icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1089
4. máj 2016

@verca9 ahojky, neviem ako kockam, ale mne tu foto nezobrazuje resp cela foto su len ruzove pasy, skus dat este raz 🙂

verca9
4. máj 2016

@mimi1089 nejde mi to stale nacitat skusala som to viac krat no nic

verca9
4. máj 2016

@mimi1089 skusila som to cez telefon a zrazu to ide

mimi1089
4. máj 2016

@verca9 riadny rozdiel, skvele! 🙂

huma
4. máj 2016

@liviaz no som sa logla na MS a koneeec, som nevedela, co skôr pozerať, lajkovat .... Som rýchlo pozrela tvoj blog, našla, co som chcela a padala odtiaľ, bo by som tam strávila celu noc!!! Ale teda neodpustím si, ze mi sánka padala nielen pred tou fotkou premeny, co máš aj tu, ale aj nad ostatnými vecami, ty si neuveriteľne tvorivý a šikovný človek. A vieš co, mna to tiez strašne baví, ale ja to teraz pri dvoch malých deťoch a v malom dome nedávam, povedz mi, ze sa to zmení, ked podrastú.... 😉🙏 Tak ako ty, budem zariaďovať aj ja další dom - retro, solitéry a originálne, nevšedne veci. Trochu off the topic, hádam sa babule nenahnevaju...

Inak na teba bonznem, ze musíš byt strašne silná žena s obrovskou vôľou, lebo si typ, co vypeka, vytvára, zavára ( a to v maximálnom množstve ), susi ovocie, vkuse čosi s jedlom robí, recepty od výmyslu sveta skúša..... A zrazu dá Cambridge diet!!! Super, Livi.

huma
4. máj 2016

@verca9 super, to keby som ja uz mala

huma
4. máj 2016

@mimi1089 ahoj, vcera som uz nestihla... Chcela som ti napisat, ze dakujem, ze si pridala foto svojej premeny na Wall MK, bo som to zachytila a inšpirovala si ma, krásne si schudla

Moja konzultantka bola u mna akurat v čase, ked som dávala príkrm malinkej a videla ma, ze oblizujem lyžičku, resp. kontrolujem perami teplotu jedla. Povedala mi, ze to nemôžem robit... Tak som sa ta chcela spýtať, ako v tomto smere funguješ ty s malým.

mimi1089
4. máj 2016

@huma Ahojky, nie je za co, som rada ak som inspirovala 🙂 drzim ti moc palce, aby si onedlho popridavala fotky ty 🙂 aj ked teda ja este nekoncim, este mi cca 6,5kila chyba kym pojdem na prechod.
Hmm vies co viem, ze sa vravi, zeby sa ochutnavat vobec nemalo, ja neochutnavam tak, ze prehltnem, no priznam sa, ze ked aj varim pre manzela s dcerkou, ja si dam jednu lyzicku do ust, skusim v ustach ci sa mi zda dost, vyplujem a vyplachnem usta. Pri malom si prilozim k pere ci je akurat a tiez si utriem a teda robim to tak cely cas a nemala som pocit, zeby mi to uskodilo. Ak mi daco posledne tyzdne uskodilo tak to, ze som nedrzala naprisno, ale hockedy som si zadelila maska, cottage a zacala som to lajdat. Od minuleho piatku som opat na starom rezime tak dufam, ze to uz dotiahnem do vysnivanej vahy.

verca9
4. máj 2016

@huma 7ja som prekvapena ze to ide tak rychlo konzultantka vravela 8-10kg za mesiac a ja som dala 9 za dva tyzdne a to som ani necvicila len klasicke upratovanie a behanie za malou takze sa tesim a dufam ze to do leta dam 🙂 a neboj pojde to dole aj tebe kazdy je na tom inak zalezi na tom ci mas silnejsiu ketozu aspon tak mi vravela konzultantka

pente123
4. máj 2016

Ostali mi sejky (vanilkova, cokoladova) a polievky (hubova) CD, ked niekto potrebuje, kludne piste do IP.

zebrickaa
5. máj 2016

Waaaau krasne @verca9

mimi1089
5. máj 2016

Caute kocky 🙂 len vam chcem povedat, ze ak mate krizove obdobie, ako som ja teraz mala dlhsie obdobie, tak vydrzteee, je to tazke hladat si nove a nove motivacie, trosku si to v hlave upratat, ze to este stoji za to, ale naozaj to za to stoji! Po dlhsom lajdani som sa opat vratila na stary rezim, dnes rano som sa postavila na vahu a ukazalo mi 66 kg 🙂 Pre tie novsie kocky, idem z vahy 90kg.. pri vyske 171cm. Uz len 6kg a som v cieli 🙂 teda v cieli s CD, este to potom chcem upravit o 2-3kilecka. Krasne ranko prajem 🙂

tamichloe
5. máj 2016

@mimi1089 dala si novu fotku svoju na fotoblog?ty si to menila tu konzultantku...vyzeras fakt skveleeee....kolky si už tyžden?

