icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1089
18. apr 2016

@tamichloe hej viem, ale uz to chcem dotiahnut do konca a nie prestat v polke boja. bojim sa, ze by som sa s tym uz uspokojila a to nechcem 🙂 ale isto uz potom prejdem na zdrave stravovanie atd. s novou konzultantkou velmi som spokojna 🙂 , prijemna, ochotna, nemusim sa jej pripominat, len tak mi napise ako sa mi dari, no uplne iny pristup, super.

mimi1089
18. apr 2016

@janka334 to som teda este nepocula 🙂 hlavne, ked si shakujes tak si pridrzaj vrchnak, no to nielen pri polievke aj kotejloch a mas po probleme 🙂 ja si vzdy namiesam rovno pre mna taku teplotu aka mi vyhovuje, inokedy si dam viac, dakedy menej vody podla toho ako silnu chcem koncentraciu a len zmmixujem so sackom 🙂
drzim palce v chudnuti 🙂 kolko by si chcela zhodit?

janka334
18. apr 2016

@mimi1089 dakujem krasne 🙂 Ja som sa to tu dočitala v starších príspevkoch, tak som rada, že sa nemusím bať. Shake som si miešala so studenou vodou a bol chutný 🙂 Ja potrebujem dať dole 18-20 kg a tak sa dostanem na dobru vahu podla tabuliek, ak budem chciet byt spokojna aj s vyzorom budem musieť určite zapojiť aj cvičenie. V sobotu sme boli na svadbe, tak mi konzultantka odporučila začať až dnes.

tamichloe
18. apr 2016

@janka334 do sejku nesmies dat horuce,lebo naozaj buchne....nalej vriacu,horucu vodu do sialky a nasyp polievku, poriadne premiesaj a poroztlacaj hrudky...je vyborna taka vriaca a papaj lyzicou...tiez som ju prvy týždeň sejkovala studenu, bola som neznala😉

janka334
18. apr 2016

@tamichloe dakujem velmi pekne za radu, takže polievku radšej nebudem šejkovať 🙂 tak to je určite užitočná informácia. Mam v pláne piť rano drink, na obed buď drink alebo polievku, uvidím ako si na to v práci najdem systém a večer potom polievku alebo shake, každopádne nie to isté čo budem "obedovať" -aspoň to je moj plán a dúfam, že kilečká pojdu pekne dole 🙂

tamichloe
18. apr 2016

@janka334 ano tak,ja mam rada sladke,tak polievku som jedla na obed a vecer kokteil,su vyborneee

liviaz
18. apr 2016

chudnem pomaličky ďalej, ide to - už mi začínajú miznúť aj tie boky 🙂

bubu37
18. apr 2016

@liviaz vyzeráš super 🙂 🙂 🙂 ,koľko vážiš?

liviaz
18. apr 2016

@bubu37 stale 72 - vidím že bude tá 65tka na dlhý boj, do leta to chcem dať, som zvedava, som na dukanke. 😉 ja na číslach na váhe ale teraz pozorujem že stojím už asi tyžden rovnako ale cm idú dole ďalej, takže som aj tak rada.

tamichloe
18. apr 2016

@liviaz kolko si bola na cd?

liviaz
18. apr 2016

@tamichloe mesiac aj 3 týždne.

mimi1089
18. apr 2016

@liviaz vyzeras super 🙂

liviaz
18. apr 2016

@mimi1089 ešte nie celkom, ale vdaka 🙂 raz hádam budem super !

bubu37
18. apr 2016

@liviaz no toľko by som Ti nepovedala,myslela som,že máš pod 60 kg

liviaz
18. apr 2016

@bubu37 ja som ako pavuk ruky nohy chude iba rit a brucho mam

samanta36
18. apr 2016

Tak baby pridám aj ja fotku 🙂 Fotky na stranách sú dnes 😊😊 ta v strede je pred začiatkom CD 😊😊

tamichloe
18. apr 2016

@samanta36 aka cicaaa,super kolko je rozdiel kg?ako dlho si držala?

nufficek
19. apr 2016

Ahojte baby, tak ja mam dnes 13ty den za sebou a -5kg. Tesim sa, dufam, ze to pojde dalej. Drzte sa aj vy!!! 🙂

samanta36
19. apr 2016

@tamichloe Dakujem 🙂 🙂 Rozdiel je 20kg cca 2mesiace držim CD 🙂 tešim sa ale este dalšich 10kg musim dat dolu 🙂 milujem Cambridge diet 🙂

stellina1982
19. apr 2016

@samanta36 super vyzeras gratulujem !kazde jedno kilo je uspech ..drzis poctivo ci obcas su aj nejake prehresky?pekne si schudla za tie dva mesiace!

samanta36
19. apr 2016

@stellina1982 Dakujem ti 🙂 boli aj prehresky to sa priznam,ale posledne kila idu dole tažsie takže sa s nažim držat už poctivo 🙂

stellina1982
19. apr 2016

Ahojte poradte nejak som sa vahovo zastavila a ani za svet porazit tu 7 ako nastartovat restartovat organizmus? Stalo sa vam to tiez a co vam pomohlo? Ja som si uz od nervov dala kusok torty ze sokujem organizmus trochu ale akurat som v soku iba ja 🙂 🙂 🙂

liviaz
19. apr 2016

@stellina1982 ja stojim na vahe už 2 tyžden, a tiež nie prekonat tu 7mičku, ale skončila som s cd, lebo mi bolo už na vracanie, teraz dukanujem a vyhovuje mi to. aspon cm idu dole, ale dukan je dlhodobe chudnutie a teda ostavam tu - lebo papam aj maso, aj syr, aj sladke tvarohy aj kakavko a nie som hlavne hladna a chuti mi to. Ohlasim sa vam ked sa dostanem pod 7mičku 🙂

felycity
19. apr 2016

@stellina1982 športuješ? možno by som skúsila začať behať 2-3 do týždňa ... určite sa pohne , niekedy váha stojí a potom zrazu klesne, vydrž, dočkáš sa :-ň

mimi1089
19. apr 2016

@stellina1982 podla mna idealne to skusit vydrzat, ono sa to pohne, nie kazdy chudne rovnomerne, ale chvilu chudne, potom chvilu stoji atd.. ak by sa ti to zdalo dlho porad sa s konzultantkou. Mne moja teraz nastavila tak, ze mi dala extra tyzden, kedze som uz prilis dlho na diete, nech nanovo nakopneme telo. Zhresit je asi az ta posledna moznost. Ale nebudem klamat, ved aj ja som to spravila 🙂 hlavne to treba zmazat a ist dalej 🙂

tamichloe
19. apr 2016

@liviaz sladké tvarohy sladis umelym sladidlom?

liviaz
19. apr 2016

@tamichloe áno všetko sladké umelym, alebo steviou 😉 - ale nie je to každodenná záležitosť - kedy mám chuť a žravu nemoc na sladke vtedy si niečo urobím, alebo biely jogurt, stevia a škorica. Ale ja fakt sladke nemusim každy den, myslim tak 2-3 krat do tyždna si dam take niečo.

luciarichard
19. apr 2016

@liviaz šťastný ty človek ...ja by som sladké žrala každý deň 😀 😀 😀

liviaz
19. apr 2016

@luciarichard ked som bola pred 12 rokmi mlada a krásna - tak ja tiež, postupom času, vekom čím som staršia mam chuť na sladke iba pred a počas mojich dní 😝

tamichloe
19. apr 2016

@liviaz ked som bola mlada a krásna 😀 😀
Ešte budeme nebooooj😉