icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1089
24. mar 2016

@adulabb no tak ta moja mi ani raz den dopredu nenapisala, ci plati, vzdy pisem ja. Vysledky mi vzdy precita u nej, ale nic mi neposiela. Jedlo par krat sa stalo, ze z dacoho nemala presny pocet, ale to mi tak neprekazalo, kedze mam rada vela prichuti. No toto zabudanie ma vie strasne nastvat, ved dofrasa som platiaci klient a ona zakazdyyyym nieco zabudne, keby si ja robim takto "dosledne" svoju robotu, tak ma sefka zdzube neskutocne.
a s tym dochadzanim, my to spajame vzdy s navstevou svokrovcov a svagrovcov, plus ked mame vybavovacky a tak, aspon sa aj s detmi prebavia. Rozmyslam nad zmenou, lebo som zistila, ze otvaraju po Velkej Noci pobocku v Trstenej, co je mozno tristvrte hodina len. Ale tam to vobec nepoznam, ja nie som stadialto. Rozmyslam aj nad variantou, ze si uz budem brat od nej odteraz aspon na 4 tyzdne jedlo, goldenku si vezmem aj do zasoby a hotovo, nech nemusim s nou uz nic navyse riesit. A dufam, ze na konci maja uz budem moct prejst na prechod.

sandrasstini
24. mar 2016

malo by to byt vsetko zalozene na jednom pricnepe aj keto aj nupo aj cd. ale urcite su tam rozdiely, a nvm ci su tycinky nuppo vhodne, ci ta nevyhodia z ketozy. to by bolo asi najlepsie porovnat zlozenie. nupo staja tusim cca 2,59.

mimi1089
24. mar 2016

@felycity no udrzat si ma urcite neudrzi, sice uz neplanujem sa k CD vratit, ale ak nahodou by som trebars po Vianociach chcela dat dole nabrate kila, tak uz isto za nou nepojdem. Ani ju nebudem odporucat a to mohla mat dalsi kseft, lebo sa ma uz na CD pytala muzova sesternica (CD odporucat budem, no konzultantku ee). Jedine teraz vaham, lebo mi je to vyhodne ked si konzultaciu pospajame s vybavovackami a navstevou svokrovcov atd. asi sa zatnem a uz to vydrzim takym sposobom, ako som pisala @adulabb , ze si budem brat jedlo po vacsich mnozstvach a to uz sa potom velakrat nestretneme ani s nou nebudem musiet daco riesit, no ked sa uvidime posledny krat, slusne jej poviem co ma sklamalo..

zuuzankaa
24. mar 2016

@mimi1089 ak si z oravy, tak tam teraz otvára pobočku moja konzultantka Anička.Je úžasná a spoľahlivá.Veľmi skúsená,vždy na mobile na fb, ochotná poradiť.odporúčam!!!☺

duro56
24. mar 2016

@mimi1089 no ja si myslim, ze treba konat hned! Ved si ani nemusi byt vedoma, ze nieco robi nespravne. A nabuduce aspon bude pripravena, ze si na teba ma dat pozor, ci?

mimi1089
24. mar 2016

@duro56 no tak ja by som povedala, ze je to zjavne, ze si neuvedomuje, ze to robi nespravne, lebo ked mi zakazdym len napise, sorry zabudla som, tak ju to zjavne ani moc netankuje 🙂 ja jej isto daco potom slusne poviem, len neviem ci to bude mat ucinok, snad to pochopi tak ako to bude myslene, snahu upozornit na nieco, aby sa mohla a zlepsit a neurazi sa.

mimi1089
24. mar 2016

@zuuzankaa ano viem, dakujem 🙂 som to vyssie spominala, ze som zaregistrovala, ze po Velkej noci otvaraju Trstenu, byvam na Orave momentalne, ale nepochadzam odtialto, chodievam do NO, ale TS nepoznam, iba raz som tadial prechadzala. Nabuduce sa uz isto obratim na nu.

