Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Baby ahojte idem za chvilu k poradkyni.rozhodla som ze prejdem na 1cd sacok denne ako obed + jedno bielkiv jedlo denne ako olovrant a ranajky a vecere budem sackovat ale z inej znacky speediet viac mi chutia ich pudingy a sladke veci.co myslite?bude sa vaha hybat? Strasne mi totiz chyba jedlo trosku sunku maska a pod.vzdy to na ten olovrant porusim ako chystam doma jedlo ☹ ach jaj este chcem dat dole 9kg.
@stellina1982 podla mna vaha pojde dole, len mozno pomalsie... ako som pisala ja som kedysi schudla po porode cez 20kg len cvicenim a upravou stravy - ale teda trvalo to 6 mesiacov, s cambridge som prvykrat schudla 8kg za mesiac - to mi stacilo na moju idealnu vahu - vtedy som ale neporusila ani raz... teraz to ide straasne tazko - niektore veci mi vadia - presne ako ty pises - ze ani maeso clovek nemoze prip. vajicka, syry, rajciny - nejak sa mi to prieci, kedze na tych jedlach ja nic zle nevidim🙂 ale teda chapem ze aj toto narusa rychle chudnutie...
co sa tyka kombinacie roznych produktov - to tazko povedat - tam je problem ze oni mozu mat ine zlozenie a dokopy ti to nemusi pokryvat potrebne mnozstvo vitaminov... aj ked teda ja sa priznavam ze tiez niekedy namiesto cambridge tycinky si davam max sport proteinovu ( ma menej kalorii aj tukov a cukrov ako cambridge - chudi mi ale omnoho viac ☹ )
@stellina1982 daj vediet co ti poradkina nato povedala... ta moja je taka dost prisna na toto🙂
@zebrickaa hej to aj mne ukazuje vzdy viac u konzultantky, to samozrejme urobi svoje, ked pocas dna uz jes a pijes plus oblecko 🙂 ja sa tiez vazim rano, som si to odpozorovala, ze na kontrole poobede mi potom od rana vzdy ukazuje 1-1,5kg viac 🙂 ja tiez idem na 60, mame to podobne teraz 🙂
Inak baby, ktore ste uz mali extra tYzden co vam kázali jest? Mne povedala 2CD 1x mäso zelenina ako obed a 1x vajicko alebo jogurt alebo šunka ako desiata alebo olovrant
@mimi1089 aj ja som pocula len o tej variante ako pises a toto je v tej brožúrke ako pomalšie chudnutie Hmmm... Inak mne kazala tato poradkyňa aby som jedla rano, obed, vecera CD a desiata a olovrant zelena a biela zelenina ale tu aom si dala len obcas ked uz som potrebovala žuť 😂
@zebrickaa hej hej zeleninu aj mne moja kazala papat, aby sa telo naucilo pravidelnosti, ze lahsie sa bude prechadzat na normal stravu. No po tolkej dobe to nemam problem teraz dodrziavat 😀 zo zaciatku sa mi tak stiahol zaludok, ze mi stacili len tri sacky, teraz uz si tej zeleninky rada dam, uz je mi dlho 🙂
Ja som citala, ze ked je telo v ketoze, nemali by sme pocitovat hlad, ale ja ho aj tak stale pocitujem.. aj zeleninku chrumkam no aj tak mi v bruchu škvrka 🙂 aj prave teraz, tak mi je to zvlastne..
@stellina1982 ja si davam kazdy den sunku s najviac % masa a syr,inac by som fakt zdechla a chudnem
@zebrickaa mna zas napina uz zo vsetkeho okrem kase - ale teda ja len tu jablckovu si davam a dam tam asi kilo skorice a v hlave si nahovaram ze to je krupicna🙂 a este niektore tycinky dam... inak zle vsetko - viem si predstavit ze to kuracie by mi mohlo chutit co tu bolo spominane , spagety som este nemala ( ale rizoto ano a to bolo zlee☹ )
@zebrickaa http://www.cambridgeweightplan.com/whats-the-pl... kuracie na currie plus mala by byt aj cestovina so syrom - to by bola uplna topka pre mna... to rizoto - ee☹ a tu zelatinu za 10 euro som si tiez kupila ale chutia mi tie koktaily rovnako hnusne - asi to je ta vyrazna aroma - mne je z toho hned zle☹
@zebrickaa to kura na currie tu niekto spominal ze uz mal... moja poradkyna mi zatial spominala len spagety ze by mala mat v maji... ale ja na tie rajcinove moc nie som, skor by som prijala nieco ine... zaregistrovala som ze nupo ma taketo hotove jedla okolo 200kcal tak neviem ci si to nekupim... ale uz vymyslam, dnes sa zatial drzim - rano kasa, teraz na obed maxsport tycinka ( pripomina mi horalku a to sa mi viac paci ako coko momentlane ), inak sa len nalievam vodou... uvidim co vecer so mnou spravi

@dai dakujem to asi preto, ze som vyyssia vaha :( ja mam pocit, ze uz sa to zastavi a baude to boj a nechces skusit ist ze 2CD a 1bielkovinove jedlo? aby to nebolo take trapenie? inak ja som mala predtym taku prisnejsiu delenu stravu a baby na stranke jak dali za mesiac dole 7kg a ja ani kilo a to som teda poctivo veru jedla...tak mozno skus to ak by si to vzdala s CD :(