icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

zuzkanik
18. apr 2013

Ženy, ja vás tak strašne všetky obdivujem, že ste sa dokázali prinútiť. Ja tiež potrebujem schudnúť, ale voľáko sa neviem odhodlať. Respektíve aj keď sa odhodlám, nie som vytrvalá. Bývam na Sliači, popri Hrone máme krásne dlhú hrádzu, ale vždy keď som sa tam vybehla, mala som pocit, že si vykĺbim členky z toho nerovného terénu a to ma odradilo. ☹

miskap2111
18. apr 2013

@katpetdo vďaka za tip - určite sa pôjdem na tie tenisky pozrieť. Už by sa mi zišli nové.

opica
18. apr 2013

@taja27 ja len tak pomimo, nemyslis, ze ta tie klby bolia z tej hmotnosti. pokial mas vacsiu nadvahu tak beh nie je prave idealny sport. a urcitre treba bezecke topanky. kazdopadne, poznam aj ludi, ktori behavaju vo 5-fingeroch alebo dokonca bosi. je to o zvyku

opica
18. apr 2013

@taja27 ja len tak pomimo, nemyslis, ze ta tie klby bolia z tej hmotnosti. pokial mas vacsiu nadvahu tak beh nie je prave idealny sport. a urcitre treba bezecke topanky. kazdopadne, poznam aj ludi, ktori behavaju vo 5-fingeroch alebo dokonca bosi. je to o zvyku...

opica
18. apr 2013

@zuzkanik ved nerovny teren je najsuper, ti to ubieha rychlo...ja milujem nerovny povrch

megba
18. apr 2013

@lidka619 S tymi piatimi porciami jedla stopercente suhlasim! Aj ked to vyzera ze to nebude fungovat, funguje to tak, ziadne diety, nic nepomoze, ale patkrat denne jest, mensie porcie... nemam problem s vahou vobec ziadny uz pat rokov, odkedy sa takto stravujem

megba
18. apr 2013

@katpetdo este kojis? Aj ja moju drndu 🙂 tusim viac ako predtym, teraz bola chora nechcela nic len mlieko.. ale mne to nevadi 🙂 kojim rada

taja27
19. apr 2013

@opica MOžE byt ale vieš baheju aj ovela tučnejšie už som videla tak preto...ale ja mam velmi ploche nohy tak preto to je...volakedy som mala zakaz behov dlhých trati adt....

opica
19. apr 2013

@taja27 ja som sa Ta nechcela dotknut, prepac. ved pokial Ti beh vyhovuje...

katpetdo
19. apr 2013

@megba podobne, teiz mam pocit, ze viac ako ked bol mensi. Len v poslednej dobe mam pocit, ze mu to prejedanie v noci brani v dobrom spanku, ale nejak si neviem predstavit mu to zatrhnut

romanovic
19. apr 2013

Mladsia v noci desne kaslala, asi 5x som vstavala, ale s myslienkou na Vas som sa prinutila o 4,10 vstat a vybehnut na svoju trasu a ako taky bonusik si davam este vybehnutie peso na 6. poschodie, kedy sa tesim, ze som dokazala vstat a ist 😎
Prisla som na to, ze asi zle jem....

opica
19. apr 2013

@romanovic toto je inak strasny problem aj u mna. dnes som pri 12 km citila totalnu unavu, musela som skoncit. proste mi dosal energia, len neviem ako to riesit. svagrina mi radi gely, ale co aj viem, ci 12 km je taka vzdialenost...

taja27
19. apr 2013

@opica nie nie neodtkla si sa ma .))pohode ja som nato myslela aj vaha robi svoj je ine ked beha dajme tomu 65 kilova a ine 85kilová .-) pohode

kika112
19. apr 2013

Behala som od aprila 2007 do augusta 2012, denne 4km. Pocas prvych 3 rokov som schudla zo 79kg na 68kg, samozrejme aj uprava stravy mi pomohla /delena/. Postupne a velmi pomaly som vsak zacala priberat na 70. Potom prisla unava, potkynala som sa stale viac a viac, az som to po polroku trapenia na trati zabalila. Som chronicky vycerpana a dnes mam 77kg 😢 Neviem preco to prislo, ci vekom, hormonmi, stresom...

