icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

silvinkabb
28. okt 2014

@ivaskaivaska za mesiac zaplatis menej, ale ano chapem teraz je akcia, takze to preto. ja som neplatila 240e .. no a co sa tyka lekarov, staci si pozriet stranku. ani jedna nema titul a ani jedna/jeden nie je lekar...pokial viem tak podpisujes papier, ze to riesis na vlastnu zodpovednost. ak mas intoleranciu tak jasne, ze bezlaktozove nie? ja som sa nato hned pytala, aj ked som iba trosku senzitivna, radsej som si prestudovala zlozenie....

silvinkabb
28. okt 2014

@ivaskaivaska ano a sama si si odpovedala na otazky a nikto si tu neskace do vlasov 🙂 a co sa tyka tych vlociek, doporucejem si k tomu nieco pridat, lebo ziviny s nimi neziskas 😉 poradt sa vsak so svojou znamou, ta vie asi najlepsie, tak nech ti upravi stravu a nemusis riesit CD

123tana123
28. okt 2014

Babulky koľko ste dali zatiaľ dole? ja Vás budem informovať večer dnes idem o 16:00 na váženie, som zvedavá že čo mi povie 🙂 držkajte sa

ivaskaivaska
28. okt 2014

@silvinkabb ..pred dietou som jedla 5 krat denne...rano ovsene vlocky s ovsenym mliekom...desiata-1 kalerab,alebo redkovka..obed vacsinou delena strava..olovrant..zas nejaku zeleninu a veceru zas zeleninu...ale malo som pila,co je moja nevyhoda,pretoze vobec nepocitujem smäd.Takze kedze som zmenila pitny rezim,sli mi dole za 5 dni 3 kd...a ostatne tri tyzdne len 2 kila...ved to je hrozne malo...a teda neporusujem dietu..poradkyna mi povedala,ze kazdy organizmus je iny...no aka vyhra 🙂) este si zoberiem tyzden...ale bezlaktozove...som naozaj zvedava,ale zacnem si pridavat uz aj zeleninu...ako moja sesgra..ide stale dole..a to ma len rano shake a inak cely den zeleninu a pije...a zas dala za dva dni dole 2 kila...

zuzana110
28. okt 2014

ahojte,mal by niekto zaujem,zostalo mi 7 sejkov a 2 polievky,piste do IP..

silvinkabb
28. okt 2014

@ivaskaivaska a mozem vediet kolko kil ma sestra? podla mna je to uplne ok co si schudla, ved niektore tu schudnu 6 kg za mesiac. okrem toho naozaj je kazdy iny plus to, ze ides z nizkej vahy dole detto....a to pitie je kamen urazu, ak nepijes je to jasne zial

ivaskaivaska
28. okt 2014

@silvinkabb ved pijem..vcera 4 litre...inak vypijem 2-3 litre a uz mi je z tej vody zle 🙂 sestra 164/70,5...tak zacinala...tiez je v poslednom tyzdni...a ma tri sacky+si dava lubovolne mnozstvo zeleniny aj s mazarellou a vaha jej ide stale dole..tak som debil z toho

ivaskaivaska
28. okt 2014

@silvinkabb ..teraz ma o 10 menej

silvinkabb
28. okt 2014

@ivaskaivaska 3 litre, kazdy den. aj mimo diety. tak sestre sa darilo viac, aj tu je kopa bab, ktore chudli pomalsie. ono na zaciatku je to taka euforia ked schudnes tie tri kila, ale netreba zabudat, ze to je len voda. a ketozu ti merali? v poriadku ju mas?

ivaskaivaska
28. okt 2014

@silvinkabb ano..kazdy tyzden som tam..a meria ketozu a ketozu am velmi silnu..ze vraj silnejsiu uz maju len sportovci..druhy pasik zhora......v ketoze som bola hned..mam aj doma papieriky...a mam ju stale

silvinkabb
28. okt 2014

nuz, tak potom je to asi tou vahou...ja tiez chcem iba 10kg, ale vnutorneho tuku mam vela, takze podla tabuliek by som mala dat dole az 25...a tiez mam pomalsie chudnutie, lebo nemam velku nadvahu, takze som kludna

