Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ďakujem, @boska79 ! Musím to bb poriadne preštudovať - aj ja som z toho jeleň 🙂 . Gratulujem k naberaniu kondičky! Ono to nejde rýchlo, ale treba sa snažiť vždy trošku pridávať , lebo bez zmeny (tempa, vzdialenosti, rýchlosti..), začína stagnácia. Na chudnutie je dobré behať aspoň tých 40 minút, lebo potom človek rýchlejšie spaľuje aj niekoľko hodín po behu. Prajem veľa úspechov!
@miskap2111 no len aby som to nezakrikla 😀
Caute kocky,
dnes rano som behala ako vy na minuty, takze som si stopla 30 minut a zvladla som to, neviem kolko to bolo km to nepocitam, potom som este cvicila a daavala sprinty, a citila som sa skvele, a tie knihy,ked budem doma,t ak ich prestudujem a na ten maraton sa ja teda chystam,ale az o rok, ak by som nahodou skor isla tak dam vediet 😀
Ahojte,
dnes mam za sebou rannu intenzivnu polhodinku. To je hned ina kvalita dna po takom behu 😉
a dakujem za tip na knizky, ak na dovolenke nebudem behat, aspon si budem o behu citat 🙂
@bonaquaba http://nikeplus.nike.com/plus/profile/Ivana_EL/ vidis to? mam to na mobile, a s tejto stranky som si to dala sa login in cez fb a mam to...dnes beh nestiham, zajtra tiez nie, v sobotu budem tusim behat do odpadnutia...
uz sa ma sused pytal, ci beriem hava...no asi nie... chudatko Aja, furt stala a ja ju tahala 😅
@boska79 cize si sa prihlasila cez fb a potom ako to dat na mobil, ja som ti do tychto veci uplne jelen,asi tu zavolam chlapa nech sa mi na to pozrie,no a to ked budes bezat tak s mobilom a to ti bude nejako do toho mobilu davat, ci ako, ale som uplne vedla, sa budete zenicky aj zo mna smiat, ale ja technike nerozumiem 😀 to uz moj synator vie viac toho ako ja, och joj,ale snad ma tu nieco naucite aj s tou technikou robit
inac chcem ist skusit behat maraton, ja som uplne z toho behania hotova a pozeram kdeje najblizsi tuto sobotu je u nas na ORAVE, ALE je to dlha trasa, ze 21 km to je na zaciatok pre mna velmi vela,mne by stacilo tak 5-7 km, tak hladam este inde, ale tento vikend zatial nic
baby a este k tym bezeckym podprsenkam, dnes som si bola v obchode vyskusat NIKE podrpdu, najprv ma zavratila cena ze 60 eur, a potom ked som to skusala na klasicku podprdu tak to bolo v pohode,ale akonahle som dala dolu moju podrpdu a na to tu NIKE tak mi isli kozy vsetkymi smermi 😀 , tak som si radsej nekupila a idem sa preto vas opytat, ta bezecka podprsenka sa nosi bez normalnej, ale ma pekne sediet, aby cicusky v nej nelietali vsak 😀 a este kolko vas vysla podpera, bo 60 eur je na mna prilis vela, dik
@bonaquaba hej, to je aplikacia na mobil.. vyratava Ti to vzdialenost, cas, priemernu rychlost, mapa trasy... farebne mas znazornene kde si zabrala a kde menej..potom sa prihlasit cez pc, a potom ten link supnut na fb- na tu stranku probehni svojim mestom ..len som si to nastavovala verejne, a bracho mi uz pise ze mam to zamknute pre verejnost...no tiez mam pocit, ze si technika a soft robi co chce a neposlucha ma....ale hadam na tom pridem casom :D
@boska79 no ja som ju mala vystuzenu,ked som si jednu dala tak ta mi bola tesna a dalsia velkost zase velka, tak som nebrala ziadnu a viem, ze sa behava iba v tej bezeckej, ale mne tie prsia super drzali,ked som ich mala obe, ked som dala iba bezecku tak mi isli kdekolvek, este raz zajtra pojdem omrknut a poskusam vsetko mozne a to su tie podprsenky take, ze vzadu je to ako tielko, ze
tiez mam nike sportovu, uz neviem kolko stala.
Len raz som vybehal bez nej a bolo to dost cudne, tak uz len so sportovou. A to mam fakt male cicuse 😀
@bonaquaba treba mat na mobile net, lebo to si stahujes cez net... alebo teda je moznost do pc a potom do mobilu ale to ja teda nemam rada take, lebo mne vzdy nabehne aktualizacia celeho telefonu a to mam na cely den..
aky mas mobil? daj to chlapom, uz budu vediet co s tym
mam podprdu aj taku ako tielko, ale tu lepsiu o ktorej som pisala, je s takej pevnej latky a sa zapina vzadu ako podprsenka a fakt drzi. a tusim akoby dvoje ramienka mala...
http://www.google.sk/imgres?q=nike+sport+bra&hl... taketo nieco
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_podprsenky-spor...
Ja mam takyto styl, je fakt, ze sa tam nic neda nastavit, nic sa nezapina, ale ked ti sadne je super.
