icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

silvinkabb
7. nov 2014

@helika123 mas pravdu. Ked si to v hlave preberiem a k tomu sedave zamestnanie... Bude to tak 🙂 kludne sa rozpisuj. Ja rada citam. Inak mne nemeraju cm napriklad, vraj az na konci. Ale nevadi mi to. Aspon neviem pravdu 😀 ide vikend a ja uz mam program ako si speavim cuketu s cesnakom a porovy bujon. Juch 🙂 pozdravujem

helika123
7. nov 2014

@silvinkabb konecne raz sa tesi niekto na vikend 🙂 vikend je dost tazky pre chudnuce 🙂 .. ako sa ti dari ked mas extra tyzden? troska si sa obavala, asi si vychutnavas jedno jedlo ze? 🙂 ja si zatial vychutnavam dva jedla a dalsi tyzden uz tri 🙂 normalne nemam ani predstavivost co varit, vyhovovalo mi vypit kokoteil 🙂

helika123
7. nov 2014

@saluza neviem ci sa naucime zdravo stravovat, ako som pochopila co mi konzultantka povedala, asi nikdy nebudem moct zacat jest ryzu, zemiaky a cestoviny, co je podla mna celkom zdrave 🙂 no co uz, asi cely zivot sa bude stravovat bielkovinovo 🙂 jasne, ze to dokazes, dokazali to ine, tak preco ty nie 😝 😉 schudneme do vianoc, a po vianociach pridu zlavy v obchodoch a budeme nakupovat a nakupovat 🙂 samozrejme ak tie vianoce nejak zvladneme 😠 ☹

martinecka555
7. nov 2014

Caute baby! Citam vas kazdy den, len sa moc neozyvam, lebo sa nemam cim chvalit, posledny tyzden sa nejako neviem ovladat, dva dni sa drzim, potom zhresim a tak sa to toci, vikend dufam zvladnem bez prehreskov a budem sa moct pochvalit, ze som odolala...🙂 mam spolu dole 11 kg za 6 tyzdnov, keby som kde tu nezobala zakazane veci bolo by to urcite viac, tak dufam, ze buduci tyzden bude uspesnejsi...drzte sa a piste, tesim sa na vas 😉

helika123
7. nov 2014

@martinecka555 11 kg za 6 tyzdnov je skvely vysledok, kludne sa chval, len ticho zavidim 😉 😝 nevadi, aj ked porusis, vaha aspon troska musi ist dole 🙂 a myslim ze tebe urcite aj napriek tomu ide dole. Drzim palce. Vikendu sa u mna obavam.

silvinkabb
7. nov 2014

@helika123 nemam este. Az od 12teho. Ale ved zeleninu mozeme neobmedzene zelenu a bielu. Nie? 😀

helika123
8. nov 2014

@silvinkabb hmm ja som to pochopila so zeleninou tak, ze ak si velmi hladna mas si ju dat, ale ja som len prve 3 dni jedla a potom som sa naucila zit bez nej 🙂 ale ano neobmedzene mozes 🙂 hlavne, aby sme neboli hladne 🙂

helika123
8. nov 2014

No vikend pred nami, drzime sa pred vsetkymi nastrahami 🙂 😎

martinecka555
8. nov 2014

@silvinkabb ano silvi, zeleninu mozeme a dokonca mam pocit, ze cim viac jej jem, hlavne vecer tym rychlejsie sa to hybe, len to musim striedat, ladoveho salatu som uz prejedena, tak teraz frcim na brokolici a karfiole, aj cukety so sampionmi som uz nacas prejedena, tak musim vymysliet nieco nove, celkom mi teraz zachutili biele redkovky...a dnes rano o pol kila menej 🙂 drzte sa a pekny vikend bez nastrah 😎

