Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
baby smoothie obe su uplne bomba ,,len to ma vyssiu kaloricku hodnotu a treba si to davat len jedenkrat denne a az po troch tyzdnoch tak ako tycinku alebo spagety ..
Dievčatá, idem sa pochvalit,2.3. 102 kg a dnes 1.5. 85,3kg
Babyyyyy som velmi stastnaaa,moj cieľ je 70kg,uz teraz je zo mna na pohlad polovicka,sice nikto z okolia si nevsimol,z som chudsia,akurat doma deti a manzel....ale baby,ja som fakt uz stihla,vysku mqm 175cm
Baby drzte sa, tie peniaze co do toho davame stoja za to,aj keď s € je to o drzku 😉 ,som rada že som manzela ukecala po dvoch rokoch....bojujteee😉
@tamichloe to je parada tesim sa spolu s tebou!
@stellina1982 ďakujem 😉
Ja ešte týždeň a tiež začínam extra týždeň 🙂 Neverím, že to tak ubehlo
baby tak tie syrové makarony su super 🙂
@ria341 ja som bola pred tyzdnom na svokrovej 65,babka mala kopu zakuskov,vyzerali fakt skvele,chlebíčky, zavoj peceny....medala som si nic,iba kavu a mineralku,bolo to ťažké, stale ma nukala....keby vieš ako mi skvrkalo v zaludku?😉... A to si nik nevsimol ze som schudla cca 15 kg.....budes to ľutovať, vrati sa ti chut na sladke.....potom v cieli si dame s čistým svedomím 😉 ja sa chystam,ked dcera zmaturuje okolo 6.6.😉😊😀
Akurát som si urobila z koktailu puding, stačilo to zamiešať s čírim želé a dať do chladničky a dalo sa to i bez mix mousse. Tak som rada, že som našla takúto alternatívu.
@bielalalien das foto?ja som to tiez skusala so zelatinou a nestuhlo mi to.....poprosim aj návod.... Ja uz mam tretie mix &mouse ale ta cena je brutálna.... 😉
@bielalalien foto tej konkretnej želatíny 😃
@tamichloe http://www.dukanovadietashop.cz/wp-content/uplo...
táto to určite bola. najprv som sa strašne zľakla, proste sa nič nedialo... tak som preliala koktail do fľaše, že tak teda budem piť. o hodinku som došla po to do chladničky a bolo to stuhnuté. použila som 600 ml koktailu a celý tento sáčok. stálo to síce 80 centov... ale isto sa dá nájsť aj v zľave dakedy.
super je, že želé nemá žiadne cukry ani tuky, iba 18 g bielkovín 🙂
A riadila som sa presne podľa návodu na zadnej strane a teda potom som to dala stuhnúť na hodinku do chladničky.
No ale pre upresnenie, je to také želatínové skôr ako pudingové, ale stále je to dosť dobré 🙂
@bielalalien ja to davam do mraziaka,ked davam mouse na pol hodinu
Akože baby, som mierne znechutená...chodí tu niektorá z vás do trenčína na konzultácie alebo chodila? 😠 😠

ahojte baby.som z NO.ma niekto na predaj vyrobky CD?ak ano prisla by som si po to osobne.Dakujem