icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

opica
1. jan 2013

nech vam to v roku 2013 beha...ja som bola dnes, lebo ako na novy rok.... 😀

eeffka
2. jan 2013

ach jo ja som bola po vianociach, skoro som zdochla ma kondicka je v tahu ( sak som skoro 2m knedlikovala)... a navyse som musela po sidlisku, lebo na ihrisku bol 10cm lad a skoro som si ustocka rozbila 😀 a neviem kolko to bolo 😖 co ma nesmierne irituje
netusite baby ako si mam pomerat trasu po sidlisku pomedzi domy ako zajac? da sa to nejak cez gooblemaps? alebo nieco ine? (len chodniky)

grimaska4
2. jan 2013

@eeffka
a cez telefon? su rozne programy napr. runtastic.com?

eeffka
2. jan 2013

@grimaska4 no neviem musim poskusat lebo ja s telefonom nebeham a uz som to presla a nejak som myslela ze to pomeram, ale nejak mi to nejde 🙂 no v kazdom pripade to nebude ziadna slava 😀 😀 😀 len hanba sa mi nedovolila otocit a ist domov po 200m

miskap2111
2. jan 2013

@eeffka myslím, že @mirka907, alebo @opica kedysi ešte v lete dávali návod, ako zmerať trasu cez Googlemaps..

mirka907
2. jan 2013

@eeffka tu je postup co som hodila este v lete...snad plati: pre tie,ktore nepouzivaju krokomer, mob aplikaciu a nemate ani hodinky ale chcete si zmerat aspon pribliznu vzdialenost co ste prebehli...Google mapy maju teraz v Maps Labe nastroj na meranie vzdialenosti... (http://maps.google.sk/, v lavom dolnom rohu kliknite na Maps Lab a potom povolte prvu moznost zo zobrazeneho listu). Viete si potom na Google mape klikanim po uliciach kde ste behali namerat vzdialenost...Celkom fajn pomocka, kym sa rozhodnete

eeffka
2. jan 2013

@mirka907 dikes pozriem

opica
2. jan 2013

@eeffka ja napr. pouzivam endomondo, takze to mam rovno aj na mojom konte, kde si mozem pridat aj tep a tak, cize mit to robi statistiku. plus sa tam daju davat aj veci bez vzdialenosti, napr. aerobic, pliates a tak. ja to pouzivam vzdy, napr. mi to aj hovori po kazdom km, ze kolko mi trval, co je fajn, lebo ma to celkom hecuje 😀

smejkovia
2. jan 2013

ahojte, ja tiež chodievam behavať a používam sport tracker cez telefon, je to super, lebo si to viem odkontrolovat, chcela som endomondo, ale to sa da použivať len pre vybrane telefony, čo sa tyka teraz behania ja v zime nejak nemôžem, lebo mam hned chytene priedušky, takže čakam kým sa oteplí, už sa toho nemôžem dočkať 🙂

simuska1976
2. jan 2013

Caute baby, tiež Vám želám šťastný Nový rok, nech nám behanie robí radosť, váha ide dole (alebo aspoň nie hore) a nech vyplavi množstvo hormónov šťastia a lásky, ktoré budeme môcť rozdávať všade dookola. Behate? Ja som dnes dala len 5km aj to s veľkým úsilím, bruško ma veľmi nepustilo ďalej ( ešte, že sa mam na co vyhovoriť 🙂 ). Prosím vas prispievajte, veľmi ma motivujete, ako Mirka907 včera, mne sa beha ťažšie a ťažšie.

mirka907
2. jan 2013

@simuska1976 ja mam dnes bicyklovy den aj ked od rana ma to taha vonku...tak ale praca poobede vybavovacky, nedalo sa... ☹ no nie kazdy den su Vianoce 😀 ...idem si dat dvacku na stacionarnom a potom trosku poposilovat...ale mas moj velky respekt ze behas aj s bruskom...ja som tiez cele tehotenstvo cvicila ale nie aerobne veci...skor fitlopta a podobne...aj vdaka tomu som ale sla vahou hore len nejakych 6-7kg

mirka907
3. jan 2013

Dnes 6km...husto snezilo, ledva som na krok videla...a som dosla domov ako snehuliak 😀

tehula
3. jan 2013

ahojte, tak ja uz v praci zarezavam, ale chystam sa behat v sobotu. Tak dufsam, ze pocasie mi dopraje a bude trosku znesitelne na beh. Idem si prave zacvicit, kedze vonku je uz tma ako v rohu a behat sa mi neda. Ledva, co som videla na cestu v aute. Este nemam uplne dobre tie oci po operacii, tak jazdim po pamati

tehula
3. jan 2013

@mirka907 odpadnem z teba. Ty si velky motivator

mirka907
3. jan 2013

@tehula no ale teda.... Dakujem 😉 ...ja som sa do behu zalubila a pomaha mi cistit hlavu od problemov... A kedze tych mam teraz v osobnom zivote viac tak beham a beham a cvicim a cvicim...

