icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

miskap2111
7. jan 2013

@grimaska4 ja som strašne zimomrivá. Bundu ale nemyslím sofshelku- ale takú bežeckú "šuštiačku" proti vetru a dažďu.

grimaska4
7. jan 2013

@miskap2111
myslela som si,viem co je to bezecka bunda

dnika2
8. jan 2013

taakze babule a jar idem zacat behavat von nie len na pase 😀 ide mi o to aby ste mi poradili co si mam zacat kupovat pomaly co mi treba napr ake tricko alebo bundu ci nohavice budem vdacna 😀
@grimaska4
@miskap2111

iconka
8. jan 2013

@grimaska4 Si ma nepochopila, ja som este behat nezacala, ja len chcem zacat a neinvestovala som zatial do nicoho. Jedine co mam v plane ak stihnem cez vikend, tak si kupit bezecke tenisky a sportovu podprdu a hned ako bude vonku tych 5-7°C tak by som chcela zacat. Uvidim ako ma to bude bavit a podla toho sa rozhodnem, ci budem do sportovych veci na beh investovat dalsie peniaze....tych 5minut som napisala obrazne, ze urcite nevydrzim na zaciatok dlhsie ako 5minut v kuse, ale urcite sa budem snazit nbehavat dlhsie po vonku ako 5minut 🙂

grimaska4
8. jan 2013

@iconka
praveze som pochopila ze este nebehas,preto som aj pislaa aby si neinvestovala do zimneho oblecka,lebo onedlho bude jar,najprv samozrejme musis skusit ci ta to bude bavit a ked hej kupis si potom veci

grimaska4
8. jan 2013

@dnika2
podla toho kolko planujes do oblecenia zainvestovat,ak nato mas ,chod dosportovej predajne kvalitnejsim poradenstvom,tam ta oblecu,obuju od hlavy po paty,lenze to bude treba zaplatit.
Alebo skus v tchibe mrnknut,tam maju bezecke veci ale neviem ci maju v ponuke stale,niekedy aj v lidl maju.
Ale podla mna najdolezitejsia je bezecka obuv a sportova podrpsenka,ak bundu,nohavice nebudes mat special bezecke,nic sa ti nestane,teda ak nebudes behat pri -15 C.
Ja mam osobne rada znacku Nike,mam od nich bezecke obuvy a,aj goretexove,bundu mam tiez specialnu bezecku zimnu,aj nohavice,tie mam od Oasics,ale to kvoli farbe som si vybrala aby mi ladila s bundou

ojedinelydruh
8. jan 2013

behanie je najlepšie odreagovanie sa a relax zároveň🙂 ja behávam už vyše 10 rokov z toho 3 roky už len pre seba..vrelo odporúčam!🙂

dnika2
8. jan 2013

@grimaska4 neviem co mi treba take na jar topanky planujem nejake nike a nohavice mi nejake speci na jar asi netreba takze staci nahor nejake tricko a budnu dokupit termo?

ojedinelydruh
8. jan 2013

hlavne potrebuješ bežecké tenisky..v prvom rade treba začať od nôh..ostatné je na tebe a koľko si ochotná investovať do oblečka..

miskap2111
8. jan 2013

@dnika2 ako to tu už bolo povedané- jasné že tenisky a podprsenka. Ale určite si zadováž aspoň 1-2 funkčné tričká- kvôli odsávaniu potu. Hlavne v zime je to dôležité, lebo ak budeš mať obyčajnú bavlnenú bielizeň, tak môžeš prechladnúť, zvlášt, keď sa veľa potíš. Bunda môže byť aj hocijaká iná športová. V Tchibe už beźecký tovar teraz nemajú. Ale skús odskočiť do hocijakého športového obchodu - vždy môžu byť nejaké zľavy.

grimaska4
8. jan 2013

@dnika2
@ojedinelydruh
presne tak,obuv,ale bezecku!lebo Nike (aj ine znacky) maju aj obuv na ine druhy sportov 😉

grimaska4
8. jan 2013

@ojedinelydruh
kolko behavas km? A chodievas aj na maratony?Klobuk dole,ked uz 10 rokov behas,to je uz pekne cislo 🙂

ojedinelydruh
8. jan 2013

a mp3 je výborny doplnok!! na ten tiež nezabudnite 😉

grimaska4
8. jan 2013

@ojedinelydruh
nieee,hudbu ja nemusim,pri behu urcite nie,ja som rada ze mam svoj pokoj v prirode tu hodinku aspon co beham 🙂

miskap2111
8. jan 2013

@ojedinelydruh inak ani ja nič nepočúvam. Páči sa mi behať len tak- s mojimi myšlienkami, alebo vychutnávať okolie.

ojedinelydruh
8. jan 2013

@grimaska4
ja som behávala aktívne niečo cez 7 rokov, špecializovala som sa na šprinty 100 a 200m..tretry som zavesila na klinec v 18tich..dodnes behávam už len pre seba, zvyknem tak 8-10km..nie nie maratóny nebehávam,chcela som v septembri jeden vyskúšať, žiaľ zdravíčko mi to nedovolilo..

