavo🙂) len tiez neviem, ci sa mi bude chciet trenovat v zime na polmaraton🙂) bola som aj vcera vecer, ale iba 10km, v zime a v tme ma to moc nebavi dlhsie vonku🙂)
Ahojte dievcata vidim ze ste si pisali o behu ale uz nie. Uz nebehate ja beham asi 2 mes. a vobec som neschudla 😖 pritom som aj radikalne upravila stravu. Mate niektora takuto skusenost 🤐 som z toho smutna potrebujem dat dole 10kg.
@orimir veď tu väčšina z nás naozaj pravideľne behá. To, že nepíšeme sem každý deň, neznamená, že nebeháme. 🙂 Čo sa týka behu a nechudnutia- tu je každá rada drahá, ale že vraj sa to stáva - pozri sem : http://www.behame.sk/index.php?src=poradna-vikt... Okrem iného, neviem, či si sleduješ len váhu, alebo sa aj meriaš, lebo mohla si už pribrať práve na svaloch, ale možeš mať úbytok tuku- čo by si nevidela na váhe, ale na ubudnutých centimetroch... A ešte som čítala vo viacerých bežeckých časopisoch, že práve ženám može trvať trochu dlhšie, ak chcú behom schudnúť ako mužom. Ja by som na tvojom mieste vydržala, prehodnotila, či náhodou neješ až príliš málo, či náhodou nebeháš stále rovnakým tempom (telo sa rýchlo adaptuje), pri akých tepových frekvenciách beháš a koľko..

@helenka2000
preco prave na interne??radsej na psychiatriu,ale pojdem ti ako doprovod,dohoda 😀 😀 ??