Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
super baby dakujeeem. velmi ma to potesilo a motivovalo nepodlahnut 🙂 aj ja. normalne si to asi budem robit aj po cd len tak. je to velmi dobre. a idem si spravit zajtra do prace. @darinka2013 dakujeeem 🙂 snazim sa @patkaa555
@darinka2013 ja som po tom psylliu mega hladna ,ako to mozes jest proti hladu :D
@erika1235
Fakt si po tom hladna ? Neni mozne ... Ja si to davam na zaplnenie zaludka a citim sa zasytena, ked v nom nieco mam...
Asi na kazdeho to inak zabera, ja ked jem tu zeleninu a golden tak z toho som chvilu zasytena ale za hodku vyhladnem a zase potrebujem nieco chrumat, preto mi je lepsie bez nej...
Inak asi budem podobny pripad ako ty s tou hlavou cely den vcera ma bolela aj v noci aj teraz... A to mna hlava boli raz za rok... Pritom pijem 3 litre denne, aj za kazdym shakom si dam pohar vody nech sa ziviny rozletia po tele 🙂)) neprejde to za par dni ? Teba stale pobolieva ?
@darinka2013 ahoj, obrat sa s tym na konzultantku. Nemoze ta v kuse boliet hlava. Kolky den mas CD? Na zaciatku si telo zvyka ale potom too musi ustat. Mna bolela hlava prve 2 dni a potom uz vobec....
@patkaa555
Dnes mam 3 den, teraz to ustupilo ako som si dala shake
ja to pijem len rano a vecer to psylium ale ani ma to nezpalni ani nevyhladuje. teda nemam ten pocit. mna napriklad nebolela vobec, musim si zaklopat a dufam ze ani nebude. skus este vydrzat podla mna a ked sa to nezlepsi ako pise patka sla by som za konzultantkou ze co povie ona. baby nato ze som v ketoze a drzi toto piaty den som staaale hladna. porazi ma. uz od rana cakam na obed kedy si dam polievku.
@lalilla
vies cim by mohol byt tvoj hlad mozno ? ze si hned rano das ten shake o 6 tej...
skusi si rano urobit caj /zeleny cierny/ a v praci si daj shake o 9 -10 tej, pak obed polievku o 13-14 hod a veceru shake o 17-18 hod. sa ti to posunie... a pomedzi ked mas potrebu chrumaj zeleninu, kalerab karfiol, alebo si daj vyvar, ja som si dala teraz tu sumienku a paraaada, aj vecer som si ju dala, taka prijemna mnamka...
uvidim co ta hlava , mozno aj toto pocasie, aj dieta naraz, nieje to hrozne ale citim ju...
mne povedala konzultantka ze si ho mam davat vzdy do hodiny od prebudenia. takze u mna to je max do 6,20. ale ekd tam pojdem sa spytam. jasne ja tlacim zeleninu stale 🙂 by som umrela. a vyvar si davam vzdy na veceru ako taky bonus. no asi si ju teda kupim. aj to am daku prichut? no mas toho vela do toho este aj toto obmedzovanie v strave, ale verim ze o den dva ti to prejde, najma ked ta neboli az tak velmi.
@lalilla
to som nepocula ze hodinu po prebudeni, v brozurke cambridge pisu citujem:
mozno ze nie ste zvyknuta ranajkovat a bude vam vyhovovat zacat s prvou porciou neskor doobeda. v tom pripade pouzite druhu porciu o 4-5 hodin a poslednu tretiu atd... koniec citacie 🙂)))
ja napriklad rano ako som spominala voobec nemam chut na ten prvy shake, len to oddalujem a vypijem skoro nasilu o 10 tej. ked vstanem mam cistu kavu
teraz som v stave ze som neni hladna vobec ale nieco by som si dala, poznas. 🙂))
no mne tak povedala ze na nastartovanie metabolizmu. tak tak to robim. a vzdy som ranajkovala do hodiny od vstavania. no baby tak mam asi daky cudny zaludok. ked tu nie ste vobec hladne a ja 5 den a aj klince by som pojedla. volala som do CD takze nemoze sa ani kysla kapusta, ani vaj. bielko aaale co am potesila zuvacky bez cukru sa mozu kedykolvek 🙂 takze si idem kupit zvejky a idem zuvat. uz mam v sebo polievku a salat a 2,5 litra vody 🙂
@darinka2013 ja pijem tiez 3 litre minimalne ,takze vodou to neni , ci pocasim neviem . teraz uz ma odvtedy co som dala algifen nebolela asi 5 dni . ale cely mesiac skoro kazdy druhy den , vjetnamske masticky som skusala a nic..ja to citim ze mam nizky tlak , sa mi aj hlava toci ked sa rychlo postavim , alebo ked cupim a postavim sa ,,
@erika1235
ano aj mne sa toci hlava ked sa rychlo postavim, teda len teraz pri diete, skusim si premerat tlak lebo mavam skor vyssi ako nizsky...
kupim si tie kvapky algifén, kolko si ich davas a kedy pocas dna ?
@darinka2013 maju sa davat 20 ale ja som si dala len 15 a to len raz pred spanim , teraz naposledy , vzdy som to nejak pretrpela ,
ja som o nich pocula ale este som to nejedla. a nepovedala aj kde to predavaju? inak podobne funguje šmakoun. a ten ma aj nudle ale stoja 3,50 ale su fakt super podla mna, aj tie ich kolieska. odkusajte aj to! ale tiez ho nemaju vsade, len v daktorych biobchodoch 🙂
@darinka2013 prosim ta ked si robit ten vyvar s brokolicou a karfiolom , kolko das toho goldenu ? ja som to zatial este neskusala
@erika1235
asi pol malej lyzicky kavovej
@darinka2013 a to tam je aj citit ?
