icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

liviaz
6. máj 2016

@luciarichard jasné chápem 😉 vela síl ešte prajem

liviaz
6. máj 2016

CELÁ JA ! 😀 😀 😀

zebrickaa
6. máj 2016

@liviaz uplne jak ja ta dvojka 😂😂😂

saajush
6. máj 2016

@liviaz potom že z čoho priberam, ked mam hned pred domom pekaren a tak to tam vždy krásne rozvoniava :D

liviaz
6. máj 2016

@saajush no niečo mi hovor, ja som už asi aj dobre tri mesiace nezjedla poriadny chlieb, vianočku, pagač, nič .... mám iné tiky ked prejdem okolo pekarne

erika1235
6. máj 2016

@zebrickaa tak musis pockat, vies ona musi spravit objednavku, a treba ked robila objednavku den pred tym ako boli novinky tak sa jej neoplati robit novu ,,treba si pockat a uvidis aj ty ochutnas

luciarichard
6. máj 2016

kočky dnes som mala to smoothie bolo super a aj to kuracie kari ... konečne pre mňa jediné jediteľné slané jedlo ... už len tie syrové cestoviny ochutnať 🙂

zebrickaa
6. máj 2016

@erika1235 lrn ona mi tvrdi ze robi objednavku 2x týždenne :( tak ja neviem

erika1235
6. máj 2016

@zebrickaa tak asi tych noviniek nieje tak vela , vies treba sa to rozdelilo medzi vsetkych poradcov podla toho kto pytal prvy , treba sa teraz musi cakat par dni na dalsiu varku, urcite keby mala tak ti ich da ..

erika1235
6. máj 2016

to ceresnove smoothie s mix and mouse je najlepsia vec na svete :p

zebrickaa
6. máj 2016

@erika1235 no jasneee, tak hadam coskoro aj ona bude mat 🙂 sa tesim lebo uz mi to ide ušami. Ten mix vyzera paradne 🙂 ja som si rano robila coko mnamky 🙂

erika1235
6. máj 2016

@zebrickaa to ti verim , ale to das aj bez cestovin ..sprav si zeleninku paradnu ,,a zazen hlad

zebrickaa
6. máj 2016

@erika1235 dakujeeeeeem 🙂

huma
6. máj 2016

Ahojte, zatial sa držím. Dnes som vypila hádam aj 4,5 litra vody a 2 kávy. Som zvedavá na váhu rano, začínam 4.den zajtra a pomaly si zvykám.
Trochu ma pobolieva hrdlo, musím zavolať rano konzultantke, ako sa postupuje v prípade choroby. Neviete vy?
Inak pozerám, ze sa možem tešiť aj na dezerty 😜👏🏻👌🏻 mix and mousse su odkedy?

zebrickaa
6. máj 2016

@huma super drzim paste 🙂 len tak dalej... Ja som bola chora a davala som si kalciovy sirup a kloktala šalviu a Pila salviovy caj po ktorom by som zjedla aj klince 😂😂

mimi1089
6. máj 2016

@huma supeeer, pekne sa drzis, len tak dalej 🙂 ja som bola trochu nachladnuta, hrdlo ma pobolievalo, nastastie to ale dako neprepuklo do dakych velkych rozmerov. Caj s medom a citronom by som si vtedy ale zadelila rada 😀 som len drulala kopec teplej vody namiesto toho, aby som aspon daco teple hrdlom dala 😀

tamichloe
6. máj 2016

@huma to je zelatina,kt. Si môžeš pridat do shake a budes mat puding,kupuje sa zvlášť za 10€

huma
6. máj 2016

@zebrickaa vidíš, salviovy mam doma, dám si zajtra alebo tu teplu vodu ako @mimi1089 piše, hádam to prejde rychlo

huma
6. máj 2016

@tamichloe ale asi sa môže az neskôr, lebo mi ho neponúkla, či?

erika1235
6. máj 2016

@huma mix and mouse mozes od zaciatku 🙂
inak baby tie co ste na extra tyzdni alebo 3+1 program ,,super je nizkotucny jogurt a do toho tu prichut do vody , mega dobre to jeee,,som dnes dostala radu ze je to super a uz som nevydrzala a skusila dnes 🙂

tamichloe
6. máj 2016

@huma neviem odkedy,ale radšej až po 2t

zebrickaa
7. máj 2016

@huma skore uzdravenie 🙂

erikasvk
7. máj 2016

Baby po diéte stačí potom upraviť stravu alebo je nutné aj cviciť na urdžanie si váhy. Lebo na to veru čas nemááám. ☹

gabona1
9. máj 2016

AHojte, ja som na diéte už cez dva mesiace, pomaly idem na normálnu stravu, ale rozmýšľam, že si tie fázy natiahnem aj na dva tri týždne. Je to vraj lepšie, aby si človek udržal váhu, aby organizmus nemal šok. Čiže začala som akoby extra týždeň. Váha stále ide dolu, trochu pomalšie, ale predsa. Mala som aj novinky, syrové cestoviny celkom ok a kuracie kari mne moc nešmakovalo. Smothie budem mať dnes, tak skúsim asi s mix mous zmiešať a urobiť si dezertík. Krásne som schudla, všetci sa ma pýtajú...Som na seba hrdá.

liviaz
9. máj 2016

@gabona1 takže to by chcelo fotečku 😉 gratulujem

mimi1089
9. máj 2016

@erikasvk Ahojky, nejak mi ten konik cez vikend blbne, uz ti odpisujem na x ty krat, snad to konecne prejde 😀 cvicenie je vzdy ideal na udrziavanie vahy, no myslim si, ze vaha sa da udrzat aj bez toho pokial si budes davat pozor na mnozstvo porcii a pocas dna len nesedis a mas aspon daky pohyb. Kila sa ti vratia vzdy ak sa opat takpovediac "rozozeries" 😀 cize sa vzdy treba ustrazit dost v tom jedle 🙂

gabona1
9. máj 2016

Ďakujem, mám 17 kg dole, teraz bude dôležité ich udržať. Fotečku pred schudnutím nemám, len takú, kde sa schovávam za deti. Teraz sa už neskrývam, cítim sa ako pred prvým tehotenstvom. Zase úplne chudá nie som, ale pri výške 165, mám 65 kg a to je pre mňa super postava🙂

mimi1089
9. máj 2016

Caute baby 🙂 ja mam dnes 4.vymesacie 😀 takze dokumentacia musi byt.. za poslednych 5dni som sa s vahou nepohla, aj ked uz dodrziavam prisne stary rezim, tak neviem co to zas telo strajkuje, ale tak zda sa mi, ze cm ubudli, uvidim zajtra na konzultacii 🙂 na pohlad sa to ale zase kusok zlepsilo mam pocit 🙂 jaj nech uz je aj tych poslednych 6 doleeee 😀

zebrickaa
9. máj 2016

@gabona1 super gratulujem ku krasnemu vysledku 🙂

mimi1089
9. máj 2016

@gabona1 tiez sa pridavam ku gratulacii, 17kg je nadherne cislo 🙂 skoda tej foto 🙂