icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1089
29. mar 2016

@jarhal a nerozmyslala si predsalen skusit cd a nie keto?

jarhal
Autor odpoveď zmazal
stellina1982
29. mar 2016

@jarhal ja som si objednala zo stranky speediet.sk tyzdnovy balicek chcem vyskusat chute poriadne prestudovat obsah a v pripade ze mi to chutovo bude vyhovovat prejdem s cd na nich.je o dost lacnejsia.len musim zistit aka je chutovo a nastudovat obsah.recenzie som nasla pomerne kladne.

jarhal
Autor odpoveď zmazal
tamichloe
29. mar 2016

@liviaz myslim ci počitas kJ tej stravy,čo prijimas...idem pozret tu tvoju fotku

tamichloe
29. mar 2016

@liviaz bože,ved vyzeras uuuužasneeee...si kočka...na fotke mas 81kg a aj si na tej vahe začinala?a aku mas vysku?prepac,ale vyzeras na viac tam........ale teraz si nadhernaaa a fotka na fotoblogu je aktualna?ja si prave zufam nad sebou,že asi už nebudem chuda,zacinala som na 102(važena oblečena u poradkyne) dnes som mala 93,1 po 4.tyždnoch.....no stale som tučna.......a v pase len 2cm....chapeš????
ty si kolko držala cd a ako teraz vyzera tvoj jedalniček,napr......

tamichloe
29. mar 2016

@liviaz kolko mas teraz?a to od novembra doteraz si tak schudla?

tamichloe
29. mar 2016

@jarhal to je ochota čo?hned sa od všetkeho dištancovat.......hlavna vec ,že je predajnost....inač,keto sacky som videla aj v zdravej vyžive..........asi by to nemalo byt len tak volnopredajnee.....cd nekupis nikde,len od poradkyn,nastastie,ja by som si nakupila tyčinky 😀

tamichloe
29. mar 2016

@stellina1982 to by som asi nerobila,v cd mas poradkyne,čo ti poradia a v keto nula bodov...vidiš to na @jarhal
alebo jarka,čo keby skusila niekomu inemu napisat z ketodiet??

tamichloe
29. mar 2016

@bubu37 niekde na str.181 som citala,že si bola na cd 4tyždne ?ako si prechadzala na normalnu stravu a kolko si schudla na cd a potom prestupom na zdravsiu stravu?

bubu37
29. mar 2016

@tamichloe ja som prešla na keto diétu,vážila som si mäso a aj tuky,pribrala som asi 3 kg,ale bolo to o držku.To som fakt jedla klobásu,slaninu,vlaš.orechy a tak.Teraz chcem skúsiť tie sacharidové vlny,urobila som si jedálniček ,tak uvidímIdem od zajtra .Musím nakopnúť metabolizmus

jarhal
Autor odpoveď zmazal
jarhal
Odpoveď bola odstránená
jarhal
Autor odpoveď zmazal
tamichloe
29. mar 2016

@jarhal krasne nohy,ja taie nebudem mat nikdy... Som ako veduca vapenky😀
Stape si kocka😃aj ked ti par kg ostalo,ale pozri na ten zazrak co mas,,stalo to zato....a vôbec nevyzeras na svoj vek...nechces bledsi blond?

mari2310
29. mar 2016

@evittam Ja som pred 2 rokmi s CD schudla 25kg, po dlhých rokoch trápenia konečne!!! Tejto diete vďačím za režim v stravovaní, konečne som sa naučila piť vodu a áno aj zdravo variť!!! Robím jej všade zadarmo reklamu, ale netvrdím, že to bol zdravý spôsob, no naštartoval metabolizmus a po skončená som chudla vďaka návykom ďalej. A jojo efekt neprišiel, samozrejme treba byť na seba prísny a neskĺznuť do starých koľají.

jarhal
Autor odpoveď zmazal
bubu37
29. mar 2016

@tamichloe ak sa chceš pohrať so stravou,tak tu máš tabuľku
http://www.kaloricke-tabulky.cz
máš tam kalorický denník

tamichloe
29. mar 2016

@jarhal to co mas za kadernicku...u mojej strihanie,farba,učes 15€.......nikdy v zivote som nemala blond,od Vianoc som sa sama na to dala,lebo nestiham farbit moje šediny každe 2t.......no a počuvaj.....pyta sa ma ,ci chcem take blede ako mam,ja že ano....ok...hlavu zmila a vlasy sedive,no jej sa to pačilo......v😀 ,že sa mi to vyzmyva,velky prd........vies co mi to dalo namahy,kym som to dosiahla??kydla som si na to celaskon+kokos.olej+sampon proti lupinam a farba je fuč,som blond,dnes som kupila farbu za cca 5e a budem hadam bleda blond....nikdy sa mi netrafila do blond farby.......do Vianoc som byvala,čierna,melirova,ryšava najdlhšie,červene.........malokto ma spoznava,kym sa neprihovorim......😀

mimi1089
29. mar 2016

@jarhal jaj no to je jasne, to ti rozumiem. Nastastie mm ma plat vdaka ktoremu si vystacime na plne fungovanie a ja moje peniazky z rodicaku a co si sem tam privyrobim mozem pouzit da sa povedat pre seba, co znamena momentalne CD plus nejake ucty a sporenie, alebo nieco pre malych 🙂 ale tiez to nechcem zbytocne pretahovat, kazda usetrena korunka sa nam coskoro zide, kedze by sme sa chceli pustit do domceka.
inak ta stranka kaloricketabulky.cz co ti tu odporucala @bubu37 je ozaj fajn, mozem si tam presne nastavit svoje parametre a podla toho si zostavit svoj jedalnicek, ja sa s tym ucit zatial robit, aby som po cd mohla rovno do toho naskocit 🙂

jarhal
Autor odpoveď zmazal
jarhal
29. mar 2016

@tamichloe zabudla som ta oznacit to vyssie je pre teba.. 😉

tamichloe
29. mar 2016

@jarhal jasne pamätam depeche mode...aj ja som bledula....ale islo mi to,no už by som si ju nedala 😵,ked sa mi staršia narodila,tak som si ju dala......

tamichloe
29. mar 2016

@mimi1089 pre mnajednoduchsie od mira veseleho, z tych čo dala bubu som blbaaaa 😀

tamichloe
29. mar 2016

@jarhal ty si ziadala o zmazanie fotiek?

mimi1089
29. mar 2016

@tamichloe to nepoznam 🙂 aka to je presne stranka? 🙂

jarhal
Autor odpoveď zmazal
tamichloe
29. mar 2016

@mimi1089 tu si vypočitas aky mas mat prijem,ked chudnes http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/