Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@janulka66 ahoj, je tu viac takych bab. listuj si stranky, najdes tam kopu ohlasov
@janulka66 ahoj . ja som tuto dietu drzala pred pol rokom a z polievok som mala nieco podobne... z niektorych ma napinalo a nemohla som ich jest - dala som si ich hned ako sa dalo vymenit za kase a uplne som ich vylucila - takze okrem prveho tyzdna ktory som stravila cisto na shakoch lebo som tie polievky nezniesla som potom zvysok mesiaca fungovala na kombinacii kasa-tycinka-kasa... to bolo v pohode😉
@dai neviem aku mas poradkynu, ale jedna polievka za den musi byt. potom to nie je moc ok pre telo
Dakujem za rady celu noc som vracala volala som tam a povedali, ze u niektorych / male percento/ to moze byt, ze to neznesu. Zajtra mi vratia peniaze mam to priniest. Mrzi ma to chcela som to skusit ale musela som to zabalit aby som ani nevidela na krabice lebo ma z toho napina. Este teraz mam zaludok na vode. Vam ostatnym drzim palce v chudnuti 🙂)))
@silvinkabb nemam uz ziadnu - mala som v ba v centre - prezila som to uplne v pohode a jednoducho kedze som z tej polievky 2x zvracala tak bola pre moje telo urcite horsia ako tie shaky😉
Ahojte,dnes som zacala s touto dietou, ale nepomozem si, je mi s toho nejako divne... s tych jedal ma napina, a bolo mi tak zle, ze som si uz vecer musela dat chlieb. Mala som rano jahodovy shake, naobed polievku chilli, potom zeleninu, a vecer cokoladovy kolkatil, ktory mi vobec nechutil, tak som ho vyliala a dala si jahodovy. Ma nkekto zaujem o polievky a koktaile?
Tak vecer som uvazovala.. poviem vam takto. mam 22rokov, 55kil, 162cm... myslim si ze chutnut moc nepotrebujem len mam trocha tuk v bruchu z nezdravich jedal.. a rozmyslam ze spravim toto. polievky a koktaile si necham ako nahradu stravy, ale na obed si dietne jedlo doprajem.. koktail budem mat rano namiesto jogurtu a polievku si dam v pripade trocha hladu.. takze dnesok mam naplanovany takto.. rano som mala koktail ovocny, na obed si dam lososa na prirodno so zeleninou (malu porciu), v priebehu dna a podla hladu koktail alebo polievku.. myslim si ze to bude ok,. nakolko namiesto skadkosti si dam koktail..
@veronikanellka171 ano mala by som záujem ak ešte máš.
@veronikanellka171 kolko toho máš aké druhy a za akú cenu ? dakujem.
@martinecka555 ahoj prepac neozvala som sa dlhsie, lebo som nedrzala cambridge dietu.naco zbytocne tu pisat a demotitovat ostatne ze rano zacinam a vecer koncim prejedanim sa vsetkeho. Mam pocit ze za 5 dni som pribrala dalsie 2 kg.(pre istotu som sa prestala vazit).ale sobotu a nedelu som vydrzala tak uz pisem ze pomaly mi to ide.samozrejme ze nedrzim ju na 100per.vsimla som si u mna ze ked zacnem vzdy nejaku novu dietu som nou nadsena a chudnem a ked mam druhykrat na nu nabehnut uz to nedokazem. Drzim palce.
@veronikanellka171 nie nemas vela kil a ked mas nejaky tuk na brusku ci na tele tak zacni cvicit a pozri si nejake fitness stranky a tam najdes vzorove jedalnicky na redukciu tuku. Ale ak si si uz kupila kokteily tak mozes to aj tak riesit. Ale z mojich skusenosti vravim ze ak raz zacbes dietovat tak to uz bude navzdy kolobeh -dieta jojo efekt dieta jojo efekt.. tak radsej sa pre ten tuk len zdravo stravuj 🙂
@veronikanellka171
Kúpim polievky iba zeleninovú a hríbovú.Ponúknite, kto má a už nevyužije.ĎAkujem 🙂
baby, skoncila som s dietou a ostali mi shaky 12 ks (capuccino, jahoda, vanilka, banán, lesne ovocie, čokoláda ), 12 ks ryza (jablko so škoricou, vanilka), 7 ks tyčinky (citron, pomaranč, brusnice), prášok na prípravu polievky,bujonu.. ak by niekto chcel ip,
Je tu prosím někdo z česka? Mám doma nějaké shaky a tyčinky a nemohu už je dojist, jsem těhotná. Tak kdyby byl zájem, tak bych je prodala..