mimi1089
5. máj 2016

@tamichloe ano dala som si novu dnes. ano menila. dakujem, tyzden presne neviem, 9.5. budu 4 mesiace

tamichloe
5. máj 2016

@mimi1089 vyzeraš ako dievčatko.....veru,kila navyše nas strašne zostaruju 🙂

zebrickaa
5. máj 2016

@mimi1089 akože wau!!! Pozerala som tvoj blog tvoju premenu a si uplne omladnuta! Klobuk dole a obdiv. A nejde ti to ušami uz tolko ked si na CD?

zebrickaa
5. máj 2016

@mimi1089
@ria341 ja mam milú a príjemnú poradkyňu, ale pride mi to cele hrrrr... Pridem, odváži, zápise, povie ako to ubudlo a uz si mam vybrat prichute a uz som vonku. Take neosobne mi to pride. Zisdne otazky a reci navyse. Ked si porovnám s prvou co som mala /ta uz nerobí/.

liviaz
5. máj 2016

@huma ježiši ďakujeeeem, no mam problem ,,nedať si " ked vypekám a vyváram, ale ked mám troch chlapov - musí byť navarene - aj ked nie sa to na každý den podarí. Nič mi nehovor, už mam dva dni take depky, že z dukan som za mesiac na tom istom - nervy mám.... 😠 ale do leta to nejak dám, dufam, ešte nie som tam s kilečkami kde by som chcela byť ..... u mna by to chcelo cvičenie, ale ked ja tak strašne nevládzem už po robote ..... práve sa idem dať na švihadlo - upratovala som po dlhšej dobe maleho detsku izbu a našla som švihadlo 😀 😀 😀 , tak idem na to 😀
ked ti detičky podrastu aj ty budeš mať viac času neboj - u nas je to už take, starší skoro 13 samostatná jednotka a mladší skoro 8 - ten ma ešte zaujem byť so mnou 😀 a hrať sa niečo. Veru uži si s nimi, kym su malinké, lebo ten čas už späť nevrátiš, ja to vidim na tom staršom už - hovorí sa, že čo im dáš do 9.roku života to si so sebou vezmu naveky .... 😵

liviaz
5. máj 2016

@mimi1089 počuvaj ty si už riadna hadica 🙂 a tvár - uplne iná nová žena 🙂

huma
5. máj 2016

Baby, koľko tej zeleniny zelenej a bielej môžete za den? Bo mne konzultantka povedala, ze len tak do hrste 😉

liviaz
5. máj 2016

@huma ano tolko, iba za hrst aj mne tak povedala 😉

liviaz
5. máj 2016

@huma inak ja som si aj dost často robievala na cibulke žampiony na vode udusene a vysypala si to do tej žampionovej polievky, mnamka a na dlho zasyti

huma
5. máj 2016

@liviaz čiže ked som dnes uz zjedla jeden kaleráb, uz nemám nárok na nič iné? Ani do hrste? 😜

huma
5. máj 2016

@liviaz a dnes SIM si kúpila zampiony, tak zajtra si to tak spravím 😉

zebrickaa
5. máj 2016

@huma
@liviaz mne povedala neobmedzene ale snazim sa malo ked uz 🙂

liviaz
5. máj 2016

@huma no asi nie, ja som si davala tu bielu redkovku raz denne a ked som bola brutalne hladna tak 4 CD.

zebrickaa
5. máj 2016

@huma aj ja furt zujem kalerab 🙂 ja ked som to prvy krat drzala bolo ze do hrsti ale tato druha mi povedala neobmedzene tak skus vydrzat a das si zajtra 🙂

mimi1089
5. máj 2016

@tamichloe veru zostaruju, som si to predtym tak neuvedomovala, no teraz ked to vidim na vlastnej kozi to je uplne znat. ale teda, som tam nenamalovana bledula, tak asi aj preto ako dievcatko.. 😀

liviaz
5. máj 2016

@zebrickaa no vidim, že fakt každa konzultantka vravi inak, podla mna každej vravi tak, ako jej to vyhodnoti vaha, niektore maju viac vnut. tukov a ine menej a viacero faktorov....

mimi1089
5. máj 2016

@zebrickaa dakujem 🙂 no uz mi to usami veru slo, preto som to aj zacala lajdat ako som pisala aj dnes vyssie, ale som si to tym zbytocne predlzila. Teraz som uz opat v prisnom rezime ako na zaciatku, tak to uz chcem dotiahnut do konca.