icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

miskap2111
7. dec 2012

@janicca ja som opäť behala na bežiacom páse. Bolo dnes síce pekne, ale keď som skončila robotu, tak už bolo okolo 18.30 a tak som radšej zostala v teplúčku 🙂. Dnes som tempo nesilila a dala som len pomalú šestku. Ale bolo to príjemné... No ale tiež sa mi nedarí byť disciplinovaná čo sa týka sladkostí a mojim babám vyžieram ich Mikulášske balíčky jedna radosť. 😀

grimaska4
7. dec 2012

@janicca
jasneee ze odbehane 🙂 ,pekne bielo je vonku,vsade sneh a -9 stupnov bez vetra,v pohode,ale len 8km,sice intervalovo 😉

iviatko
7. dec 2012

@janicca no, tak mam treti den za sebou na tom stac,biku 10km -25min, lialo zo mna ako z .... maly nepokojny, od narodenia nereval tolko jak teraz a prestal mi kakat, dnes trochu dal uplne ine, ako zvykol, puci sa stale /nic speci som nezjedla/ pije tak 5 min a reve. Tak zajtra skusim vynechat, ak to bude lepsie, radsje pockam...

ifkael
7. dec 2012

@iviatko tak zvolni tempo 🙂

mirka907
8. dec 2012

dnesny beh ...vonku -7 °C a na hradzi vietor....mala som ist radsej do lesa...ale 7km padlo v celkom fajn case, takze spokojnost....moze sa ist na trhy a doplnit kalorie 😀

kikus51
8. dec 2012

@mirka907 mirka mozem sa ta spytat kolko ti asi trva zabehnut 7 km? ja zvyknem behavat podobnu vzdialenost, tak len tak zo zvedavosti by ma to zaujimalo ze aka som asi rychla :D alebo skor pomala 🙂) dakujeeem 🙂

mirka907
8. dec 2012

@kikus51 40 min ked idem rychlejsie..inak okolo 41-42

mirka907
8. dec 2012

@kikus51 a beham 4ty mesiac....neviem ci ti to pomoze, ale pre predstavu....

janicca
8. dec 2012

ahojte 🙂

@iviatko ja neviem aleja tomu moc neverím že fyzická aktivita može ovplyvniť mlieko jednoducho mi to nejde do hlavy ....ja viem že su rozne názory a mudre rady na nete aleja som vždy dala na svoje pocity.....asi záleží od dietaťa ake má trávenie atd....
@miskap2111 dnes som sa držala zjedla som len dva vanilkové rožteky čo sa týka sladkeho a odbehla som 25 min pre mna výkon nemám zatial ani pas ani veci tomu podobné tak neviem kolko km ale mne to je jedno hlavne že a dobre cítim. 🙂

megba
8. dec 2012

Ahojte, niektorá z vás bežala dnes "zimnú desiatku" v BA? 10 km som dala za 50,02 takže spokojnosť... aj keď tie dve sekundy som už mohla dať 🙂 Chladno veru okolo Dunaja, ale nebehalo sa zle... vždy lepšie ako horká, kedy človek nevie kedy má ísť behať.

miskap2111
8. dec 2012

@megba dobrá si! Keď ja raz dám desinu za 50 min, tak potom si aj ja pôjdem zabehnúť nejaký event. 🙂 Zatiaľ by som len robila hanbu sama sebe. 😀 Pre mňa je teraz hlavne veľké víťazstvo, že sa mi darí behať takmer každý deň - teda 6x do týždňa (posledné dni síce len na bežiacom páse )

megba
8. dec 2012

@miskap2111 Ja by som zas brala ten cas - behat 6x do tyzdna, to sa mne nepodari ani nahodou... tak dvakrat idem urcite a trikrat to je sviatok...Ale som rada aspon za to..

miskap2111
8. dec 2012

@megba na šťastie mám veľké deti a robím z domu, tak sa ten čas vždy nejaký nájde- pre mňa je beh totálny relax.

tehula
8. dec 2012

ahojte kocky. Vidim, ze niektore este vonku behate. Ja som bola 3tyzdne chora a potom som sa rozhodla pre laserovu opku oci, na ktoru sa chystam vo stvrtok. Takze musim fungovat v skulkach a nepokusam s prechladnutim. Od Noveho roku nastupujem do prace, cize na nic cas nebude, ale k behu sa rozhodne vratim, ked sa budu dni zas predlzovat, a budem stihat pobehat este po praci, pripadne cez vikend si vyrazim aspon jeden den. Tisko zavidim tym, co si vedia najst vzdy nejak cas 😉

ifkael
8. dec 2012

@tehula nech sa Ti dari v praci, aby ste sa bezproblemovo zabehli na pracovny rezim, choroby nech Vas obchadzaju.. a Ty si sikulka, razdva si to zorganizujes 🙂 a bez pohybu nevydrzis

janicca
9. dec 2012

@megba tak len tíško závidím si dobrá 🙂
babule poniektoré ste tu iné macherky ale aj ja raz budem 😅 😀