zuuzankaa
24. mar 2016

@mimi1089 Anicka ma veľa klientiek z oravy a viem,že za nimi chodí aj do Namestova. Určite budeš spokojna. Viem,ze túto prácu robí už veľmi dlho,je skutočný profesionál.☺

adulabb
24. mar 2016

@zuuzankaa
@sandrasstini
Raz som bola pol dna mimo domu a zabudla som si zobrat jedlo, tak som si z nudze kupila tycinku Nupo, vtedy som zistila ake su dobre 😊 Konzultovala som to potom s poradkynou a skonstatovali sme, ze je to v podstate to iste co CD. Ma to vyššiu gramaz, trochu viac kalorii, ale zato o trochu menej karbohydratov, takze ketozu to neohrozi. Zostala som sice pri CD tycinkach, ale sem tam si dam aj nupo, ked mam chut 😁 A stoja 2€.

zuuzankaa
24. mar 2016

@adulabb ďakujem,skúsim si aj ja kúpiť. ☺Kalorie ani tak nevadia,tých je pri cd málo a tá dobrota stojí za chvíľu cvičenia ☺

radka816
25. mar 2016

Dnes prvy krat tycinka mnaaaam 😊

sandrasstini
25. mar 2016

Tak super! Tie nupo su fakt mnamka ale aj tycinky z cd su megaaa 😊

tamichloe
25. mar 2016

@mimi1089 čitam to až teraz ,no vieš čo ja by som ju okaslala..a našla si novu,jej problem

jennyz123
26. mar 2016

@mimi1089 určite ju treba vymeniť a aj jej povedz, že dôvod jej jej nespoľahlivosť. Berie to ako samozrejmosť, že klientov má dosť. Správa sa k tebe ako k handre a ty si to nechas? A ešte jej za to platíš? Mne konzultantka posielala smsky, aby som nezabudla na termín a jedlo mala nachystané. Inak blahoželám ku krásnemu úspechu. Si pre nás motiváciou, keď váha stojí.

anetka707
26. mar 2016

Vcera som velmi porusila :( vino, sladke :( hlavne ze som si trenovala zeleninkove jedlo.... som zvedava ako rychlo sa dostanem spat do ketozy

radka816
26. mar 2016

@anetka707 mojaa ja tak istoo 😡 robila som majonezovy salat sviatocny tak samozrejme ze som aj kostovala aj trochu udeneho a vecer pohar piva 😈ach tie sviatky blbe ale uz neporusim aj ja som.zvedava kedy nabehne ketoza

stellina1982
26. mar 2016

Baby vy si kazdy den meriate tu ketozu?

felycity
26. mar 2016

@stellina1982 no co sa tyka ketozy tak ja napriklad som si ju nikdy nemerala a chudne mi to...☺

tamichloe
26. mar 2016
zuuzankaa
26. mar 2016

@felycity Ja tak isto.ani som sa nesnazila kúpiť si tie papieriky. Načo sa zbytocne stresovat? Ani sa každý deň nevážim.Dôležité je,že sa mení telo.☺☺

stellina1982
26. mar 2016

Baby ja mam zas otazku na Vas skusene tykajuca sa tej slavnej ketozy.takze
1.ak napr.porusim dietu a dam si sladkost tak narusena ketoza sa mi ukaze uz hned ked pojdem na wcko?alebo to nabehne to prerusenie po niekolko hodinach?
2.kedy je najlepsie ju merat?Rano vecer?
3.ked je prerusena tak po akom case zas trva telu ked znovu ketoza nabehne?
Dakujem
A inak ako sa drzite pocas sviatkov?ja som si dala 3cm z ryby a dnes 1kur.prsko na vode.5tyz.ten extra tyz.mii vsak zacina v utorok.hm?je to velmi zle mam to brat ako zlyhanie?neodolala som.ale sladkeho som sa nedotkla...potrebujen povzbudit...

