icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

saajush
3. máj 2016

@zebrickaa myslis tu ryzu na kari - orginal názov Chicken Tikka Style Curry? to si dám zajtra na obed a mozem ti vyfotit... inak tie makarony ti mozem vyfotit az cez víkend 🙂 a smoothie ti už nevyfotím, lebo nemám 🙂

zebrickaa
3. máj 2016

@saajush to kari mi prave veze domov muz 🙂 to ostatne som chcela 🙂

zebrickaa
3. máj 2016

baby ako ste spokojne s vasimi poradkynami? ako prebieha kontrola s nimi?

lenqa2541
3. máj 2016

Kočky, môže byť že i stojí váha kvôli menštrácii? Už nejaký týždeň som sa nepohla. Som v 4 týždni CD

zebrickaa
3. máj 2016

@lenqa2541 mne stala pocas ms asi dva sni a potom o trosku isla dole

zebrickaa
3. máj 2016

@saajush prosim ta ako si pripravuješ tu ryzu?

bubu37
3. máj 2016
huma
3. máj 2016

Ahojte. Baby, klobúk dole tu pred každou jednou z vas. Dnes som mala prvú vstupnú konzultáciu a zajtra začínam s touto CD sokovou terapiou. Chodím uz skoro dva mesiace do fitka, jem zdravo, pojem veľa vody, ale váha ( 86,5kg ) nejde dole a nejde. Chyba u v nepravidelnom prijme, nakoľko pri dvoch malých deťoch si nestíham pripraviť, vážiť a zjesť každé jedlo v pravý čas. Snažila som sa teda normálnou cestou .... ale ked sa nedá, tak sa nedá, inšpirovaná tu jednou z vas, skúsim CD, lebo moja kostra trpí, odchádzajú mi členky a kolena a musím s tym urgentne niečo robit. Vysnívaná postava aneb to, ako som vyzerala pred 5 rokmi pred tehotenstvami(69kg ), by bola uz len čerešnička na torte. Členkom pomôžem, ked sa dostanem pod 80kg, ideálnych by bolo 75kg pri mojich 173cm, to je prvy cieľ. Potom uvidíme.

Chcem sa hneď poradiť s niektorými z vas, co mate malé deti... ako ste fungovali na zaciatku: neprespate noci, celodenný záber a príjem potravy vlastne len minimálny... Ako ste to zvládli? Nejaké rady?
A inak sa tiez dost obávam toho, ako chutia tie sacky... Ze proste ak to je daky kentus, ze to vzdám. Držte palce zajtra rano 😝

zebrickaa
3. máj 2016

@huma ja mam doma 10m aktívnu kocku a este lubi vstavat o 5:30h 🙂 prvy tyzden bude náročný ale das to a potom to bude pohoda 🙂 budes mat dost energie aj silu 🙂 budes mat dobru naladu a ked uvidis ten vysledok po tyzdni budes mat aj motiváciu 🙂 drzim paste a rano sup do toho 🙂

ria341
3. máj 2016

@huma Tak ja som.na tom podobne: 2male deti, po nociach nespim 😉 no nejak to ide aj ked som mala malinke prehresky. Prve dni som strasne vela pila 4-6 x kava aj bezkofeinpva, caj a cd golden a salatiky, zeleninka, samiony. Ked som mala velku chut na nieco, zobrala som kociar a utekala von ☺ Urcite to zvladnes.

ria341
3. máj 2016

@zebrickaa ja som spokojna. Mam zlatu babu. Chodim kazdy tyzden, hned ked pridem tak ma pomeria a potom debata ako mi to ide, co mam nove, stale poradi. Mam stastie ☺ A Ty co?

ria341
3. máj 2016

@lenqa2541 mne dokonca vaha isla o 1kg hore pocas ms, ale potom spadla za 4dni 3kg 😉

mimi1089
3. máj 2016

@huma ahojky 🙂 kedze sme terminovky spolocne mame to mladsie dietatko rovnako stare 🙂 zvladat sa to da, ono najhorsi je co sa energie tyka ten zaciatok asi, snaz sa co najviac pit ak by ta aj hlava bolela. Po prvych schudnutych kilach som ziskala kopec energie 🙂 clovek je pohyblivejsi, nic ho uz neboli treba zatnut zuby a pojde to 🙂 kazdej kocke chuti nieco ine, mne shaky chutia, polievky az tak moc nemusim, skoncila som pri 2prichutiach, ale ked najdes spravnu motivaciu vsetko sa da 🙂 drzim moc moc palce!