silvinkabb
8. nov 2014

@martinecka555 a vsetku si uz vyskusala? 🙂 postnem ti moj zoznam: cuketa,brokolica, paprika, karfiol, salaty, zeler, petrzlen, uhorka, baklazan, hrasok, lusky, rozne travy a byliny.spargla, mangold, pak choi, kel, por,patizon, redkovka, kapusta, cinska kapusta, tekvica maslova v podstate tiez. kalerab. cibula , cesnak , pazitka, fenikel , spenat, čakanka, spargla, ruzickovy kel, zeler, stonkovy zeler, hliva ustricova, articok.....a mozno som aj na nieco zabudla

palomab
8. nov 2014

Ahojte kočky 🙂 Veľká prozba na Vás, chystám sa navštíviť konzultantku v stredu a tiež sa chcem dať na CD . Fúúú , prečítala som si Vaše príspevky a vyzerá to byť bomba 🙂 Podľa toho čo som videla tak budem mať denne 3 sáčky a neskôr si budem môcť dať tyčinku a prejdem na normálnu stravu. Koľko ma to bude stáť cca na týždeň a potrebujem cca 20 kg dať dole. Veľká vďaka a držím Vám prsty v chudnutí 🙂))

martinecka555
8. nov 2014

@silvinkabb no ty to mas riadne pestre, ja si davam len tu co je v tej brozurke a tam je tusim len kapusta, karfiol, brokolica, kalerab, biela redkovka, salat, spenat, uhorka a cuketa. Alebo nie? A este hriby

katrin21
8. nov 2014

baby, sice nedrzim vasu dietu, ale paleo stravu a chcem sa spytat..
Mate skusenost s tym, ze cuketa je horka?? som dnes piekla zeleninu a uplne hnusna je... neda sa jest.. brr
cim to moze byt, nemala som ju vopred nasolit?
predtym som ale x krat robila cuketu a nikdy nebola horka....

katrin21
8. nov 2014

@helika123 ani v paleo nejem ryzu, zemiaky a obilniny vobec ziadne... ani bezlepkove.... proste ziadne sacharidy, len ovocie ked tak... a zelenina , bielkoviny a maso... za 4,5dna ma dole 2kila 🙂

martinecka555
8. nov 2014

@palomab ano, 3 sacky denne /to je 3e za sacok, takze 9 na den/, potom dlhy boj a casom prechod na normalnu stravu, na 2 tyzdne je to teda 126e, ak chces mozes si kupit este bonusove tycinky po 1,50 , zeleninovy bujon za 10 na ochucovanie, ten vydrzi dlho a este maju nejake veci navyse, cim cena stupa, ale myslim, ze to za to stoji, tak ti drzim palce 😉

martinecka555
8. nov 2014

@palomab a este vstupna konzultacia, u mna bola 15e

martinecka555
8. nov 2014

@katrin21 to sa mi este nestalo, ja som si dnes grilovala cuketu, predtym som ju ovegetila a bola mnam

katrin21
8. nov 2014

@martinecka555 tiez nechapem.... ale uplne nechutna je.. rozmyslam, ci nebola nejaka stara, alebo co.. a dve som kupila.. ani nemam chut tu druhu potom robit....

baby, ako pripravujete zeleninu, keed ju musite tak vela jest? lebo ja mam po 4 dnoch pocit, ze brokolicu nemozem ani citit ( rajciiny zatial nemozem, maju vela cukru) , tak z toho , co som schopna zjest ( nie som moc zeleninova a ked , tak skor ako prilohu ) ma napada len kalerab.... take co by som mohla chrumkať za surova napr, aj... mrkva ma tiez dost sacharidov, takze ani tu moc nemozem... zatial....
no komplikovane je to so mnou 😀

ozaj , biela redkovka, co ma zvonka ciernu supu, taka gulata, stipe, ci nie? lebo som chcela skusit...
Kedze jem paleo, je to tiez aj ketogenne, ked obmedzite sacharidy na minimum.., takze podobne,...len nemusim kupovať hotove nic...