Ahojte kočky! Zdravím vás z Kréty! Je tu wifi, tak som sa pripojila. Podarilo sa mi dnes ráno behať. Nebolo až tak teplo, ako som si myslela, ale terén trochu nebezpečný. Vybehla som von z hotela- po takých cestách necestách, samé indivíduá na štvorkolkách , aj sa mi prihovárali a písali na mňa, no mala som strach, lebo naokolo nikoho iného. No neviem, či budem mať zajtra odvahu. Čo sa týka tej podprsenky, ja mám Nike športovú. Je s najvyššou podporou a stála 45 EUR. Treba si vybrať správnu veľkosť - majú ich rozdelené na S, M, L, XL plus veľkosť košǐčkov (A-B, C-D). Je dôležité vybrať si správnu veľkosť. Športová podprsenka zabráni spadnutiu prsníkov. Ak pravidelne beháte, treba do podprsenky investovaťˇ. Tak sa zatiaľ majte a prajem pekné behanie!! 🙂
Ahojte, ja beh posledny tyzden flakam 😔 sme rozbehani, makali sme na zahrade, vcera ani dnes nehrozilo, lebo som sama s malym a muz od skoreho rana do noci v praci 🙄 cez vikend oslava na zahrade, tak dufam, ze od pondelka idem zasa na to aj keby co bolo 🙂
Tak hlásim mám za sebou prvé 3dni behu teda lepšie povedané lapanie vzduchu 😀 chytanie dychu 😝 pichanie v boku 😀 jeden spokojní kliešť 😅 a od smiechu červeného manžela 😠 ale ja to nevzdávam a ide sa aj dnes 😉
@bonfazulka skus behat obden 🙂 a zacni fakt pomalym tempom, ziadne sprinty
baby ja som zacala behat min roku v marci este bol sneh chcela som sa dostat k vojakom tak som musela nabrat kondicku zaciatky boli strasne tazke nevladala som fučala som zabehla som ledva 1 kilometer a teraz po roku som zabehla v pohode 12 km a za ten rok som schudla 23 kg behala som zo zaciatku kazdy den potom kazdy druhy striedala som beh a ine cvicenie ked porodim hned pokracujem lebo mi to strasne chyba
@bonaquaba ahoj, ja mam tuto http://www.hm.com/sk/product/91797?article=9179... neviem ju s inymi porovnat, toto je moja prva ale mam 75D a bezim v pohodicke. skoro nic sa nehybe 😀 ona je dost tuha, je dva krat podsita, takze sa aj trosku tazsie oblieka, nie je moc elasticka. ale na nosenie je prijemna a hlavne nic neskace
@bonfazulka dobre som sa zasmiala, myslim to lapanie vzduchu, ja som dnes robila to iste,vcera som dala 35 minut,ale dnes som bola ako skapata mys, absolutne som nevladala, po 10 minutach som to radsej vzdala a necham si asi den volno,lebo ja chodim kazde rano behat, ale moj organizmus si dnes vypytal volno 🙂 ale aby som len tak nelenosila tak mm vravi, aby sme sli plavat s detmi nechcelo sa mi ale nakoniec som isla a teraz som ako zbity pes, zajtra nebeham, zajtra vikendujem
tilly inac ja ked kupujem, podprdu, tak ju musim skusat,lebo ja mam nadstandartnu velkost a mam teda aj problem kupit obycajnu pre seba sunnysummer take nieco som vcera skusala,ale mi boli tesne,alebo velke, tak buduci tyzden pojdem este niekde pozriet
boska79 inac vcera mi mm nestihol dat tu aplikaciu na mobil,ale nakoniec mi ukazal GPS v mobile a ze dnes rano pojdem s tym behat, no mas ho vidiet, nechala som to zapnute celu noc a do rana to mobil nevydrzal, tak som nakoniec sla bez vsetkeho, zoberiem po vikende
@anickamaros no ja som zo zaciatku tiez nevladala dnes je to uz ok,ja momentalne beham,lebo to brucho chem zhodit ale sa mi zda, ze mi este viac rastie nevadi, lebo uz som aj namotivovana na maraton, tak pojdem si nejaky odbehnut, a dostala si sa teda k tym vojakom
ahojte bezkyne, moralne vas podporujem, tento tyzden som bez behu a chyba mi to. Okrem balenia na dovcu co ma caka zajtra (ako sa zbalit do 23 kg na mesiac? - same bezecke veci a slusacke jedny nohavice, 2 tricka a bunda, tak snad sa zmestim) finisujem v praci.
Ja mam dobre podprdy z Marks&Spencer a z Tchibo tie najpevnejsie. Podprda je fakt velmi dolezita, ako obuv. Na tom nesetrim.

@miskap2111 na blackberry nieje nic?
Inak muz ma tiez, a teda som z toho mobilu uplny jelen 😅
Peknu dovolenku zelam 😵
Mam strasne dobry pocit z toho, ze vladzem viacej... som stala prve dva km kazdu chvilu, teraz idem bez prestavky, sem tam pridam tempo na kratucky usek 😵