mimi1089
3. máj 2016

@zebrickaa ahojky, ja som spokojna nebola tak som zmenila a bol to ten najlepsi krok! Takze ak nie si spokojna, mas pochybnosti, ze nieco zanedbava urcite zmen aj ty, ja som za tento krok velmi rada.

tamichloe
3. máj 2016

@huma ja mam už deti vacsie,najmenšie ma 5,tak stym ti neporadim......no bola chora,3noci pri nej,klesanie teploty,bolo to naročne.......strava je chutna,vyborna...jednoducho si povieš,to dam,inu možnost nevidim....je to fakt perfektna dieta......časom ti to ani nepride,zarobis sacek spapaš,rychlovka,bez starosti,bez rozmyslania.....ja ju milujem...zacinam 10t zajtra.....idem na 2sacky denne a 1 jedlo......vystavila mi penaženku cd 😵, ale nelutujem...držim palce coskoro si na 70kg

liviaz
4. máj 2016

@huma ehm, vitaj kamoška z MS 😉 , poviem ti to takto - s malymi detmi ti ja moc neporadim, ale vyhoda že nemusiš variť a stražiť si čas, proste si svoje 3 sačiky odpapaš (odpiješ) a tým to končí - a môžeš sa veselo venovať ďeťom. Ja si myslim, že od hladu ti to stačiť bude, ak nie - je povoleny aj 4 sačik - alebo ešte lepšie 1 sačik napr. so šejkom si môžeš urobiť aj na dvakrat - ale najlepšie bude ak sa poradiš so svojou konzultantkou o všetkom 🙂 - ja už síce nie som na cd, ale som rada že som to dotiahla na to, kde som, zo začiatku ti to bude určite chutiť - myslim si, väčšine chutia šejky, no môžeš prísť do fázy ked ti prestanu chutiť polievky, ako sa to stalo mne. Ja som preto prestala, ale držím ti palce - aby si to dobojovala do čo najuspešnejšieho konca 😵

stellina1982
4. máj 2016

@huma ahoj a vitaj 🙂 no ked som schydla ja tak schudne uz kazdy 🙂 ver mi!!! Prave som v prebiehajucom 10tom tyz.mam dole 15kg.isla som z vahy 83,9 teraz 69,4 ciel mam 60 som nizka mam 160cm takze nadvahu jak hovado 🙂.prve dva tyz boli narocne bolela ma hlava bolo mi zima a aby ma nelakala po veceroch chladnicka chodila som spat skoro yz okolo 21h.ale pitom uplne super prve dni som prekonala a ked som videla ze aj chudnem tak ma to posuvalo...tiez som sa obavala chuti ale sledke mi chuti vsetko polievky mi nechutila a frcala som na spagetach bolignese.mnam.zo zaciatku som delila napoje na polivicku lebo som bola velmi hladna.jedla som aj vela zeleniny pila 3kavy denne a vela vody.po dvoch tyz uz bolo vsetko ok a vydrzala som na 3sackoch a bez zeleniny.a ak sa ti da spi ked ti deti spia a bud snimi xasto vonku aby si predisla zobkaniu....

tamichloe
4. máj 2016

@stellina1982 ako pokracujes?zostala si na 3cd?

stellina1982
4. máj 2016

@tamichloe ahoj nie miesam si sacky ranajky speed.obed Cd olovrant jedlo bielkov.so zeleninou a vecera speed.vahovo teraz zas stojim mam pred kramami tak asi preto a cez v sobotu som si dala tzv cheating day!a pirusila som natotalku dietu torta chleba maso a pod...a potom som sa utesovala informaciami ohladom cheating day ak nepoznas hod do googlu...a od nedele zas poctivo idem.tebe sa ako dari?

huma
4. máj 2016

@zebrickaa
@ria341
@mimi1089
@tamichloe
Fakt dakujem za komenty, no... Áno, rátam s tym, ze najťažší bude prvy tyzden, kým sa mi scvrkne žalúdok. 🙂 ale ak pôjdu kilá dolu, to bude pre mna najvačšia motivácia, a ak ma prestanú bolieť aj tie členky a kolena, tak to bude TOP!!!
Mala som na raňajky Shake a chutil, potom som bola vo fitku, cvičím s trénerom. Namiešal mi iontovy nápoj... s ovocnou príchuťou... Sa nesmie, co??
A golden nápoja možem koľko chcem?