opica
20. apr 2013

@taja27 ja mam 75 kg a je to pre mna vnutorne idealna vaha,ale zas som vysoka, 182 cm. cize ja tiez nosim svoju vahu 😎 kazdoapdne podla nejakych tabuliek by som mala na pre mna idealnu bezecku vahu schudnut este 2 kg. ale chcela som k tym teniskam. su obchody (neviem ako u vas), kde maju rozne masiny. v ba je napr. run shop, kde ti urcia aky typ chodidla mas a podla toho ti odporucia topanky. moznoze to by mohlo pomoct tvojmu problemu

iconka
20. apr 2013

Ja som sa dnes po asi mesiaci konecne zase dostala von behat, cize tento rok 4.ty krat a dala som 9km (asi 80% som odbehla a 20% odkracala) pekne skoro rano, nikde nikto no krasa, ak pocasie dovoli, zajtra chcem ist zase 🙂

bonaquaba
20. apr 2013

@iconka tak na zaciatok je to super, a ako dlho ti to trvalo,ja som dnes po dlhej dobe dala 5km za 50 inut,ale na konci som sa uz skoro plazila

iconka
20. apr 2013

@bonaquaba dakujm, cca 60-70minut, neviem uplne presne

dievcatko_123
21. apr 2013

dievčatá mám taký problém, začala som včera behať a do rána som špinila.. Kdesi na internete som čítala, že to môže spôsobiť aj zvýšená fyzická záťaž, no a keďže som nikdy pred tým nebehala tak u mňa to zvýšená fyzická záťaž teda bola. Myslíte, že by to mohlo byť spôsobené tým behom? Lebo doteraz som nemala nejaké problémy, nič ma nebolí ani sa necítim nejak inak..

jankamalajanka
Odpoveď bola odstránená
romanovic
22. apr 2013

Vcera 7 km na Strkovci (niekto vzal labuti vajcia, lebo obchadzala prazdne hniezdo ☹ ☹ a dnes rano od 4,30 cca 6km...

katpetdo
22. apr 2013

@romanovic ranne behy su super.

ja mam za sebou prvy o 7 tyzdnov pomaleho navratu k behu po zraneni. Musim sa strasne brzdit aby som sa nerozbehla. Noha nastastie drzi pokope a nic ma neboli. Cvicim a strecujem poctivo 3x denne. tento tyzden ma caka este stale striedanie ebhu a chodze, ale buduci tyzden tam mam uz suvisly 25min beh. Neviem sa dockat.

ververka
22. apr 2013

V niektorych clankoch citam, ze je dobre nebehat len jednym tempom, ale striedat sprint a klus kvoli lepsiemu spalovaniu kalorii. Mate skusenosti?

romanovic
22. apr 2013

@katpetdo ano, su 😉 Co si mala s nohou? Achilovka?

katpetdo
22. apr 2013

@romanovic ani sama poriadne neviem, najprv mi tuhol ri behu kvadriceps, ale tak neprijemne, potom to preslo do klbu a nakoniec krize. Mala som zablokovany chrbat udajne a z toho vsetkyp roblewmy, len ja som sla aj cez bolesst a tak ten sval dostal zabrat. MAsaze a strecing zabrali.

iconka
22. apr 2013

Ja som si dnes po insanity prezula tenisky a hura na ihrisko este behat, ale dnes len 4km za 30minut, lebo bol som mnou aj drahy a nas hafan a uz ich mrle zrali, tak len par koliecok a okrem jedneho som vsetky v kuse odbehla. Jupiii, ja som taka rada, ako keby som odbehla prvu desinu. Fakt, normalne som nechapala, kde sa to vo mne berie, strasne dobre sa mi behalo a pekne v kuse, aj som sa snazila poriadne dychat a keby ma moji chlapi nevolali uz domov, tak odbehnem urcite viac. A prvy krat som nebehala sama, prisla este jedna mlada kocka a tiez behala, ale po kazdom koliecku si sadla do travy, takze asi tiez len nedavno zacala ako aj ja.

mirka907
22. apr 2013

to pocasie je super....ja uz sa tak tesim na vikend...u nasich som sondovala okolie a idem si cez vikend zabehnut novu trasu....popri Hornade,kde ma nohy zavedu...mam predstavu trasy ale nie som si ista, ci pojdem spravne...ale kaslem na to....uz sa neviem dockat...sluchatka, moja malickost a 14-15km.....garminy beriem len ako okrasu...budem merat ale nepojdem na rychlost...budem uzivat beh a okolie....tesim tesim tesim

romanovic
23. apr 2013

@mirka907 Kosice, moja srdcovka 😲

ververka
23. apr 2013
kika112
23. apr 2013

@dievcatko_123 mozno je to len nahoda, nevzdavaj sa. Uvidis co bude dalej 😉