martinecka555
8. nov 2014

@katrin21 bielaredkovka ma bielu supu, asi myslis repu, nie? A este kalerab, uhorka, salat a kapusta, ine ma surove nenapada, mozno zeler, ale ten nejedavam. Cez tyzden v robote len uhorky a salat, preto ich uz cez vikend nemozem ani citit 🙂

katrin21
8. nov 2014

@martinecka555 nie, ja myslim bielu redkovku.... ta je taka gulata duzina je biela a ma ciernu supu.. ale to bude ta stiplava , ako som myslela...... potom je aj biela, co ma bielu supu... tu mas asi ty.. ta nestipe?
repa je nieco ine ( cvikla 😀)

martinecka555
8. nov 2014

Nie, ta nestipe. Chuti mi ako taka maslova redkovka

helika123
9. nov 2014

@katrin21 ahoj, tak je dobre, že chudnes aj menej drastickym sposobom 🙂 ... mna sa rodina stale pyta, ci cely zivot uz nebudem jest ryzu a zemiaky a cestoviny 🙂 neviem im odpovedat 🙂 neviem co bude... ci je to dukanova dieta, ci je to paleo, 90 dnova dieta, atkinsonova, delena, nikdy nemozes jest spolu maso s ryzou 🙂 zivot je taky tazky 🙂

katrin21
9. nov 2014

@helika123 to mi az tak nechyba, ze jest to spolu s masom.. sa da so zeleninou a tak..
ale v paleo sa obilniny ziadne vobec nemozu ... ryza a zemiaky obmedzene obcas, najlepsie vobec...
uvidim , ale obcas si dam urcite potom neskor sushi, tak raz za mesiac 😀
no a uz som v ketoze, dnes som sa merala.... parada 🙂 asi aj vcera som uz bola, lebo vaha zacala ist dole a dnes do rana dalsie kilo skoro... 🙂 super 🙂

katrin21
9. nov 2014

@martinecka555 super, tak to musim vyskusat, dakujem 🙂

silvinkabb
9. nov 2014

@katrin21 cuketa je stara. Nejedz ju. Vzdy ju radsej skus pred varenin. Ja vsetko naparujem a jem s roznym korenim. To Paleo chcem potom skusit aj ja

katrin21
9. nov 2014

@silvinkabb myslim, ze uz za surova je horka? ked je stara?

helika123
9. nov 2014

@katrin21 super katrin len tak dalej, musime sa snazit a byt pekne a chude 🙂 dokazeme to raz a navzdy 🙂
no najlepsie vobec, ked jes len masko, tak vtedy sa chudne. Ale myslim si ze ked si raz za tyzden dam len napriklad 3 lyzicky ryze, velmi nepriberiem 🙂 ... asi tak to budem robit, ze raz tyzdenne si nieco take doprajem 🙂

helika123
9. nov 2014

Konecne vikend za nami, och, co vsetko som videla, co ini predomnou jedli 🙂 .. bola som na gulas party.. potom doniesla rodinka domov tortu z oslavy, vynikajuco vyzerala, tak vela plnky mala. och.. halusky sa robili... po viem vam treba mat tak velmi pevnu volu :( 😢 😖 No a potom vsetko co vidim co jedia sa ma spytaju, preco si taka smutna? 🙂 co im mam odpovedat? 🙂

silvinkabb
9. nov 2014

@helika123 ja ta obdivujem. U nas sa nevari a ani u rodicov nicim neprovokovali, jedli so mnou zeleninu 🙂 su veci, ktore by som teraz zozrala :D @katrin21 ano, zistis hned 🙂

helika123
10. nov 2014

@silvinkabb mas podporujucu rodinku, to je skvele.vaz si to 🙂 ja trpim kazdy vikend.. teraz som zacala aj priatelovi varit, nastastastie len chcel, na ranajky lievance, ale zislo z toho a na obed kurca na smotane s cestovinami 🙂 .. tak nebudem o tom pisat lebo zbytocne robim chute 🙂 ......su veci, ktore by si zozrala?🙂 ktore?🙂 .. ach tazky zivot mame. Uz je tu pondelok..