icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

karin1811
6. okt 2015

@cceeccyyll celé 3 mesiace na 3 plných dávkach? 😕 😕 a celkovo úbytok váhy musi byť ohromný, keď za mesiac to bolo 12 kg...

lalilla
6. okt 2015

ja to drzim dnes treti den ael s tou nespavostou mas asi pravdu. lebo ja tiez nemozem zaspat posledne tri dni a predtym som s tym nemala problem. @jurkom drzim palce informuj ako to ide 🙂 my nie sme tucne len oble :D ;) ja mam za sebou shake na ranajky hribou polievku na obed o tretej si dam dalsi shake. pomedzi to som si dala uhorku a este mam v praci kalerab. vecer ked dojdem dom ak budem moc hladna dam si zas ten golden. zatial nie som dako extra hladna ale mam utlm. chce sa mi spat.

darinka2013
6. okt 2015

No s tym spanim je to tak, ale len prvy druhy tyzden som to mala, a tym padom v noci ked chcem spat tak musim chcem ci nechcem mysliet na jedlo sakra, tak to potom pokusa. A hrozne my zvyklo skrkat v bruchu... Aj ti byva zima cez den na vecer ?
A presne si to napisala nie sme tucne ale oble !!! To si budem pamatat 🙂))
A o to horsie, lebo nemame taku disciplinu ked idu prve kila dole... Obdivujem kazdu co vydrzala mesiac a viac !!! Chcem aj jaaaa 🙂

darinka2013
6. okt 2015

Aj mne chutila sampionova polievka aleked som ochutnala kuraciu tak som presedlala na nu 🙂
A kedy si davas prvy shake druhy a treti ? Ked o tretej mas posledny, vydrzis cely vecer potom ?
A pijes 3 litre vody ?

lalilla
6. okt 2015

mne moc nechutila zeleninova, ani neze nechutkila ale zdala sa mi cudna. prvy shake si davam o cca 5,45 medzi 8,30 az 9 si dam daku zeleniu trosku, o 11,30 polievku, o 13,30 kusok zeleniny zase a shake ked dojdem domov takze cca medzi 17 - 18 hodinou. a vcera som si dala 21 to golden. v praci vypijem 2,4 litra, meram si to podla flasiek kolko vypijem a doma dam ten zvysok. ale ja som vzdy tak vela pila takze pre mna to neni nieco nove take mnozstvo vody. a vecer byvam trocha hladna. myslim ale ze to je tym roztiahnutym zaludkom proste . ale zatial nemam dake zachvaty hladu. ale isto pridu :D ale vzdy mam v praci kalerab alebo uhorku. a ked som hladna proste si to dam. konzultantka povedala ze zelininy mozem kolko chcem, tak si davam iba trosku sice ale je to take osviezenie

darinka2013
6. okt 2015

zeleninova mi tiez chutila na 2-3 krat az, ale mne najviac chuti kuracia so sampionmi, vyskusaj ta je vyborna...
inak dnes som zacala tak som zvedava...
rano ked vstanem si dam kavu /'bez cukru mlieka/ asi o 8 hod. prvy shake 9-10 hod , polievku 13 hod a posledny shake 17-18 hod...
zeleninu bielu zelenu mozes neobmedzene. ja skusim bez nej, a dam ti dalsie dni to psyllium-vlakninu, dnes mam este energiu z predoslych dni ako som vyjedala piate cez deviate... ale uz citim studene ruky , co ja nemavam 🙂

darinka2013
6. okt 2015

@lalilla
vecer ten goden si robis so zeleninou ci cisty vyvar pijes ?

