Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@simuska1976 aj ja mám pár vecí Kalenji z begického Decathlonu - mám ich na behanie v Belgicku, aby som to nemusela prevláčať, keď tam idem- kúpila som si tam dokonca aj tenisky, ktoré používam tiež na behanie tam, no a mám odtiaľ funkčné tričká, mikinu, aj budnu. Tiež som veľmi s tými vecami spokojná.
ja sa tesim, normalne som to nezvladla vcera a kedze konecne aj u nas nasnezilo, tak o 20.30 sme s muzom vybehli na bezky ;) regulerne, pol hodinku...kedze dnes a to am vraj roztopit, aby som si to uzila....ja tak milujem ten sport, strasne mi tu v BA chyba..a odkedy nemame staru mamua tym padom na liptov chodime redsie, o to viac. ale v januari sa urcite chystam, ved si musim ist zabezkovat "za lasteky", ako kazdy rok 😀
@simuska1976 ja som teraz pred vianocami kupovala v run shope, ja som zas chcela new balance alebo asics. inak, tiez som doniesla stare tenisky, jasneze zablatene, kedze som den predtym bola behat na poli 😀 aj mi odmeral nohu, ale klasika, mam neutralnu, cize do istej miery vyhoda. i ked tenisky stali 145 eur, ale tiez som ich dostala ako darcek 😎 zatial som spokojna, ale uvidime, ako sa mi v nich pobezi nejakych 10-15 km, zatial som v nich dala max 7
@simuska1976
@miskap2111 ahojte, aj ja kupujem v Decathlone, v Ostrave, super ceny, na jesen som neodolala a kupila si vo vypredaji asics a mizuno sa super cenu a tie modely na Sk predavaju okolo 150€.
Oblecko kupujem aj v Tchibo, dobra kvalita, celkom dobre ceny. Dievcata, teraz je uz na nete novy tovar- veci na cvicenie, jogu, v obchodoch to bude buduci tyzden, ja somsi uz objednala nejake tricka a tie posilovacie lopty.
Ahojte baby, dlho som vas necitala. Zhruba v polke novembra som prestala behat - nemala som vhodné oblecko. Tento tyzden som kupila v Intersporte vo vypredaji termo pradlo + v Exisporte teplejsie bežecké gate a konečne som vybehla. Predvcerom 40min, dnes 50min po čerstvo napadanom snehu, vonku stale snežilo, bolo okolo nuly. Uzasný pocit mam.
Tie ktoré beháte v ciapke, aku ciapku máte? Myslím material,popripade hodte link. Vdaka 🙂
@svejla http://www.runnerspoint.com/de/Löffler-WINDSTOP...
ja mam takuto,neprepusta vietor ,ale ak pouzijes len nejaku obycajnu,tiez bude lepsia ako nic
ahojte, dlhsie som tu nebola...prihlasila som sa na CSOB polamraton. Ta nova trat sami paci, tak dufam, ze sa bude aj dobre v marci bezat. POsledne 2 mesiace som beh trochu flakala, lebo som mala nejake zdravotne prblemy, ale od sviatkov z beham opat pravidelne 5-6x. Po velmi dlhej dobe som bola 13km a ten pocit bol na nezaplatenie. Uz sa tesim na dlhsie behy. Nie je nad dlhy beh, v nedelu doobeda, vsade mrtvo.
Najhorsie je to z behmi cez tyzden. Kym pride muz domov, uz je tma, tak kruzim po dedine - dost nuda, ale lepsie ako nic.
@katpetdo prave som pozrela tu trat a vyzera zaujimavo. Ja som sa este nerozhodla. Ked si predstavim preteky, tak mi zovrie zaludok ako v skole pred pisomkou, alebo skuskou. A ja taky pocit nechcem mat - ja taky pocit nemam rada. Chcem mat pocit slobody, ako ked si bezim sama. Ja som nabehala cez vianocne sviatky plus novy rok - cca za 2 tyzdne asi 140km a pokracujem dalej. Ak ma prejde ten blby pocit z pretekov, tak sa prihlasim. Ak nie, tak si nadalej budem bezat len sama pre seba... 😀
@mirka907 aj ja som sa velmi namotala...naposledy som bola polmaraton pred 2 rokmi u nas v dedine a bezalo sa mi super, teraz beham viac ako vtedy (vtedy som behavala len cca 20km tyzdenne), tak uvidime.
