Budeme zdravé, krásne, štíhle - sexi maminky
Ahojte dievčatká, tak som sa rozhodla že založím skupinku o chudnutí... Pretože mi píše veľa mamičiek i budúcich mamičiek a už mám v tom chaos a potom mi je ľúto že neviem komu som odpísala komu nie, na niečo zabudnem a podobne. Ešte popozývam ostatné určite som nestihla napísať všetky.
Tak sa budem snažiť aby som Vám poradila ako najviac to bude možné, aby sme všetky dosiahli svoj cieľ a potom urobíme jedno velkéééé stretnutie v minisukienkach ;) Teším sa na vaše diskusie ♥
1. Jesť aspoň 5x za deň.
2. Vynechať sladkosti !!!
3. Vypiť minimálne 3l vody denne
4. Žiadne biele pečivo
5. Žiadne mastné jedlá
6. Mäso hovädzie, kuracie, ryby, zajačie, morčacie - chudé mäso
7. Veľa, veľa, Veľa zeleniny
8. Ovocie len do obeda
9. Olivový, kokosový olej je najlepší a hlavne zdravý
10. 85% úspechu je zmena jedálnička, 15% športovanie
11. Cvičenie, cvičenie....
Toto je mojich asi prvých rád na začiatok už sa na Vás všetky teším ;)
ahoj maminy,ja mam tiez 15kg navysea uz mi to strasne vadi.Som mamou 3krasnych zdravych deticiek a hlavne koli nim chcem zhodit tie kila,aby som bola vzdy fit,ked ma potrebuju.Uz sa tesim na rady,ako schudnut,pomozme si navzajom a podporujme sa.Dakujem moc za zalozenie tejto super skupiny.
Ahojte prida sa niektora ku mne,chcela by som zacat chodit do posilnovne,ale samej sa mi nechce,najlepsie v ruzinove
@fivulinka ahoj,super zmena 🙂
Ako si upravila jedalnicek ? Ked budes mat cas ,napises mi ako vyzera Tvoj den co jedavas.Dakujem
ahojte. Zacinala som stale od ,,zajtra,, az som sa jedneho dna dokopala k tomu ze zacnem od dnes, a za 3 mesiace - 9 kg. a ideme dalej. Stav k dnesnemu dnu: 180 cm a 71,3 kg.
@danuska24 @katarina789 ďakujem Vám za pochvalu, dievčatá, veľmi ste ma potešili 🙂
a ako som upravila jedálniček? nijako zvláštne, taká klasika ako tu píšu aj ostatné baby...na raňajky si dám buď celozrnné pečivo, šunka, syr, zeleninka alebo nejaké musli s jogurtom a ovocím, desiata nejaké ovocie, jogurt, obed - väčšinou to čo varím aj pre priateľa a prcka, niekedy zeleninový šalátik, ako mám chuť /ale napr. namiesto obyč. cestovín si spravím celozrnné, a namiesto ryže cuscus a pod./ olovrant nejaký ten jogurt alebo suchare, a na večeru si dávam buď to čo bolo na obed, ale menšiu porciu, alebo si spravím nejaký šalát...a hlavne sa snažím cvičiť, aj ked úplne každý deň sa nedá, ale aspoň tých 5x do týždňa 🙂...teraz mi dlhšiu dobu váha stojí, v lete ja vždy priberiem, tak je pozitívum, že sa držím na tom istom :D ale musím sa zasa poriadne naštartovať...ešte je predo mnou véééélmi dlhá cesta 🙂 držím palce všetkým babám, ktoré sa rozhodli so sebou niečo robiť...musíme sa podporovať a spoločnými silami to zvládneme ;)
@fivulinka dakujem pekne silno drzim prsteky.
To cvicenie sa neviem dokopat leniva som riadne co sa toho tyka ale postupne dufam ,ze si najdem cas 🙂
Zajtra co na fayne na obed budes mat? Sladke si cim nahradzas?
