Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@jarhal ja som si objednala zo stranky speediet.sk tyzdnovy balicek chcem vyskusat chute poriadne prestudovat obsah a v pripade ze mi to chutovo bude vyhovovat prejdem s cd na nich.je o dost lacnejsia.len musim zistit aka je chutovo a nastudovat obsah.recenzie som nasla pomerne kladne.
@liviaz bože,ved vyzeras uuuužasneeee...si kočka...na fotke mas 81kg a aj si na tej vahe začinala?a aku mas vysku?prepac,ale vyzeras na viac tam........ale teraz si nadhernaaa a fotka na fotoblogu je aktualna?ja si prave zufam nad sebou,že asi už nebudem chuda,zacinala som na 102(važena oblečena u poradkyne) dnes som mala 93,1 po 4.tyždnoch.....no stale som tučna.......a v pase len 2cm....chapeš????
ty si kolko držala cd a ako teraz vyzera tvoj jedalniček,napr......
@stellina1982 to by som asi nerobila,v cd mas poradkyne,čo ti poradia a v keto nula bodov...vidiš to na @jarhal
alebo jarka,čo keby skusila niekomu inemu napisat z ketodiet??
@tamichloe ja som prešla na keto diétu,vážila som si mäso a aj tuky,pribrala som asi 3 kg,ale bolo to o držku.To som fakt jedla klobásu,slaninu,vlaš.orechy a tak.Teraz chcem skúsiť tie sacharidové vlny,urobila som si jedálniček ,tak uvidímIdem od zajtra .Musím nakopnúť metabolizmus
@evittam Ja som pred 2 rokmi s CD schudla 25kg, po dlhých rokoch trápenia konečne!!! Tejto diete vďačím za režim v stravovaní, konečne som sa naučila piť vodu a áno aj zdravo variť!!! Robím jej všade zadarmo reklamu, ale netvrdím, že to bol zdravý spôsob, no naštartoval metabolizmus a po skončená som chudla vďaka návykom ďalej. A jojo efekt neprišiel, samozrejme treba byť na seba prísny a neskĺznuť do starých koľají.
@tamichloe ak sa chceš pohrať so stravou,tak tu máš tabuľku
http://www.kaloricke-tabulky.cz
máš tam kalorický denník
@jarhal to co mas za kadernicku...u mojej strihanie,farba,učes 15€.......nikdy v zivote som nemala blond,od Vianoc som sa sama na to dala,lebo nestiham farbit moje šediny každe 2t.......no a počuvaj.....pyta sa ma ,ci chcem take blede ako mam,ja že ano....ok...hlavu zmila a vlasy sedive,no jej sa to pačilo......v😀 ,že sa mi to vyzmyva,velky prd........vies co mi to dalo namahy,kym som to dosiahla??kydla som si na to celaskon+kokos.olej+sampon proti lupinam a farba je fuč,som blond,dnes som kupila farbu za cca 5e a budem hadam bleda blond....nikdy sa mi netrafila do blond farby.......do Vianoc som byvala,čierna,melirova,ryšava najdlhšie,červene.........malokto ma spoznava,kym sa neprihovorim......😀
@jarhal jaj no to je jasne, to ti rozumiem. Nastastie mm ma plat vdaka ktoremu si vystacime na plne fungovanie a ja moje peniazky z rodicaku a co si sem tam privyrobim mozem pouzit da sa povedat pre seba, co znamena momentalne CD plus nejake ucty a sporenie, alebo nieco pre malych 🙂 ale tiez to nechcem zbytocne pretahovat, kazda usetrena korunka sa nam coskoro zide, kedze by sme sa chceli pustit do domceka.
inak ta stranka kaloricketabulky.cz co ti tu odporucala @bubu37 je ozaj fajn, mozem si tam presne nastavit svoje parametre a podla toho si zostavit svoj jedalnicek, ja sa s tym ucit zatial robit, aby som po cd mohla rovno do toho naskocit 🙂
@mimi1089 tu si vypočitas aky mas mat prijem,ked chudnes http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/

@jarhal a nerozmyslala si predsalen skusit cd a nie keto?