Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@tamichloe hej hej zlozenie nie je uplne to iste...preto to chcem kombinovat s jedlom a s jednym sackom cd.nejak si to potrebujem nastavit sama v sebe a pocitat kalor.
Mate niekto na predaj polievky?
inak neviem či poznate stranku kaloricketabulky.sk tam sa da velmi lahko sledovať počer kalorii 🙂 je tam obrovská databáza jedál a dá sa stiahnuť aj ako aplikácia zadarmo 🙂
Koceny vedeli by ste mi niektora zohnat mix mousse ten prasok na puding a poslat resp dat osobne ked ste z BA? Uz to zhanam tyzden.
@bielalalien v ba to maju v perle teda pred tyzdnom mali vsak sa tam zastav
Tak pridam sa s uspechmi troska na povzbudenie 😉Ja som 8. Tyzden a mam dole dokopy 16 kg a pevne verim ze este 8 dam dole. Foto mozno pridam raz ked uz sa nebudem hanbit 😝Nosim nohavice 29-38 a hore cislo s podla kil sa nemozem orientovat lebo mam hrubu kostru a teda som dlho sportovala tak aj svaly ostali. Ale moj osobny uspech bol ze som zvladla skusku s mojou fenkou - odbehli sme 40 km ( samozrejme ja na biku) ale bez zhodenia tych kil by som to nezvladla 😊
Nemá niekto na predaj polievky a kokteily?
aj ja by som maka zaujem o polievky a koktejly.Ma niekto na predaj?Potrebujem schudnut do leta,zenim syna a potrebujem trosku vyzerat.
Ahojte, som prvýkrát na tejto stránke.. je tu niekto kto je konzultant z BA? môžete mi prosím napísať? ďakujem pekne
Ahojte, ja si uz par dni citam prispevky a rozmyslam, ze by som to skusila. Len nie je nebezpecne tak rychlo schudnut tolko kg? Neobavate sa potom jojo efektu?
Baby dnes som mala na večeru nové rizoto no fuuuu vôbec mi nechutí. Ale Smoothie je veľmi dobré.

pozrelo som trosku tu stranku.....podla mna to neni to iste ako cd,cd obsahuje aj vitaminy,kt. tvoje telo potrebuje http://www.cambridgediet.sk/zlozenie...a pozrela som napriklad tycinku karamelovu v speediet a obsahuje v zloženi,normalne cukor