lalilla
6. okt 2015

odskusam urcite. este som nepresla cez vsetky chute 🙂 v pondelok idem na konzultacku tak si chcem aj vymenit daco. super drzim palce 🙂 som rada ze je nas tu viacej co prave zacali. uf ja by som to nedala na troch sackoch za den. od 5 do 22 do vecera :D by som umrela hladom. takze ta zelenina je moja zachrana. ale uvidim ako sa mi stiahne zaludok tak by som chcela skusit vysadit. a ked nie tak nie. ja som si vcera dala psylium a dnes rano. davam rano a vecer. prvy den som si dam hodila mini hlavicku brokolice a karfiolu a jeden mini sampion a tak som to jedla. bolo to vyyyyyyyyyyyyborne. fakt mnam. ma to uplne uspokojilo a vcera som mala len cisty. velmi mi to chuti

darinka2013
6. okt 2015

@lalilla
ten golden ked si das samotny tak teply ? samotny som este neskusala...
raz som si robila brokolicu asi 5 hlaviciek a trochu toho goldenu a rozmixovala som si ako polievku, no dovi dopoooo vyborne... skus
ja skusim bez, ked nepojde dam si zeleninku...

lalilla
6. okt 2015

hej mne velmi vhuti sj samotny ako zeleninovy vyvar a kdze nema ziadne kalorie je to fakt mnamka. ja som dosla domov. som hladnaaaa spravila som si tvoju polievku aj s karfiolom fakt super. spravila som si ajdo prace. no klobuk dole ked len tie trisacky stacia. ja jem aj zelininu a som hladna 😩 dufam ze tieto stavy prejdu

darinka2013
6. okt 2015

@lalilla
No mam kupenu aj brokolicu v pripade ze ma chyti hlad, tak si urobim tu polievku, som rada ze ti chutila 🙂))
Este raz sa spytam ten golden samotny si davas teply ? Len zohrejes v kanve vodu ci aj prevaris ?
Zatial skusim len tri sacky, ked nebude pomoci dam si polievku alebo karfiol, alebo skusim tu vlakninu...
Tesim sa kedy budem moct tycinku, po 2 tyzdnoch... Tie su super vsetky , aj 3 by som zjedla naraz 🙂

lalilla
6. okt 2015

prepac zabudla som napisat. vodu v kanvicu a zalejem to. studene mi to sni moc nejde dokopy. chuti to ako zel. vyvar a to sa jteple. ale tak sto ludi sto chuti. ja mam plny mraziak karfiolu a brokolice. a dam si viac vody na tych 5 gramov aby som si zaplnila zaludok. pred hodkou ma. skoro vhytila kriiiza. mala som chut na hocicoooo. ale zvladla som to. dlha cesta predo mnou. toto jedlo ze len shake a polievka sa drzi dva tyzdne? a tie kase kedy sa davaju pls? uz sa tesiiiim len som citala ze dakedy su skor na skodu ze stopnu. t ketozu

darinka2013
7. okt 2015

Neviem presne ale skor po 2 tyzdnoch tiez tie kase ked su sladke... Ale vobec niesu jedle pre mna... 🙂
Dnes ma dobre boli hlava, som si dala rano kavu s ibuprofenom 🙂 pijem 3 litre, tak to nebude vidou, skor pocasim ...
Tak si krizu vcera dobre zazehnala , super
Rano nepijes kavu ? Ked si pisala ze shake si davas o 6 tej

darinka2013
7. okt 2015

@lalilla
tie stavy hladu prejdu ked budes v ketoze na 4-5 den diety. pak budes mat otupene chute na vsetko, aj na sladke, ako ked si chora a nemas na nic chut🙂 to uz je fajn pocit

darinka2013
7. okt 2015

@lalilla
vcera som bola u susedi tiez drzi dietu a ponukla mi taku sladku sumienku /od cambridge/ ako golden v tom kelimku, tiez stoji 10 e, ze das do vody na stipku lyzicky a uplne super je. ze nemusis stale vodu pit, a je to sladke a prijemne, tak mi dnes kupi. to je tiez povolene... neobmedzene denne mozes...