tamichloe
27. mar 2016

@stellina1982 pokiaľ si si nedala sladke ketoza ti nezmizne....ketoza sa narusi kvoli sladkemu alebo vyssiemu prijmu sacharidou.....ked mam krizu davam si tvrdy syr alebo sunku 90-96% masa

tamichloe
27. mar 2016

@stellina1982 ja som včera piekla 3zakusky a poslednemu s karamelovoou plnkou som tej plnke neodolala,dala som si plnku......rano si meraj ketozu vtedy je to najpresnejsie,v noci neppijes,nie je moc taky zriedeny ako keby to robis v priebehu dna.....aj po prehresku testuj na druhy den rano...........neviem presne ale ketoza asi nabehne az na 3.den
Aj ja začínam stredu extra týždeň, drz sa a hlavne nejedz sladke...maso na vode si kľudne daj......to dáme 😉 🌼 🌷 🌞

stellina1982
27. mar 2016

@tamichloe och dakujem za povzbudive slova.nejak sa na mna valia chute nielen koli sviatkom ale hlavne ze koli tomi ze mam dostat kraaamy!v podstate to bude prvykrat odkedy som na diete...fuuuu kriza kriza toto u mna...

mimi1089
27. mar 2016

@stellina1982 neboj ketoze nezmizne 🙂 krizu si vyriesila najlepsie ako si mohla podla mna kuracie masko ci biela ryba ti neublizi, urcite lepsie ako uplne porusit sladkostami ci pecivom ci niecim kde he muka, cukry atd. Hlavu hore a dalej bojovat 🙂 daaame to 🙂

zuuzankaa
27. mar 2016

@stellina1982 Neboj.nemajú žiadne výčitky. Ja mám kvôli zdravotnemu stavu každý deň jedno jedlo-ryba,mäsko, cottage syr alebo tvaroh plus 3cd. A všetko je v pohode.chudnem. ..ketoza mizne, keď prekrocis 50g sacharidov denne. A mäso ,ryby majú nulový obsah sacharidov. ..ak tabulky neklamu☺a samozrejme,ak nie sú v trojobale alebo ináč pripravene 😀

tamichloe
27. mar 2016

@zuuzankaa a ako si pripravujes rybu alebo mäso?

stellina1982
27. mar 2016

Dakujem vam babulky moje.ja som tak rada ze nie som sama dietujuca a ze nas tu je viac.drzi ma relativne v psychickej pohode ze sa netrapim sama....vaha sa mi vcera a dnes nepohla.ako pisem mam dostat kramy takze hormony a chute sa ozyvaju.moze to byt tym ze vaha zastane na par dni?ako ste to mali vy ked ste mali svoje dni?

lkll
27. mar 2016

Ahojte aj ja dietujem snazim sa schudnut 2 kila. Poraďte mi baby aby som čo najskor schudla 😕

zuuzankaa
27. mar 2016

@tamichloe mám ho povolene varene a grilovane na bylinkach. Pýtala som sa poradkyne, či si môžem dať za lyzicku kokosoveho alebo olivoveho oleja- áno môžem. Kedze som si už jedným chudnutim úspešne prešla,tak viem,že nie je správne mať výčitky,ak náhodou zhresim. Mám tiež pred menzesom a som doslova pazrava. Boli sme na vyletiku v salasi krajinka, ja v kabelke sejker a koktail. ..No tam všade vône, pekarnicka sem,restauracia tam...manžel si kupil uzasne voňavu cerstvo upecenu strudlu. Ja som fakt neodolala a hryzla som si.ale som si povedala,že od zajtra sa mi to nesmie stať,že od zajtra začnem aj cvičiť a urobím vsetko pre to,aby som sa vtrepala do veľkosti 38. Ale je to o hlave.a v nej mám upratane. Určite sa netyram, že som si odhryzla. Bolo to prvý krát a dúfam,že posledný ☺