icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

tamichloe
27. apr 2016

pozrelo som trosku tu stranku.....podla mna to neni to iste ako cd,cd obsahuje aj vitaminy,kt. tvoje telo potrebuje http://www.cambridgediet.sk/zlozenie...a pozrela som napriklad tycinku karamelovu v speediet a obsahuje v zloženi,normalne cukor

tamichloe
27. apr 2016
stellina1982
27. apr 2016

@tamichloe hej hej zlozenie nie je uplne to iste...preto to chcem kombinovat s jedlom a s jednym sackom cd.nejak si to potrebujem nastavit sama v sebe a pocitat kalor.

lucinetka
28. apr 2016

Mate niekto na predaj polievky?

saajush
28. apr 2016

@tamichloe hej len som si všimla, že niektoré majú povolené aj iné CD jedlá.. Ja by som dokonca ani zeleninu nemala jesť, jedine v kritických prípadoch 🙂

saajush
28. apr 2016

inak neviem či poznate stranku kaloricketabulky.sk tam sa da velmi lahko sledovať počer kalorii 🙂 je tam obrovská databáza jedál a dá sa stiahnuť aj ako aplikácia zadarmo 🙂

tamichloe
28. apr 2016

@saajush preco by si nemala jesť zeleninu?ani ja jej moc neublizim😉

zebrickaa
28. apr 2016

@saajush no hned si tu apku sťahujem 🙂 diky

saajush
28. apr 2016

@tamichloe vraj mám prve dva týždne mať akoby detoxikačné

bielalalien
28. apr 2016

Koceny vedeli by ste mi niektora zohnat mix mousse ten prasok na puding a poslat resp dat osobne ked ste z BA? Uz to zhanam tyzden.

lovelly26
28. apr 2016

@bielalalien v ba to maju v perle teda pred tyzdnom mali vsak sa tam zastav

lovelly26
28. apr 2016

Tak pridam sa s uspechmi troska na povzbudenie 😉Ja som 8. Tyzden a mam dole dokopy 16 kg a pevne verim ze este 8 dam dole. Foto mozno pridam raz ked uz sa nebudem hanbit 😝Nosim nohavice 29-38 a hore cislo s podla kil sa nemozem orientovat lebo mam hrubu kostru a teda som dlho sportovala tak aj svaly ostali. Ale moj osobny uspech bol ze som zvladla skusku s mojou fenkou - odbehli sme 40 km ( samozrejme ja na biku) ale bez zhodenia tych kil by som to nezvladla 😊

zebrickaa
28. apr 2016

@lovelly26 super gratulujem 🙂

glloria21
28. apr 2016

Nemá niekto na predaj polievky a kokteily?

lubulinka
28. apr 2016

aj ja by som maka zaujem o polievky a koktejly.Ma niekto na predaj?Potrebujem schudnut do leta,zenim syna a potrebujem trosku vyzerat.

tamichloe
28. apr 2016

@glloria21 baby ved behnite najblizsej konzultantke a ona Vam s radostou preda
@lubulinka

tamichloe
28. apr 2016

@lovelly26 a z ake vahy ides?pekny vysledok ja 15 kg za 8t 😵,idem zo 102 ☹

andrejka159
28. apr 2016

Ahojte, som prvýkrát na tejto stránke.. je tu niekto kto je konzultant z BA? môžete mi prosím napísať? ďakujem pekne

keasy
28. apr 2016

Ahojte, ja si uz par dni citam prispevky a rozmyslam, ze by som to skusila. Len nie je nebezpecne tak rychlo schudnut tolko kg? Neobavate sa potom jojo efektu?

tamichloe
28. apr 2016

@keasy ked sa vratis k povodnym stravovacim navykom,jasne že bude jojo efekt,ako pri každom dietovani

zebrickaa
29. apr 2016

@keasy niee nebojím uz som ju drzala ako som tu spominala a bolo to ok ;)

lovelly26
29. apr 2016

@tamichloe isla som z 86 😉

lovelly26
29. apr 2016

@keasy pravdupovediac tato dieta ma donutila uvedomit si ake vela som jedla a hlavne co pomaly prechadzam na normalnu stravu a stale to ide dole- jojo nepride ked si uvedomis co a kolko zjes za den a vies si potom povedat aj nie

zebrickaa
29. apr 2016

@lovelly26 ja som si uvedomila, ze musim pit a ze je to vsetko len jedlo a su aj zdravšie varianty a chutne na jedenie 🙂

lovelly26
29. apr 2016

@zebrickaa presne tak 🙂 ja zas ze nepotrebujem k vsetkemu chlieb a ze nepotrebujem hlavne take mnozstvo z toho kolko som jedla 🙂 a cokoladu len tak niekedy na chut a nie denno denne zopar sladkosti 😠

samanta36
29. apr 2016

Baby dnes som mala na večeru nové rizoto no fuuuu vôbec mi nechutí. Ale Smoothie je veľmi dobré.

zebrickaa
29. apr 2016

@samanta36 jemine nestras, mne ho asi zajtra da aj tie spagety...a ake smoothies?

saajush
30. apr 2016

ja som si bola dnes pre tie nove jedla 🙂 som zvedava... dnes na obed planujem to visnovo jahodove smoothie 🙂
@zebrickaa smoothie je ako obmena namiesto shaku 🙂 je to nové a sú dve príchute visna-jahoda a čierna ríbezle-jablko 🙂

zebrickaa
30. apr 2016

@saajush cccc toto vobec neviem :( dakujem za info a nech chuti 🙂