huma
4. máj 2016

@stellina1982 toto si budem hovoriť ja potom: ze ked ja schudnem, tak uz schudne každý 😜 závidím pevnú vôľu, dúfam, ze sa nevzdám, skúsim ten vlci hlad, co urcite pride, zahanat ako ty zeleninou a kavou

zebrickaa
4. máj 2016

@huma jj golden mozes kolko chces a iontovy asi by si nemala
aj ty mas tie smoothies? odfotis mi ako vyzeraju? lebo moja nema :(

huma
4. máj 2016

@liviaz Livka, ahoj! Vcera večer som sa tu preluskavala stránkami dozadu a ked som videla, ako super si ty zhodila s CD, tak ma to nakoplo o to viac!! Fakt famózne vyzeráš. Tiez som rozmýšľala najskor nad Dukankou, ale tu treba tiez pripravovať a ja na to nemám čas. Ešte som chcela krabickovu diétu vyskúšať, tam je to jedlo vlastne normalne, aj som na tom ficala 2 mesiace po prvom pôrode, tiez kvôli problémom s členkami som sa potrebovala dostať po 80kg, bolesti odišli a viac som sa neobtazovala chudnúť 🙈 Hovorila som si, ze aj tak chceme ešte druhé babo, ze budem chudnúť potom... Len som nerátala s tym, ze bude treba chudnúť tak veľa a ze to teda ani po 2 mesiacoch cvičenia nejde dolu prirodzenou cestou... ale ta krabickova dieťa ma obťažovala v tom, ze som musela byt vždy doma na vyzdvihnutie jedla. Tak teda skúšam teraz CD, a dúfam, ze aspoň 10 kíl pojde dolu.
Hlavne vydržať!! A vy ako s domom? Uz mate komplet? Chodím na MS uz velmi malo, občas aj niekoľko mesiacov sa neprihlásim 🙁 ako odišli niektorí ľudia a ze sme my dokončili interiér, tak ma to tam uz neťahá. Ale budeme stavať väčší dom v horizonte 3-4 rokov, tak zase tam budem nacapena 😆

huma
4. máj 2016
zebrickaa
4. máj 2016

@huma mnaaaaam dakujem vyzera ti uzasne

liviaz
4. máj 2016

@huma počuvaj ty si aka akčna, dve deti, novy väčší dom 😀 my už tak pomaličky, ja stale niečo pridavam, ale už tiež to nie je to prave orechove, aj ludi dost poodchadzalo, inak si tam pozri môj album, ja som si do neho pridala aj foto aj CD som v komentaroch spomenula, mam dva albumy som si dala only for friends, lebo som už mala skusenost zlu so stiahnutim mojich fotiek na iny portal webovy. Inak stale niečo robíme, prerabame ako v staršom dome. Na dukanke som už mesiac a mesiac mi stoji vaha, ale nepohla som s telom ani raz, musim pravdepodobne pridat už cvičenie nejake, lebo to nejde.... 😒

saajush
4. máj 2016

@zebrickaa ja to robím všetko podľa návodu na sáčku, napr. pri tomto kari dam cca 100ml horucej vody zamiesam, (nenecham to odstat 10 min ako je pisane), dam hned do mikrovlnky na plny vykon na 40 sec, zamiešam a znova na 40 sec do mikrovlnky.

tamichloe
4. máj 2016

@stellina1982 jasné že viem co je cheat day....ja som si dala vcera sladke,neplanovane a rano o 1,5 kila menej.... Od dnes som na 2cd a jedno bielk.jedlo,cd mi uz naburava rodinny rozpocet....chlieb sa nechystam jest,to by som bola zachvilu tam,kde som zacinala...chystam sa na paleo

verca9
4. máj 2016

Ahojte baby, chcem sa vam pochvalit a mozno aj niektoru motivovat 🙂 som na CD uz 2. tyzden a musim povedat ze vysledky su uz vidiet, sice to bolo premna zo zaciatku velmi tazke ale zvladla som to bez prehresku isla som z 90kg a dnes mam 81kg.. som nadsena a rada ze sa vaha konecne pohla smerom dole lebo uz som skusala vselico a nic, a dufam ze este pojde moj ciel je 65kg, drzte mi palce 🙂 sice sa este hambim ale pridam aj foto

zebrickaa
4. máj 2016

@saajush jj na koniec som to tak urobila aj ja 🙂 som si len nebola ista ci to myslia takto alebo su to dve moznosti a inak tak ma to stipalo ale prijemna zmena 🙂