Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@janka334 to som teda este nepocula 🙂 hlavne, ked si shakujes tak si pridrzaj vrchnak, no to nielen pri polievke aj kotejloch a mas po probleme 🙂 ja si vzdy namiesam rovno pre mna taku teplotu aka mi vyhovuje, inokedy si dam viac, dakedy menej vody podla toho ako silnu chcem koncentraciu a len zmmixujem so sackom 🙂
drzim palce v chudnuti 🙂 kolko by si chcela zhodit?
@mimi1089 dakujem krasne 🙂 Ja som sa to tu dočitala v starších príspevkoch, tak som rada, že sa nemusím bať. Shake som si miešala so studenou vodou a bol chutný 🙂 Ja potrebujem dať dole 18-20 kg a tak sa dostanem na dobru vahu podla tabuliek, ak budem chciet byt spokojna aj s vyzorom budem musieť určite zapojiť aj cvičenie. V sobotu sme boli na svadbe, tak mi konzultantka odporučila začať až dnes.
@tamichloe dakujem velmi pekne za radu, takže polievku radšej nebudem šejkovať 🙂 tak to je určite užitočná informácia. Mam v pláne piť rano drink, na obed buď drink alebo polievku, uvidím ako si na to v práci najdem systém a večer potom polievku alebo shake, každopádne nie to isté čo budem "obedovať" -aspoň to je moj plán a dúfam, že kilečká pojdu pekne dole 🙂
Ahojte baby, tak ja mam dnes 13ty den za sebou a -5kg. Tesim sa, dufam, ze to pojde dalej. Drzte sa aj vy!!! 🙂
@samanta36 super vyzeras gratulujem !kazde jedno kilo je uspech ..drzis poctivo ci obcas su aj nejake prehresky?pekne si schudla za tie dva mesiace!
@stellina1982 Dakujem ti 🙂 boli aj prehresky to sa priznam,ale posledne kila idu dole tažsie takže sa s nažim držat už poctivo 🙂
Ahojte poradte nejak som sa vahovo zastavila a ani za svet porazit tu 7 ako nastartovat restartovat organizmus? Stalo sa vam to tiez a co vam pomohlo? Ja som si uz od nervov dala kusok torty ze sokujem organizmus trochu ale akurat som v soku iba ja 🙂 🙂 🙂
@stellina1982 ja stojim na vahe už 2 tyžden, a tiež nie prekonat tu 7mičku, ale skončila som s cd, lebo mi bolo už na vracanie, teraz dukanujem a vyhovuje mi to. aspon cm idu dole, ale dukan je dlhodobe chudnutie a teda ostavam tu - lebo papam aj maso, aj syr, aj sladke tvarohy aj kakavko a nie som hlavne hladna a chuti mi to. Ohlasim sa vam ked sa dostanem pod 7mičku 🙂
@stellina1982 športuješ? možno by som skúsila začať behať 2-3 do týždňa ... určite sa pohne , niekedy váha stojí a potom zrazu klesne, vydrž, dočkáš sa :-ň
@stellina1982 podla mna idealne to skusit vydrzat, ono sa to pohne, nie kazdy chudne rovnomerne, ale chvilu chudne, potom chvilu stoji atd.. ak by sa ti to zdalo dlho porad sa s konzultantkou. Mne moja teraz nastavila tak, ze mi dala extra tyzden, kedze som uz prilis dlho na diete, nech nanovo nakopneme telo. Zhresit je asi az ta posledna moznost. Ale nebudem klamat, ved aj ja som to spravila 🙂 hlavne to treba zmazat a ist dalej 🙂
@liviaz šťastný ty človek ...ja by som sladké žrala každý deň 😀 😀 😀
@luciarichard ked som bola pred 12 rokmi mlada a krásna - tak ja tiež, postupom času, vekom čím som staršia mam chuť na sladke iba pred a počas mojich dní 😝

@tamichloe hej viem, ale uz to chcem dotiahnut do konca a nie prestat v polke boja. bojim sa, ze by som sa s tym uz uspokojila a to nechcem 🙂 ale isto uz potom prejdem na zdrave stravovanie atd. s novou konzultantkou velmi som spokojna 🙂 , prijemna, ochotna, nemusim sa jej pripominat, len tak mi napise ako sa mi dari, no uplne iny pristup, super.