@erika1235
voooobec, neni to ziadna umelina alebo vegeta. mas chut akoby si jedla- pila vyvar z polievky. fakt chutne
ja som si aj taku sladku sumienku kupila , do vody, fruit chut... trochu zmena oproti vode
@darinka2013 a ako pokracujes s chudnutim ?
@erika1235
No Erika klasika, vcera som porusila, dale som dole 3 kila skoro za tyzden , tak dnes pokracujem v diete nanovo :( tak sa jedujem !!!!
@darinka2013 jaj no u teba to je par kil , asi v tom nevidis taku dolezitost ako napr viac oblejsie zeny ..Ja som 6 tyzden a este som neporusila ..Drzim saaa
ahojteee. dnes je to tyzden. asi som konecne dosla do fazy ze nie ze nejsom hladna ale uz to neni take hrozne. skor mam chute. takze nvm ci to je hlad ci chut. zajtra idem na meranie tak som zvedavaaa. a pridam sa porusila som v sobotu som si dala kuracie prso s velkou porciou salatu. ale ja to neberem ako zlyhanie. samozjreme porusenie to je ale potrebovala som daco pozut. som stale v ketoze. dnes som sa prichytila ze uz tie polievky mi az tak nechutia a tlacim to na silu. stale si idem aj na zelenine. citim ale ze som schudla gate su mi volnejsie aj boky sa trocha stratili. tak som zvedava na zajtra. @darinka2013 stalo, sa nevadiiii, mas poucenie a uz to zvladnes!!! mna posledne tri dni strasne premahaju chute na pecivo cerstveee a krupicnu kasu. snivalo sa mi dokonca ze som jedla rezen a potom sla do cukrarne :D
@erika1235 mas naozaj moj obrovsky obdiv. fungovat na troch sackoch za den mesiac aj tyzden, uprimne ja by som to nezvladla. bez porusenia mozno hej ale bez zeleniny urcite nie. baby daaaame. vlastne vy kolko chcete schudnut a z akej vahy idete pls?
@lalilla ja som mala minuly rok o tomto case 69 kil ( sport a zdrava strava) ..potom sa ozval zlcnik , a zo vsetkeho mi bolo zle len z presnidavky a krupicnej kase nie. takze to som jedla na litre. objednala som sa na operaciu , isla na vysetrenie , povedali ze to nebude problem laparoskopicky. ja som dosla 1.4 na operaciu a doktorka na mne isla nechat oci..87 kil som mala . Samozrejme problem pri operacii ..dlho som sa z toho dostavala. Aj som skusala to dat dole zase zdravou stravou a cvicnem ale ani deko dole. nestastna som bola a potom prisla teta po mesiaci uplne chuda , najskor som bola skepticka , no potom som zacala studovat o CD a rozhodla sa ze idem aj ja do toho. Momentalne mam 72 kil.takze uz mi je dobre stare oblecenie . este potiahnem mesiac a kolko sa podari tolko sa podari . uz to nejako nebudem silit ako som chcela na zaciatku ze na 60 . Lebo to sa neda jest len tie polievky a shaky lebo ine mi nechutia ..ale ja som uz teraz spokojna. Stalo to za to neurobit ziadny prehresok, ked si spocitam ze navrat do ketozy trva 4 dni a CD na 4 dni je pomaly 40 eur tak mi to za to nestoji. Po ukonceni sa vratim k svojej zdravej strave a cviceniu a dufam ze uz mi zdravotny stav nezapricini take kila naviac lebo ma trafi :D
no mne nepomaha ani predstava kolko to stoji, ze ked porusim a znovu do ketozy to trva 4 dni, proste nemam pevnu volu, zhodim par kil a ani som nebola hladna po celu dobu, len mi pride chut, sedim pri telke poobede, maly spi, uz som mala polievku za sebou aj brokolicu, a co scul, tak ma napadol tuniak v konzerve a rozok a sup to do seba, potom sladke co bolo po ruke a vecer som este vyjedala !!!! ale pritom som nebola hladna to mne tak prepne ... nezastavi ma ani to ze sa zastavi ketoza ze zase odznova ze zbytocne som tyzden vydrzala a som na najlepsej ceste bez hladu prote nic !!!!
ja idem zo 65 kil na 55 kil chcem ... ale aj 58 potesi , vsetko pod 60 tku... mam sice 173 cm, cize aj pri tejto vahe to viem vsetko dobre skryt, ale necitim sa dobre vo veciach, najradsej mam doma teplaky a ked si dam rifle tak je to odveci, vsade ma tlacia, brucho trci aj sunky , bleeee...
ja som nikdy viac kil nemala ako mam, tak pri 65 ke sa vzdy stopnem ze dost !!!
moj kamen urazu je ze zhodim na 60-61 kil napr cambridge dietou co ide rychlo, za tyzden dva sa to da, vsetko mi super sedi, dobre sa citim , a pritom je dolu len voda , ja sa uspokojim a porusim, a do mesiaca je to spat, lebo pokracujem v mojom starom jedalnicku a mlsam 🙂)
neviem sa ponaucit a nakopnut, suseda ma 19 den diety krasne si ide , a ja takto !!! juuuj tak sa potom jedujem !!!
drzim palce baby, ste super, ja sa k tej vysnivanej vahe pomaly dokyvam ...

@lalilla
ano ked mas tmavo ruzovu az fialovu farbu tak je ketoza, cim slabsia ketoza tym je svetlejsie ruzova az ziadna
aj ja som mala brokolicovo karfiovolu polievku mix 🙂))) s goldenom , pochutila som si a zasytilo 🙂