lalilla
7. okt 2015

citala som od vaicerych bab ze im to nechutilo. tak aspon jednu by som rada odskusala. ale tesim sa na nieco ine ako na shaky a polievky. vies co ja si myslm ze ta hlava je mozno z tej diety. lebo ja tiez kolko pijem a tiez ma bolela hlava ale ne moc na tabletku to nebolo. nie vobec nepijem kavu. este som nej neprisla na chut 🙂 snad raz. super ze mi to pises lebo aj dnes som hrozne hladnaaa. a jak na potvoru som si nezobrala zeleninu. rano shake teraz polievku a o 16 si dam shake. dufam ze to teda prejde. pred troma tyzndami som si motivacne kupila tie pruzky v lekarni na urcenie ketozy a nvm ich vobec najst. nvm kde som ich strcila. musim to pohladat alebo dnes kupim nove. dufam ze ten hlad fakt prejde. dnes som rozmyslala nad salatom s masom. ale odolala som. ooo o tej sumienke som ani nepocula. ani na konzultacii mi ta baba nic nevrala. ja sice vobec sladke napoje nepijem fakt raz za cas ale na osviezenie to moze byt dobre. v pondelok idem tam tak sa spytam. a potom napisem vahu :D som strasne zvedava. som si povedala ze vazit sa budem len na kontrolach. tak uvidime najma nech ten hlad uz zmizneee. mam myslienky na zhresenie :D ale nene to zvladnem. ty nie si vobec hladna?

darinka2013
7. okt 2015

@lalilla
hladna som bola vcera cely den, a ked som bola u tej susedy vecer, tak odvtedy nic ani teraz niesom, aj prvy shake som nasilu vypila... teraz som si urobila vyvar, ze nieco teple, tak dufam to teple mi nevytvori chute ...
mne tu sumienku ponukali na konzultacii, ale nechcela som, tiez sumienky nepijem, ale fakt mi to dobre padlo... mozno to mi otupilo chute 🙂))
vydrz prve 3-4 dni , a nebudes vobec pocitovat hlad, ani chut na sladke na nic...
ja mam tiez tie papieriky na ketozu...
v pondelok mas po tyzdni konzultaciu ? som zvedava , ja sa tiez budem vazit a merat kazdy tyzden...

erika1235
7. okt 2015

@darinka2013 mna tiez stale boli hlava a to s tym nemam problemy , len pri tejto diete , som skusala aj ibalgin a na ten prazdny zaludok som myslela ze odpadnem ako mi bolo z toho zle. tak si davam algifen kvapky , tie tolko neskodia na zaludok. Teraz mi vaha stoji uz treti den ,,som ani na wc nebola od nedele , som si teda dnes kupila to psyllium .tak uvidim, v lekarni stalo 3 eura. Zajtra idem konzultantke za sebou 5 tyzdnov a 12 kil dole..

erika1235
7. okt 2015

jaj baby ale ste tu toho popisali za dva dni co som tu nebola , som to teraz vsetko pocitala . Vratim sa k tek kyslej kapuste ..kysele veci zastavuju ketozu. takze len surovu . Pre mna tiez kase niesu jedle. zo zaciatku este ta skorica jablko sa dala ale po mesiaci isli uplne von , uz mam len polievky a shaky , tie mi chutia az na tu rajcinovu a cili vsetky. Mam trikrat denne sacky. takze chcem potiahnut este mesiac a potom pojdem na prechod na normalnu stravu..Som rada ze sa to tu rozprudilo zase..drzim vam palceky

darinka2013
7. okt 2015

@erika1235
No krasny vysledok za tak kratku dobu, gratulujem, ja mozem len tisko zavidiet 🙂))
Ja si nepamatam ze ma ta hlava bolela predtym pri diete. Tiez som si ten ibalgin davala s obavami rano ze na lacny zaludok coto urobi, nastatie zabral a nebolo mi zle...
To psyllium ti pomoze , rano aj vecer dve male lyzicky s malym mnozstvom vody rozrobit a potom zapit velkym poharom vody, lebo sa z toho urobi tuha hmota v zaludku, voda to rozriedi
A stale si len na troch sackoch denne ? Hlad nemas ? Extra tyzden mas teraz ?

erika1235
7. okt 2015

@darinka2013 momentalne som si to urobila, jak keby som gel pila :D mala som to vypit hned nez to bolo napucane ..ale uz to tam mam , som zvedava ci mi to pomoze . zacalo to pracovat v bruchu :D Hlad nemavam , len medzi obedom a vecerou , inak rano keby nemusim ani ten shake nepijem ,a po večeri tiez niesom vobec hladna . stale som na troch sackoch. Extra tyzden mi skoncil vcera .