@miskap2111 tak to si nabehala dost. ja mam za minuly tyzden 52, tento bude podobne, lebo som v utorok nebola, kedze som celu noc nespala (drobecovi idu zuby)
čafte tak dnes som to prvý krát vzdala som nahnevaná sama na seba ☹ 😠 jednoducho som nevládala a strašne ma boleli lýtka hlavne na pravej nohe asi by som mala viac dbať na strečing hlavne pred behaním 😉 babule niektore ste fakt ako stroje ja vás obdivujem a dávam klobuk dole 🙂.... mne sa zdá že ja som stále len na začiatku a nie a nie sa dostat do formy
@janicca neboj, dostaneš sa. Zima je špecifická na behanie. Forma príde keď sa trolinku oteplí. 🙂
@grimaska4 ahoj objednala som si nejake veci na beh moze byt toto?na jar to budem mat plus navrch bunda a este boty http://www.exisport.com/katalog/product/6417-AU...
http://www.exisport.com/katalog/product/6415-AU...
@opica Ja som tiež strecing poflakovala, pred behom som nerobievala, ale po dlhších brehoch som sa snažila aspoň pár nevyhnutných cvikov urobiť.
@janicca Aj mne sa sem tam stalo, že som ledva odbehla, alebo, že som sa musela neskutočne premahat , aby som vôbec dobehla domov. Su proste aj blbe dni, hlavne, ked je telo unavene alebo po chorobe. Niekedy je lepšie, dať si radšej pauzu, nič nesilit, telo sa zregeneruje a bezat budes ešte rýchlejšie. Ja ked som začala behať 3 x do týždňa na miesto 6x, samozrejme, že viac km, zistila som sa, že mám oveľa lepšiu vydrž aj lepšie časy. Regeneracia je tak isto dôležitá, ako tréning. Niekedy, ked som bola KO a malo som pred dlhým behom som si radšej 40 minút zdriemla, ako by som išla bezat unavena.
jedna snehová guľa vraví druhej-čím viac behám /po snehu/ ,tým som tučnejšia 😒 😉
@katpetdo
@mirka907
@miskap2111 Baby ja Vám už len v tichosti zavidim 🙂 , ja som asi s behom najbližšie skončila, ale budem Vám veľmi držať na ČSOB palce, aby ste si to užili a ked dáte nejake pekne časy, tak to bude bonus 🙂 . A Miska, nemaj stresy z pretekov, ja som pred každým cítila stres, tremu, ale taku zdravu, ktorá ťa poháňa a necítis bolest. Len si treba držať svoje tempo a ostatne využiť vo svoj prospech. Dnes mi priatel sľúbil, že si so mnou zabehne Parizsky maratón 2014, tak sa už teším kedy porodim a zacnem trénovať, zatiaľ sa teším z vas 🙂 🙂 🙂
@simuska1976 dakujem, tiez drzim palce s bezproblemovym zvyskom tehotenstva
kocky, dnes to bolo teda. neviem ako je u vas, ale tu prsi mrznuci dazd a strasne fuci. ked som vybehla na hradzu a uvidela ten lad na zemi, normalne som myslela,z e sa otocim, ale nakoniec som to zvladla a zabehla 8 km, ale teda, tempo poslabsie 😉
@katpetdo Ďakujem 🙂
@opica, @grimaska4 co poviete na tuto ciapku http://www.exisport.com/katalog/product/7773-AD... . Doteraz som behala so sportovou celenkou, lenze ked vcera snezilo, zacala som sa aj ciapkami zaoberat 🙂
@svejla vyzerá super. Ja používam takú tenkú lyžiarsku Adidasku. Ale keď je nad 5stupňov, behám len v šiltovke. Keď prší, nemám rada, keď mi ide dážď do očí.

Ja mám všetko oblečenie z Decathlonu, veci v tej istej kvalite ( naozaj si za tým stojim) ako Adidas, Nike...a je to o minim. 30 % lacnejšie, kedže majú vlastnú značku Kalenji. Nakupujem pri cestách do Belgicka. Je aj v Budapešti, len neviem či su tam take iste ceny. Prvé tenisky som mala tiež z Decathlonu, ale tie by som si tam už nekupovala, z dôvodu, že mi tam nevedeli dosť poradit. Hodinky tiež super, na úrovni Garminu, ale zase super cena. Tenisky som si kupovala v Run Shope v Bla na maratón a aj ako darček za osobák na minuloročnej Zimnej desiatke v Bla. Personál úžasný, radil mi profesionálny bezec, triatlonista. Doniesla som ukazat aj staré tenisky, robili mi test na naslap a vsetky som si mohla vyskúšať na bezeckom pase. Ja som bola od začiatku rozhodnuta pre značku Mizuno a tie som si aj kúpila a nedala by som ich za nič. Ale každému vyhovuje niečo iné.