Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
vďaka za info, ale teda je to dosť drahé teda, radšej si za tie prachy zaplatím osobného trenera
ak ma niekto na predaj CD produkty tak piste
kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky!
kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky!!!!!!!!
Baby ponuk ite cd...aspon na tyzden..piste mi na mail...sona.ivaskova@gmail.com. mam seriozny zaujem...diky
Ahojte 4.9. Som zacala s CD zatial pohodka skusam a ochutnavam polievky a viem ze cili a hribovu uz eee shaky zatial ok okrem cokopomaranc vzhladom k mojim zdravotnyn problemom mi dali aj jedno tuhe jedlo z bielov zeleninkov prosim vas dievcata viete mi poradit ktota zeleninka sem patri dakuje abbynka
Ahojte mam na predaj 19 polievok CD 1,5 za polievku BA prípadne pošlem na dobierku 🙂 ja som jedla len sladké 🙂
@ivaskaivaska mám 19 polievok predám 1,50 za polievku všetky spolu ak máte záujem
pripadne vymenim za sejky
KUPIM SEJKY DAKUJEM
@stankasvet beriem...dakujem
Dobrý deň na predaj už záujemcu mám ale ak by ste mali záujem vymeniť za sejky?
Dobrý deň na predaj už záujemcu mám, ale ak by ste mali záujem vymeniť za sejky?
Ahojte, Chcela by som sa vas spytat ci sa da tato dieta dodrziavat bez konzultacie, na vlastnu volu a ak ano podla akeho programu idete , , nakolko nemam s tym vobec skusenosti a podla toho co tu citam je to neuveritelne. Zijem v zahranici a chcela by som skusit tuto dietu, len neviem ako a kde zacat ako to vlastne funguje. Dakujem za vsetky odoovede xx
@patkaa555
@vejuska1610
@alzbetinocka kocky, neostala vam visiaca pokozka, ked ste tolko tak rychlo schudli? Ja sa toho najviac bojim....ze mi ostane ovisnuta koza na bruchu :-/
@katren ono je ta pokozka trochu ochabnutejsia....ak chces byt pevna,urcite treba cvicit na spevnenie...😉
Ahojte.... Kupila by som sejky a tycinky CD... Po pripadeaj niektore polievky... 🙂
@stankasvet ahoj, mam zaujem, som z Ba, viem si pre ne prist, ďakujem krásne
Som po troch mesiacoch na prechode na stravu, -17kg, viete mi dat radu, ako vyzeral vas Jedalnicek??som velmi opatrna, dakujem
ahojte dievčatá....mám na predaj:
polievky: zemiaková 2x
paradajková 3x
zeleninová 4x
šejky: lesné plody 1x
kapučíno 1x
jahodový 1x
karamel-orech 2x
čoko-mentol 3x
tyčinky: citron-jogurt 1x
čokoláda 1x
čoko-mentol 1x
Predám kus za 3 eurá pošlem na dobierku,alebo osobný odber v Poprade.píšte na mail: makarivova.gabriela@centrum.sk 😉
ahojte baby!som dva tyzdne po porode cisarskym rezom,nekojim a citim sa fajn a chcela by som zacat cambridge.nemate s tym niekto skusenost?bojim sa ze rychlo schudnem a ovisne mi brucho este viac ako doteraz :(
@cceeccyyll
ahojcek, chcem sa spytat ci si prvy mesiac mala len 3 x cambridge denne ? neporusila si ?
a kolko si schudla prvy mesiac a azakej vahy , vdaka
@cceeccyyll a gratulujem k ubytku vahy, a hlavne k pevnej vole 🙂
@patkaa555 super
Dnes 21 den , dole je 8,5 kila . zatial ziadny prehresok...Drzte sa
@erika1235
gratulujem 🙂 z akej vahy ides dole ?
ja dnes zacinam 🙂 zatial sa da

@fellow30 ja som mala konxultantku.Mna na tyzden dieta vysla 63€