icon

Beh na verejnosti: Riešenia pri vytrubovaní áut

19. nov 2023

Stáva sa vám, že keď behate niekde pri ceste, tak ma vás vytrubujú nejakí somári? Žijeme na dedine a behávam pri ceste na tráve, pretože tu nemám poriadne ako chodníky. Každý jeden raz sa mi stane že na mňa nejaký človek zatrúbil. A teraz nemyslím ľudí, ktorých poznám, to by sa dalo ešte brať ako pozdrav, ale cudzích ľudí. Mne je to v podstate jedno, občas im ukážem prostredník na pozdrav, ale povedala som to medzi rečou mužovi, že sa občas vyľakám. On na to, že či mi robí dobre sa takto ukazovať v obtiahnutých leginach. Normálne som ostala v p* z toho čo mi povedal. Tak som na neho vybehla, že v čom mam podľa neho behavat, či si nemám dať náhodou vrece na seba a teraz sa nebavíme. Dosť ma tento incident sklamal, netušila som, že má taký spiatočnícky názor. Ešte to potom otočil, že ja vlastne ani nemám pre čo iné chodiť behať, lebo mam postavu dobrú (prečo asi). Ani nečakam že mi tu niečo poradíte, len som sa prišla posťažvať, že môj muž je občas chuj 😃

Strana
z3
mircalla
21. nov 2023

V meste nikdy, na dedine vzdy daky dedinsky trulo vykrikuje ci vytrubuje pripadne cumi, akoby videl mimozemstana

autor
22. nov 2023

Nemala som čas sa tu ozvať. Takže nejak po poradí. Ďakujem tým, ktoré mali odpoved ktorú som chcela a som rada že nie som jediná ktorej sa to stáva. Tie nevyžiadané rady ako daj si tepláky, chod behať do lesa a tá prehnaná starostlivosť o moje zdravie…. no čo povedať, nemám IQ izbovej teploty aby som behala nebezpečne pre seba a pre okolie. V tme ani nebehavam, lebo sa tmy bojím, takže reflexné prvky si dávať nemusím. Dávam si ich keď je sychravo, alebo skoro ráno. Primárne som tu riešila manželovu reakciu, ale dostala som milión rad ako žiť lepšie. A teda ešte k tomu, ze určite nikto netrúbi kôli môjmu výzoru, ale kvôli veciam spomenutým vyššie, vlastne ste ma všetky utvrdili v tom, že som asi naozaj sexy a pekne ste mi zvýšili moju sebaistotu o mojom výzore, takže vlastne ďakujem každému ktorý sa zapojil 😘

Strana
z3