icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lubulinka
30. apr 2016

ahojte baby.som z NO.ma niekto na predaj vyrobky CD?ak ano prisla by som si po to osobne.Dakujem

nunu543
30. apr 2016

@lubulinka v súkromnej pošte zaslané info o poradni v Trstenej

erika1235
30. apr 2016

baby smoothie obe su uplne bomba ,,len to ma vyssiu kaloricku hodnotu a treba si to davat len jedenkrat denne a az po troch tyzdnoch tak ako tycinku alebo spagety ..

tamichloe
1. máj 2016

Dievčatá, idem sa pochvalit,2.3. 102 kg a dnes 1.5. 85,3kg
Babyyyyy som velmi stastnaaa,moj cieľ je 70kg,uz teraz je zo mna na pohlad polovicka,sice nikto z okolia si nevsimol,z som chudsia,akurat doma deti a manzel....ale baby,ja som fakt uz stihla,vysku mqm 175cm
Baby drzte sa, tie peniaze co do toho davame stoja za to,aj keď s € je to o drzku 😉 ,som rada že som manzela ukecala po dvoch rokoch....bojujteee😉

samanta36
1. máj 2016

@zebrickaa smoothies sú dve príchute a obe sú fajn. Akurad niako mi vždy pri kontrole neostanu špagety vždy ich nemajú a ani tie nove syrové cestoviny.

stellina1982
1. máj 2016

@tamichloe to je parada tesim sa spolu s tebou!

tamichloe
1. máj 2016

@stellina1982 ďakujem 😉

ria341
1. máj 2016

@tamichloe wau super Ti to ide dole👍. Ides bez prehreskov? Ja som mesiac, no posledny tyzden porusujem, dufam, ze sa polepsim 😉

tamichloe
1. máj 2016

@ria341 porusujem,syr sunku 96% jem denne,inac by som umrela hladom,ale do extra tyzdna som isla na 100%

ria341
1. máj 2016

@tamichloe Dakujem, si ma potesila, ze to ide dole aj s prehreskami, lebo ja mam taku chut stale na sunku a vajicko no bolo mi povedane, ze nesmiem ak nieco tak zeleninku, co uz mi trosku ide von krkom 😂 Inak buduci vikend ideme na svadbu, tak to asi riadne porusim 😜

zebrickaa
1. máj 2016

@tamichloe
@ria341 baby musim sa priznat ze ja som teraz 4.tyzden a kazdy den mam par platkov sunky a nastastie vaha ide dole, som sa tak bala...od stredy ma caka extra tyzden kde si mam davat desiata vajicko, sunka alebo cotage a obed maso so zeleninou tak uvidim ako to pojde dole v tomto tyzdni

bielalalien
2. máj 2016

Ja ešte týždeň a tiež začínam extra týždeň 🙂 Neverím, že to tak ubehlo

saajush
2. máj 2016

baby tak tie syrové makarony su super 🙂

tamichloe
2. máj 2016

@ria341 to by som nerobila, ziadne sladke,ani zakusky by som si tam nedala.....akurat mäso, bielkoviny a zeleninu... Nestoji ti to za to....

ria341
2. máj 2016

@tamichloe No zamer mam, ze si dam len masko a zeleninku, no neviem ci to zvladnem 😖

tamichloe
2. máj 2016

@ria341 ja som bola pred tyzdnom na svokrovej 65,babka mala kopu zakuskov,vyzerali fakt skvele,chlebíčky, zavoj peceny....medala som si nic,iba kavu a mineralku,bolo to ťažké, stale ma nukala....keby vieš ako mi skvrkalo v zaludku?😉... A to si nik nevsimol ze som schudla cca 15 kg.....budes to ľutovať, vrati sa ti chut na sladke.....potom v cieli si dame s čistým svedomím 😉 ja sa chystam,ked dcera zmaturuje okolo 6.6.😉😊😀

bielalalien
2. máj 2016

Akurát som si urobila z koktailu puding, stačilo to zamiešať s čírim želé a dať do chladničky a dalo sa to i bez mix mousse. Tak som rada, že som našla takúto alternatívu.

tamichloe
2. máj 2016

@bielalalien das foto?ja som to tiez skusala so zelatinou a nestuhlo mi to.....poprosim aj návod.... Ja uz mam tretie mix &mouse ale ta cena je brutálna.... 😉

tamichloe
2. máj 2016

@bielalalien foto tej konkretnej želatíny 😃

bielalalien
2. máj 2016

@tamichloe http://www.dukanovadietashop.cz/wp-content/uplo...

táto to určite bola. najprv som sa strašne zľakla, proste sa nič nedialo... tak som preliala koktail do fľaše, že tak teda budem piť. o hodinku som došla po to do chladničky a bolo to stuhnuté. použila som 600 ml koktailu a celý tento sáčok. stálo to síce 80 centov... ale isto sa dá nájsť aj v zľave dakedy.

super je, že želé nemá žiadne cukry ani tuky, iba 18 g bielkovín 🙂

bielalalien
2. máj 2016

A riadila som sa presne podľa návodu na zadnej strane a teda potom som to dala stuhnúť na hodinku do chladničky.

bielalalien
2. máj 2016

No ale pre upresnenie, je to také želatínové skôr ako pudingové, ale stále je to dosť dobré 🙂

erika1235
2. máj 2016

@saajush ze ? aj ja som ich dnes skusala , take syrove cestoviny ,,

erika1235
2. máj 2016

@tamichloe musis mat na to shaker so sietkou, v tom pohariku od cambridge to nejde . Normalne das 250 ml, ja som to skusala aj do 300, dala som jednu odmerku , shejkovala som chvilku , vyliala do plytkej misky a dala do mraznicky na 20 min a uplne dobre to bolo

tamichloe
2. máj 2016

@bielalalien ja to davam do mraziaka,ked davam mouse na pol hodinu

samanta36
2. máj 2016

@erika1235 už ich maju? ty chodis do BA? ci ? lebo dnes som volala do mojho centra v ružinove a este nesju :(

tamichloe
2. máj 2016

@erika1235 ja to robim v shakeri ponornym mixerom rozmixujem.....pol hod.v mraziaku,ale s mix &mouse,ty so zelatinou?

saajush
3. máj 2016

@erika1235 eri, ale tie smoothie nie sú veľmi pre mňa 🙂 skúšala som dať aj do 3 dc , ale stále strašne sladké a chuťovo jak cukríky :D

zebrickaa
3. máj 2016

Akože baby, som mierne znechutená...chodí tu niektorá z vás do trenčína na konzultácie alebo chodila? 😠 😠

zebrickaa
3. máj 2016

@saajush nedate foto baby? moja nic take nemala zas ani spagety a ani rizoto len nejaka novinka na indicky sposob