123tana123
28. okt 2014

Ahojte baby tak po 26 dňoch mám váha ukázala -9,2 kg, svaly budem mať o týždeň na 30-tke :D popritom niesom žiadna fitns trenerka ....ale som rada že je to tak, tuk sa pomaličky tratí čo je super a pokračujem ďalej v diétke 🙂 držkajte sa v sobotu ma čaká už 3 oslava za moje ,diétne obdobie" 😝

laras_baby
28. okt 2014

@ivaskaivaska nevím co máš za poradkyni! Vždyť správně měla intoleranci laktozy zjistit! Jestli jdeš z minimální nadváhy, pak bych i 5 kilo brala za úspěch. Co centimetry v pase tam je to jak? Jinak k těm vločkám, kdybys to zvládla 3x denně jíst ( já tedy ani jednou ), budeš pak mít veškeré vitaminy? A propos u každé diety je důležitá i hlava. Nech vše plynout váhu na chvíli ignoruj a uvidíš. Nechci CD nikterak obhajovat... Jen chci povzbudit.

laras_baby
28. okt 2014

Ještě ženy k pití. Nic se nemá přehánět! 4l vody v zimě už je solidní zátěž pro ledviny...není-li to nezbytné, zůstala bych v rozpětí 2,5 až 3l. Jdu se rychle napít, páč mě se to dodržuje blbě. Mám sklerózu.

pinguinka
28. okt 2014

Ahojte kočky, tak ako sa vám darí?? Ja som sa dnes vážila a teeda som strašne šťastná...za 18 dní som dala dole 9 kg. A to som jeden víkend vynechala...normálne som jedla piate cez deviate 😝 Ketóza sa mi zastavila, ale po dvoch dňoch som na ňu zas nabehla. Už cítim aj na veciach že som trošku schudla. Ako to ide Vám???
Držím palčeky 😅

ivaskaivaska
28. okt 2014

@laras_baby dakujem laras..v pase mam dole 7 cm,boky mam o 3 cm...aj nohy mi troska schudli...tak ja neviem,ci mam v sebe vodu...ci co...rano mam o kilo menej ako vecr..vecer mam vzdy o kilo viac..ale takto ma to stve uz dva tyzdne

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
laras_baby
29. okt 2014

@ivaskaivaska každý člověk je večer těžší. Než ráno 😉. Mě dnes váha dolǔ nešla oproti včerjejšku. Každý jsme jiný, já mám po 17 dnech dole 5 kg. Také bych raději měla víc, hold nejsem v takové nadváze. Já nyní spíš přemýšlím, že dietu po měsíci utnu. Že nebudu na koktejlech další měsǐc proto, abych shodila 2kg. To jde sundat i normálně!

laras_baby
29. okt 2014

Souhlas s tím denním váže ním. Nemá to smysl. Nicméně, to že mám za týden na koktejlech dole jen 1 kg mě začíná štvát. Na CD jsem šla kvůli rychlosti a nějak zjišťuji, že smysluplná je asi jen pro těžké váhy. Uvidíme po měsíci. To už doklepu a pak se uvidí co dál. Chci alespoň 68, mám 73,8, čili to za měsíc 100% nebude. A kdyby byla 70 budu ráda.

silvinkabb
29. okt 2014

@laras_baby som na tom podobne 🙂 tiez potrebujem iba 10kg, aj ked vnutorneho viac nestresujem sa. tiez mam za 2 tyzdne 5kg, ale hovorim si, ze aj tak nie je zdrave rychlo chudnut. @maros313 konecne nejaka normalna rec. uz to tu zase zacinalo upadat 😎

saluza
29. okt 2014

Ahojte babenky všetky Vás zdravím aj ja som sa odhodlala na CD zajtra sa idem prví krát važiť sama som zvedavá ako to dopadne lebo som uplne nemožná prví krát som zhrešila hned prví den a druhý krát včera ☹ tak som sama zvedavá aký bude výsledok ale nečakám nič dobré. Ale planujem pokračovať nech je výsledok aký koľvek. Ja Vám zajtra napišem ako som dopadla.

ivaskaivaska
29. okt 2014

@laras_baby to mas podobne ako ja...ja si dam este tyzden navyse ale s tym ,ze rano a vecer CD a obed kuracina+zelenina..uz s tym tiez seknem...mas pravdu v tom,ze tie kila idu rychlo dole len obeznym...lebo ja som tiez nemala nejaku nadvahu...potesilo ma ze za 5 dni som dala dole 3 kg a potom za dva tyzdne horko tazko 2 kila..a za dva tyzdne je to 126 eur..no dakujem pekne

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená