icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

helika123
3. dec 2014

@silvinkabb v pohode pis o jedle 🙂 ja som si zacala kupovat Maces.niekde pisu ze nie je dietny a niekde naopak ze je.zelerovy salat na vianoce? Je skvele ze ta manzel podporuje. Ja mam ''pazravu'' rodinku 🙂 ..zase nie taku ako ostatne.max.1 kolac napecieme.ale su rodiny ktore maju vela druhov kolacov 🙂 ..takze keby slo o mna urcite by som si urobila len rybku na vode a k tomu len kapustnicu 🙂 .. .. precitala som si co si pisala martinecke555 a to ja som pisala vyssie o dzeme a javorovom sirupe a o cottage 🙂 neviem ci martinecka555 bude vediet co mas namysli 🙂 drz sa zatial nech dalsie kilo a pol ide dole.

silvinkabb
3. dec 2014

@helika123 jaaaj ja som uz domotana z toho.my mame tri vecere vies (nasi, svokrovci a my doma) takze jeden musi byt bez zemiakov. a co sa tyka kolacov, tie nejem 🙂 takze toho sa nebojim

martinecka555
3. dec 2014

Caute baby! Ja som si vcera bola kupit zasoby cd este na 2 tyzdne, konzultantke som povedala ako som sa stravovala a porusovala, povedala mi, ze to nie je take zle, za posledny mesiac 4kg napriek vselijakym uletom, tak bojujem dalej, do Vianoc to musim dat pod 80 a potom uvidim...drzte sa a ozvite sa ako sa vam dari 😉

katrina122
4. dec 2014

SURNE KUPIM POLIEVKY CD

martinecka555
6. dec 2014

Caute baby! Je tu este vobec niekto na cd alebo som v tom zostala sama??? Mam pocit, ze tu to forum v poslednej dobe nejako chatra 😖

ivaskaivaska
7. dec 2014

KUPIM IHNED CD....info na mojej mail adrese...skajka6370@azet.sk...dakujem

silvinkabb
9. dec 2014

@martinecka555 no to som hovorila uz minule ☹ zial sme tu v zlom obdobi. skoda no, asi by som vydrzala dlhsie. chodim sem, ale kedze uz nie na CD ani nemam cim prispiet vies. ale stale vam drzim palceky 🙂

helika123
10. dec 2014

Ahojte dievcata, tak ako pises silvinka, v novom roku tu bude viac zien prispievat, teraz pred vianocami zrejme nechudnu touto dietou.ale to nevadi drzim palce, ako som pisala vyssie, mysli na tie zlavy po vianociach, kolko pekneho oblecenia si nakupis a budes vyzerat dobre🙂 drzte sa.

katrina122
10. dec 2014

IHNED KUPIM CD, PISTE MI NA EMAIL: KATRINA122@azet.sk, PRIPADNE TU NA MODROM KONIKOVI, KUPUJEM NA DOBIERKU! SURNE a len seriozny predajcovia

silvinkabb
10. dec 2014

@helika123 inak presne 🙂 to tu bude praskat vo svikoch 🙂 doslova 😲 😎 😉

pakes
12. dec 2014

Ahojte kocky.Chcem sa opýtať koľko vás približne stála táto dietka na mesiac?
Ďakujem🙂

silvinkabb
12. dec 2014

@pakes trosku polistuj a najdes tu milion prispevkov 🙂

martinecka555
14. dec 2014

@pakes 9x28 je 252 plus ak chves nieco navyse - vegeta 10e, bonusove tycinky 1,50 a este su tam nejake veci, ktore som nemala

martinecka555
14. dec 2014

@helika123 prave som si skusala lyziarske gate z vlanajska a stiahla som ich zapnute, takze bude treba nove 🙂

rosallia
14. dec 2014

Kúpim CD polievky a kokteily

helika123
18. dec 2014

Ahojte dievcata, martinecka555 dobry to je pocit ked ti je nieco velke ze??🙂 ja som schudla s cambridge dietou a vtedy som si kupila uzke nohavice a trosku su mi uzsie uz :-/ silvinkabb ako sa ti dari??

Ako sa vam dari? Ja som si kupila na tyzden sacky lebo viem ze vianoce su kriticke pre mna a kedze kazdy tyzden priberam pol kila, uz mam 3 kg naspat a viem ze na vianoce priberiem zase kilo takze skusim este tie sacky.neviem ci to vydrzim 🙂 drzte sa.

silvinkabb
18. dec 2014

@helika123 ahoj no ja stale na paleo. Zatial iba kilo naspat ale to kvoli vian. Vecierkom. Tie sacky si daj az po vianociach. Citala som minulorocne babule a nikto dokopy to nevydrzal po cas vianoc, takze vyhodene peniazky 🙂 drzim palce

helika123
19. dec 2014

@silvinkabb presne kvoli vecierkom, a narodeninovym oslavam🙂 nastastie u nas sa nepecie vo velkom a zemiakovy salat a polievka ma nelaka.u mna su problem oriesky, susene ovocie a oriesky v cokolade. Ktore aj ked sa nezda maju vela kalorii. Co uz...preto som sa rozhodla pre sacky lebo sa stalo v jeden den ze po vecierku som pribrala kilo.potom som 4 dni behala cvicila dietne sa stravovala a postavila som sa na vahu, ktora ukazala menej o 0,3kg.trosku ma to mrzelo. Tak preto tie sacky. Aj ked som sa v minulosti dala na cambridge dietu, tak preto lebo som nevedela schudnut,neslo mi to,aj ked som vsetko dodrziavala.

Dievcata drzte sa, prajem Vam pekne prezitie sviatkov v kruhu rodiny.A potom kazda povinne postavit na vahu po Silvestri 🙂

berusinka2
20. dec 2014

ahoj,kto v trnave robi vstupne konzultacie?ako ste s konzultantkou spokojne?dakujem

martinecka555
22. dec 2014

@berusinka2 pani Drottnerova, je zlata

martinecka555
22. dec 2014

@helika123 baby aj vam krasne sviatky, ja mam stale sacky v zasobe, moc mi to nejde, teraz som zase schudla 2 kg co som predtym pribrala a tak, kaslem na to, uzijem si Vianoce a po Novom roku idem na to!

berusinka2
22. dec 2014

@martinecka555 ona je z trnavy?kde by som ju nasla?dik

martinecka555
23. dec 2014

@berusinka2 ona je zo Serede, ale robi aj v Trnave, parkrat som si bola u nej pre sacky tam, je to na pesej pri predajni Bata, vola sa Renata Drottnerova a cislo 0905613552, skus jej brnknut a dohodnite sa

berusinka2
23. dec 2014

@martinecka555 dik,spojim sa s nou

kajka_h
29. dec 2014

ahojte dievcata, ak mate nahodou na predaj CD, prosim, dajte mi vediet 🙂

katrina122
29. dec 2014

má tu niekto na predaj CD(koktaily a polievky?)

ludmila4
29. dec 2014

@cililing1123 Ahoj, máš ešte na predaj CD? Ak áno, mám záujem.

helika123
1. jan 2015

Stastny novy rok dievcata.nezabudnite: zajtra dietujeme, lebo ako na novy rok tak po cely rok 🙂

123tana123
2. jan 2015

Ahojte baby, ja som skončila s diétou v polke novembra a k dnešnému dňu mám stále rovnakú váhu ktorú som dosiahla 🙂

Chcem Vám popriať všetko dobre v novom roku hlavne pevnú vôľu, veľa šťastíčka a zdravia 🙂 :-* držkajte a a bojujte

P.S. v marci sa k Vám opäť pridám ak pôjde všetko podľa mojich plánov 🙂 (ešte 5kg) by som chcela dať dole