Ahojte baby, cambridge som drzala v lete ale neuspesne...skoncila som a ostali mi este nejake sacky...ak by ste mali zaujem tak mi napiste na dominika.stojkova@gmail.com . prichute su:karamel+oriesok,banan,vanilka,kuracia pol., zeleninpva pol.,kuracia pol.,ovsena kasa original a karamelova tycinka, sacok za 2€, kto by chcel vsetky tak 1,5€/sacok (spolu ich je 21) 🙂 nemam s nimi co robit :P
@rosallia rosalia ak chces tak mam zeleninpvu polievku 3x a hribovu mam len tu kuraciu s hribami 3x 🙂
@nika_smille cena za ks?
@nika_smille poslala so mail 🙂
Joj tolko neuspesnych dietujucich ☹ nevadi drzim palce aj tak, pit kokteily nie je pre vsetkych. Ja som do toho opat nabehla ale 3 dni vydrzim a 4 den porusim, ale dnes pokracujem 🙂 leto je este daleko pred nami takze sa vieme skryt za velke oblecenie 🙂
skoncila som s dietou a ostali mi ešte 12 ks kaší ( 9 jablko so škoricou, 3 vanilka), prášok na prípravu polievky,bujonu.. ak by ste mali zaujem, kľudne ip
Ahojte, sacky su uz predane a neviem ako sa ten komentar vymazava tak aby ste zbytocne nepisali 🙂
@helika123 mozem ti povedat moj nazor na to? strasne vela peniazkov ta to stoji. ja mam naozaj odskusane, ze CD nefunguje pokial porusujes. skor su to vynimky. to ze sa prejedas by si mohla riesit inak, skusit si fakt prestat hovorit ze sa aj tak prejes a hotovo. urobit nejake opatrenia 🙂 nenakupit si atd...viem, ze sa to lahko hovori, ale tie peniaze co das na CD by viac bodli na trenera a ten by ta dal do laty ver mi. ved si zober kolko treningov by si mohla mat, ked trener stoji od 10-15e na hodinu??
@sivka22 ahoj mala by som záujem o CD ak eešte máš.
@martulkamarhulka Ahoj,uz nemam, dnes som posielala 🙂
@sivka22 aj tak dakujem .
Baby...ahojte...KUPIM SACKY....piste mi na mail..skajka6370@azet.sk
dakujem a ahojte...
Ahojky!Kocky mam na predaj sacky -polievky Cena 3eur/ks.Ak mate zaujem piste do IP.
@silvinkabb ahoj dakujem za tvoj prispevok.mas pravdu vo vsetkom. Tiez som myslela na trenera a vyjde ma to mozno lacnejsie a budem mat aspon skvelu postavu. Ja viem ☹ svojim sposobom si pripadam aj hlupa ked porusujem.celkovo hlupa ked som zaplatila tolko a probrala vsetko naspat. Mam taky problem, ze naozaj rano zacnem s cottageom so zeleninkou na obed rybka so zeleninou napr. A pride 3.hodina a si vravim, ze take oriesky mi neuskodia a uz to ide pridem domov partner tam ma cokoladu sladke musli ..a dokazem toho znest strasne vela.. neviem ci aj ine maju ten problem.a ta cambridge dieta ma ako tak drzala ze vydrzim.aj ked porusim ale aspon cely den som jedla tekutu stravu. A na druhy den sa snazim opat do toho nabehnut. Ked citam co pisem pripadam si ako naozaj naivna 🙂 ked som schudla prvykrat s cambridge dietou dlho som si udrziavala vahu ale takymto sposobom jedenia som pribrala a tebe sa ako dari? .
@martinecka555 ahoj ako sa ti dari?este stale drzis cambridge dietu? Ja sa snazim stale drzat. Mozno preto je tu malo co ju drzia lebo je zima vsetci sa schovame za dlhe oblecenie 🙂 ale pred letom tu nas bude tolko 🙂
Vikend bol tazsi, varila som halusky ☹ ochutnavala som ci treba este dosolit ach.. nevadi.oproti prvej diete co som drzala teraz jem stale zeleninu.velmi vela som stale hladna.nechapem ako som mohla vydrzat na 3 sackoch ked teraz jem vela zeleniny a pijem kavu so sojovym mliekom.🙂 drzte sa

Ahojte dnes som zacala s CD, mam uplnu nahradu stravy mala som rano shake, obed polievku a vecer polievku ale je mi tazko a na vracanie. Ked si na to jedlo spomeniem az ma napina. Mali ste to aj vy? Je to normalne? Bojim sa, ze to uz do seba nedostanem. Budem vam vdacna za skusenosti a rady. Dakujem.