dnika2
8. jan 2013

@grimaska4 v exisporte som si nasla nike na behanie v sekxii bezecka obuv

grimaska4
8. jan 2013

@dnika2
boty ti radim radsej vyskusaj,existuje ich kvantum druhov,kazdemu sadne nieco ine,dokonca aj Nike ma viac druhov aj z bezeckych,ak mas moznost sup radsej do obchodu ,nechaj ich na nohe aspon 5 minut skus v nich trosku ryhclejsiu chodzu,drep a pochod v nich hore dole,a vyskusaj si viacero druhov.U mna kupa bezeckej obuvi zaberie min. hodinu,vyskusam kvantum druhov,ale vzdy som ostala pri Nike

dnika2
8. jan 2013

@grimaska4 uvidim ale tu to je moc drahe predtazene zbytocne ☹ a nejaku stranku na tricko alebo termo bundu mas?

mirka907
8. jan 2013

@dnika2 v Dolnom Kubine mate intersport ...aspon podla webu mi ukazalo...zbehni tam a nechaj si spravit diagnostiku naslapu ...povedz im cenovy limit a oni ti v tej cene topanky odporucia....a tam najdes aj oblecko v celkom fajn cenach

dnika2
8. jan 2013

@mirka907 pochybujem ze do 40eur mi najdu topanyk na behanie uz som si nasla v exisporte fajne ak tak pojdem do martina 😀

bonaquaba
8. jan 2013

@simuska1976 AZ Teraz some sa dostala k netu,tak pisem,knihy si zozeniem to nie jeproblem,o TM klube Co pises,tak u mna to nehrozi lebo mam male deti a som RAda ked si aspon mozem ist odbehnut,a ja naradsej beham Sam a,nakolko si idem svojim tempom a nie som nikym ovlyvnena,
I AC ako si sa dostala na parizsky maraton, lebo si neviem predstavit ako vsetko vybavit ubytko,cesta,prihlasenie atd
Aj ostane kocky tu sominate,ze chodite do BA,PRahy atd,ja by some tez isla,ale tie veci okolo cestovania a ubytka si nevem predstavit,date vediet ako fungjete
A k mojmu behaniu,dnes sm nebola,lebo jefest kosa,ze vcera som si dala 5km Len som sa slabo obliekla,tak ma zacali klby boliet,pre to sa radsej budem viac obliekat a be hate Teraz v mrazoch c nie

janicca
8. jan 2013

ahojte profesionálky , amatérky začínajuce , jednoducho všetky športujuce babule 🙂 tak dnešný beh bol NO1 😀 ten praskajuci sneh pod nohami , trochen mrzlo no lepší balzam na telo a hlavu si ani neviem predstaviť 🙂 ja zatial behám len v botaskách adidas ale chystáme sa na nákupy do cz tak tam hádam niečo poriešíme lebo tie ceny tu na sk sa mi zdá že su stále privysoke čo sa týka športoveho oblečka atd .a ešte som prišla na to že potrebujem nejaku šuštačku dnes snežilo ked som bežala a mala som len flisku a to vobec nebolo dobre 😅 pravidelne zabudam doma rukavice a to tiež nie nič moc 🙂

janicca
8. jan 2013

ináč ja behávam v tých bežeckých gatoch z lidla som s nimi max spokojná a vobec neboli drahe , tričko z tesca tiež za super cenu na to hodím flisku a ked je na figu počasko tak ešte poprípade dám klokanku šuštakovu....čelenka na hlavu a ide sa do lesa 😀 😀

mirka907
8. jan 2013

@janicca ja mam termo tie tchibo gate a vadia mi....hrube su...mam potom dri-fitky nike a v tych je to parada...ako druha koza...tie tchibo asi uplne zrusim

miskap2111
8. jan 2013

@mirka907 mne sa v tých z Tchiba behá zase úplne perfektne! Je mi v nich tak príjemne.

mirka907
8. jan 2013

@miskap2111 ty si uz pisala, ze si zimomrava ze? ja napr. aj ked je vonku -10 mam len dlhe tricko a softshellku

miskap2111
8. jan 2013

@mirka907 😀 ja by som zamrzla. 🙂 Ale je pravda, že hocikedy to trochu preženiem a dám priveľa vrstiev a potom mi je až moc teplo. Ale tieto teplé gate z Tchiba som mala aj keď bolo 12 stupňov a vobec mi to nevadilo. 🙂

janicca
8. jan 2013

@mirka907 v tých čo ja behám sa mi zdá že su trošku termo myslím že to je značka crivyt alebo tak nejak sa to volá nie su hrube ani tenke ...ešte moc nemám preštudovane že čo ake oblečko je najvhodnejšie na beh a kolko vrstiev lebo vždy som bola proti behu a nenávidela som ho 😉 .....jedno viem ešte sa musím správne naučit dýchat lebo sa mi zdá že ked vždy dobehnem tak funim ako parná lokomotíva snažím sa dýchat stále nosom teda aspon si myslím že mi to ide ked bežím tak funím na celu ulicu 😀 😀 😀

janicca
8. jan 2013

@mirka907 ked som začínala tak som sa obliekla ako cibula kým som sa obliekla tak som bola spotená ako keby som už mala odbehane 😀