darinka2013
7. okt 2015

@erika1235
Hned sa to musi vypit a daj si tak dva deci vody nech nemas taku kasu, zamiesas a hned pi, a potom velky pohar vody...
Ja si to zvyknem dat ked zacnem byt hladna...
Aj ja rano pijem shake nasilu, a ako dam polievky na obed alebo ten teply vyvar , hned sa ozve brucho ze by este nieco chcelo... Musim nabehnut na rytmus 3 sackov a bude ok 🙂

katrina122
7. okt 2015

ahojte dievčatá, toto je už tretí krát čo idem na CD, počiatočná váha bola 73-74 kíl, potom som zhodila pomocov CD na 63kg, váha sa mi držala rok, no pribrala som na 70 kg behom 3 mesiacov, nevem kde sa stal problém, pritom nejedávam veľa, proste strašne som sa zavodnila, som skoro na tom čo som aj bola, dnes je to moj štartovací den, uvidím ako to tentoraz dotiahnem, chcem mat aspon 60 kil, menej potesi tiez. vsetkym vam drzim palce v tomto boji, nie je to lahke, aspon te prve dni su fakt namahave,

darinka2013
7. okt 2015

@katrina122
Drzim palce Katka, sme tu viacere take zagulatene ze ideme nie z velkej vahy 🙂

worker_falcon
7. okt 2015

@katrina122 klasický jojo efekt. ale čo, kľudne si držte kadejaké diéty...

čo sa týka priberania - pravdepodobne ješ málo a nevhodne. to len tak na okraj, ak by si chcela vedieť.

erika1235
7. okt 2015

@darinka2013 ano presne tak to spravim nabuduce ..
@katrina122 ako pise tu pan nizsie mozno ma pravdu. ak nejes vela to moze byt kamen urazu ..treba jest minimalne 5krat denne v mensich porciach , uz sa tesim ako toto co som nabrala po operacii rychlo vdaka CD schudnem a potom sa vratim k svojej zdravej strave ktora mi velmi vyhovovala a schudla som nou 22 kil ..ale ak clovek po kazdej diete nabehne na zle stravovanie priberie, poradila by som ti aby si po skonceni CD vyhladala nejakeho odbornika co ti zostavi jedalnicek

lalilla
7. okt 2015

boze jak vam zavidim ze nemate hlad. som zvedava ci aj ja to sem napisem zajtra alebo kedy. ano ziadna dieta nie je zdrava, a ked sa naspat vratite k nezdravemu jedlu ci je CD alebo daka ina priberiete. nejde o dietu ale o zmenu ziovtneho stylu. samozrejme sem tam daka vynimka. dufam ze ked schudnem tak priberiem max. tak v tehotenstve a potom sa dostanem spat na vahu a uz si ju cchem stale udrziavat. ja som schudla 4 roky dozadu vyvazenou stravou 13 kg. a este som dodnes schudla aspo 5 ani neviem ako. len teraz neviemp relomit tu 70 :( ja som dnes uz dala tri sacky :D rano o pred siestou koktajl o jedenaste j polievku, medzi tym uhorku a teraz zase koktajl. momentalne nejsom hladna ale doma si dam isto este vyvar. a ked pridem do toho stastneho stavu ako vy ze nebudem hladna tam chcem fungovat tiez len tri sacky a dost ani nic ine. som zvedavaaa. len tak dalej 🙂

erika1235
7. okt 2015

@lalilla no to pride po dvoch tyzdnoch , ja mam az pocit ze ked mi neskrka v zaludku tak nechudnem :D ale ide to samozrejme , ale uz zabudam ze mam jest ,,ale strasne rychlo to leti , pamatam si ten prvy den ked som zacinala , presne na narodeniny som zacala .ale ja som nebola ani nejak hladna na zaciatku , nedoslo mi to nejake strasne , ani som nemala potrebu zeleninu jest . tu som dala az v extra tyzdni. nech sa mi trosku zase nastartuje metabolizmus, uz sa tesim ale kedy budem na konci s mojou vysnivanou postavou.

lalilla
7. okt 2015

baby je to tak!? ak chapem cim ruzovsie to je tak je to ketoza? ten navod to tam moc neopisuje. dala som si brokolicovo karfiolovu polievku s goldenom. mnaaam. uz len vodu

lalilla
7. okt 2015