icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

alzbetinocka
4. aug 2015

@fellow30 ja som mala konxultantku.Mna na tyzden dieta vysla 63€

patkaa555
4. aug 2015

@fellow30 126 eur na 2 tyzdne - zvycajne si na 2 tyzdne kupis stravu. Lebo treba chodit ku konzultantke pravidelne.

fellow30
6. aug 2015

vďaka za info, ale teda je to dosť drahé teda, radšej si za tie prachy zaplatím osobného trenera

patkaa555
6. aug 2015

@fellow30 ved ako myslis. Je to 9 eur na den a okrem toho nejes uz nic. A schdnes za necele 2 mesiace 16 kg ako ja napr. co sa ti s os. trenerom nepodari tak rychlo. A ver mi za tie prachy to stojii

vejuska1610
11. aug 2015

ak ma niekto na predaj CD produkty tak piste

katrina122
19. aug 2015

kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky!
kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky! kupim shajky!!!!!!!!

ivaskaivaska
20. aug 2015

Baby ponuk ite cd...aspon na tyzden..piste mi na mail...sona.ivaskova@gmail.com. mam seriozny zaujem...diky

abbynka
8. sep 2015

Ahojte 4.9. Som zacala s CD zatial pohodka skusam a ochutnavam polievky a viem ze cili a hribovu uz eee shaky zatial ok okrem cokopomaranc vzhladom k mojim zdravotnyn problemom mi dali aj jedno tuhe jedlo z bielov zeleninkov prosim vas dievcata viete mi poradit ktota zeleninka sem patri dakuje abbynka

stankasvet
8. sep 2015

Ahojte mam na predaj 19 polievok CD 1,5 za polievku BA prípadne pošlem na dobierku 🙂 ja som jedla len sladké 🙂

stankasvet
8. sep 2015

@ivaskaivaska mám 19 polievok predám 1,50 za polievku všetky spolu ak máte záujem

stankasvet
8. sep 2015

pripadne vymenim za sejky

KUPIM SEJKY DAKUJEM

ivaskaivaska
9. sep 2015

@stankasvet beriem...dakujem

savudria
10. sep 2015

Dobrý deň na predaj už záujemcu mám ale ak by ste mali záujem vymeniť za sejky?

stankasvet
10. sep 2015

Dobrý deň na predaj už záujemcu mám, ale ak by ste mali záujem vymeniť za sejky?

erika1235
10. sep 2015

Tak ja som 10 den na diete , po tyzdni som mala 4.4 kg dole ...povodna vaha 85.8 ..budem to jest dovteedy kym nebude 60 :D Ak mate nejake produkty , polievky alebo shaky na predaj tak kupim ,Erikalitecka@gmail.com

siska2703
10. sep 2015

Ahojte, Chcela by som sa vas spytat ci sa da tato dieta dodrziavat bez konzultacie, na vlastnu volu a ak ano podla akeho programu idete , , nakolko nemam s tym vobec skusenosti a podla toho co tu citam je to neuveritelne. Zijem v zahranici a chcela by som skusit tuto dietu, len neviem ako a kde zacat ako to vlastne funguje. Dakujem za vsetky odoovede xx

katren
13. sep 2015

@patkaa555
@vejuska1610
@alzbetinocka kocky, neostala vam visiaca pokozka, ked ste tolko tak rychlo schudli? Ja sa toho najviac bojim....ze mi ostane ovisnuta koza na bruchu :-/

alzbetinocka
14. sep 2015

@katren ono je ta pokozka trochu ochabnutejsia....ak chces byt pevna,urcite treba cvicit na spevnenie...😉

erika1235
14. sep 2015

@katren , ja som schudla uz pred tym , nie sice s CD ale tiez to bolo narazovo asi 20 kil .. a mastila som mastila 2-3 krat denne , pit veela vody aby pokozka bola pruznejsia , a nejake brusaky vecer a nebola ochabnuta ,

eemmaa9
18. sep 2015

Ahojte.... Kupila by som sejky a tycinky CD... Po pripadeaj niektore polievky... 🙂

cceeccyyll
19. sep 2015

@stankasvet ahoj, mam zaujem, som z Ba, viem si pre ne prist, ďakujem krásne

cceeccyyll
19. sep 2015

Som po troch mesiacoch na prechode na stravu, -17kg, viete mi dat radu, ako vyzeral vas Jedalnicek??som velmi opatrna, dakujem

lazhaela
20. sep 2015

ahojte dievčatá....mám na predaj:
polievky: zemiaková 2x
paradajková 3x
zeleninová 4x
šejky: lesné plody 1x
kapučíno 1x
jahodový 1x
karamel-orech 2x
čoko-mentol 3x
tyčinky: citron-jogurt 1x
čokoláda 1x
čoko-mentol 1x
Predám kus za 3 eurá pošlem na dobierku,alebo osobný odber v Poprade.píšte na mail: makarivova.gabriela@centrum.sk 😉

pellet1
20. sep 2015

ahojte baby!som dva tyzdne po porode cisarskym rezom,nekojim a citim sa fajn a chcela by som zacat cambridge.nemate s tym niekto skusenost?bojim sa ze rychlo schudnem a ovisne mi brucho este viac ako doteraz :(

darinka2013
20. sep 2015

@cceeccyyll
ahojcek, chcem sa spytat ci si prvy mesiac mala len 3 x cambridge denne ? neporusila si ?
a kolko si schudla prvy mesiac a azakej vahy , vdaka

darinka2013
20. sep 2015

@cceeccyyll a gratulujem k ubytku vahy, a hlavne k pevnej vole 🙂

darinka2013
20. sep 2015

@patkaa555 super

erika1235
21. sep 2015

Dnes 21 den , dole je 8,5 kila . zatial ziadny prehresok...Drzte sa

erika1235
21. sep 2015

@pellet1 ja myslim, ze by si mala pockat aspon 2-3 mesiace nez sa ti da telo do poriadku. Ja som bola 1.4 na operacii a povedali ze 3 mesiace od nejakeho zasahu do organizmu mam pockat. Neriskovala by som byt tebou.

darinka2013
21. sep 2015

@erika1235
gratulujem 🙂 z akej vahy ides dole ?
ja dnes zacinam 🙂 zatial sa da