@tehula držím palce nech si čím skor fit a hor sa do behania 🙂
dnes ideme ešte nejaký darček kupiť a pokukám aj po teniskách a nejaké dobre rukavky lebo včera som sa vybrala bez nich a nebolo mi to všetko jedno a v lyžiarskych by sa behalo zle 🙂 idem aj dnes ma to fakt chytilo som na seba pyšná 😵 prajem fajn nedelu 😵

grimaska4
9. dec 2012

@megba
pekny cas,to uz mozes rovno na maraton ist 😉

megba
9. dec 2012

@grimaska4 🙂 kdeze, na to sa vobec necitim, ani sa nechystam teda v blizkej dobe... mozno raz za zivot, ale nie je to priorita 🙂 Treba sa hybat! Ja ked som bola tehotna tak som si to tak viac zacala uvedomovat, ze raz mozno pride cas, kedy nebudeme moct (pre choroby a pod.) a potom by sme mozno chceli a dali za to hocico na svete, aby sme sa mohli hybat a uz nebudeme moct... Takze treba teraz, ked mame zdrave nohy a pluca... a hoci aj pomaly alebo kratko, aj to sa rata 🙂

megba
9. dec 2012

@janicca jasne ze budes, este nas predbehnes 🙂

miskap2111
9. dec 2012

@megba - múdro píšeš! Aj ja si to isté hovorím- každý krát keď bežím, tak si vravím, ako mi je fajn, že môžem. Ja už mám 44 rokov a začínala som s behom až po 40tke. Pred 2 rokmi som mala zlomené koleno, ale k behu som sa vrátila. No a vždy keď bežím, tak sa radujem, že ako mi nohy dobre bežia 😀. Ale nechcem to hnať do extrémov-práve preto, aby som behala čo najdlhšie. Tiež si chcem zabehnúť jeden maratón za život - to mi bude stačiť. 🙂

janicca
9. dec 2012

kočeny tak dnešný beh bol hrôza som si myslela že ťahám za sebou 200 kg ťažko sa mi behalo ale bežala som dala som len 20 min.normálne až krče do lýtok som chytala asi musím lepšie svalstvo ponaťahovať pred behom 🙂

@megba výstižne napísané treba sa hýbať to je jedno ako a hlavne všetko robíme pre seba..... 🙂 ked som bola tehu tak sa kg na mna len tak lepili ale trošku som si pomohla aj sama papkaním tak teraz to naprávam ale nie len to ja som sa vždy rada hýbala ....mám 1,5 ročneho synčeka tak aby som mu stíhala lebo je dost akčný 😀

@miskap2111 ja mám 36 mala som roztrhanu šlachu ale je to uplne v pohode koleno pekne drží a ked treba tak pomože orteza 🙂

kikus51
10. dec 2012

@mirka907 dakujem jasnee, ja mam zhruba taky isty cas ale behavam uz dlhsie, ale len tak rekreacne 🙂

zuzkakach
11. dec 2012

Dievcata neviete mi nahodou poradit, kde v BA mi vymenia baterku v Suunto sportovych hodinkach? Nedaju sa ani zapnut tak, dufam, ze je to baterka :( Ten sportovy pas asi nema, baterku ze?

grimaska4
13. dec 2012

baby behate vonku? Ja som dva dni nebola,mi mame -15C cez den ☹

grimaska4
13. dec 2012

@zuzkakach
a neblikal ti predtym taky symbolcek na hodinkach??Inak mal by mat aj ten pas baterku,teda moj ma urcite 🙂 a baterku si mozes aj sama vymenit,nepotrebujes nato nic special,mozno k tvoje znacke ti pomoze tento link http://www.pro-dive.sk/eshop/catalog/ccontent/7...

sunnysummer
13. dec 2012

@zuzkakach ahoj, v suuntoch si vymenis aj sama. ide tam obycajna baterka, da sa bezne kupit. my mame suunto aj s muzom a v jeho hodinkach si uz menil. a v pase je tiez baterka, zo zadnej casti toho kruhu sa to da otvorit.

zuzkakach
13. dec 2012

@grimaska4 jej dik skusim to 🙂 no ja som ich asi rok nepouzivala aj viac 🙂 este pred otehotnenim som ich prestala pouzivat, teraz som zacala behavat, uz druhy tuzden 🙂 ze ich reku vytiahnem, no nedaju sa ani zapnut. Tak dufam, len ze je problem v baterke 🙂

zuzkakach
13. dec 2012

@sunnysummer dakujem pekne 🙂 tak to teda vyskusam

zuzkakach
13. dec 2012

@grimaska4 ao ja chodim 🙂 no dnes bolo -9 rao ked som isla, ked som sa vratila uz bolo iba -2. Ked nefuka tak sa to da 🙂

miskap2111
14. dec 2012

@grimaska4 ja beham uz asi 2 tyzdne len na bežiacom páse. Nedá sa to síce porovnať s behaním vonku- veď to poznáš- ale vždy si nadizajnujem nejaký typ intervalov a potom mi to dobre ubieha. Ale už sa teším do Belgicka- idem tam na celé Vianoce a priateľ mi hovoril, že predpovede sú zatiaľ také, ako každý rok - okolo plus 5 a dážď . Ale dážď mi nevadí, hlavne že nie je mráz.