mirka907
3. jan 2013

@tehula a co za operaciu oci si mala?na znizenie dioptrii ci nejaku esteticku?

amalka72
3. jan 2013

ahojte babule, v novom roku nech vám to behá každej podľa predstáv, a samozrejme, nech sa darí aj v tom ostatnom 😉

amalka72
3. jan 2013

odborníčky moje, ja neznalá, potrebujem radu- je ok behať každý deň? nie veľa, 3-4km, pomaly...

tehula
3. jan 2013

@amalka72 podla mna, ak to neni ze mega zataz pre teba, ale citis sa dobre, tak ok. Hlavne nezabudaj na strecing. Ja ho niekedy flakam, potom citim skratene slachy na stehne, musim to roztahat zas postupne poctivo.

tehula
3. jan 2013

@mirka907 laserovu na odstranenie dioptrii. Ale ono sa to tak postupne hoji, a postupne sa zrak koriguje. No a je to teraz presne 3tyzdne od operacie, tak este to neni tip top videnie, mozno nejake slabe dvojky zatial este akoby mam, a v tme zatial blbo vidim. Ale mozno keby som nebola leniva a isla si auto dat umyt, tak by som cez okno aj nieco ine ako mastne smuhy videla 😀

mirka907
4. jan 2013

@tehula hehe...moja faba tiez vola po umyti...ja tiez nosim okuliare hlavne ked soferujem vecer....iny adrenalin ist bez nich 😀

miskap2111
4. jan 2013

Dievčatá, tak ja dnes relaxačných a antidepkových 10km. Výborné počasie na behanie, síce fúka, ale inak jar. 🙂 Príliš teplo som sa obliekla. Dnes je to vyslovene len na funkčné tričko a ľahkú bundu proti vetru.

bonaquaba
4. jan 2013

Ahojte bezkyne
Prajem vsetko naj v NOvom roku,dnes som bezala po polroku,ale bezalo sa mi super,Len trochu smykno bolo a uz sa tesim NA kazdodenne behanie, Bo some riadne pribrala a mne brucho pojde dole Iba behanim,do behania 🙂

miskap2111
5. jan 2013

Ja dnes 11km. Bolo super- perfektné počasie. Teraz sa fakt oplatí behať vonku. Zajtra asi zase pôjdem dlhšiu trasu, keď sa tak výborne beží.

niki51
5. jan 2013

Ahojte 😉
Prepacte ze som vam tu tak skocila, ale tema ma zaujala 😀 ...
Ja som doteraz behavala len tak ked sa mi chcelo, ale od dnes sa chystam kazde rano, tak som zvedava, dnes to bolo fajn, vvyse 5 km, ale dosla som domov cela mokra 😠 nemate nejake skusenosti s rannym behom? ako dlho po nom by sa mali jest ranajky a co je najvhodnejsie?
Prajem pekny den 😉

simuska1976
5. jan 2013

@bonaquaba Ahoj, nezabudla som na teba, prepac, len som nechtiac vymazala cely mail a bol fakt dlhy, napíšem ti ešte dnes, sľubujem.

mirka907
5. jan 2013

@miskap2111 KE hlasia katastrofalne podmienky na beh...fuka besny vietor, chvilami som mala pocit ze stojim...10km ale bolo to unavnejsie ako polmaraton

simuska1976
5. jan 2013

@bonaquaba Ahoj, nezabudla som na teba, prepac, len som nechtiac vymazala cely mail a bol fakt dlhy, napíšem ti ešte dnes, sľubujem.

simuska1976
5. jan 2013

@mirka907 Mirka a Miska, ja vas tak obdivujem a zavidim vam 🙂 .U nás je síce počasie super, ale musím už mat medzi behmi min. 2 dni pauzu, mavam už trosku bolesti v podbrusku, tak uvidim či to prejde alebo to budem musieť zabalit. A to som si myslela, že pôjdem 26.1. Zimnú desiatku v Bla. Zajtra je v BB, Trojkralovy beh, len 5km, ale som taka slabá, moje telo sa za takú chvíľu tak zmenilo, tento rok som odbehla maratón, polmaraton + nejaké kratšie behy a teraz sa vytrapim pri 5km, som nahnevaný sama na seba ☹ V Cecach je jedna atlétka, Vanda Brezinova, ktorá behala do posledného týždňa tehotenstva.Moj kondicny tréner mi povedal, že do fitka už tiež nemusím, viac ako ročná príprava v kybli, chytá ma z toho depka.

simuska1976
5. jan 2013

@niki51 Ahoj, ja som veľká zastankyna ranajsieho behu, ale len v letnom čase, vtedy nemám problém vstavat pri východe slnka ( ked sa neskoro rozvidnieva, nestiham ist aj behat aj vychystat deti do skoly )beham na lacno, pri dlhých trasach som si brala vodu a tycinku. Po príchode domov iontak alebo voda( zaviselo od odbehnutej vzdialenosti), sprcha a hneď potom raňajky ( pecivo, maslo, dzem alebo med, káva s mliekom, pomarancovy dzus).