@katarina789 ja cvičím buď do obeda, keď malý zaspí, alebo večer, keď zaspí...našťastie ma cvičenie aj vcelku baví, tak to je ok 🙂 a zajtra ešte neviem, čo budem mať na obed, ale dnes sme mali pečeného lososa s pečenými zemiačkami a zeleninkový šalátik, super to bolo 🙂
a čo sa týka sladkého, tak do kávy si dávam namiesto cukru steviu, a ked mám chuť na sladkosť, tak si dám buď ovocie, musli tyčinku bez polevy, občas vlašské orechy s trochou medu, bebe dobré ráno, alebo proste niečo také,...takéto sladkosti sa snažím ale len do obeda,.. 🙂
@ritusuk ahoj ako sa teraz stravujes? Ked tak pekne si zhodila?
Ja som zacala 5 x denne jest 3 l pit vody ..nieco zislo ,ale este mam dlhsiu cestu pred sebou....
Momentalne vaha 64,2 kg k 163 cm rada by som aspon 59 kg na zaciatok
@fivulinka kde sa da kupit stevia?
@katarina789 aj v COOPe majú aj v DM tuším
@anny1984 dakujem pozriem sa 🙂
@katarina789 v DM-ke majú, tam ju kupujem ja...stojí to tuším okolo 7,-€, majú aj v tekutej podobe a aj v práškovej 🙂
@fivulinka v ktorej je lepsie?
kvapky sú lepšie, stačia tak 4 kvapky a máš to asi ako 1,5lyžičky cukru 🙂 a tá flaštička vydrží fakt na dosť dlho
ahojte tak aj ja sa pridávam 🙂 som 2 mesiace po pôrode a mám z oboch tehotenstiev este 15kg navyše 🙄 ale keby som dala dole aj 20 tak by to bolo este lepsie.. no ale az tak moc si nefandím 😀 tak si drzme palce 😉
Ahooojte, tiez sa pripajam do skupiny...problemy s vahou sice nemam cca171/54-55kg ale chcela by som zit celkovo zdravšie a spevniet, take 2-3kg dole by tiez nebolo na zahodenie...Pred porodom som mala tych 52-53. Na nastartovanie organizmu odporucam rano vypit jeden pohar cistej vody s citronovou stavou 🙂 Uvitam vase tipy a rady ohladom stravovania. Ja jem hocico, vecer uz sice nie ale cez den si doprajem. Co sa tyka cvicenia udrzujem sa ako tak vo forme stacionarnym bicyklom, kazdy vecer 60min. plus posilnovacie cviky na brucho - brusaky na sikmej lavici, zadok, stena - drepy a vypady a na ruky a paze cvicim jednokilovymi cinkami...V tomto tempe idem uz vyse pol roka...
Chlapík schudol 29 kg za rok a teda hooodne to na ňom vidno 🙂 Dôkaz, že aj chlapi vedia schudnúť a nielen kritizovať manželky 🙂
Pozrite tieto jeho fotky - : http://www.skolachudnutia.sk/?a_box=nvwrupw7
Stačila zmena stravovacich navykov, trochu cvicenia ..... ved pozrite, ma tam aj video ako to dosiahol....
@bombulka200 aku mas vysku prosim ta?ja mam 164cm,67kg ale nevyzeram tak stihlo ako ty:D chudla som zo 76kg cize skoro rovnako dakujem

ahojte, tak sa hlásim zasa po dlhšej dobe, mám cca mesiac za sebou, medzičasom dovolenku a rôzne oslavy, tak mám len -1kg, ale aj to sa počíta 🙂 aspoň 5x do týždňa cvičím, zdravo sa stravujem, aj ked sa priznávam, že nejaký ten prehrešok na oslavách sem-tam bol, ale tak ideme ďalej ;) hovorí sa, pomaly ďalej zájdeš :D