Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
kočky dnes som mala to smoothie bolo super a aj to kuracie kari ... konečne pre mňa jediné jediteľné slané jedlo ... už len tie syrové cestoviny ochutnať 🙂
Ahojte, zatial sa držím. Dnes som vypila hádam aj 4,5 litra vody a 2 kávy. Som zvedavá na váhu rano, začínam 4.den zajtra a pomaly si zvykám.
Trochu ma pobolieva hrdlo, musím zavolať rano konzultantke, ako sa postupuje v prípade choroby. Neviete vy?
Inak pozerám, ze sa možem tešiť aj na dezerty 😜👏🏻👌🏻 mix and mousse su odkedy?
@huma supeeer, pekne sa drzis, len tak dalej 🙂 ja som bola trochu nachladnuta, hrdlo ma pobolievalo, nastastie to ale dako neprepuklo do dakych velkych rozmerov. Caj s medom a citronom by som si vtedy ale zadelila rada 😀 som len drulala kopec teplej vody namiesto toho, aby som aspon daco teple hrdlom dala 😀
Baby po diéte stačí potom upraviť stravu alebo je nutné aj cviciť na urdžanie si váhy. Lebo na to veru čas nemááám. ☹
AHojte, ja som na diéte už cez dva mesiace, pomaly idem na normálnu stravu, ale rozmýšľam, že si tie fázy natiahnem aj na dva tri týždne. Je to vraj lepšie, aby si človek udržal váhu, aby organizmus nemal šok. Čiže začala som akoby extra týždeň. Váha stále ide dolu, trochu pomalšie, ale predsa. Mala som aj novinky, syrové cestoviny celkom ok a kuracie kari mne moc nešmakovalo. Smothie budem mať dnes, tak skúsim asi s mix mous zmiešať a urobiť si dezertík. Krásne som schudla, všetci sa ma pýtajú...Som na seba hrdá.
@erikasvk Ahojky, nejak mi ten konik cez vikend blbne, uz ti odpisujem na x ty krat, snad to konecne prejde 😀 cvicenie je vzdy ideal na udrziavanie vahy, no myslim si, ze vaha sa da udrzat aj bez toho pokial si budes davat pozor na mnozstvo porcii a pocas dna len nesedis a mas aspon daky pohyb. Kila sa ti vratia vzdy ak sa opat takpovediac "rozozeries" 😀 cize sa vzdy treba ustrazit dost v tom jedle 🙂
Ďakujem, mám 17 kg dole, teraz bude dôležité ich udržať. Fotečku pred schudnutím nemám, len takú, kde sa schovávam za deti. Teraz sa už neskrývam, cítim sa ako pred prvým tehotenstvom. Zase úplne chudá nie som, ale pri výške 165, mám 65 kg a to je pre mňa super postava🙂
Caute baby 🙂 ja mam dnes 4.vymesacie 😀 takze dokumentacia musi byt.. za poslednych 5dni som sa s vahou nepohla, aj ked uz dodrziavam prisne stary rezim, tak neviem co to zas telo strajkuje, ale tak zda sa mi, ze cm ubudli, uvidim zajtra na konzultacii 🙂 na pohlad sa to ale zase kusok zlepsilo mam pocit 🙂 jaj nech uz je aj tych poslednych 6 doleeee 😀

@luciarichard jasné chápem 😉 vela síl ešte prajem